Sunday, February 3, 2013

Sedmični Horoskop 3-10.2.2013



OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Mars, vladalac vašeg znaka ulazi u znak Riba ali to ne mora biti previše dobar znak ako ne spadate u one empatične, strpljive Ovnove. Što ste impulsivniji, to ćete imati više problema, posebno sa pretpostavljenim, šefovima i onima koji smatraju da imaju više iskustva od vas. Koristite dobre veze i kontakte koje imate sa Vodolijom, Bikom ili Vagom, preko njih možete doći do dobrih informacija i novih poslova.

Ljubav- Dobijate šansu da se sa nekim pomirite. Ako budete želeli da uspostavite kontakt sa nekim ko je sa vama ostao u prijateljskim odnosima ili ako budete pokušali da tu osobu zavedete, nećete imati lak posao. Moguće da se radi o nekom ko vam je ipak nešto upisao kao minus, da biste popravili utisak, povedite iskren razgovor o tom incidentu.

Zdravlje – Moguć nazeb.





BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Pozicija Venere, vladaoca vašeg znaka u astrološkom polju karijere, može doneti dobre poslovne mogućnosti, naročito u radu sa Bikom, Rakom, Strelcem. Tranzitni Jupiter vam ide u prilog preko astrološkog polja novca, donoseći mogućnost uvećanja prihoda. Imate na koga da se oslonite, čak će se javljati mnogi sa kojima ste nekada dobro sarađivali i želeće da obnove saradnju.

Ljubav- Mesec u najtamnijoj fazi, u opadanju i pred pojavu mladog Meseca može delovati uzbuđujuće na one koji vole dramatiku u životu, uključujući tu i ljubavni život. Mars u Ribama može doneti nekog sportistu, lekar aili osobu u uniformi. Predstojie susreti u tajnosti,izlasci na diskrena mesta, udvaranje na romantičan nači, naročito ako imate ikakve veze sa umetnošu ili umetnicima.

Zdravlje – Dobro se osećate.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Dobri aspekti između Jupitera u vašem znaku, simbola novca i inostranstva,visokog obrazovanja i Urana, planete promene kao i Venere, planete popularnosti, povoljno utiče na predstavnike vašeg znaka, posebno na one rođene u prvoj dekadi.Iskoristite nečiju naklonost jer će vam se to višestruko isplatiti.Moguće da ćete dobiti ponudu za novo, bolje radno mesto ili na stipendiju, odlazak u inostranstvo.

Ljubav- Ovo bi mogao biti dobar period, naročito ako ste spremni da se prilagodite partneru koji je, naročito ako se radi o Ovnu i Vodoliji spreman na neke poslovne promene. Vi ste mu desna ruka, baš kao i on vama. Zajednički posao je ono što spaja većinu predstavnika vašeg znaka sa osobom koja im je draga. Slobodni mogu očekivati novo poznanstvo.

Zdravlje – Dobro se osećate.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Mesec, vladalac vašeg znaka, planeta promenljivog raspoloženja u poslendjoj četvrti ka fazi mladog Meseca u Vodolijii može doneti uzbuđenja razne vrste. Vaš entuzijazam će biti promenljivog karaktera ali ćete ipak biti zadovoljni pohvalama ili podstrekom koji možete dobiti od pretpostavljenog.Moguća je iznenadna ponuda za rad sa strancima i neočekivani priliv novca.

Ljubav- Veoma uzbudljiv period u toku koga možete doživeti razna uzbuđenja, poznanstva, flert a oni ozbiljni mogu ući u novu vezu. Venera, planeta ljubavi koja ima velikog uticaja na vaš znak tranzitira preko Vodolije koja je sklona paralelnim vezama i bilo bi dobro da budete određeniji i precizniji u svom izboru parntera i strpljivi u vezi koja ima perspektivu.

Zdravlje – Moguća povreda.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Postoji mogućnost ulaska u neki nov posao koji može biti za vas veoma izazovan.Spremni ste da pokažete koliko ste voljni da učinite za opšte dobro preko rada u nekoj velikoj firmi ili humantiarnoj orgnizaciji, mada i oni koji se bave naukom,sportom ili umetnošću mogu biti i te kako uspešni.Niste naročito praktični u rukovanju novcem, skloni ste povećim troškovima.

Ljubav- Veoma ste zainteresovani za vezu koja bi mogla da bude stabilna i to sa osobom sa kojom imate o čemu da pričate. Moguće da vas spajaju slična interesovanja i da ćete dati sve od sebe da veza bude uspešna. Osećate se dobro u društvu prirodnih, opuštenih, plementih osoba sa kojima ćete verovatno često izlaziti u društvo.Slobodni Lavovi mogu se nadati poznanstvu sa Vagom, Bikom ili Vodolijom.

Zdravlje – Vodite uredniji život.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Naporan period mada ćete uspeti da nađete način kako da se organizujete, posebno preko onih koji su spremni da sa vama uđu u zajednički posao.Ako niste sigurni da li se radi o pouzdanim osobama ili o nekom na koga možete da računate, budite vi ona strana koja je spremna da započne posao u koji biste vi druge uključili.Partnerski odnosi su za vas veliki izazov

Ljubav- Partner planira  da napravi prvi korak ka pomirenju ukoliko ste u nekoj manjoj svađi  ili ako još niste u vezi namerava da vas pozove na izlazak.Bićete u prilici da mu date na znanje koliko vam znači. Trebalo bi da se odlučite za jednu od opcija kada je u pitanju ljubav, jer moguće da imate  nekoga u rezervi na koga uvek možee da računate.

