Saturday, February 16, 2013

Sedmični Horoskop od 17. do 24. Februara




OVAN (21.3.- 20.4.)



Posao-U ovom periodu bi trebalo da budete strpljivi, svakako mnogo oprezniji nego u prethodnom. Znak Riba počinje da biva naglašen tranzitom Sunca, retrogradnog Merkura ( loše za komunikaciju), tu su Mars, Neptun zbog čega ne možete biti sigurni kome da verujete. Napravite svoj tim saradnika u koje imate maksimalno poverenje i samo se sa njima dogovarajte o svim bitnim pitanjima.

Ljubav- Astrološke kuće tajni podrazumevaju i tajne ljubavi i vi ćete najverovatnije biti inicijator surseta sa nekim ko nije slobodan, naročito ako ste gospodin Ovan a ako ste dama Ovan malo ćete više oklevati po pitanju stava koji treba da zauzmete u toj situaciji. Moguća je romansa sa Vagom, Vodolijom ili Bikom.Partneri koji su dugo u vezi ili braku mogu biti u lošoj komunikaciji .

Zdravlje – Više se odmarajte.





BIK (21.4.- 21.5)



Posao- Postepeno ćete obnoviti saradnju sa onima koji su vam bitni trenutno za  posao i dogovor je moguć u toku sledećih mesec dana. Sada krenite u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke ili ste se iz bilo kojih razloga kolebali.

Ljubav- Naglašeno astrološko polje društvenog života donosi vam mogućnost proširenja kruga prijatelja i kontakte koji bi mogli rezultirati u početku jednog prijateljsko-ljubavnog odnosa. Ako ste i dalje zainteresovani za Lava, Škorpiju ili Vodoliju, naoružajte se strpljenje.Jarac čeka da mu se javite.

Zdravlje – Dobro se osećate.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)



Posao- Tokom ove sedmice dve planete bitne za vas, Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta koja pozitivno utiče na vaše rasuđivanje kreće retrogradnim hodom i Saturn, planeta ambicije koja utiče na vaše organizacione sposobnosti.Jednom rečju, nećete se baš najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je nov posao u medijima sa mogućnošću da bude dobro plaćen.

Ljubav- Hteli ne hteli vi ste, gde god se pojavite u centru pažnje. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako partner ne bude imao dovoljno vremena za vas. Ovo je prilično naporan period u svakom pogledu a vi ćete želeti da postignete više nego što možete. To se može loše odraziti na vaš ljubavni život. Slobodni Blizancim mogu stupiti u vezu sa lekarom, umetnikom ili sportistom.

Zdravlje – Pazite se povrede.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Poslednja Mesečeva četvrt u Biku prvog dana perioda donosi mogućnost započinjanja novog posla sa sposobnim ali nedeovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Neko vas može izneveriti a vi strepite da bi to mogao da tendenciozno uradi.Oslonac treba da potražite u Škorpiji i Jarcu ali ne očekujete  od njih da vam pomognu kod relaizacije nemogućih želja.

Ljubav- Najverovatnije za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih razloga. Ako spadate u one koji su u srećnoj vezi, verovatno ćete planirati zajendičko putovanje koje bi moglo da bude veoma prijatno. Oni koji putuju sami, mogu se sjajno provesti i upoznati neku novu, interesantnu osobu.

Zdravlje- Mogouć pad imuniteta.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Budite oprezni u saradnji sa Bikovima, Rakovima i Jarčevima, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.

Ljubav- Venera u Vodoliji i mnogo planeta u Ribama vas čine prilično nestalnim, često nespokojnim i nedovoljno spremnim da se angažujete u vezi u onom meri u kojoj partner to od vas očekuje. Verujete da vam je Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.







DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Ovaj period bi mogao da protekne realtivno mirno ako ne budete skloni da u svamu preterujete,  ili da očekujete previše od situacije koja vam nikako ne ide u prilog, naročito ako ste skloni raspravama. Razum treba da nadvlada emocije i impulse, prištedite svoje sebe preteranih uzbuđenja. Bilo bi dobro da se sretnete sa Rakom. Moguće je uvećanje prihoda u radu sa osobama prisutnim u javnosti.

Ljubav- Za vas počinje romantičan period koji biste mogli iskoristiti na najbolji način ali niste dovoljno inventivni kako da osvojite osobu koja vam je draga. Trudite se da ostavite dobar utisak na Lava, Ribe ili na nekog ko vam je posebno simpatičan. Ne odustajete od veze sa Jarcem samo zato što vam često kaže ono što vam ne odgovara.

Zdravlje – Dobro se osećate.







VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Spremni ste da idete i preko granica svojih moći, naročito ako se bavite nekom samostalnom delatnošću ili ste umetnik. Ako imate bilo kakav finansijski problem, nemojte davati obećanja koja nećete moći da ispunite. Jedan Jarac,  Škorpija i Bik su vam veoma naklonjeni i pokušavaju da vam pomognu da posao završite što pre. Moguće je proširenje saradnje sa strancima.

