Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Strijelac


Samo će odabrani imati povlasticu da zavire u vaš skriveni svijet mašte, unutarnjih previranja, skrivenih ljubavi i tajnih strasti. Ovo je godina kada biste se mogli vrtjeti u krug s jednom osobom, vjerojatno s nekim tko vam je i prije mnogo značio, ali ga niste do kraja preboljeli. Sami ćete morati odlučiti da li takav odnos nastaviti ili prekinuti. Jupiterov utjecaj u Blizancima bit će zaslužan što će se mnogi koji su u vezama odlučiti za brak.
Slobodni Strijelci
Veljača je prekretnica za mnoge od vas – bit će to mjesec u kojem ćete se s nekime strastveno dopisivati SMS porukama ili mailom, osobito ako druga strana živi podalje od vas. U ožujku pripazite da nešto ne uprskate svojim površnim ponašanjem. Velika ljubav mnoge očekuje potkraj ožujka te u prvoj polovini travnja, dok biste u svibnju mogli naletjeti na pomalo neozbiljnog partnera koji se neće moći odlučiti između vas i još jedne osobe. 
Ako od 28. 6. do 22.7. krećete na godišnji odmor, očekuju vas brojna iznenađenja. Mnogi će doživjeti ljubav na prvi pogled i eksploziju strasti, a osoba s kojom započnete vezu inicirat će nastavak druženja i nakon ljeta. Nakon krizne prve polovine kolovoza kad je bolje ne započinjati nove veze, od 17.8. do 11.9. zračit ćete snažnim seksualnim nabojem, zbog čega biti veoma zanimljivi osobama suprotnog spola. Imat ćete mnogo prilika za ostvarenje avanture, no nekako ćete uspijevati svakome pronaći manu. 
Ipak, čak i ako ne upoznate nekoga tko je savršen, u želji da steknete ljetne uspomene zadovoljit ćete se i s upuštanjem u avanturu s osobom s kojom vas veže samo jaka strast. U rujnu doći će do pada energije, pa nećete biti posebno raspoloženi za ljubavne dogodovštine. Ako vam se netko i usudi prići bit ćete i suzdržani, stoga su mali izgledi da će se među vama nešto realizirati. No zato sve kreće nabolje od 8. listopada pa do kraja godine kada će vas netko vrlo vješto osvajati.
Zauzeti Strijelci:
U siječnju i veljači imat ćete nadahnute odnose s partnerom, no u ožujku ćete se ponašati posesivno i ljubomorno prema voljenoj osobi. Sa zanimanjem ćete pratiti sve njezine aktivnosti i provjeravati joj e-mailove ili poruke na mobitelu. Moguća je i obrnuta situacija, kada će partner vas živcirati takvim ponašanjem. Ipak, ako se oboje suzdržite od priređivanja ljubavnih scena, vaša bi veza (ili brak) mogli iz ovog kriznog razdoblja izaći bez većih posljedica. 
Kraj ožujka i prva polovina travnja odlično su vrijeme za zbližavanje, dok se u svibnju pripazite ozbiljnijih prepirki koji bi mogli biti uzrokom zahlađenja odnosa. Za ljetovanje odaberite srpanj mjesec u kojem ćete obnoviti strasti, a kontakt s prirodom i morem oboje će vas opustiti. Od 12. 9. do 7. 10. moguć je ulazak u flert s privlačnom osobom koja će vam iskazivati pažnju, no nećete toliko biti opčinjeni njome, koliko ćete tražiti bijeg od svakodnevice. 
Budite promišljeniji i nemojte napraviti nešto što ćete požaliti. Kada Venera od 8. 10. do 5.11. uđe u vaš znak pojačat će se vaša potreba za osjećajnom primopredajom, pa ćete partnera češće privijati uza sebe i iskazivati mu ljubav. I prosinac protječe u ugodnim zbivanjima, pa ćete odnos nadopunjavati planovima o budućnosti u koje mogu biti uključene selidbe ili renoviranje prostora u kojem živite.
Najbolji partner - Ovan
Ovan vaš je idealan partner. Oboje ste energični i strastveni, oboje ne podnosite dosadu i težite raznovrsnom životu. Uživat ćete u zajedničkim akcijama, planovima o budućnosti, sportskim aktivnostima i društvenom životu. Svidjet će vam se Ovnova pokretačka energija, a podržavat ćete i njegove ambiciozne planove.
Najgori partner - Djevica
S Djevicom ćete pronaći jako malo dodirnih točaka. Neće vam se svidjeti njezina rezervirana i previše oprezna priroda, a živcirat će vas i njezina sklonost perfekcionizmu i potreba da sve kontrolira. Njoj će smetati vaša previše lepršava i nemirna priroda, pa će vam nerijetko prigovarati da ste neozbiljni.


No comments:

Post a Comment