Saturday, February 9, 2013

Sedmični Horoskop od 10 do 17 februara



OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Interesantna sedmica u toku koje možete doživeti mnogo toga uzbudljivog na poslovnom planu ali bi svakako trebalo da budete oprezni ako nameravate da donosite važne odluke. Mars, vladalac vašeg znaka nije sjajno postavljen prema vašem znaku pa ćete biti naivni, prostodušni ili nesmotreni u onome što izjavljujete. Finansijska situacija bi mogla da se popravi ali ne ulazite u sumnjiva aranžmane.

Ljubav- Kao što ste nesmotreni na poslu tako i u ljubavi, možete reći nešto zbog čega ćete se kajati ali isto tako možete čuti nešto o sebi što će vas naterati da se dobro zamislite. Moguće da se radi o nečemu što je svojevremeno trebalo da znate a niste i sada, posle dužeg vremena predstoji vam otrežnjenje. Moguće da ćete potražiti nekadašnju simpatiju da sa njom razgovarate o onome što vas tišti.

Zdravlje – Manji nezeb.





BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Velike ambicije vas ne napuštaju ali niste baš sjajno organizovani, nedovoljno ste spremni da uđšete u aranžman koji bi mogao da vas u velikoj meri učini zavisnim od nekog prema kome ne želite da imate bilo kakve obaveze. Bićete spremni da se poverite nekom ko vam možda nije iskren prijatelj. Mogući su razgovori o novom poslu koji bi mogao da vam se izuzetno isplati.

Ljubav- Neko želi da vas sretne i kako je društveni život u ovom periodu verovatno veoma naglašen, bićete u situaciji da se sretnete sa nekim koga dugo nise imali prilike da vidite a ko vam je ostao neka vrsta opsesije. Ako imate ljubomornog partnera, nemojte pred njim flertovati ni sa kim. Imate veoma čudan odnos sa nekim drugim Bikokm, Strelcem ili Vodolijom, zapravo ne znate na čemu ste.

Zdravlje – Pazite se pada.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka je u tzv. padu u „dvostrukom znaku“ kao što je vaš a u astrološkoj kući karijere. Ovo je zaista jedan turbulentan period koji bi mogao doneti dve slične ponude, mnogo novih mogućnosti ali i priličnu dozu neorganizovanosti. Nađite nekog da vam pomogne u poslu, ako imate veze sa javnošću, prebrodićete teškoće. U finansijskom pogledu dobro stojite.

Ljubav- Neko koga poznajete preko posla, koj je u podjednakoj meri ambiciozan kao i vi i ko pokušava da vas možda i dostigne u onome što radite, gleda na vas i drugačijim očima. Ovo je period kao stvoren  za poznanstva preko posla ali i za početak veze sa nekim na koga niko ne „sumnja“ da vam je simpatija. Ugledna osoba umetnik, pokazuje interesovanje za vas.

Zdravlje – Moguć nazeb.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Period počinje mladim Mesecom u astrološkoj kući novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa ali to je i astrološka kuća kredita i zaduživanja. Finansijska sfera bi mogla biti osetljivo područje. Sedmica se završava prvom Mesečevom četvrti u Biku što nagoveštava stabilizaciju stanja na poslu. Ne ulazite u rasprave sa ženama, ma o čemu da se radi. Ako nemate posao, potražite ga u medijima.

Ljubav- Ne odgovara vam tranzit Sunca preko znaka Vodolije i mlad Mesec na početku perioda u ovom znaku. To samo donosi pojačanu nervozu i nemogućnost da se dogovorite sa partnerom ni oko nekih krajnje sitnih problema koje biste mogli lako sami da rešite. Ako ste u braku ili dužoj vezi postoji opasnost od emotivnog udaljavanja a ako ste slobodni, moguć je početak romantične veze.

Zdravlje – Nervoza.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Početak peroida sa mladim Mesecom u astrološkom polju javnosti moglo bi značiti da biste mogli obnoviti neke kontakte koji bi za vas mogli biti veoma  značajni. Ne želite da bilo ko vrši na vas pritisak i trudite se da svoju karijeru držite pod kontrlom. Moguća je neočekivana pomoć od nekog s kim niste u najboljim odnosima. Nesmotreno trošite novac na nepotrebne kupovine.

Ljubav-  Postupate krajnje impulsivno, intuitivno i ne razvijate nikakvu taktiku kada je partner u pitanju što može biti kontraproduktivno. Moguće da ste u vezi sa nekim ko očekuje od vas upravo suprotno, da se malo bavite njime, da se trudite da ga osvojite. Vaš konformizam će se okrenuti protiv vas, učnite nešto za osobu koja vam je draga.

Zdravlje – Nesanica.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Pokušavate da nađete zajednički jezik sa jednim Lavom ili nekim Strelcem koji vas pomalo ignorišu. Bićete u prilici da se dopadnete osobi koja se radi u medijima i ona će vam pružiti šansu koja se retko kada ukazuje. Nemojte se nervirati ako vas Vodolija bude ignorisala, naročito početkom perioda kada će biti mlad Mesec u ovom znaku. Bik će posredovati i učiniti nešto u vašu korist.

Ljubav- Astrološko polje partnerskih odnosa je opterećeno loše postavljenim Merkurom i Marsom zbog čega je potrebno da kažete i najmanju pogrešnu reč i da vaš partner bude nakraj srca i svašta vam odgovori. Ovo nije povoljan period čak ni za pokušaj da smirite „duhove“ bolje nemojte preduzimati nikakvu akciju. Slobodne Device ulaze u strastvenu vezu.

