Saturday, February 2, 2013

Horoskop raspoloženja



OVAN  ( 21.3.-19.4.)

1.2.2013.

Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika, kolega i spremni ste da se viđate sa njima iako se opterećni poslom. Želite da date na znanje prijateljima da mogu da računaju na vas. Na vaše rapoloženje ima uticaja susret sa nekim koga ste viđali u inostranstvu ili ste ga skoro sreli a živi u inostranstvu. Tranzit Meseca nad znakom Vage kod vas podstiče želju za  druženjem.

2.2.2013.

Tranzit Meseca preko poslednjih stepeni Vage kada obrazuje dobar aspekt sa Neptunom, dobro se reflektuje na vaš znak, posebno na rođene u poslednjoj dekadi znaka. Ako spadate u tu grupu Ovnova, bićete spremni da se pridružite nekom društvu koje negde sluša muziku, Rođeni početkom znaka i dalje su napeti zbog ulaska Meseca u Škorpiju u večernjim satima što im ne odgovara.

 BIK ( 20.4.-21.5.).

1.2.2013.

Trebalo bi da se postavite energično ali vi ste prilično pasivni, ne snalazite se najbolje u komunikaciji sa prijateljima ali ni sa partnerom. Mnogo toga vam ide u prilog ali vi kao da to ne umete da iskoristite. Tranzit Meseca preko Vage vas čini spremnim da na diplomatski način rešite jednu situaciju koja vas u priličnoj meri opterećuje. Strepite da pokažete šta osećate, naročito kada je u pitanju  Vodolija ili neki Ovan.

2.2.2013.

Nalazite se u fazi iščekivanja događaja, šta bi moglo da se pokrene, posebno u sferi ljubavi gde je kod vas odavno prilično  zatišje, osim ako ste u vezi sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Nemojte imati prevelika očekivanja ni od sebe ni od osobe koja vam se dopada, ako se radi o nekom ko je na položaju, posvećen karijeri ili vas u poslednje vreme ignoriše.

  BLIZANCI ( 22.5.- 21.6.).

1.2.2013.

Dobar aspekt između Meseca u vašoj astrološkoj kući koja simbolizuje ljubav, radost i uživanje, sa Venerom i Jupiterom,planetama popularnosti i dobrog raspoloženja čine vas izuzetno društvenim i spremnim da se uključite u sadržajniji društveni život. Raspoloženi ste jer je Mesec u dobrom aspektu sa asteroidom Eros.

2.2.2013.

Krajem dana Mesec počinje da obrazuje aspekt sa Venerom i Neptunom što se može odraziti na vašu posvećenost poslu i karijeri, naročito ako radite nešto što izuzetno volite. Trudite se da maksimalno kontrolišete svoja osećanja i da se ponašate kao da nemate nikakvu grižu savesti. Ako vam je potreban savet, potražite od Raka ili Vodolije.

 RAK ( 22.6.- 22.7.).

1.2.2013.

Dobijate želju da raspravite neko pitanje koje vas dugo vremena vać tišti. Ne možete da izađete na kraj sa nekim ko vas često kritikuje i ako danas budete dozvolili toj osobi da vas provocira, bićete prilično ljuti jer se radi o nekim principijelnim pitanjima preko kojih ne možete da pređete. Iako imate podršku Ovna ili Vodolije za neke vaše stavove, bitno vam da raščisite odnos sa Vagom.

2.2.2013.

Rođeni početkom znaka u boljoj su poziciji nego oni koji su rođeni krajem znaka. Ako ste junski Rak, verovatno ćete želeti da se posvetite sebi i svojim interesovanjima. Morate da reorganizujete svoj život tako da vam bude sasvim prijatno u sopstvenoj koži a to je nešto što odavno ne uspevate da postignete.

 LAV (23.7.- 22.8.)

1.2.2013.

Tranzit Meseca preko znaka Vage čini vas diplomatski nastrojenim i smirenim ali i sklonim da pravite velike planove kada je upitanju vaša karijera. Dobar aspekt između Meseca i asteroida Eros dobro se odražava na vaše odnose sa onima koje simpatišete. Raspoloženi steda se sretnete sa nekadašnjom simpatijom.Raspoloženi ste za nova poznanstva ili izlazak u društvo.

2.2.2013.

Ulazak Meseca u večernjim satima u Škorpiju deluje na vas veoma iritirajuće ali vi se ponašate kao da vam ne preti nikakva opasnost od nekih osoba koje vas često provociraju. Trudite se da uzmete ono najbolje što možete od života i ne dopuštate sebi da vas bilo šta izbaci iz takta ali ste zapravo prilično nestabilni.



  DEVICA (23.8.- 22.9.).

1.2.2013.

Naporan dan, naročito za one principijelne predstavnike vašeg znaka koji su spremni da mnogo toga izdrže radi svojih principa. Atmosfera u porodici nije dobra i vi ste verovatno u lošim odnosima sa vašim bližnjim ili bar ne naročito tolerantni kada je u pitanju nešto o čemu ste više puta razgovarali a niste uspeli da postignete dogovor već je ta dema uvek bila povod za rasprave.

2.2.2013.

Tranzit Meseca donosi neke nove mogućnosti za rešavanje problema sa kojima ste suočeni. Ne želite da iznosite svoje mišljenje i nikome čak i ako vas pitaju ali ipak, lako vas je iritirati pitanjima koja vi ne volite da čujete. Budite mnogo uviđavniji prema nekom ko vam je drag a suočen sa brojnim dilemema.Obratite pažnju na nekog ko se pretvara pred vama da mu nije stalo do vaše pažnje.