Zdravlje – Dobro se osećate.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Imate potrebu za promenom i to ne krijete. Vaša glavana preokupacija je put ili biste voleli da radite nešto što bi vam omogućilo da često putujete mogće u neku prekookeansku zemlju. Mnoge Vage su sklone da maštaju o eltinom poslu ili o nekom koji bi im pružao mogućnost da rade ono što vole.Mogući su poveći izdaci, posebno ako imate kredite ili niste regulisali sva plaćanja.

Ljubav- Pokušajte da budete manje nestrpljivi u odnosima sa Ribama, Jarcem ili Škoripjom. Bilo bi dobro da se prilagodie potrebama parntera a ako je potrebno i njegove porodice i prijatelja. Dobićete nekoliko ponuda u vezi sa izlascima ali vas nijedan neće u potpunosti zadovoljavati ako ste mladi i slobodni. Moguće da vam se dopada jedna Vodolija ili neki Lav.

Zdravlje – Bol u kolenu.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Spremni ste na kompromis i to je jedno mudro što možete da uradite, naročito ako se radi o poslovnom partneru do koga vam je veoma stalo ili ako je u pitanju unosan posao koji ne bi trebalo nikako propustiti. Verujete u mogućnost saradnje sa nekim ko često putuje u inostranstvo ili radi u stranom predstavništvu.Moguć je početak privatnog projekta koji će vam se isplatiti.

Ljubav- Dobijate poziv da se sretnete sa nekim na koga dugo već mislite i ko vam je neka vrsta opsesije. Vaš život ide nepredviđenim tokom, ali dajte sebi mogućnost da shvatite šta osećate. Neko želi da se sretne sa vama a vi niste sigurni šta prema toj osobi osećate. Budite raspoloženiji prema jednom Strelcu koji odavno misli na vas, dajte mu šansu da ga upozante.

Zdravlje – Dobro se osećate.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao-Dobro se slažete sa onima koji su spremni da rizikuju, koji imaju originalne ideje i strepe od mišljenja drugih. Idete svojim putem ne obazirući se na ono šta bi neko mogao da kaže na vaš račun ili da vam zameri. Dobijate poziv za saradnju sa nemačkog jezičkog područja ili iz neke egzotične zemlje.Moguće regulisanje pitanja u vezi sa nekretninama.

Ljubav- Vaša porodica se previše meša u vaš život pokušavaju da vam daju savete koje vi ne želite da poslušate. Neko ne ume da se postavi kako treba. Vaša nervoza polako splašnjava i bićete mnogo raspoloženiji ili spremniji da se prilagodtie novim uslovima života koje će vam partner odrediti.Moguća je romansa sa kolegom, sa nekim ko ima slična interesovanja kao i vi.

Zdravlje – Pazite se povrede u domu.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao-Osećate veliku potrebu za novim načinom izražavanja, kako ideja tako i emocija. Umetnici i kreativne osobe u ovom periodu mogu dobiti veliko nadahnuće za rad. Samostalan posao je ono što je pravi izbor za vas u ovom momentu. Čak i ako radite u državnoj firmi ili imate redovan posao, nađite vremena za hobi, može vam se i te kako isplatiti. Moguć poveći dobitak na koji niste računali.

Ljubav- Ide vam dobro na polju ljubavi mada prva dva dana perioda mogu biti pomalo stresna ako spadate u one tipične, podozrive i nesigurne Jarce. Pokušajte da se prilagodite partneru, naročito ako se radi o Ribama, Biku ili Vagi. Bićete u situaciji da se upoznate sa nekim koga često viđate u prolazu.

Zdravlje – Pazite se povrede.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Tranzit planeta preko vaše astrološke kuće ličnosti, preko astrološke kuće novca i posla donosi vam nove prihode, razrađujete posao čak iako je nesiguran. Mnogi vas kritikuju da ste nerealni i da bi trebalo da se, naročito ako ste mladi, prihvatite nekog sigurnog posla. Vaša ekscentričnost dolazi do izražaja. Ako se bavite umetnošću, radite u medijima ili se bavite naukom, medicinom, možete imati uspeha.

Ljubav- Ne budite previše sigurni u sebe i u mogućnost da će vam poći za rukom da uvek osvojite osobu koja vam se dopada. Ignorišete neke osobe koje zaslužuju vašu pažnju.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivi i svesni da je on u nekoj vrsti svoje krize.Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje.

Zdravlje – Dobro se osećate.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Verujete u sebe i u svoje saradnike. Ulazak Merkura u vaš znak čini vas prevelikim idealistom a  tranzit Marsa preko vašeg znaka čini vas sklonim da pravite dogovore u četiri oka i to je najmudriji potez. Ovo je vreme za razvijanje taktike i pravljenje planova pre nego na konkretne poslovne poteze, posebno budite oprezni kod sklapanja ugovora. Imajte poverenja u Škorpiju ili u Ovna.

Ljubav- Svesni ste da se mnogima dopadate i da moguće mnogi maštaju o vama ali vas to mnogo ne dotiče niti želite da se upuštate u vezu sa onima koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Dopadate se nekome ko vam se uporno udvara. Dobro se osećate u društvu Device, Blizanaca, Jarca i Škorpije. Nemojte oklevati ako treba da se sretnete sa osobom iz vaše prošlosti.

Zdravlje – Premoreni ste.


No comments:

Post a Comment