Monday, December 3, 2012

Sedmicni Horoskop od 3 do 10 Decembra

Ovan
21.03. - 20.04.
Moguće poslovno putovanje donijet će vam priliku za pregovore u kojima ćete biti prilagodljivi, a to će rezultirati unosnim sporazumom. Nalazite se u krativnoj fazi pa stalno smišljate nove ideje i potičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Započet ćete s rješavanjem niza pitanja što će vam osigurati dugoročnu suradnju ili neki novčani dobitak.
Obuzet će vas blaga nervoza, ali kada shvatite da na neke okolnosti ne možete puno utjecati, smirit ćete se.
LJUBAV: Osjećat ćete pojačanu potrebu da voljenoj osobi pružite oslonac i podršku u ostvarivanju njenih želja. Ako ste kratko vrijeme u vezi, mogli biste odjednom odlučiti da raskinete vezu i potražite nekog zanimljivijeg.

  
Bik
21.4. - 21.5.
Koristeći sve prednosti s kojima raspolažete pokušat ćete stvoriti bolje uvjete na radnom mjestu i ostvariti svoje poslovne interese. No, bez obzira na vaše praktične sposobnosti, ne možete uvijek uskladiti različite interese i ispuniti sva očekivanja. Kolege ponekad imaju veliku ulogu u rješavanju poslovnih dilema, a netko iz radnog okruženja vam daje i dobar primjer za to.
Vaša vitalnost i moć regeneracije su u usponu pa ćete biti stabilnog zdravstvenog stanja.
LJUBAV: Napokon ćete naći dovoljno volje za ostvarivanje važnih obiteljskih planova. Pri tome ćete biti vrlo energični zbog čega će se članovi vaše obitelji osjećati kao da vršite pritisak na njih pa mogu reagirati impulzivno. Pazite da na kraju ne izazovete svađu!

  
Blizanci
22.5. - 21.6
Kada postoji sukob različitih mišljenja nije lako pronaći zajednički interes pa je vrijeme da preuzmete izvjesni rizik i odgovornost pred kolegama. Morat ćete podvući crtu i odlučiti se za novi model uspješne suradnje. Ne možete sve držati pod svojom kontrolom i ne trebate se dokazivati na nekim pogrešnim stranama.
Samoća je ono što vam je potrebno pa se pokušajte naspavati i odmoriti.
LJUBAV: Primjetit ćete različite detalje u ljubavnom odnosu i smišljeno ćete zatvarati oči pred stvarima koje vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno rješenje. Smetat će vam što vaš partner ima neke svoje prioritete i što ne obraća pažnju na vaše planove.

  
Rak
22.06. - 22.7.
 Zabrinut će vas neke nove informacije na poslu i nećete se željeti pomiriti s prosječnim rezultatima. Pokušat ćete koristiti različite poslovne strategije, ali iznenadne komplikacije usporit će vas u ostvarivanju radnih ciljeva. Netko od kolega izbjegavat će ispunjavanje svojega dijela obveza što će donijeti dodatne probleme.
Pokazivat ćete više brige za svoje zdravlje i bit ćete umjereni u svemu.
LJUBAV: Bit ćete skloni čestim promjenama raspoloženja i imat ćete osjećaj da vas partner opterećuje sa svojim zahtjevima. Pokažite veću dozu samokritičnosti jer se uzrok emotivnih nesporazuma u odnosu s voljenom osobom nalazi na obje strane.

Lav
23.7. - 22.8

Neočekivani obrat situacije donijet će vam brige i nervozu. Morate shvatiti da je to tako na poslu u današnje vrijeme. Vi ste samo jedna karika u lancu i na svojoj koži osjećate i teškoće koje drugi prouzroče. Pojačano angažiranje smirit će situaciju i ponovno ćete se dobro osjećati.

Bit ćete skloni hipohondriji, a najbolji lijek za to je fizička aktivnost, pa makar i lagana šetnja u ugodnom društvu.
LJUBAV: Bit ćete u prilici da promijenite svoj ljubavni život i da doživite neke nezaboravne trenutke u bliskom društvu. Upotrijebite svoje kvalitete kroz izražavanje zavodničkih manira, i neka vam ne nedostaje maštovitosti, romantičnosti i nježnosti u društvu voljene osobe.

  
Djevica
23.8. - 22.9.
 S nestrpljenjem očekujete ponedeljak. U iščekivanju ste konačnog ishoda neke za vas bitne situacije. Muče vas određene sumnje, ali ipak ćete se obradovati jer vas očekuju dobre vijesti. Bit će izvjesnih komentara koji nisu po vašoj volji, ali vi likujete jer po tko zna koji put dokazujete da se vaša upornost isplati.
Izbjegavajte tešku hranu i rigorozne dijete.
LJUBAV: Bit ćete strastveni pa je pravo vrijeme da poboljšate intimne odnose s partnerom. S druge strane, ako vaša veza ne funkcionira najbolje, mogli biste uploviti u tajnu ljubavnu avanturu.