  VAGA ( 23.9.- 22.10.)

1.2.2013.

Dobar aspekt Meseca  sa Erosom i Suncem čini vas dobro raspoloženim i spremnim da  pokažete dobru volju u vezi sa  nečim što vam je do skora bilo nedovoljno jasno ili neprihvatljivo. Skloni ste flertu, ali pazite da ne uđete u vezu sa Jarcem ili Škorpijom koje ne poznajete dovooljno.Verujete da možete da ubedite Ovna ili Vodoliju u ono što želite. Sigurni ste u sebe.

2.2.2013.

Mesec kasno noću napušta vaš znak i vi ćete postati mnogo zahtevniji u traženju rešenja za svoje probleme. Moguće da ćete imati mogućnost da se susretnete sa nekim s kim ste prošle godine imali povremene susrete ali niste načisto šta prema toj osobi osećate. Budite hladnokrvni u razgovoru sa Škorpijom i Bikom.



  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

1.2.2013.

Vaše raspoloženje  zavisi od Meseca ali i od Jupitera, simbola inostranstva i naročito ako se bude radilo o nekoj vanrednoj ponudi, bićete time oduševljeni. Neko će posredovati između vas i onih sa kojima bi trebalo da radite na duži rok. Nemojte se previše nervirati ako ne budete uspeli da ugovorite posao onako kako ste želeli.Čuvajte se provokacija od strane nekog Raka koji će pokušati da vas provocira.

2.2.2013.

Sve do  poslepodnevnih sati neće vam biti jasno da li ste u pravu i kako treba da se postavite prema nekom ko vas pomalo ignoriše. Dobićete priliku da saznate ono što vas interesuje a tiče se možda neke treće osobe ili neke situacije u koju ste upleteni mimo vaše volje.Ulazak Meseca u vaš znak čini vas sklonim da se bavite tuđim problemima.

  STRELAC ( 23.11.- 21.12.)

1.2.2013.

Pokušavate da se dogovorite sa sa onima koji nisu spremni na kompromis. Mesec u vašoj astrološkoj kući  prijatelja čini vas prilično sumnjičavim i nespremnim da pristanete ne nešto što nikako ne želite. Bićete pod velikim izazovom zbog dobrog aspekta između Meseca i   Jupitera, pa će vam se učiniti da ste pred šansom koju ne bi trebalo da propustite.

2.2.2013.

Sunce polako izlazi iz dobrog aspekta sa Mesecom kako veče bude proticalo i vi ćete se osećati pomalo napuštenim od strane onih u koje imate veliko poverenje. Nemojte preterano sebe opterećivati nepotrebnim razmišljanjima o nečemu što vam je neprijatno, moguće da se radi o nekom nerešenom ljubavnom problemu.

 JARAC ( 22.12.- 19.1.).

1.2.2013.

Mesec utiče na vaše raspoloženje jer ste mnogo društveniji i srdačniji u komunikaciji sa svima. Imate velike planove kada je u pitanju vaša karijera. Trudite se da budete ono što niste, da se predstavite u drugom svetlu, da budete naizgled hladnokrvni i da uradite više nego što možete i zbog toga ćete biti pomalo nervozni i nespremni da prihvatite kritiku.

2.2.2013.

U večernjim satima osetićete tranzit Meseca koji ulazi u znak Škorpija, naročito ako ste decembarski Jarac  što povoljno utiče na vaše raspoloženje. Prelazak Meseca preko poslednje dekade Vage  u porepodnevnim satima donosi rođenima krajem znaka dobro raspoloženje i želju za druženjem. Trudite se da vas niko ne iznervira.



 VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

1.2.2013.

Bićete spremni da se vidite sa društvom koje dugo niste sreli a ako ste planirali nešto drugo bićete spremni da sve svoje planove podredite tom susretu. Mesec u Vagi je dobar za one koji se bave politikom ili društvenim radom. Raspoloženi ste za svaku vrstu dogovora o novom poslu i tranzit Meseca u aspektu sa Erosom čini vas druželjubivim.

2.2.2013.

Tranzit Meseca preko Vage danas pogoduje onima koji imaju potrebu da obnove neke prijateljske veze i da se pozabave svojim društvenim životom. Izlazak u večernjim satima može doneti bolje raspoloženje zbog susreta sa onima koje dugo niste videli. Ulazak Meseca u znak Škorpija donosi manju tenziju januarskim Vodolijama.



   RIBE ( 20.2.-20.3.)

1.2.2013.

Ne odgovara vam baš tranzit Meseca preko Vage, naročito u večernjim satima kada će obrazovati aspekt sa  Erosom i Jupiterom. Ovo su planete uživanja, bar kada je ljubav u pitanju  kako na duhovnom tako i na fizičkom planu. Pokušavaćete da započnete razgovor sa jednim Strelcem jer će vam se učiniti da ćete moći da diplomatskim načinom dobijete ono što niste uspeli direktnim ili previše kričkim stavom.

2.2.2013.

Mesec krajem dana obrazuje dobar aspekt sa Suncem  rođenima početkom znaka zbog čega ćete verovatno imati potrebu za prisnim razgovorom sa nekim ko vam se odavno dopada ili sa dugogodišnjim prijateljem. Potrebni su vam saveti od jedne Škorpije ili nekog Bika.Tranzit Meseca vas inspiriše za bavljenje umetnošću.

No comments:

Post a Comment