Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Lav


Pred vama je godina iskušenja i borbi, stoga svaki problem na ljubavnom planu shvatite ozbiljno. Obiteljska ili stambena situacija bit će vam izvor briga, pa je bitno da sve što se bude događalo podijelite zajedno s partnerom. Prva polovina godine vam je najnaklonjenija za ljubav i bračne odnose, a osobito će samci uživati u udvaranjima i razvoju nove ljubavne veze. Tijekom druge polovine godine interes bliske osobe bit će vam ispred vlastitog, bilo da je to vaš partner, dijete ili roditelj. Brinut ćete tuđe brige, možda se i žrtvovati zbog višeg cilja, živjeti kroz i za druge.
Slobodni Lavovi
Tijekom veljače imat ćete neizvjestan odnos s osobom koja vam se sviđa. Neke okolnosti stalno će vas priječiti da otpočnete s vezom, no budete li strpljivi i pričekali kraj ožujka i prvu polovinu travnja, stvari bi se preko noći mogle promijeniti u vašu koristi, a vi se naći u željenom zagrljaju. Slično će biti i u naklonjenom svibnju, kada biste u novom društvu mogli naći osobu koja će vam se svidjeti. Od 28. 6. do 22. 7. vodit ćete bogat društveni život i doživjeti nove i uzbudljive ljubavne priče. 
Uživat će u osjećaju neovisnosti, burnim avanturama i neočekivanim preokretima. Mnogi će jedan prijateljski odnos odjednom ugledati u novom svjetlu, shvaćajući da je ljubav između vas dvoje cijelo vrijeme postojala, ali je niste osvijestili. Vašoj sreći neće biti kraja kad shvatite da su vam osjećaji uzvraćeni, što bi mogao biti početak jedne prekrasne ljubavne priče. Tijekom kolovoza i početkom rujna ljubitelji internetskih foruma i chatova mogli bi upoznati osobu sličnih razmišljanja i svjetonazora, no u listopadu se pripazite vlastite ljubomore i prevelikih očekivanja. Neke među vama velika ljubav očekuje u studenome.
Zauzeti Lavovi
Morat ćete uložiti mnoge energije i strpljenja u svoj brak ili vezu. Vaš odnos često će se naći na kušnji, a vaše međusobne razlike buknuti u punoj snazi. Za rješavanje eventualnih osjećajnih problema iskoristite prvu polovinu godine, a osobito vam je naklonjen siječanj. Od 3. do 26. 2. pomislit ćete što uopće radite s partnerom i misliti da vas više ništa ne povezuje, no kriza je prolazna jer već od 23.3. do 15. 4. dolazi do smirenja napetosti pa će ljubav i nježnost opet vladati vašim odnosom. 
U prvom dijelu svibnja bit će vam draže intimno druženje s partnerom, no već nakon 1.6., zaželjet ćete se zabave i provoda. Ako ste u mogućnosti, iskoristite srpanj i prvu polovinu kolovoza za odlazak s partnerom na more, budući da ćete upravo tada uživati planetarnu potporu.
Zajednički provedeno vrijeme donijet će vam mnoge nezaboravne trenutke, večere u finim restoranima, večernje šetnje i obilazak krajolika. Sve ovo će vas dodatno zbližiti s voljenom osobom i uvjeriti da je vaša veza ono pravo. Obiteljski i financijski problemi u rujnu i početkom listopada malo će pogoršati odnose, no od 8. listopada pa do 5. studenoga zajednički ćete pronaći mnoga kvalitetna rješenja, što će vas zbližiti.
Najbolji partner - Strijelac:
U Strijelcu možete naći svog idealnog partnera jer ste oboje vrlo sličnih temperamenata. Volite izlaske, glamurozna mjesta, mnogo zabave i ludog provoda. U ljubavi i seksu oboje ste strastveni, pa ako i dođe do kakvog kratkog spoja u komunikacija, sve ćete rješavati nježnostima u spavaćoj sobi.
Najgori partner - Škorpion
Sa Škorpionom ćete se teško moći uskladiti zbog vaših previše različitih priroda. Imat ćete osjećaj da vas Škorpion sputava i guši, a ako još spada u ljubomornije tipove, što često i jest slučaj, mogli biste od njega pobjeći glavom bez obzira. Budući da volite dominirati u odnosu, vaš Škorpion to neće moći tolerirati.


No comments:

Post a Comment