Vaga
23.9. - 22.10.
Odgovorno ćete pristupati dogovorima, kao i planiranju i organiziranju vaših radnih zadataka. Stabilnije poslovanje i bolju produktivnost ostvarit ćete ako se bavite trgovinom, prometom i poslovima vezanim za putovanja.
Potrebno vam je više čistog zraka pa prošečite najbližim mjestom gdje nema gradskog smoga.
LJUBAV: Osjećat ćete pojačanu potrebu za druženjem i zabavom, ali pazite da zbog toga ne zapostavite partnera. Moguća su nova poznanstva, ali je isto tako moguće i da se neočekivano raziđete s prijateljem.

  
Škorpion
23.10. - 21.11
Bit ćete savjesni i odgovorni u financijskim poduhvatima. Svoj novac ćete mudro ulagati i bit ćete štedljivi. To će vam omogućiti stabilnije financijsko stanje i donijet će vam izvjesne dobitke. Jedna ženska osoba ispriječit će vam se na putu pa može doći do nadmetanja, sukoba i manjih neugodnosti.
Dobroga ste zdravlja, a jedino što trebate je smanjiti pušenje i unos kofeina.
LJUBAV: U odnosu s voljenom osobom sve postaje „bljedunjavo“ ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno vam je da osjetite zajednički poticaj koji vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

  
Strijelac
22.11. - 21.12.
Val promjena na poslu koji je započeo proteklih dana počinje i vas zapljuskivati. Možda se u tim nemirnim vodama na početku nećete dobro snaći, ali vaših pet minuta se bliži i uskoro ćete imati priliku zadati odlučan udarac. Bolju produktivnost ostvarit ćete ako se bavite menadžmentom i pravnim djelatnostima.
Moguće su glavobolje izazvane problemima s kralježnicom i stresom.
LJUBAV: Razmišljat ćete i postupati drugačije od voljene osobe, ali to vam neće smetati da osjetite zajedničko zadovoljstvo. Dok god ima ljubavi, ima i čari. Vaš odnos s partnerom podsjećat će na ljubavnu igru koja djeluje inspirativno i zabavno.

  
Jarac
22.12. - 20.1.
Novi događaji na poslovnoj sceni dodatno će zakomplicirati vaš suradnički ili statusni položaj. Netko od kolega pokušat će ograničiti vaše mogućnosti čime će vas dovesti u neugodnu situaciju. Nemojte dozvoliti da vas isprovocira i natjera na poslovno-financijski rizik.
Koža će vam biti osjetljivija na vanjske utjecaje i hladnoću pa je dodatno zaštite kremama i pojačanim unosom vitamina.
LJUBAV: Potpuno ste u elementu i puni želje za izlascima u potrazi za nekim novim poznanstvom. Gdje god da se krećete, imat ćete mogućnost i da ga nađete. Vaša ogromna energija jasno će se odražavati na vašem licu, na vašim postupcima, načinu komunikacije, pokretima...

  
Vodenjak
21.1. - 18.2.

Shvatit ćete da ste trošili previše energije na neke nevažne stvari i događaje. Neugodna događanja i komentare ostavit ćete iza sebe, ali ih prije toga dobro izanalizirati i staviti na svoje mjesto. Sada se možete opušteno posvetiti svom poslu i dobro organizirati.

Kronično vam nedostaje fizička aktivnost, a najviše će vam odgovarati badminton ili tenis.
LJUBAV: Preuveličavat ćete svoje potrebe i pronalaziti različite zamjerke. Nema razloga da se ponašate strogo prema voljenoj osobi, već slobodno izrazite potisnute osjećaje i namjere. U prilog zajedničkoj sreći iznenadite partnera malim znakom pažnje.

 
Ribe
19.2. - 20.3.
Ovaj tjedan ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Suprotno vašoj prirodi, stalno ćete biti u pokretu. Iako ponekad znate brzo prelaziti preko nekih stvari i površno reagirati u određenim situacijama, nipošto nemojte zanemariti jednu ponudu koju ćete dobiti ovih dana. Nije riječ o kurtoaziji, već o realnoj šansi za vas.
Pomaganje drugima vaša je pokretačka snaga i ako živite u skladu s time vaše tijelo i duh bit će zadovoljeni.
LJUBAV: Ono što biste željeli, trenutačno ne možete ostvariti. Osoba o kojoj već dulje vrijeme razmišljate počela vam je oduzimati energiju i strpljenje. Neke objektivne okolnosti vas sprečavaju da ova veza počne živjeti.

No comments:

Post a Comment