Thursday, February 7, 2013

Ljubavni Horoskop Škorpija


Ulazite u godinu vlastite preobrazbe na osjećajnom planu. Nećete se zadovoljavati površnim flertovima nego ćete težiti vezama u kojima možete vidjeti svoju budućnost. Svaka površnost u osjećajnim odnosima mogla bi vam se vratiti poput bumeranga, a isto tako morat ćete se riješiti utjecaja bivših partnera jer će vas kočiti u ljubavnom napretku. Morat ćete se okrenuti novim ljudima, a stare uspomene zauvijek pospremiti u ladicu prošlosti. Mnogo naklonjenija bit će vam druga polovina godine.
Slobodni Škorpioni
Tijekom veljače mogli biste se zateći u prilično kompliciranom odnosu u kojem ćete više vi davati nego druga strana. To bi vas moglo umoriti, pa ćete radije izabrati biti sami nego u odnosu koji vam ne odgovara. Ožujak će biti mjesec iz snova kada biste se mogli zaljubiti i potpuno izgubiti razum. Budete li ulagali sebe u taj odnos, on bi se vrlo brzo mogao pretvoriti u nešto ozbiljno, pa čak i trajno. 
Površnog ponašanja i ljubomore čuvajte se u travnju, dok ćete se lipnju strastveno prepustiti nečijem zagrljaju i uživati u ljubavnoj sreći. Krećete li na godišnji odmor, birat ćete mirna i nerazvikana mjesta na kojima ćete se moći dobro odmoriti. Ipak, čak i ako ne tražite flert, nemojte misliti da nećete privlačiti tuđu pažnju. Krajem lipnja i tijekom kolovoza imat ćete nekoliko prilika za flert, a nije isključeno ni da će vam se udvarati šarmantni stranac. Nemojte previše razmišljati ima li vaša veza budućnost, nego se opustite i uživajte u trenutku. 
Prva polovina rujna bit će vam stresno razdoblje, pa će vam romantika biti zadnja na pameti. No nakon 12. rujna pa sve do 7. studenoga ulazak Venere u vaš znak obećava nova poznanstva i događaje od kojih će vam zaklecati koljena. Od 6.11. pa do kraja godine očekuje vas velika ljubav, možda s nekim tko nije iz vašeg mjesta rođenja.
Zauzeti Škorpioni
Bračni parovi će u ovoj godini biti suočeni s novim obvezama i promijenjenim odnosima unutar obitelji. U veljači i drugoj polovini travnja povećavat će se nezadovoljstvo zbog opterećenja na poslu i sve brojnijih obiteljskih obveza. Puno lakše ćete disati u lipnju, kada iza vas ostaju brojni problemi, a sretni Jupiter u Raku bit će vam naklonjen do kraja godine i umanjiti snagu nepovoljnih zbivanja. 
Od 23.7. do 16. 8. počet ćete se odgovornije odnositi prema svojoj vezi, što će mnoge natjerati da ozbiljno počnu razmišljati o sklapanju braka, ili da konačno riješe stambeno pitanje. Odnos s partnerom ući će u mirnije vode, a odlazak na putovanje i godišnji odmor pokazat će se idealnim načinom da riješite sve nesuglasice. 
U drugoj polovini rujna i početkom listopada mnoge će veze i brakovi doživjeti potpuni preporod, a vaši problemi postat će dio prošlosti. Ako imate mogućnosti, iskoristite to razdoblje za putovanje u neku stranu zemlju. Odmak od svakodnevice i uzbuđenje koje pruža potpuno nova sredina unijet će potrebnu raznovrsnost u odnos s partnerom te vam priuštiti nezaboravnu zabavu. Kraj godine, odnosno studeni i prosinac bit će mjeseci puni ljubavi i razumijevanja.
Najbolji partner - Riba
Riba je partner s kojim dijelite mnoge karakterne sličnosti. Oboje ste intuitivni i senzibilni, tako da se možete razumjeti bez mnogo riječi. U vašem odnosu bit će mnogo nježnosti i romantike, a i na seksualnom planu slijedi vam odlično slaganje. Riba će vas u svemu hrabriti i podržavati, a vi ćete joj na isti način uzvraćati.
Najgori partner - Lav
Oboje ste previše jake ličnosti, izrazito ponosne koje vole da je sve po njihovom. Teško ćete postizati kompromise, pa će svađe biti česta pojava u vašim životima. Lav voli luksuz, društveni život i komociju, dok vi težite mirnom i tihom životu. Ni na seksualnom planu neće biti dobrog slaganja.


No comments:

Post a Comment