Saturday, February 2, 2013

Ljubavni Horoskop za Februar 2013


OVAN (21.3.- 20.4.) 

Na martovske Ovnove dleuje asteroid Kupidon iz astrološke kuće inostranstva zbog čega bi lako moglo da se desi ne samo da se zaljubite u nekog ko živi u inostranstvu nego i da uđete u tajnu ljubavnu vezu ne nekom putu. I rođeni u drugim dakadama znaka neće biti ni malo ravnodušni na mogućnost da im se dogodi neko „zbaranjeno voće“ jer su asteroidi Nostalgija, Amor i Fortuna u astrološkoj kući tajnih ljubavi i to u konjukciji sa Kironom- bolna rana koju moraju da zacele, da prožive nešto što je ostalo nezavršena priča. Ako se pri tom radi o umetniku ili lekaru, na pravom ste putu da se ozbiljno zaljubite.Crni Mesec Lilit iz znaka Blizanaca i dalje deluje izazovno na vas. Moguće romantično poznanstvo preko Facebook-a.


BIK (21.4.-21.5.)  

Asteroidi Nostalgija, Amor i Fortuna u konjukciji sa Marsom za vaš znak  mogu značiti tajne sms poruke sa nekim ko nije slobodan, sa kim ćete želeti da ostvarite dobru komunikaciju ali pazite se. Neko na položaju ili poznat u javnosti, oličen u simbolici Erosa iz Vodolje, donosi romansu sa Lavom koji će vam biti prilično nejasan. Vaga bi mogla takođe biti vaš izbor, naročito septembarska, zbog prisustva asteroida Karme u tom znaku gde je i asteroid Harmonija zbog čega biste mogli naći razumevanje od strane nekog koga poznajete preko posla.Rođeni pred kraj znaka pod uticajem su asteroida Lust ( požuda) iz petog astrološkog polja ljubavi u kome se nalazi i asetroid Angel ( anđeo) i verovatno imate veliku potrebu da idelizujete osobu koja vam je draga.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Još uvek ste veoma moćni, bili svesni ili ne, da utičete na osobu koja vam je draga jer su u vašem znaku ljubavni asteroidi Vesta i Ceres koji vas čine veoma privrženim partneru. Crni Mesec Lilit u vašem znaku donosi jaku erotsku moć a dobar aspekt sa asteroidom Erosom donosi romansu sa strancem, umetnikom ili na nekom putovanju. U drugoj polovini meseca tranzit Erosa preko astrološkog polja karijere može doneti udvaranje od strane nekog na položaju, ili ako ste zaposleni, od strane pretpostavljenog.Dobro postavljeni asteroidi ljubavi u odnosu na vaš znak,uključujući i Kupidona koji  na vas „zrači“ iz astrološkog polja ljubavi, donose u vaš život atraktivne, dinamične i vesele osobe koja na život gledaju sa vedrije strane.


RAK (21.6. - 22.7.) 

Veoma ste zainteresovani da poboljšate svoj emotivni a još više erotski život. Sa Crnim Mesecom Lilitom u astrološkoj kući tajnih ljubavi, vaše sposobnosti zavođnja nisu tako upadljive sve dok se ne nađete nasamo sa partnerom. Brojni asteroidi lubavi poput Nostalgije, Amora, u drugoj polovini februara i Erosa u Ribama deluju na vaše interesovanje za nekog ko je poslovno često odsutan iz zemlje. Prefinjeni načini udvaranja su ono što ćete koristiti kao taktiku a nije isključeno ni da preko neke od društvenih mreža stupite u kontakt sa onim ko vam se dopada.Asteroid Kupidon onima koji su u braku ili dugoj vezi može svojim tranzitom preko Strelca doneti romantično putovanje sa partnerom ili neko prijatno iznenađenje u okviru porodice.


LAV (23.7.-22.8.)

Asteroid Eros iz astrološke kuće partnerskih odnosa ulazi u astrološku kuću erotike gde se već nalaze asteroidi Nostalgija, Amor i  Fortuna. Imaćete mogućnost da ostvarite sadržajnu vezu sa nekim ko vam se izrazito dopada, moguće da se radi o osobi koja radi za vojsku, umetnik je ili sportista.Neko lepo prijateljstvom moglo bi lako da se pretvori u strastvenu vezu jer je Crni Mesec Lilit u astrološkoj kući prijateljstva veoma jak i podstaknut uticajem asteroida Kupidona iz astrološkog polja ljubavi zbog čega je moguće novo poznanstvo, posebno onima koji su duže od šest meseci slobodni. Jedna Vaga bi mogla biti, posebno u prvoj polovini meseca, za vas izuzetno zanimljiva jer je asteroid Karma na prvom stepenima ovog znaka  u povoljnom aspektu sa vašim Suncem posebno julskih Lavova.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Prilično ste zbunjeni ulaskom asteroida Karme u znak Vage koji će se tokom februara vratiti u vaš znak zbog čega ćete biti spremni da se vratite nekadašnjem partneru. Ostajete dosledni sebi i svojim osećanjima, ma šta čuli o osobi koja vam je draga što bi moglo izazvati kod vas razne sumnje  u pogledu vašeg izbora. Iak, vas niko ne može pokolebati.Asteroidi ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, posebno Amor, Nostalgija i u drugoj polovini meseca, Eros, delovaće na vas veoma podsticajno, naročito ako ste slobodni a udvaraće vam se jedan Ovan, Škorpija ili Jarac. Kraća putovanja donose mnogobrojne mogućnosti za ulazak u vezu sa nekim ko će vam se dopasti i moguća je ljubav na prvi pogled.Ne odbacujte olako mogućnost obnove veze sa jednom Škorpijom.


VAGA (23.9. - 22.10.)

