Tuesday, January 29, 2013

Dnevni Ljubavni Horoskop


OVAN (21.3.- 20.4.)

29.1.2013.

Možete pokazati veliku dozu praktičnosti kada je u pitanju rešavanje problema koje se odnose na članove porodice ili u odnosima sa stalnim dugogodišnjim partnerom.Ako je on tj. ona Rak, Ovan ili Jarac, pokušajte da ne ulazite u konflikte. Slobodni Ovnovi mogu smatrati upravo Jarca, Škorpiju ili nekog drugog Ovna vrlo izazovnim.

30.1.2013.

Pokušavate da ubedite partnera u nešto što on ne prihvata. Vi ne prihvatate poraz i najverovatnije ćete se potruditi da dobijete ovu „rundu“. Verujete da možete da se izborite sa nekim drugim Ovnom, Vodolijom ili Blizancima ali bi možda bilo bolje da promenite taktiku.



BIK  (21.4.- 21.5)   

29.1.2013.

U svom ste elementu naročito ako ste rođeni početkom znaka. Pozicija Meseca u Devici vam savršeno odgovara i vi koristite snagu reči, ubeđivanja i poći će vam za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Škorpja i ako znate šta želite.Ukoliko ste u vezi sa Jarcem ili Vodolijom, danas će oni biti dominantni. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima.

30.1.2013.

Asteeroid Angel ( anđeo) i Lust ( požuda) u vašem znaku čine vas veoma moćnim u sferama ljubavi.Ubedljivi ste jer koristite snagu emocionalne inteligencije i tačno znate šta kada i kome treba da kažete.Imate više simpatija i niste načito kome najviše da posvetite svoju pažnju.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
29.1.2013.

Mnogo toga vam se čini kao da se zaverilo protiv vas, posebno je naglašena izvesna doza netrpeljivosti i agresivnosti koja nervira i vas i partnera jer ne umete da se kontrolišete, imate poriv za svađanjem a partner doliva ulje na vatru. Ako ste slobodni maštate o strastvenoj avanturi, ali izgleda da je osoba koja vam se doapada negde daleko ili zauzeta.

30.1.2013.

Ne odgovara vam tranzit Meseca zbog čega možete biti prilično napeti i nervozni, posebno u komunikaciji sa Rakom, Bikom ili Devicom. Ako vam se dopada septembarska Vaga, ne odustajte od nje, samo treba da je ubedite u ono što želite. Moguć je susret sa Vodolijom ili Lavom koji su oduvek bili slabi na vaš šarm.



RAK ( 22.6.-22.7.)

29.1.2013.

Ovo svakako nije vaš dan jer vam pozicija Meseca ne odgovara i čini vas previše autoritativnim, strogim i prilično zahtevnim. U stvari imate potrebu za ljubavlju ali to pokazujete na netipično “rakovski” način, pa ako se partneru dopadate zbog osobina vašeg znaka, danas ćete ga neprijatno iznenaditi.Ne bi trebalo da se previše otuđite od nekadašnjeg društva, čak i ako vam nije do izlazaka.

30.1.2013.

„Lepa reč i gvozdena vrata otvara“ stara poslovica koja važi i u ljubavi zbog čega bi trebalo da je češće primenjujete. U potpunosti ste okrenuti ka nekim aktivnostima koje bi mogle da vas učine popularnim i da u vaš životu uvedu i neke veoma interesantne osobe. Slobodni Rakovi mogu se „opasno“ zaljubiti.



LAV (23.7.- 22.8.)

29.1.2013.

Prilično ste egocentrični ali duhoviti i spremni da se šalite na svoj računa ali ne i da menjate navike ili da ugađate partneru. Moraćete da se prilagodite njegovim potrebama inače će otići bez vas u provod. Prilično ste komotni i to partneru smeta, jer čak i ako ste od skora zajedno, ne trudite se nešto preterano da mu u bilo čemu ugodite. Dobro se slažete sa Ovnom.

30.1.2013.

Neko želi da se sa vama zbliži. Jedna Vaga, Bik ili Vodolija žele da znaju na čemu su i šta mogu da očekuju od vas. Prilično ste neinventivni ili spori, moguće pomalo konfuzni kod donošenja važnih odluka koje se tiču vašeg ljubavnog života. Imate veliku podršku stalnog partnera u vezi sa vašom karijerom.



DEVICA (23.8.- 22.9.)
29.1.2013.

Ne odgovara vam aspekt između Meseca i Merkura tako da ćete morati da se uzdržite od rasprave ako ne želite da vas partner nadmudri. Mudri ćute, zato bolje izbegnite susret ili ako ste pod istim krovom, smislite razlog da biste negde otišli.Ako ste negde na putu, verovatno vam predstoji susret sa nepoznatom osobom.

30.1.2013.

