Saturday, February 2, 2013

Dnevni Ljubavni Horoskop 2.2.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

1.2.2013.

Mogući je suset na javnom mestu ili posredstvom osobe bliske vašoj porodici. Pitanje je samo da li ćete umeti da se postavite kako treba.Moguća je veza sa Rakom ili Vagom. Ovi znaci vam najviše odgovaraju. Ako ste muškarac i dopada vam se mnogo mlađa osoba od vas, smognite snage i priđite joj. Bićete iznenađeni reakcijom.

2.2.2013.

Očekujete da ćete uspeti da ubedite osobu koja vam je draga da se složi sa vama u vezi sa zajedničkim putem ili izlaskom u kasnim večernjim satima.Ako se radi o nekom koga ste upoznali na poslu, utoliko pre imate šansu da se lepo provedete.Položaj Meseca vas čini preterano tajanstvenim i intrigantnim.


BIK  (21.4.- 21.5)   

1.2.2013.

Ako vam se dopada Škorpija a postala je nešto povučenija u poslednje vreme, nemojte se opterećivati razmišljanjima da je greška do vas. Problem je u njenoj opterećenosti poslovnim problema.Imate tajnu simpatiju u vidu nekoga koga poznajete s posla ili preko poslovnih odnosa.



2.2.2013.



Uspećete da zavedete  osobu do koje vam je stalo,naročito ako nameravate da je pozovete na neko interesantno mesto na koje vi rado odlazite . Nekome ste velika opsesija. Moguće je da se radi o jednoj Škorpiji koja vas simpatiše ili nekom Raku koga površno poznajete. Verujete u mogućnost pomirenja sa Vodolijom iako vam nije dala jasne nagoveštaje u tom pravcu.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
1.2.2013.

Dobro bi bilo da prihvatite poziv za izlazak sa osobom koju poznajete preko posla, Moguća veza sa umetnikom. Ako ste slobodni a pri tom žena, imate dve mogućnosti, mlađeg i znatno starijeg muškarca. Privlače vas obojica. Na vama je da se odlučite.Neko jedva čeka da ga pozovete.

2.2.2013.

Verujete da možete sa svima da izađete na kraj,ukjučujući tu i partnera i članove porodice.Jedna Vodolija ili Strelac, moguće Ovan misle na vas sa čežnjom,i ne bi trebalo da propustite poziv za izlazak ukoliko vam se tako nešto ukaže.Danas je moguć susret sa nekim sa kim biste mogli ostvariti lepu vezu.Sunce u astrološkoj kući inostranstva signalizira moguću razdvojenost od osobe koja vam je draga. 


RAK ( 22.6.-22.7.)

1.2.2013.

Neko će se postaviti prema vama kao da ste najnežniji primerak Zodijaka,sa mnogo takta, i neće vas provocirati kao što očekujete.Nemojte zbog toga da se preterano opterećujete, niti da sumnjate u njega. Jeste mala igra u pitanju ali ćete otkriti da su zadnje namere ipak iskrene. Samo se taktika malo promenila.Stalni partner je opterećen zaradom.

2.2.2013.

Položaj Meseca u večernjim satima je povoljan i omogućava vam da provedete prijatne časove sa osobom koja vam se dopada.Potrebno je da se potrudite da napravite astmoferu,nešto što će vas zbližiti.Ako ste slobodni,verovatno maštate o osobi koja vam nije dostupna i sa kojom ne možete da lako uspostavite kontakt,posebno ako se radi o jednoj Škorpiji, Jarcu ili Ribama.


LAV (23.7.- 22.8.)

1.2.2013.

Neko će vas pozvati da se sretnete sa osobom koja dolazi iz inostranstva ili će vas pozvati ona lično. Dobro bi bilo da se opustite u društvu osobe koja vam u svakom pogledu prija i čije društvo na vas deluje vrlo pozitivno. Moguće je da se radi o Raku ili Škorpiji, eventualno Lavu. 

2.2.2013.

Partneru ne pričate o svojim privatnim problemima iako biste mu rado poverili svoje strahove ali i ambicije. Ako ste u vezi sa vodenim znakom,danas ćete ipak nešto reći što će vašeg partnera uznemiriti. Porodični život nije najharmoničniji.Mnogi smatraju da ste vi uzrok tome,utoliko pre ako vam je podznak u Škorpiji ili Vodoliji.Budite taktičniji kada postavljate prohteve vašim bližnjim.


DEVICA (23.8.- 22.9.)
1.2.2013.

Ako ste muškarac veoma ste zainteresovani za nekoga ko je energičan i uliva vam povenje. Svima pričate o osobi koja vam se dopada. Pazite da ne uđete brzopleto u novu vezu. Drugo je pitanje da li je to uopšte izvodljvivo, posebno sa osobm koju poznajte preko posla, ali ipak, nemojte se previše ustručavati bar da pokažete emocije. 

2.2.2013.

Pozicija Marsa i Venere vas čini svadljivim, nepoverljivim i sumnjičavim. Možete se pouzdati u Jarca i Škorpiju i verovati izlivima nežnosti jedne Ribe ali svi ostali kod vas izazivaju sumnju. Neizbežan je manji konflikt sa Blizancima, ako sebi dopustite da vas bilo čime provocira. Ako ste slobodni, odazovite se pozivu da odete u društvo.