Zdravlje – Pazite se povrede na ulici.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Povoljan period za rešavanje mnogih pitanja, između ostalog i finansijskih ako ste spremni da saslušate kako šefa tako i kolege koje imaju veiše iskustva od vas. Pokušavate da sredite odnose sa nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o prijatelju ili daljem rođaku sa kojim ste već bili u nekoj vrsti relativno uspešnog poslovnog odnosa.

Ljubav- Jedna veoma interesantna sedmica koja počinje udvaranjem na poslu, završava se verovatno početkom veze, flerta ili ako ste u stalnoj vezi, manjom ljubomornom scenom.Plenite, osvajte one sa kojima dolazite u susret a s druge strane se trudite da niko ne shvati kakve su vam namere. Dopadate se Lavu, Vodoliji i Ovnu koji je verovatno veoma zaljubljen u vas.

Zdravlje – Moguća povreda gležnja.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Priželjkujete susret sa nekim koga ste upoznali u velikog društvu ali čak i ako dođe do njega, moguće je da se neće sve odvijati onako kako biste vi želeli.Moguće da previše očekujete od jednog Lava, Raka ili Vodolije. Oslonite se na drugu Škorpiju, Ribe i Jarca. Pred vama je period u kome će se donositi mnoge važne odluke. Dobro će vam doći savet osobe koja bi mogla da vam pomogne da rešite finasijsku dilemu.

Ljubav- Konfuzna sedmica u kojoj možete, ako ste relativno kratko u vezi, biti u potpunosti spremni da svoj život podredite drugima, posebno partneru koji je veoma hedonistički nastrojen. Niste u stanju da pratite partnera u svemu, moguća je privremena razdvojenost zbog poslovnih obaveza.

Zdravlje – Mogući bolovi u grlu.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Dobijate ponude sa više strana, moguće od Lava, Raka, Vodolije ili razmišljate o proširenju saradnje sa osobama koje žive u zapdnoevropskim zemljama. Neko sa nekog orijentalnog područja može se javiti što će vas posebno oduševiti. Strelac i Blizancimogu vam predložiti posao koji će vam se na prvi pogled dopasti, pazite da ne  uđete u nedovoljno proveren aranžman.

Ljubav- Svoj emotivni život držite pod kontrolom i ne dopuštate nikom da vam daje bilo kakav savet a upravo je to ono što vam je potrebno. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Lavom ili Vodolijom oko bitnih pitanja. Blizanci, Devica, Škorpija i Ovna u ovom periodu neće imati mnogo razumevanja za vas. Moguća je porodična scena koju ćete vi nesmotrenim gestom izazvati.

Zdravlje – Dobro se osećate.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Jedan od napornijih perioda ako budete preosetljivi na kritike i ako vam je stalo da po svaku cenu obnovite saradnju sa Rakom, Vodolijom ili Lavom.  Ovan  može inicirati raspravu podstaknut mišljenjem Riba i vi ćete moguće biti primorani da rešavate probleme na koje niste računali. Oni koji se bave pisanjem, rade u medijima ili trgovinom mogu očekivati uspeh. Moguća neočekivana ponuda iz inostranstva.

Ljubav- Situacija u domu je verovatno veoma napta i vi niste u stanju da se izborite sa svim problemima sa kojima ste suočeni.Potrebno je da budete maksimalno realni kada je u pitanju veza koja je moguće u krizi. Svojom intuicijom i dobrom taktikom možete postići dogovor sa stalnim partnerom o nečemu što je u obostranom intersu.

Zdravlje – Pazite se za volanom.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Dobro se razumete sa Ovnom i nekom Vodolijom koja vas motiviše da istrajete u poslu u koji ste nedavno ušli sa mnogo entzuzijazma. Dobijate pozive sa više strana u vezi sa poslovnim susretim koji bi mogli da vam se brzo isplate, a vi se najviše radujete susretu sa Bikom ili Vagom  od kojih možete dobiti dobre ideje. Ne ulazite u dugoročne finansijske aranžmane sa Jarcem ili Škorpijom.

Ljubav- Preko posla predstoje susreti sa atraktivnim osobma kojima nećete moći da odolite. Verujete u mogućnost obnove veze sa jednim Ovnom ali trenutno ste verovatno zadovoljni u situaciji u kojoj vam partner pruža ne samo slobodu nego je spreman i da vas uključi u neke svoje poslove.Nekome je stalo da se ponovo sa vama sretne.

Zdravlje – Pazizite se oštrih predmeta.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Sami sebe zavaravate u vezi sa nečim što nije lako ostvarivo, naročito ako ste mladi, studirate ili nameravate da započnete da se bavite umetnošću. Mars u vašem znaku nije jak a ni Merkur, simbol reči i komunikacije zboge čega sve što kažete ili uradite može biti pogrešno. Pokušajte da prihvatite savete jednog Raka, Jarca ili Vage koji vam žele dobro. Obnovite znanje stranih jezika.

Ljubav- Trudite se da fascinirate jednog Bika ili nekog Raka ali ni sami ne znate šta biste sa svojim životom, naročito ako ste na prekretnici. Nekome je izrazito stalo da se sa vama sretne i upozna, moguće osobi koja vas površno poznaje. Dobićete priliku da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili u kraćoj vezi, moguće u inostranstvu.

Zdravlje – Glavobolja.

No comments:

Post a Comment