Monday, December 31, 2012

Sedmični Horoskop 31.12-07.01



Ovan
21.03. - 20.04.
Vaš individualizam doći će do izražaja u neugodnom pogledu. Željet ćete sve raditi na svoju ruku, ne slušajući savjete, zbog čega ćete biti vrlo teški za suradnju. Stoga bi bilo dobro da izbjegavate poslove koji zahtijevaju timski rad.
Boravak u prirodi regenerirat će vaše tijelo i duh, a naodmet neće biti i neka vanjska rekreacija.

LJUBAV: Ne gubite vrijeme razmišljajući o prošlim vremenima i bivšem partneru, gledajte ispred sebe i uživajte u onome što vam se nudi. Ovnovi koji su u vezi bit će iznimno tolerantni prema partneru i bit će inspirirani iznenaditi ga magičnom novogodišnjom noći...

   
 Bik
21.4. - 21.5.
Prihvatili ste neka događanja kao neizbježnost što vam donosi oslobođenje. Obavit ćete razgovor s jednom ženskom osobom iz poslovnog okruženja koji je osobne prirode. Postat će vam jasno da se ta osoba neće promijeniti. Od sada ćete s njom komunicirati samo službeno.
Moguće su alergije. Ne preporučuje vam se konzumiranje alkohola pa na dočeku Nove godine nemojte pretjerivati. Stanite na čaši, dvije pjenušca.

LJUBAV: Bit ćete zadovoljni jer je pored vas osoba koja iskreno brine o vašim željama i potrebama. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati poziv na spoj. Pasat će vam nečije zanimanje za vas i novi emotivni izazovi.

   
 Blizanci
22.5. - 21.6
Sam dolazak na radno mesto u ponedeljak će izazvati izvjestan strah i neraspoloženje. Muče vas neke brige i događanja iz bliže prošlosti, no preko vama drage osobe saznat ćete dobre informacije koje će vam pomoći da razbijete pritisak. Ponovno ćete dobiti želju da se borite.
Ukoliko imate problema s leđima, krenite na vježbe.

LJUBAV: Zanemarivat ćete emotivne potrebe voljene osobe, a hladno ćete reagirati i na pažnju koju partner upućuje vama. Ako ste slobodni, jedno prijateljstvo s početkom novoga ljeta moglo bi prerasti u burnu, ali i kratku ljubavnu vezu.

   
 Rak
22.06. - 22.7.
 Zbog nemilih događanja u vašem domu koja su se odvijala tijekom vikenda teško ćete se koncentrirati pa je bolje da odgovornije obveze ostavite za drugi dio radnog tjedna. Moguć je susret s bivšim kolegom koji će vam ponuditi primamljivu suradnju, ali pod prilično teškim uvjetima.
Skloni ste melankoliji. Pokušajte ju odagnati boravkom u prirodi i druženjem s ljudima koji vas podižu.

LJUBAV: Ovih dana emotivno ćete biti nestabilniji pa odvojite neko vrijeme samo za sebe. Planirate li noćni izlazak, radije ga odgodite i provedite mirnu večer u društvu drage osobe. To će vas najbolje ispuniti pa čak i na najluđu noć u godini.


Lav
23.7. - 22.8
Pred vama je jedan od napornijih perioda jer ćete za uspjeh na poslovnom planu morati taktizirati. Ne možete po svaku cijenu nametati svoje stavove onima koji se ne slažu s vama po mnogim bitnim pitanjima. Bit ćete prilično iscrpljeni zbog neizvjesnosti koja vlada u vašoj firmi.
Mogli biste imati problema s hormonima pa nije naodmet provjeriti i rad štitnjače.

LJUBAV: Osjećat ćete se usamljeno i napušteno. Kada se najmanje nadate, kako to uvijek biva, u vaš život ući će netko tko će vas podsjetiti da nisu svi muškarci isti i zbog koga ćete opet osjetiti leptiriće u trbuhu. Imate se čemu veseliti u 2013.!

   

Djevica
23.8. - 22.9.
Bit ćete strpljivi kada je u pitanju poslovni odnos s nekime tko vam pokušava dokazati da je iznad vas. Ako ste po hijerarhiji zaista ispod te osobe, vi joj svojim kvalitetima smetate te strepi da biste joj mogli biti konkurencija. Nemojte ulaziti u konflikte, već sa smješkom odgovarajte na provokacije.
Prštite od energije pa iskoristite to za tjelovježbu ili neku drugu fizičku aktivnost.

LJUBAV: Ulaskom u novo društvo pokušat ćete se približiti simpatiji. Započnete li s njom vezu nemojte se čuditi ako ona bude tajna. Bit će to zbog okruženja jer ćete se željeti bolje upoznati prije nego skupa izađete u javnost.

