Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Ovan


Pred vama je godina koja vam donosi više uzbuđenja i lijepih ljubavnih zbivanja, nego što je to bio slučaj u prošle dvije godine, kada ste trpjeli neugodan Saturnov utjecaj. Dotični je planet pridonio pogoršanju mnogih bračnih odnosa, a i samci su imali slabije šanse da pronađu srodnu dušu. 
Budući da je i Uran u vašem znaku, bit ćete skloniji birati pomalo neobične partnere - privlačit će vas originalne osobe slobodoumnih stavova koje vam mogu omogućiti da se izrazite kao osoba. U svakom slučaju, prva polovina godine donosi burnija ljubavna zbivanja od drugog dijela godine, no ni tada nećete ostati bez prilika.

Slobodni Ovnovi
U siječnju će vas neka obiteljska pitanja i problemi spriječiti da uživate u ljubavnim osvajanjima – možda će se vaši roditelji uplesti u vaš odnos ne odobravajući je. No sve kreće nabolje od 3. do 26. 2., pa biste ljubav mogli pronaći u prijatelju. No ono pravo vas očekuje od 23. do 15. 4. kada će vas Venera u znaku učiniti privlačnima i zavodljivima, pa nije isključeno da sretne svoju srodnu dušu. 
Vladavina Raka i ulazak Marsa u taj znak od 14.7. do 28.8. probudit će vašu svadljivu i naglu stranu prirode, pa ćete biti previše izravni u osvajanju, što može odbiti drugu stranu. No ljeto vas ipak neće ostaviti same i bez uzbuđenja. Smirite li svoju naglost i smanjite očekivanja, ljetni dani mogu označiti početak dinamičnog i uzbudljivog ljubavnog razdoblja, stoga je upravo to idealno vrijeme da se zaputite na godišnji odmor. 
Dane ćete provoditi izležavajući se na plaži, a noći plešući u prepunom klubu, okruženi udvaračima. Smiješi vam se ostvarenje fatalne ljetne romanse koja će imati velike šanse da preživi ljeto i da se u prekrasnom razdoblju od 8. 10 . pa sve do 5.11. zbližite toliko da više nećete moći jedno bez drugog.
Zauzeti Ovnovi 
Zbog poslovnih obveza u siječnju prilično ćete zanemariti obitelj, koja će vam zamjerati čestu odsutnost. No zato ćete već krajem veljače te ožujka nadoknaditi propušteno, pa ćete biti posebno bliski s partnerom i djecom. Općenito ćete u prvoj polovini godine imati zdravu komunikaciju s partnerom, pa će sve nesuglasice biti brzo rješavanje. Krajem lipnja počinje vladavina Raka, što upućuje da ćete u tom razdoblju potrebe obitelji morati staviti ispred svojih. 
Idealno vrijeme za odlazak na godišnji odmor s voljenom osobom bit će od 28.6 do 22.7., jer ćete upravo u tom razdoblju biti najbolje raspoloženi i željni zabave. S partnerom u vezi ili braku bolje ćete komunicirati, a zajedničko druženje bit će ispunjeno smijehom i zabavom. 
Nakon 17. kolovoza pa sve do 11. rujna s partnerom ćete se češće sukobljavati, a jedno drugom ćete zamjerati nedovoljnu angažiranost oko kućanskih poslova ili odgoja djece. Budite oprezni i nemojte govoriti stvari koje ne mislite ili u afektu napraviti nešto što ćete požaliti. U odličnom ljubavnom razdoblju bit ćete u listopadu, no od 6. 11. pa do kraja godine pripazite se mogućih svađa i nesporazuma.
Najbolji partner - Lav
S Lavom ćete imati dinamičan odnos pun međusobnog uvažavanja. Vaši su vatreni temperamenti vrlo podudarni, pa zajednički dijelite planove i podupirete jedno drugog. Lav će vam pružati željenu zaštitu, voljeti se s vama pokazivati u društvu, a vi ćete uživati u njegovim komplimentima i zadivljenim pogledima.
Najgori partner - Rak
Vas dvoje nemate dovoljno dodirnih točaka da bi odnos zdravo funkcionirao. Rak je za vas previše osjetljiv i uvredljiv, dok ste vi njemu previše izravni i netaktični. Takav odnos može biti kratkog vijeka, no ono što vas može povezivati barem na jedno vrijeme je relativno dobro slaganje u krevetu.


No comments:

Post a Comment