Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Bik


Zbog Saturnovog utjecaja iz znaka Škorpiona, ove godine morat ćete voditi više računa o svom odnosu s partnerom. Vrijeme je da sazrijete i otkrijete da je ljubav daleko više od puke zaljubljenosti i da se ona, jednako kao i sve drugo, mijenja i razvija. Možda će vam nedostajati strasti i leptirići u želucu, no time vaš odnos neće gubiti na kvaliteti, nego će se pojaviti dublji i trajniji osjećaji koji će vas zbližiti s partnerom. Bude li većih problema u bračnom odnosu, možda ćete razmišljati o odvajanju od partnera, no ne savjetuje vam se donošenje brzopletih odluka.
Slobodni Bikovi
Nova vas ljubav vreba u siječnju, a to može biti i netko koga ste upoznali na putovanju ili dočeku Nove godine. Iako će veljača biti krizni mjesec u kojem će vas razočarati simpatijino ponašanje, već u ožujku imate priliku da popravite narušene odnose. Svibanj donosi priliku za nove ljubavne čarolije i zaljubljivanja, a lipanj označava početak višemjesečnog razdoblja bogatog i uzbudljivog ljubavnog života. 
Od 23.7. do 16.8. idealno je vrijeme za odlazak na godišnji odmor, budući da ćete biti dobro raspoloženi, ali i iznimno privlačni. Vodit ćete ispunjeni život, a odlasci na izlete i kraća putovanja predstavljat će idealnu priliku za sklapanje novih poznanstava. Raznovrsni noćni život također će vam otvoriti mnoge ljubavne prilike, a i sami ćete hrabro prilaziti onome tko vam se svidi, što će polučiti sjajne rezultate. 
U rujnu i listopadu bit ćete pomalo razdražljivi nervozni, a i mogle bi vam se približavati osobe koje vam ni po čemu ne odgovaraju. No nakon 6. studenoga Venera ulazi u znak Jarca, što obećava fatalne susrete i poznanstva. Putujte, izlazite, družite se s prijateljima jer ćete u ovom razdoblju ostvariti uzbudljivu avanturu koja će se brzo pretvoriti u ozbiljnu vezu,

Zauzeti Bikovi
U siječnju ćete uživati u druženju s voljenom osobom, a mnogi će parovi razmišljati o zajedničkom useljenju, kupnji automobila ili nekretnine. Merkur će većinu vremena biti u Vodenjaku, što će donijeti povremene sukobe s partnerom posebno po pitanju novca, odgoja djece ili raspodjele kućanskih poslova, no u konačnici sve ćete probleme ipak prevladati. 
Ožujak i prva polovina travnja će na velika vrata vratiti romantiku u brakove i veze, dok ćete u srpnju biti napeti pa ni češće svađe nisu isključene. Ulazak Venere u znak Raka u lipnju najavljuje početak ljubavnog preporoda, a razdoblje od 23. 7. do 16. 8. idealno je da s odabranikom svoga srca pronađete mjesto na kojem ćete se zajedno opustiti od svih briga i problema i na taj način vratiti svojoj vezi stari sjaj. Bračne krize kulminirat će od 12.9. do 7. 10,. no od 6. studenog pa do kraja godine razriješit ćete većinu nesporazuma i opet postati bliski. Zanimljivo je reći da i prvi mjeseci 2014. donose još veći osjećajni sklad.
Najbolji partner - Djevica
Oboje ste praktične osobe koje čvrsto stoje na zemlji i koje streme istim ciljevima. Povezivat će vas požrtvovnost prema obitelji, potreba da stvarate konkretne stvari i činiti sve da se vaša obitelj osjeća zaštićeno. Veza s Djevicom može biti uzbuđujuća i zbog odličnog intelektualnog nadopunjavanja, pa vam jedno s drugima nikad neće biti dosadno.
Najgori partner - Vodenjak
Za Vodenjaka ste previše spora, nedovoljno fleksibilna osoba koja će teško shvaćati i prihvaćati njegovu potrebu za slobodom i stalnim izlascima. U njegovoj blizini nedostajat će vam osjećaj sigurnosti jer više od svega cijenite partnera na kojeg se možete osloniti. Oboje ste i jako tvrdoglave osobe, pa je tolerancija gotovo nepoznat pojam u vašem odnosu.


No comments:

Post a Comment