Sunday, March 3, 2013

Nedeljni Horoskop 4.-11-3-2013


OVAN (21.3.- 20.4.)

 Posao- Dobar period za pravljenje planova u vezi sa nastavkom ili zpočinjanjem rada sa strancima. Mesec u poslednjoj četvrti nagoveštava mogućnost dogovora sa osobama od poverenja koje neće otkriti  vašu poslovnu tajnu što je vama u ovom momentu veoma bitno. Pazite u šta ulažete novac, možete biti nesmotreni kada su finansije u pitanju, naročito ako radite sa strancima.

Ljubav- Ako ste skloni tajnim ljubavima a niste sigurni da možete da držite situaciju pod kontrolom, naročito ako imate jakog Marsa u ličnom horoskopu, u Ovnu, Škorpiji ili Jarcu, pazite da se ne odate. Nešto se može dogoditi što bi vaš život moglo pretvoriti u prličan haos naročito ako je partner rođen u nekom vatrenom znaku.

Zdravlje – Više se odmarajte.







BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Dobar period za one koji žele da se uključe u nov posao, da se angažuju na nekom novom projektu koji bi mogao da donese mogućnost saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja ili sa onima koji žive u primrskim zemljama. Mnogima je stalo da sa vama rade i verovatno će vas neko zamoliti da urgirate da bi uz vašu pomoć našao posao. Vaša plemenitost vam donosi simpatije saradnika i kolega.Nemojte ulagati novac u nedovoljno razrađene projekte.

Ljubav- Povoljan period, naročito ako ste u vezi sa Škorpijom, Vagom, Ribama ili Lavom.Veza sa nekim koga poznajete preko posla, naročito sa  Blizancima ili Devicom može biti veoma stresna. Ovo je jedan od romantičnijih perioda ako se viđate sa Jarcem ili ste vezu zpočeli na nekom putu.

Zdravlje – Dobro se osećate.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Izuzetno naporan period u toku koga ćete želeti više nego što možda i fizički možete da izdržite. Trudite se da nađete najbolji načn kako da se sa jednim Lavom dogovorite oko uslova rada.Iako ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoje stavove, bićete kooperativni jer ćete shvatiti da je to u vašem interesu.Nekome je izrazito stalo da ostvari saradnju sa vama.

Ljubav- Velika očekivanja vas mogu učiniti preterano sigurnim u sebe da možete da kontrolišete događaje u svom životu i da možete da partneru nametnete svoju volju a to vam je iz nekih razloga veoma bitno.Ako ste dama Blizanci, pokušajte da budete tolerantniji prema osobi koja vam je draga bez obzira da li ste na početku veze u braku ili u zategnutim odnosima.

Zdravlje – Moguć bol u nozi.



RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Mesec, vladalac vašeg znaka u poslednjoj četvrti pomaže vam da shvatite da treba da se odlučite za ponudu o kojoj duže vreme razmišljate, naročito ako se radi o poslu sa strancima. Ako se trudite da započnete samostalan posao, biće vam potrebna pomoć jednog Lava, Riba ili Device.Trebalo bi da budete oprezni kod potpisivanje bilo kakve dokumentacije u poslu sa strancima.

Ljubav- Jedan od boljih perioda u toku koga možete doživeti mnogo romantičnih momenata, narčito u vezi sa Škorpijom, Jarcem, Bikom ili Ribama. Slobodni Rakovi mogu se nadati prijatnim momentima u društvu osobe koju su svojevremeno upoznali na putu ili ćete tek nekog upoznati negde na nekom neuobičeajenom mestu ili na putovanju.

Zdravlje – Smanjite obroke.





LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Tranzit Meseca u poslednjoj četvrti podstiče kod vas želju da uradite nešto što se niko od vas ne nada ili da se upusite u posao za koji niko ne  pretpostavlja da ste spremni. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri ili da nastavi saradnju. Nemojte, naročito ako ste mladi, strepeti od mogućih problema u saradnji sa Ribama ili Bikom, podržaće vas.

Ljubav- Ostajete dosledni sebi i ne želite da se previše nadate da bi veza koja je prekinuta mogla biti nastavljena. Trudite se da prhvatite realnost i verovatno ćete se potruditi da pokažete najbolji deo svoje prirode u vezi sa nekim ko vam je izuzetno naklonjen i spreman da za vas učini mnogo toga.Vaša nesigurnost u sebe može doći do punog izražaja ako vam se učini da ima razloga za ljubomoru.

Zdravlje – Moguć nazeb.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Trudite se da učinite sve što se od vas očekuje i da budete maksimalno efikasni, da pokažete dobru volju da se projekat što pre privede kraju. Imate veliko osećanje odgovornosti iako mnogo toga zavisi u stvari od kolega i osoba sa kojima radite. Neko će vam punduti posao koji bi mogao doneti dobre prihode ali vi ćete oklevati, naročito ako ste već zaposleni za stalno.

Ljubav- Slobodne Device bi trebalo da iskoriste povoljne okolnosti kako na poslu tako i u privatnom životu koje se odnose na društveni život. Bićete pozivani na razne skupove i upoznaćete  nekoliko interesantnih osoba koje bi mogle da vas zaintrigiraju. Osećate se sjajno u društvu Riba, Škorpije i ponekog Lava. Nova romansa je na pomolu.

