Saturday, February 2, 2013

Dnevni Horoskop 2.2.2013


OVAN (21.3.- 20.4.)  
1.2.2013.

Imate veliku potrebu za promenom posla ili ćete pokušati da se drugačije postavie prema kolegama i prema pretpostavljenom. Delujete odlučni i vrlo sugestivno i pokušaćete da im nametnete svoje mišljenje. Ne ulazite u konflikt s Blizancima ili Devicama, naročito oko novca.

2.2.2013.

Tokom prepodnevnih sati završite najveći deo posla jer će u večernjim satima Mesec, planeta promenljivog raspoloženja ući u Škorpiju što će odgovarati samo onima koji imaju sastanak sa finansijerima ili potencijalnim poslovnim partnerima.Moguća je odlična poslovna ponuda kojoj nećete odoleti.


BIK (21.4.-21.5.) 
1.2.2013.

Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je  za vas veoma interesantan i za vas i za saradnike.Teško vas je nagovoriti da uradite nešto što ne želite.To je mudar potez jer je nekome stalo da vas ubedi u nešto što nikako nije dobro za vas.Moguć sastanak sa odgovornom osobom.

2.2.2013.

Očekujete da vam se javi neki drugi Bik, Rak, Vaga ili Škorpija radi dogovora oko zajedničkog posla.Ne preopterećujete se previše onim što biste mogli čuti na račun onoga čime se bavite, naročito ako to ima veze sa javnošću ili umetnošću. Neko želi da poljulja vašu sigurnost u sebe.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   

1.2.2013.

Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jende Škorpije, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje.

2.2.2013.

Naglašeno astrološko polje posla u večernjim satima, ulaskom Meseca u Škorpiju donosi poslovni dogovor sa nekim u koga imate veliko poverenje.Mnogi vas doživljavaju kao konkurenciju i pokušavaju da vas pokolebaju u ostvarenju vašeg cilja. Preoptetrećeni ste velikim ambicijama.


RAK (21.6. - 22.7.)  

1.2.2013.

Previše  se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujee od sebe nemoguće. Imae jaku konkureniciju, a retrogradni Merkur, planeta komunikativnost svojom pozicijom, doprinosi vašoj nervozi.

2.2.2013.

Rođeni u junu osećaju se dobro u društvu kreativnim osoba preko kojih mogu da dođu do interesantnog posla i prilično lepe zarade. Naglašeno astrološko polje novca čini vas i pomalo zabrinutim u pogledu mogućih troškova. Nemojte biti previše opterećeni onim što o vama pričaju jedna Vaga ili Ovan.



LAV (23.7.-22.8.)      

1.2.2013.

Mogući su iznenadni dobici preko rođaka ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, ma kog pola da ste u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verujete u naklonoste jednog Bika ili Vage.

2.2.2013.
Nekoliko osoba želi da se sa vama dogovori oko bitnih pitanja, posebno onih koji se odnose na vaše obaveze, bilo da radite u privatnoj firmi ili se one odnose na vašu porodicu. U priličnoj meri postavljate svoje zahteve koje malo ko može da ispuni. Ulazak Marsa u znak Riba čini vas nesigurnim u vezi sa finansijama.



DEVICA (23.8. - 22.9.) 

1.2.2013.

Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put. Ne preuzimajte na sebe veliki posao koji nećete uspeti da završite.

2.2.2013.

Tokom dana, bićete previše zauzeti svakodnevnim obavezama da biste mogli da se prilagodite potrebama onih koji od vas očekuju više pažnje. Moguće da se radi o prijateljima ili rođacima koji će pokušati da vas nagovore da se negde sretnete i razgovarate o bitnim pitanjima. Moguć je razgovor u četiri oka sa nekim ko vam je veoma naklonjen.



VAGA (23.9. - 22.10.)    

1.2.2013.

Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom jer sa vama žele da se  upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Vodoliju.

2.2.2013.

Tranzit Meseca preko poslednjih stepeni vašeg znaka i ulazak u Škorpiju nagoveštava mogućnost vođenja razgovora o finansijama. Postavićete svoje uslove i nećete biti spremni da se previša angažujete oko nečega što vas ne zanima. Imate mogućnost da se sretnete sa osobom koja dolazi iz inostranstva.



ŠKORPIIJA (23.10.- 22.11.)   

1.2.2013.

Sve što biste želeli da uradite sada moglo bi doneti nekih manjih problema, posebno u saradnji sa Vagama. Planete skoncentrisane u Vodoliji, Jarcu, Ribama i Ovnu za vas predstavlja priliku za uspeh u privatnom projektu  ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika.

2.2.2013.

Dominirate na fini način, malo ko može da vam bilo šta zameri ali niste spremni da popuštate tek reda radi. Trudite se da niko ne primeti da vam mnogo toga nije potaman, naročito tokom dana kada ćete rešavati neke poslovne probleme. Moguoć je sastanak sa osobama na visokom položaju.



STRELAC (21.11.- 21.12.)

1.2.2013.

Imate utisak da je došlo vaših pet minuta,ali varate se, posebno ako su partnerski odnsi u pitanju,naročito poslovni ili sklapanje ugovora. u pitanju. Merkur, planeta koja simbolizuje ugovore i vaše partnere, na 22.stepenu Vodolije čini vas pomalo naivnim, ne ulazite olako u nov aranžman.

2.2.2013.

Osećate se pomalo uznemirenim jer mislite da bi neko mogao da nešto uradi protiv vas što vam nikako ne odgovara u ovom momentu. Mogu vas kritikovati za nešto što se ne tiče vas lično ili za šta vi u stvari i niste krivi. Ipak, razmislite o nečemu što se dešavalo pre nekoliko meseci ili obećanja koja ste tada dali.



JARAC ( 22.12.-20.1) 
1.2.2013.

I dalje ste veoma popularni zbog naglađenog znaka Vodolije. Pazite šta kome pričate, Merkur, simbol reči i komunikacije na 22.stepenu Vodolije donosi brzopletost. Mnogi vam zavide na uspehu a niko ne za po koju cenu dolazite do njega.Potrebno je da situaciju u kojoj se nalazite sagledavate iz vedrijeg ugla.

2.2.2013.

Imate veliku potrebu za  nekom vrstom promene u životu i pokušaćete da to rešite na način na koji vama najviše odgovara. Delujete odlučni i vrlo sugestivno ali mnogi nisu spremni da naprave ustupke. Prijatelji vas bolje razumeju od članova porodice. Ne ulazite u konflikt s Blizancima.




VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  
1.2.2013.

Pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili dogovor kako da izađete iz krize kada je novac u pitanju, ali za to vam je potrebn mnogo takta.Nemojte uzimati kredite i nemojte se opterećivati razmišljanjima o onima kojima niste simpatični.

2.2.2013.

Dobijate ponudu od Vage i nadate se da možete postići dogovor oko zajedničkog posla čak i ako ona ima neke probleme sa kojima nije u stanju da se lako izbori.. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag.




RIBE (20.2.- 20.3.) 

1.2.2013.

Osećate se dobro u društvu komunikativnih osoba samo se pazite da ne budete malo naivni jer Blizanci i Devica pokušavaju da vas na neki način prevare. Moraćete da se sa njima dogovorite u vezi sa nekim za vas veoma važnim poslom.Dobijate poziv za izlazak od Ovna.

2.2.2013.

Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put, naročito ako bi to trebalo da bude u društvu Raka ili Škorpije.


No comments:

Post a Comment