VAGA (23.9.- 22.10.)

1.2.2013.

Tajna veza sa osobom sa posla može stvoriti problema i biti uzrok svih mogućih tračeva. Ipak, možete neočekivano ući u vezi sa nekim ko vam u stvari ni po čemu ne odgovara. Budite otvoreniji, jer ste skloni povlačenju u sebe ili čak pomalo nekakvim intrigama. Prema partneru morate biti krajnje iskreni. Izbegavajte društvo Ovna.

2.2.2013.

Danas nije dan za vođenje nekih žučnih polemika sa partnerom ni po jednom pitanju,naročito ne u vezi sa njegovom karijerom,poslovima ili nešto slično tome.Nemojte biti preosetljivi na sve što vam kaže partner jer biste mogli u svakom slučaju loše proći i čuti i ono što vam ni na koji način ne odgovara.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

1.2.2013.

Trebalo bi da maksimalno kontrolišete svoje emocije jer vas pozicija Meseca nagoni na razna razmišljanja i stvara neobuzdane želje posebno u večernjim satima. Želite vezu koja možda nema perspektivu a to ne želite da sebi priznate. Time što se zavaravate ništa ne postižete. Neko vam sprema prijatno iznenađenje. Moguća je veza sa lekarom.

2.2.2013.

Danas nije dan za rasprave.Idite u drutvo umetnika,ili na kućnu zabavu, pozvaće vas jedan prijatelj,koji je došao iz inostranstva ili ima veze sa inostranstvom.Asteroidi ljubavi su vam naklonjeni,vrlo ste komunikativni i ljubaznošću možete mnogo postići.Nemojte dozvoliti da vas provocira, član porodice svojim pridikama. 

STRELAC (23.11.- 21.12.)

1.2.2013.

Verovatno će pokušati da vas impresionira ili zavede jedan Ovan ili Jarac koga poznajete preko posla ili ste nekada radili zajedno. Može doneti nekog uspeha susret, posebno ako do njega dođe pod malo čudnim okolnostima. Jedna Riba ili Rak bi mogli pokšati da vas osvoje, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne.

2.2.2013.

Imate mnogo koristi od kontakata i druženja sa prijateljima.Dobićete poziv da odete u posetu osobi koja vam je izuzetno draga,gde,ako ste slobodni,možete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti.Skloni ste maštanju o osobi koja vam se nekada sviđala. Ako ste u dužoj vezi s nekim, očekujete da vas podrži u vezi sa vašim planovima, ma o čemu da se radi.


JARAC (22.12.- 19.1.)

1.2.2013.

Ovo je dan pun uzbuđenja za vas jer biste mogli imati izuzetno jaku potrebu da se sretnete sa nekim osobama koje su vam naklonjene ali oboje nemate vremena jedno za drugo. Nešto o čemu ste maštali ili priželjkivali sada bi moglo da se realizuje, posebno ako mislite na osobu koja posluje sa strancima Budite spremni da odgovorite na nečije udvaranje istim intezitetom.



2.2.2013.



U ljubavi ste uglavnom orijentisani na svoje želje,nemate mnogo razumevanja za partnera i njegove potrebe.Mesec u  na poslednjim stepenima Vage i u večernjim satima u Škorpiji deluje na vas prilično iritirajuće, čini vas ranjivijim nego inače.Imate snžanu intuicjiu,i uspevate da saznate ono što vas interesuje.Jedna Vaga ili druga Vodolija uporno pokušavaju da sa vama uspostave dobar kontakt.




VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

1.2.2013.

Ako imate tajnu simpatiju, budite maksimalno diskretni i pokušajte da ne ulazite u paralelne veze jer to može biti povod raspravama sa stalnim partnerom,  a to je poslednje što vam je potrebno. Danas  ste izuzetno  raspoloženi, posebno u društvu Škorpije. Ako se slobodni, moguća je kratka avantura sa nekim ko vam u stvari ne odgovara.

2.2.2013.

Imate nečiju naklonost i vi ste toga svesni.Pomalo se poigravate sa tom osobom,veća draž vam je da je zavodite nego da budete sa njom.Prisustvo Marsa u Ribama čini vas pomalo sporim i nedovoljno odlučnim kada su u pitanju važne životne odluke koje se tiču kako vas tako i partnera.



RIBE (20.2.- 20.3.)

1.2.2013.

Smatrate da je partner prilično  neprijatno direktan kada vam predočava istinu o nečemu što vama nikako ne odgovara. Ako želite da se sretnete sa Lavom ili Ovnom, sačekajte da vidite šta ćete o njima čuti, može se desiti da vam istina ne odgovara. Možda bi trebalo da se sami uverite da li je to istina ili ne. Dopada vam se Rak.

2.2.2013.

Ne odolevate šarmu osobe sa kojom se često viđate na poslu.Moguće je da vam se dopada jedan lekar,ili neko ko ima veze sa medicinom,farmacijom.Danas,biste mogli nekog takvog upoznati u krugu prijatelja.Osećate se superiorno i imate velike prohteve kada je stalni partner u pitanju.Ako se radi o Vagi ili Biku ,vaši odnosi nisu sjajni.


No comments:

Post a Comment