Zdravlje – Dobro se osećate.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Ako vam se dopada ideja o nastavku saradnje sa osobama koje se bave umetnošću ne oklevajte. Može vam se pružiti prilika da se dogovorite sa nekim o sjajnom projektu koji bi mogao biti više nego isplativ. Ovo je period kao stvoren za razgovore o onome što ćete raditi sa jednim Ovnom ili Škorpijom za manje od mesec dana.U finansijskom pogledu situacija se stabilizuje. Igrajte igre na sreću.

Ljubav- Tranzit planeta više pogoduje onima koji su u braku ili u tajnoj vezi dok slobodni ne bi trebalo da olako ulaze u vezu sa nekim za koga nisu sigurni da li je slobdan. Dame Vage su prilično nepouzdane, moguće da namerno drže partnera u neizvesnoti. Ako ste gospodin Vaga ostanite to i dalje, dopadate se jednoj Vodoliji.

Zdravlje – Manji nazeb.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Tranzit Sunca i Marsa odgovara rođenima u trećoj dekadi znaka zato ne gubite vreme, neko vas može preteći u nečemu što vi želite da uradite. Ovo je naročito naglašeno kod umetnika koji mogu imati osećaj da im je neko ukrao ideju.Sportisti mogu biti uspešni a oni koji rade s novcem, trebalo bi da paze šta potpisuju i kakve transakcije prave, posebno sa Ovnom.

Ljubav- Romantična i veoma uzbudljiva sedmica, naročito za one koji imaju afinitet prema zemljanim i vodenim znacima. Verujete da ste na pravom putu da se dogovorite sa stalnim partnerom o budućnosti, naročito ako ste planirali brak ili preseljenje. Slobodne Škorpije imaju nekoliko mogućnosti, samo je pitanja za koga će da se odluče.Rođeni početkom znaka mogu biti privučeni šarmom Ovna ili Jarca.

Zdravlje – Smanjite obroke.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Neko se trudi da vam učini po volji, da vam izađe u susrete onoliko koliko može ali vi ste hronično nezadovoljni ili ste perfekcionista, imate svoju viziju od koje ne odstupate. Ako ne spadate u one tipične Strelce koji su spremni da naporno rade, verovatno ćete naći neki honorarni posao koji će vam omogućiti da imate dovoljno slobodnog vremena i za druge aktivnosti.

Ljubav- Ako vam se dopadaju Ovan ili Bik sa kojima nemate zadovoljavajuću komunikaciju a nemate ni strpljenja za njih, ne očkujete previše ni od Blizanaca ili Device. Malo koji znak osim Vodolije može da razume vaše ambicije, naročito ako ste umetnik i ako ste konfuzini po pitanju dalje karijere. Moguć je flert sa Škorpijom koju poznajete preko posla.

Zdravlje – Nervoza.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Tranzit Meseca vas čini izuzetno sklonim stresu, ambicioznim planovima i povremenoj ljutnji. Mnogo toga počinje da se odvija drugačije nego što ste želeli ili planirali a teško se uklapate u nov način rada. Samostalan posao, intelektualne delatnosti ili umetnost je ono što vam je preko potrebno radi psihičke stabilnosti.U finansijskom pogledu dosta dobro stojite.

Ljubav- Partner je svestan vaših problema ali vam zamera što dajete obećanja koja ne ispunjavate ili ste, naročito ako se od nedavno poznajete, skloni da prioritet dajete poslu iako tvrdite kako vam je stalo do njega. U ljubavi ste prilično uzdržani i nedovoljno pouzdani. Moguća je romansa sa Ribama, Škorpijom ili Devicom.

Zdravlje – Dobro se osećate.





VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Tranzit Sunca i Marsa, dveju planeta akcije preko Riba može vas učiniti veoma aktivnim i uspešnim ako se bavite psihologijom, alternativnom ili zvaničnom medicinom, sportom ili umetnošću. U svakom drugom slučaju, verovatno ćete biti skloni da previše odugovlačite sa donošenjem odluka koje su od velikog značaja za vašu karijeru.

Ljubav- Slobodne Vodolije mogu preko posla upoznati nekog prema kome neće ostati ravnodušne ali neće ni pokazati neku veliku inicijativu. Potreno vam je više slobode u svakom pogledu a moguće da imate osećaj da je partner previše ljubomoran,zahtevan i možete poželeti da negde otputujete sami. Verujete da možete da ubedite Lava da vam pruži još jednu šansu.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Vaš znak jer prepun planeta i to vam savršeno odgovara jer ma čime da se bavite, došlo je vaših pet minuta. Moći ćete da se dogovorite sa nekim o novom poslu ili ćete ako ste mladi, dobiti šansu od pretpostavljenog na koju ste dugo čekali. Uspešni će biti i oni koji nameravaju da krenu u neki samostalan posao.Imajte više samopouzdanja.

Ljubav-  U periodu ste preispitivanja svojih odluka, naročito ako ste dugo u vezi a ne znate kako da svoj život dovedete u red, naročito ako je pitanja braka ono koje je kamen spotianja između vas i partenra. Slobodne Ribe mogu stupiti u vezu sa nekim ko se bavi sportom, moguće sa osobom koja zbog posla često putuje u inostranstvo.

Zdravlje – Fizička iscrpljenost.


No comments:

Post a Comment