Ljubav- Verujete da možete da imate uticaj na nekog koga ste upoznali preko posla ili preko prijatelja. Trudite se da ostanete hladne glave i da se previše emotivno ne vezujete ni za koga dok ne budete sigurni da vam ta osoba odgovara. Stalni partner je sumnjičav po pitanju vaše vernosti. Ako ste u dužoj vezi ili braku, imajte poverenja u partnera.

Zdravlje-Dobro se osećate.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Bilo bi dobro da iskoristite priliku da obnovite saradnju sa osobama koje su možda jedno vreme živele u inostranstvu, moguće u nekoj prekookeanskoj zemlji. Neko će se ponuditi da bude posrednik između vas i potencijalnim poslovnim partnera. Imave veliko poverenje u dugogodišnje prijatelja i kolege i u njihovu procenu isplativosti novog posla.

 Ljubav- Neko želi da ponovo zadobije vaše poverenje ili da vas osvoji na romantičan način. Ako se radi o osobi koja vam se zamerila bez ikakvog razloga ili bila prema vama nepravedna, nećete joj tako lako oprostiti. Jedna Vaga je prema vama nedovoljno iskrena ili ni sami ne znate šta da mislite o njenom ponašanju, da li vam je privržena ili ne. Udvaranje od strane Riba.

Zdravlje – Moguća povreda.







STRELAC (23.11.- 21.12.)



Posao-Pozicije planeta deluju na vas prilično razdražujuće posebno pozicija Venere, naročtio ako ste rođeni krajem znaka. Ne znate kome da verujete. Budite spremni da se sretnete sa nekim ko ima potpuno drugačije stavove od vaših, ali je iskren prema vama i to bi trebalo da cenite. Nalazite se pred velikim poslovnim izazovom koji bi mogao da vam omogući da značajno uvećate svoje prihode.

Ljubav- Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa ali i ljubomore i nerazumevanja sa naglašenim astrološkim poljem porodice znači da može doći do nekakvih rasprava između vas i partnera i da će se okolina mešati u vaš život. Nemojte preterano dramatično doživljavati bilo šta što se tiče kako vas tako i partnera.

Zdravlje – Dobro se osećate.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Želite da dovedete svoj život u red  posebno ako treba da se odlučite za jedan od dva moguća rešenja kada je u pitanju nov posao a u tome vam pomažu  pouzdane kolege i članovi vaše porodice koji podržavaju vaše planove.Budite oprezni u rukovanju novcem. Nemojte se zameriti nekom drugom Jarcu. Svaka vrsta intelektualne delatnosti dobar je izvor prihoda.

Ljubav-          Za mnoge predstavljate neosvojivu tvrđavu, naročito ako ste na bilo koji način prisutni u javnosti. Trudite se da se što manje  zna o vašem priatnom životu i čak i ako ste slobodni, ne pokazujete da vam to tešk pada, naprotiv, mnogi misle da ste društveni, veseli i da vam je sve potaman. Moguće je poznanstvo sa Ribama, Bikom ili Rakom.

Zdravlje – Pretereano ste skloni brigama.






VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Tranzit Meseca preko astroloških polja posla, posebno privatnog sa prvom Mesečevom četvrti u Biku je nagoveštaj mogućeg pozitivnog rešavanja problema.Ne morate da sve svoje planove otrkivate drugima jer imate jaku konkurenciju u vidu jedne Škorpije ili Jarca.Koncentrišite  se na nezavršene poslove ili ako ste mladi, na učenje.

Ljubav- Mlade ili slobodne Vodolije su često predmet  diskusije u domu što im nikako ne odgovara. Mnogi pokušavaju da vam daju smernice kada je vaš privatni život u pitanju ali vi radite po svome. Pri tom, verovatno niste preterano zaljubljeni, želite da dokažete da samostalno donosite odluke koje se tiču svakog segmenta vašeg života.

Zdravlje.- Pazite se oštrih predmeta.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Očekujete poziv sa više strana jer ste uvereni da imate šta da ponudite. Skloni ste ekstremima, iz velikog optimizma idete u stanje pesimizma ako se situacija ne odvija kako ste vi mislii. Trudite se da držite konce u svojim rukama kada je svaki segment vašeg života u pitanju ali bi trebalo da prvenstvno pažnju posvetite finansijskog stabilnosti.

Ljubav- Osećate se dobro u društvu Raka, Riba, Škorpija, Jarca svih onih koji vam ulivaju sigurnost. Veza sa Bikom, naročito ako do poznanstva dođe početkom perioda,  može biti veoma dobra ako ste oboje slobodni. Susret sa nekadašnjom simpatijom može kod vas inicirati nekadašnje emocije koje nikada nisu naročito ni zamrle. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv za izlazak od Lava.

Zdravlje – Dobro se osećate.

No comments:

Post a Comment