Tranzit Meseca vas čini samo prividno moćnim ali više ste skloni da manipulišete a da toga niste ni svesni. Pokušavate da sebe poštedite razočarenja i zbog toga govorite ono što bi druga strana želela da čuje a da verovatno u to ni sami ne verujete. Moguća je romansa sa Škorpjom ili Jarcem.



VAGA (23.9.- 22.10.)

29.1.2013.

Moguće su neprijatnosti u odnosima sa partnerom,a da ni sami ne znate zašto. Razlog tome je pozicija Meseca koja vas u priličnoj meri iritra. Imate utisak da je partner ljut ili dominantan i da bi vam mogao nešto prebacivati ili vas kritikovati za nešto. Ako budete previše zahtevni, moguća je rasprava. Ako vam se dopada Vodolja, umete s njom da izađete nakraj.

30.1.2013.

Verujete u svoju intuiciju i bićete spremni, naročito ako ste rođeni u septembru da poverujete u ono što vam pričaju Blizanci, Rak ili Devica ali pazite se. Ako se radi o skorašnjem poznanstvu, može uslediti razočaranje. Nekome je izuzetno stalo da vam da na znanje da mu je i dalje stalo do vas.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

29.1.2013.

Ponašate se kao da jedino vi imate prava da stavljate primedbe, postavljate uslove i imate svoje zahteve koje jedan Ovan, Rak ili Vodolija treba da ih ispunjavaju.Neko  ko je veoma poznat ili prisutan u javnosti  zainteresovao vas je. Vrlo ste maštoviti i u ljubavi pokazujete želju za raznovrsnim uživanjima.

30.1.2013.

Tranzit Meseca preko znaka Device većini predstavnika vašeg znaka donosi prijatne momente u društvu osoba koje su vam drage i koje uvek pokazuju prema vama neku vrstu divljenja. Niste spremni da pređete preko neke manje uvrede osobe koju od skora poznajete i verovatno ćete joj to dati na znanje.


STRELAC (23.11.- 21.12.)

29.1.2013.

Jedna, vrlo sposobna i ambiciozna osoba pokazuje interesovanje za vas. Verovatno ste toga svesni, ali niste još uvek spremni da se u bilo šta upustite, osim ako se ne radi o Ovnu ili Vodoliji. Ako imate stalnog partnera danas ćete mu dati povoda za sumnju ili za ljubomoru.

30.1.2013.

Pokušavate da stabilizujete svoj život ali ako to činite na način koji partneru ne odgovara ili donosite odluke sa kojima se on ne slaže o čemu vam jasno daje na znanje, idu „crni oblaci“. Niste spremni u neku dublju psihoanalizu ličnosti vašeg partnera pa ćete veoma površno preći preko nekih njegovih primedbi na vaš račun.



JARAC (22.12.- 19.1.)

29.1.2013.

Posedujete informacije koje će vas u priličnoj meri zbuniti.Nemojte praviti partneru ljubomorne scene ili započinjati raspravu na temu članova porodice.Neki Ovan ili Lav prave intrige bez obzira da li ste u braku ili ne. Pazite danas da ne popustite pred nagovaranjem jednog Raka u vezi sa izlaskom, ako vam se nigde ne izlazi.

30.1.2013.

Verujete da će vam se javiti osoba koja je obećala da će to učiniti. Ako se radi o nekom ko je trenutno na putu u inostrnstvu, verovatno ćete se čuti. Možete imati veliko poverenje u nekog koga ste nedavno upoznali, moguće u nekom veće društvu i ko ima veze sa umetnošću ili sa poslom u vezi sa javnošću.



VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

29.1.2013.

Pozicija Meseca u Devici   savešeno vam odgovara ali ne znači da možete da partneru nametnete svoju volju, posebno ne insistirajte na šalama na njegov račun. U poslepodnevnim satima ulazi u Bika, što vam manje odgovara.Moguće je da ste veoma zaljubljeni ali i prilično nematljivi, narolito ako vam se dopadaju Ovan ili Lav.

30.1.2013.

Trudite se da dobijete dokaz naklonosti vašeg partnera ali to se može odnositi samo na sferu erotskih odnosa pa je možda i u okviru toga neka manja kalkulacija u pitanju. Osoba koja vam se dopada verovatno zna koje su vaše slabe tačke i biće spremna da vam učini po volji ali vi nećete znati šta ona zapravo misli o vama.


RIBE (20.2.- 20.3.)

29.1.2013.

Dopada vam se osoba sa kojom nemate mnogo sličnosti, osim ako radite na istom poslu. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Biku, Raku ili Škorpiji.Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela pošto ste različitog temperamenta. Vi ste prilično osetljivi na bilo koju vrstu primedbe.

30.1.2013.

Nekome je stalo da vas osvoji i to će učiniti na klasičan način, primeren nekom drugom vremenu, možda na pomalo romantično-staromodan način ali vama to neće smetati. Naprotiv, može vam se dopasti takav stil, naročito ako ste dama Ribe i ako ste spremni da uđete u vezu sa osobom koja je razvedena ili dosta starija od vas.


No comments:

Post a Comment