Sunday, February 24, 2013

Nedeljni Horoskop 24.2-3.3.2013


OVAN (21.3.- 20.4.)



Posao- Naporan period za one tipične, ambiciozne Ovnove koji žele da uvek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i vi ćete morati da preuzmete takav stil „borbe“ pošto oni koji vas ne vole nisu usamljeni. Osećaćete se kao da vam je nekakva opasnost za petama ali bolje nađite način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Blizancima.

Ljubav- Ako ste ikada želeli da vam se dogodi tajna veza, na samom ste pragu tako burnih događaja nad kojima najverovatnije nećete imati kontrolu. To vas naročito neće uzbuđivati, naprotiv, sve ono što se bude događalo biće isuviše izazovno da biste tome odoleli. Ako ste mladi i imate manje od 40 godina, ne razmišljate o ozbiljnoj vezi.

Zdravlje – Moguć manji nazeb.



BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Potrebi su vam dobri saveti, dobra organizacija posla i malo više samopošotvanja. Neko je uspeo da vas pokoleba u vašoj sigurnosti u sebe i sada pokušavate da se rehabilitujete na sebi svojstven način. Dobro stanje na bančinom računu je za vas najbolja rehabilitacija. Uspećete da nagovorite dobrog prijatelja ili možda pre koleginicu da prihate vaš predlog za zajednički posao.

Ljubav- Pun Mesec 25. osećaće se i dva dana nakon toga, taman dovoljno vremena da uspostavite dobar odnos sa osobom koja vam se dopada iako vam povremeno pravi haos u životu jer nikada ne znate šta može da vam priredi i da li možete da na nju računate. Imajte strpljenja za neki vodeni znak, naročito ako ste na početku veze. Moguća veza sa Lavom, Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Smanjite obroke.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Pun Mesec u Devici ne odgovara onima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vreme ili su već u godinama kada im svaka vrsta autoriteta smeta. Mladi Blizanci najverovatnije veoma smelo kreću u nove poslovne poduhvate i to sa strancima ne razmišljajući da da li će se to isplatiti već samo koliko će im se isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmelijih znakova kada su novi poslovi u pitanju.

Ljubav-Niste načisto na koga možete da računate i na koga da se oslonite. Bićete dobro raspoloženi ako vas dugogodišnji prijatelji budu pozivali u društvo ali ako nemate stalnog partnera bićete verovatno pomalo uzdržani osim kada je u pitanju jedan Strelac ili neki Lav koji je u poslednje vreme prilično tajanstven.

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkohola.



RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Trudite se da držite konce svega što se dešava na vašem mestu u svojim rukama ali ste svesni da nemate baš na koga da se oslonite. Ako ste  od nedavno na novom radnom mestu, bio bi dobro da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim čak i ako ste u pravu.  Mnogi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, mnogo bolje radno mesto.

Ljubav- Ovo bi mogao  za mnoe biti period u kome doživljavaju snažne emocije, mnogi će, nezavisno od uzrasta imati osećaj da su se prvi put zaljubili.Dobro ćete se slagati sa drugim vodenim znacima, samo ako imate planete u Biku, Devici ili Jarcu ali ako imate dosta planeta u vatrenim i vazdušnim znacima, moguće je nerazumevanje i konflikti za svaku sitnicu.

Zdravlje – Pazite da se ne opečete.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao-Ako ste bili vredni, predstoje vam dobici, verovatno nešto manji od očekivanih ali ipak, moći ćete da planirate neke vanredne kupovine.Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, zbog punog Meseca u praktičnoj Devici, verovatno ćete se  odlučiti za onaj koji je bolje plaćen. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu. Mladi Lavovi mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.

Ljubav- Iako su Lavovi spontani i detinjasti u toku ovog perioda bilo bi bolje da se postave malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju jer je to u njihovom interesu. Svaka prejaka emocija, previše subjektivnog stava pri analiziranju vašeg ljubavnog života može vam naneti više štete nego korisiti.

Zdravlje – Pazite se povrede.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Početak peroda donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve šta znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom .

Ljubav- Osećate se prilično sigurnim pored partnera koji je prvenstveno vaš dobar prijatelja a ako ste slobodni, moguće je da jedno prijateljstvo preraste u emotivnu vezu. Naglašen znak Riba može doneti i romantičan susret sa nekim ko se bavi umetnošću ili ako ste i sami umetnik, dopašćete se nekom ko veoma ceni to što radite. Moguća obnova veze sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Moguć manji nazeb.



VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Pun Mesec 25. februara u vašoj astrološkoj kući tajni koji će se osetiti i u vašem znaku može, naročito septembarske Vage inspirisati na neki nov posao ili će poželeti da se oprobaju u nekom poslu o kome duže vreme razmišljaju. Oni koji traže posa, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.

Ljubav- Najverovatnije će vam se pružiti prilika da uđete u tajnu vezu sa nekim ko vas duže vreme na neki način opseda, zove ili pokušava da sa vama stupi u kontakt. Nemojte se preterano nadati da će stalni partner, naročito ako se radi o nekom rođenom  krajem 50 tih ii 70tih imati mnogo vremena za vas.Ako ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla da se u priličnoj meri iskomplikuje.

Zdravlje – Nesanica.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Ovo je jedan od boljih perioda za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Bikom,Ribama, Vagom ili Jarcem. Pokušajte da tokom ovog perioda obnovite veze i kontakte sa onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cenite i ako znate da na njih možete da se oslnite.Dobićete ponudu da se sretnete sa neki ko žće želeti da sa vama zapone nov posao.

Ljubav- Pred vama je kada je ljubav u pitanju veoma uzbudljiv period jer se retko dogodi da je pun Mesec u Devici u vreme kada je prepun planeta znak Riba sa kojima se dobro razumete.Romantični deo vaše prirode izbija u prvi plan.Želite da se viđate sa nekim a da to ostane na neki način u tajnosti.Dobro se slažete sa Rakom i Devicom.

Zdravlje –Dobro se osećate.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je preterano iznošenje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smerate da bi vas pretekli u tome.  I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta izneverili. Ipak, najverovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

Ljubav- Ovo nije najsjajniji period, naročito za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom bila uspešna ali ako to samo „odrađujete „ partner oseća da niste iskreni ili da vam njegovo društvo nije dovoljno. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Mogući manji stomačni problemi.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem moguće u umetnosti i nećete odoleti da ne krente u neke nove projekte čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice donosi neke neočekivane prihode ili novac preko igara na sreću.Mogući dobici preko saradnje sa Škorpijama ili preko zajedničkog posla sa Vagom. Igrajte igre na sreću.

Ljubav- Dobro se snalazite u ljubavnom životu, posebno ako vas interesuje jedan Rak neka Devica ili Škorpija. Strelac i Vodolija  koje poznajete preko posla ne odustaju od želje da budu sa vama. Moguć je konflikt  sa Lavom ako budete previše insistirali da prihvati svaki vaš predlog.Vaš znak je sada u trendu i mnogi se trude da budu u vašem društvu jer im imponujete.

Zdravlje – Dobro se osećate.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego „jurite „ papire i potrebnu dokumentaciju.. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomeriti s mrtve tačke.Finansijska situacija se polako stabilizuje,ali ipak, pazite da vas neko n ne pokrade.

Ljubav – Preko posla možete upoznati nekog ko će vam biti zvanično partner ali i nezvanični kandidati su tu u vidu punog Meseca u Devici početkom sedmice. Mnogima ste veoma dragi a vi ste verovatno zainteresovani samo za jednu konkretnu osobu sa kojom se sjajno razmuete i jedno drugom tolerišete mnogo toga što možda drugi ne bi činili.

Zdravlje – Proverite stanje sinusa.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Pokušajate da se priviknete na  stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će želeti da vas po saku cenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će želeti da se predstavi.Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijskoe pomoći.

Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi ako samo reši da to učini. U stanju ste da budete  potpuno neprepoznatljivi i prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Škorpiji i Jarcu teško padaju vaše promene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice kada slobodne Ribe mogu upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom će nastaviti da se viđaju.

Zdravlje – Ostavite duvan.



No comments:

Post a Comment