Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Blizanac


Jupiter u vašem znaku u prvoj polovini godine mazit će vas lijepim ljubavnim prilikama, pa vam uzbuđenja i romantike neće nedostajati. Bilo da ste u vezi ili braku, mogla bi vas iznenaditi prinova. Bit ćete zaljubljivi, otvorenih osjećaja i željni nježnosti i pažnje. I druga polovina godine bit će puna romantike, pa neki među vama srodnu dušu mogu naći u osobi čvrstog karaktera koja je poslovno uspješna, a nisu isključene ni simpatije na radnom mjestu. Znat ćete što želite i nećete se zadovoljavati površnim vezama ili prolaznim pustolovinama.
Slobodni Blizanci
Ove ćete godine uistinu imati razloga za zadovoljstvo, a osim što je pred vama mnoštvo prilika za flert, neki bi mogli ostvariti novu vezu u veljači. Ožujak donosi zastoje, pa ćete teže doći do srca osobe koja vam se sviđa, no zato se nova prilika otvara u prvoj polovici travnja te u svibnju, kada vas Venera u znaku vodi u nečiji zagrljaj.
Razdoblje od 28. 6 do 22.7. bit će iznimno povoljno za sve samce koji traže avanturu. Planeti tada obećavaju uzbudljive noći i nezaboravne romantične trenutke. Krenete li u sedmom mjesecu na godišnji odmor, fatalne ljubavne romanse urezat će vam se duboko u pamćenje, a kući ćete se vratiti s mnoštvo dojmova. 
Od 17. 8. do 11. 9. je povoljno vrijeme po pitanju započinjanja novih, ozbiljnih veza, budući da će vas planeti nagnati da tražite stabilnost i pouzdanost u partneru, a ne samo ljetnu zabavu. U rujnu i početkom listopada može doći do ljubavne stagnacije, no ako ste u vezi čak i relativno kratko, nije isključeno da u listopadu ili studenome počnete zajednički život s partnerom.
Zauzeti Blizanci
Od 3. do 26. 2. ljubav će cvjetati u vezama i brakovima, no idilu će kvariti nepovoljan Marsov utjecaj pa će u odnosima biti i napetosti. Možda će vam se roditelji previše uplitati u odnos. Ne slušajte ih, radite po svome. Potkraj ožujka i u prvoj polovini travnja vraćaju se dobri odnosi, a bit će i slatkih pomirenja. 
U svibnju počinje vaša vladavina, što je redovito početak razdoblja u kojem ćete se bolje slagati s okolinom, no u isto će vrijeme Mars boraviti u vašem znaku, što povećava mogućnost sukoba s partnerom i članovima obitelji. Imat ćete osjećaj da im stalno radite ustupke, a da nitko ne cijeni vašu žrtvu. Ipak, sve će se svađe i sukobi brzo rješavati, a već u srpnju uslijedit će poboljšanje odnosa s voljenom osobom. 
Upravo tada mnogi bi parovi mogli započeti zajednički život ili početi raditi na prinovi. Zajednički odlazak na ljetovanje osigurat će vam dobru zabavu, a duge romantične šetnje i večere u mirnim konobama podsjetiti zbog čega ste se uopće zaljubili jedno u drugo. Dobro razdoblje za zbližavanje i buđenje uspavanih strasti bit će i druga polovina kolovoza i početak rujna, no zimske mjesece mogli biste provesti u neslogama, koje će srećom biti kratkotrajne.
Najbolji partner - Vaga
Najbolje ćete se slagati s Vagom s kojom možete dijeliti istu ljubav prema zabavi, druženjima, izlascima i prijateljima. Oboje ste zabavni i željni promjena pa jedno drugom pružate potporu u svemu. I na intelektualnom planu se odlično nadopunjavate – znat ćete zabaviti svoju Vagu, nasmijati je, ali irazumjeti ako ima problema.
Najgori partner - Ribe 
S Ribom će biti teško održati odnos, jer će vas ona doživljavati previše površnima da biste mogli razumjeti njezine česte promjene raspoloženja, sanjarsku prirodu i dubok senzibilitet. Riba traži potpunu odanost i često će vas gnjaviti svojom sumnjičavošću u vašu vjernost, što će vas neizmjerno iscrpljivati.


No comments:

Post a Comment