 Vaga
23.9. - 22.10.
Došli ste u fazu kada ste sigurni da ste sposobniji za bolji posao ili bolje plaćen. Još ne vidite način na koji biste došli do takvog rješenja, ali su vam misli aktivne i razmišljate u više pravaca. Susret sa starim prijateljem dat će vam sjajne ideje, a preko njega možda dođu i dobre informacije.
Pazite se mogućih lomova i iščašenja.

LJUBAV: Potrebno vam je društvo i izlazak na mjesto gdje ćete se dobro zabaviti i naplesati, a ima li bolje prilike za to od dočeka Nove godine! Ako neka osoba privuče vašu pažnju, ne okolišajte i ne važite previše, već se usudite riskirati jer ćete jedino tako profitirati.

   
 Škorpion
23.10. - 21.11
Dodatna zarada koju ćete ostvariti ovaj tjedan bit će vam poticaj da nešto i uštedite. Na poslu ste prilično angažirani i ne želite da vas itko usporava u planovima koje imate. No, umjesto da favorizirate natjecateljski odnos s kolegama, udružite poslovne interese s timom koji obećava uspješnu saradnju.
Osim mogućih želučanih tegoba, zbog kojih biste trebali paziti da se ne prenajedete, zdravlje vam je u redu.

LJUBAV: Iskoristite šarm kojim prštite i priđite svojoj simpatiji jer su šanse da prihvati vaš poziv na kavu prilično dobre. Škorpioni u vezi suočit će se s nesuglasicama u realizaciji zajedničkih ciljeva. To može dovesti do emotivnog zahlađenja.

   
 Strijelac
22.11. - 21.12.
Nećete biti zadovoljni obvezama koje su vam date i koje ćete morati obaviti u vrlo kratkom roku. Doživit ćete to kao hir jedne vama nadređene ženske osobe. Ipak, neće vam preostati ništa drugo nego da stisnete zube i izvršite zadatke jer vam istjeravanje pravde 
ovoga puta neće donijeti ništa dobro.
Potrebna vam je rekreacija, samo trebate skupiti dovoljno volje da se pokrenete!

LJUBAV: Veliki ste sanjar i težite nekim svojim snovima, a ovaj tjedan će vam to sigurno omogućiti. Dani će vam biti obojeni idealnom ljubavlju, a vaš partner bit će utjelovljenje svega lijepoga: radosti, nade, mira, sigurnosti, sreće,... Uživajte!

   
 Jarac
22.12. - 20.1.
Pred vama je dinamičan tjedan ispunjen interesantnim komunikacijama u vezi poslova kojima ste zaokupljeni. Postoje šanse da stvari krenu na bolje, naročito ako su ti poslovi vezani za nekretnine ili za poljoprivredu.
Odmor je ono što vam treba više nego išta drugo, a idealno bi bilo ako si možete priuštiti 15 minuta meditacije.

LJUBAV: Netko od vaše rodbine ili prijatelja želi vam namjestiti spoj na slijepo, ali vi baš nećete biti zainteresirani. Skupite hrabrosti i volje i ne okrećite glavu od tog novog poznanstva jer ćete biti ugodno iznenađeni.

   
 Vodenjak
21.1. - 18.2.
Imate ćete osjećaj kao da vi idete u jednom pravcu, a većina oko vas u drugom. Bit ćete neusmjereni, bez cilja i interesa i nećete se snalaziti. Ne brinite se jer je to prolazna faza koja će vam kao konačan cilj dati odgovor što je to što vas je dovelo u ovakvo stanje.
Ipak, prije toga će vas kao posljedica stresa mučiti vrtoglavica, glavobolja ili nesanica.

LJUBAV: Poslovni put na početku nove godine donijet će vam poznanstvo koje bi vrlo brzo moglo prerasti u ljubav. U vezu ne ulazite s nekim tajnama, već budite iskreni jer samo tako će ljubavni odnos potrajati i donijeti vam dugoročnu sreću.


 Ribe
19.2. - 20.3.
Ukoliko vaš posao obuhvaća neku vrstu pomoći drugima, nailazit ćete na ograničenja koja će remetiti vašu radnu učinkovitost, pa bi bilo dobro da se bavite samo sitnijim poslovima, a ozbiljnije zadatke odgodite za kasnije. Preko prijatelja ili bivšeg kolege mogli biste dobiti ponudu za novi posao.
Krasit će vas jaka volja i psihička stabilnost pa ćete mnogima biti oslonac.

LJUBAV: Imat ćete pretjeranu potrebu za zabavom i bit ćete skloni nepredvidljivom i ekscentričnom ponašanju. Vašoj polovici to neće baš biti drago, ali neće vas kritizirati, već će vas pustiti da se „izdivljate“. Sukladno tome, čeka vas ludi doček 2013.!

No comments:

Post a Comment