Ako ste tokom prošle godine ušli u emotivnu vezu, nastavlja se dobar period u kome ćete morati da pokažete spremnost na adaptaciju na nove okolnosti. Ako ste u tajnoj vezi ili je niste obelodanili, moguće da će viđanja biti nešto ređa nego inače. Prvih dana februara asteroid Karma u vašem znaku donosi jake emocije a Lust ( požuda) u astrološkoj kući tajnih ljubavi kao i Eros u Vodoliji podstiču želju za nezaboravnim doživljajima. Ipak, jedno od vas dvoje moraće energiju da usmeri i na neke druge aktivnosti, zbog čega ćete biti manje spremni na izlaske. U drugoj polovini februara Nostalgija Amor i Eros u Ribama donose vam osećanje usamljenosti i manje rasprave sa partnerom.Preko posla, slobodne Vage upoznaju onog na kog su dugo čekale.


ŠKORIIJA (23.10.- 22.11.)

Severni Mesečev čvror, simbol karmičkog zadatka uz Saturn, planetu karme u vašem znaku donosi ono što se mora dogoditi. Vi ćete biti potpuno svesni šta želite i kako da do toga dođete. Mnoge Škorpije žele brak, i druga polovina meseca donosi mogućnost ozbiljnih planova u vezi sa tim jer prepun asteroida znak Riba, uz Fortunu, Amor i Eros, čini vas prilagodljivim i spremnim da ustupke. Venera, planeta ljubavi u Vodoliji u dobrom aspektu sa dva ljubavna asteroida Blizancima uz Crni Mesec Lilit čini vas sklonim da pravite manje „izlete“ što se stalnom partneru neće dopasti, čak i ako se sve bude svodilo na običnu koketeriju.Asteroid Kupidon u astrološkoj kući posla čini svoje. Onima koje srećete na radnom mestu, jednostavno ne možete da odolite.


STRELAC (21.11.- 21.12.)

Predstavnici vašeg znaka od juna prošle godine prolaze kroz razne faze, oscilacije raspoloženja, sumnje, dileme, padove i uspone. Asteroid Kupidon u vašem znaku donosi svoju ljubavnu strelu pa ćete biti prilično egzaltirani, posebmo muški predstavnici ovog znaka, poznanstvom sa nekim ko ima veze sa umetnošću, moguće da ima veze sa medicinom, nekom vrstom uniforme. Nećete želeti da obelodanite svoju vezu, a paralelno sa tom romansom, pruža se prilika i da obnovite ili nastavite vezu sa Blizancima ili Vagom. Skloni ste dvostrukom životu ili ste sa jendim partnerom a zbog Crnog Meseca Lilita, planete erotskih moći u polju partnerstva, u velikoj meri vas zaokuplja misao o nekom ko je poznat u javnosti ili po svojim zavodničkim moćima.



JARAC ( 22.12.-20.1)
Iako važite za konvencionalan znak, za one koji teže stabilnim dugim vezama, ovo je period kada se ponašate neuobičajeno. Asteroid Kupidon u astrološkoj kući tajnih ljubavi, Karma malo u astrološkoj kući inostranstva i javnosti a preko posla i kraćih putovanja, možete imati brojne susrete. Svaki poslovni sastanak,izalak iz kuće za vas je potencijalna „opasnost“. Asteridi ljubavi smešteni u Vodoliji i Ribama donose romantične izjave ljubavi, posebno je aktivan Eros kao i Amor i Nostalgija. Stalni partner će pokušati da nađe svoj način kako da se izbori za svoje mesto u vašem životu, što se vama verovatno neće dopasti.Slobodni Jarčevi mogu računati da će upoznati nekog ko se bavi muzikom ili naukom, te dve oblasti će igrati veliku ulogu pri upoznavanju nekog ko može postati njihov nov partner.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Eros je u vašem znaku a tu je i Venera, planeta ljubavi i uverni ste da je ceo svet vaš. Vladate situacijom, spremni ste da sa partnerom započnete neke nove poslove sa partnerom sa kojim se veoma dobro razumete.Ovo je period vaše dominacije u svakom pogledu, šarmirate koga stignete. Partner koji je stariji od vas, bar tri godine, biće kao idealan, posebno ako se radi o nekom ko se bavi slobodnom delatnošću.Venera u dobrom aspektu sa Crnim Mesecom Llitom u Blizancima i naglašenim znakm Riba, sa Erosom, Amorom i Fortunom,  čini vas sklonim da flertujete sa mnogima, jednostavno, tome nećete odoleti.Sve do 20.februara, slabo Sunce u vašem znaku čini vas prilično egocentričnim a zatim mogu nastupiti manje scene sa partnerom kome, ipak, tolika vaša popularnost neče ni malo prijati.


RIBE (20.2.- 20.3.) 

Od pre godinu dana od kako je Neptun, planeta mističnosti i romantike ušao u vaš znak, na mnoge delujete magnetski privlačno, ma kog da ste pola. Što ste tajanstveniji, to ste poželjniji. Ipak, vaš društveni život je verovatno nikad sadržajniji, iako pokušavate da mnoge obaveze izbegnete.Kada se pojavite negde, zbog četiri asteroida u vašem znaku, Nostlgije, Amora, Fortune, Kirona i u drugoj polovini meseca i Erosa, hteli ne hteli, bićete predmet udvaranja mnogih.Dobar aspekt između ovih asteroida i Saturna, planete tradicionalnih vrednosti u Škorpiji, takođe znaku tajanstvenosti, omogućiće vam da svoj privatan život držite u što je moguće većoj tajnosti.Slobodne Ribe neće stići da se „odbrane“ od udvarača a to neće ni želeti.


No comments:

Post a Comment