Sunday, March 24, 2013

Nedeljni HOROSKOP 24.-31.3.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Pun Mesec u Vagi donosi nove kontakte sa onima koji mogu biti i te kako korisni za nastavak već započete saradnje ili sa njima možete ostvariti dobru komunikaciju u vezi sa nekim novim poslovima. Veoma vam je važno da ste na istim talasnim dužinama sa poslovnim saradnicima. Mogućje poznanstvo sa osobom iz sveta biznisa koja će vas rado pomoći ako treba i finansijski.Ako ste sportista ili umetnik predstoji poziv za inostranstvo.

Ljubav- Moguća je nova romansa ili ćete biti spremni da se upustite u flert sa nekim koga ćete upoznati na javnom mestu .Iz toga može da se izrodi nešto mnogo ozbiljnije. Drugi Ovan, Bik ili Vaga mogu biti veoma privlačni na ljubanom planu. Ako želite da se pomirite sa nekadašnjim partnerom, šanse za to su odlične.

Zdravlje- Pazite se oštrih predmeta.



BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Vaša očekivanja su prilično nerealna, posebno kada su u pitanju Jarac, Škorpija ili Ovan. Ne mogu vam pomoći u onoje meri u kojoj je vama to potrebno a takođe ne možete ni vi njima, naročito ne uz pomoć Vodolije. Previše je naglašeno astrološko polje tajnih neprijateljada biste dopustili sebi da vas bilo ko provocira. Ne ulažite novac u sumnjive projekte.

Ljubav- Imate veliku želju da doživite neko novo uzbuđenje, da sretnete nekog ko bi bio potencijalni partner a koji će vam u svemu odgovarati. Verujete da možete dobro da se snađete u tajnoj vezi, međutim to verovatno neće biti tako lako izvodljivo. Moguće je da će vam se javiti Devica koja živi u prekookeanskoj zemlji.

Zdravlje – Moguć visok pritisak i glavobolja.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Jedna veoma uzbudljiva sedmica u toku koje možete započeti dobru saradnju sa onima koje dobro poznajete i u koje imate poverenja. Možete dobiti sjajnu priliku u vezi sa radom u medijima ili u firmi u kojoj preovladava kadar mladih. Nekome je stalo da vas ima u svojoj ekipi saradnika i biće spreman da vas dobro plati. Očekujete poziv od Ovna ili Vodolije sa kojima ste imali dobru komunikaciju.

Ljubav- Vreme je za odmor i za druženje sa onima koji su sličnog temperamenta ili slične struke vašoj. Želite da se maksimalno posvetite uživanju u nekim malim životnim radostima koje ste sebi uskratili zbog posvećenosti poslu. Planirajte zajednički put u inostranstvo. Slobodni Blizanci mogu upoznati nekog prema kome neće biti ni malo ravnodušni.

Zdravlje – Dobro se osećate.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Pun Mesec u astrološkoj kući doma i privatnog biznisa može doneti posao sa nekim koga ne poznajete lično ali ste čuli mnogo toga dobrog o toj osobi. Potrudite se da osvojite poverenje onih koji vam daju šansu da uz njihovu pomoć lako rešite probleme. Moguća je ponuda od osoba koje rade za stranu kompaniju ili žive u inostranstvu. Ne ulazite u rasrapravu sa Ovnom.

Ljubav- Partner je u potpunosti na vašoj strani i trudi se da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa nastavkom druženja sa Jarcem ili Ribama. Želite da se maksimalno opustite negde na nekom putu sa osobom koja vam je draga ali to najverovatnije neće biti lako izvodljivo zbog porodičnih obaveza. Izbegnite konflikt sa Vagom, Bikom ili Vodolijom.

Zdravlje – Dobro se osećate.



LAV (23.7.- 22.8.)



Posao- Imate prilično opušten odnos prema poslu i mnogo toga vam ide na ruku jer vas ljudi vole i podržavaju čak i kada niste u pravu. Možete sebi napraviti medveđu uslugu ako se upustite u raspravu sa nekim od koga vam mnogo toga zavisi. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što vam govore oni koji vas ne vole ali bi trebalo da prihvatite savete vama bliskih osoba kada je u pitanju vaša karijera.

Ljubav- Očekujete da vam se javi neko s kim ste nekada bili u vezi a verovatno ste nekim svojim impulsivnim gestom napravili priličan haos u svom životu. Nemojte se dvoumiti kada je u pitanju neko ko vam je inače veoma drag i sa kim imate dobru komunikaciju. Prilično ste svojeglavi po mnogim pitanjima, popustite u ljubavi.

Zdravlje – Moguća glavobolja.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Ovo bi mogao biti jedan od boljih perioda kada je u pitanju posao i finansije. Trudite se da nađete način kako da se izolujete od onih sa kojima ne uspevate da uspostavite dobru saradnju i orijentišete se samo na one od kojih imate ikakve koristi. Ipak, mnogi zloupotrebljavaju vašu dobrotu i pokušavaju da vas na neki način iskoriste. U dogovoru sa Vagom i Rakom možete postići dobre poslovne rezultate.

Ljubav- Partner vam pomaže po mnogim pitanjima. Oni koji su duže u braku ili vezi mogu očekivati uspešno rešavanje nekih veoma važnih problema dok će oni koji su na početku veze verovatno imati trzavice razne vrste zbog ljubomore. Želite da znate na čemu ste ali ako ste u vezi sa Ovnom ili Lavom, teško da ćete moći da sebi obezbedite psihički mir.

Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska.



VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Želite da se maksimlano posvetite nečemu što smatrate profitabilnim.Ako vam se dopada ideja o proširenju saradnje sa Rakom ili Lavom, moguće sa nekom Vodolijom, dobro razmislite šta u tom poslovnom odnosu dobijate a šta gubite. Nekome je veoma stalo da vas zadrži kao saradnika ali vi niste sigurni da li ste na pravom putu, naročito ako ste početnk u karijeri.

Ljubav- Ne bi trebalo da se previše nadate ako vam obećanja daje neko koga ste upoznali preko posla i s kim možete lako da uspostavite komunikaciju, naročito ako se radi o slatkorečivoj osobi. Želite da se posvetite više svom privatnom životu jer ste u poslednje vreme bili previše opterećeni karijerom. Moguć susret sa nekadašnjom simpatijom.

Zdravlje – Dobro se osećate.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)



Posao- Naporan period jer će pun Mesec u vašoj astrološkoj kući tajnih neprijatelja u velikoj meri uzdrmati vašu stabilnost ali bi neki Bik, Vaga ili Jarac mogli da vam pomognu da izađete iz problema.Suočeni ste sa zavišću onih koji vas doživljavaju kao ozbilju konukrenciju i ako se radi o umetnosti ili sportu, čekaju vas veliki napori da biste zadržali svoje pozicije.

Ljubav-Ako iz bilo kojih razloga vaša veza izaziva negativne komentare, pokušajte da budete diskretniji jer i toj sferi života mnoge intrigirate. Čak i ako ste slobodni, naći će nekog koga će staviti uz vaše ime. Nezavisno od toga da li vam to imponuje ili ne, možete biti nepotrebno izloženi stresu. Mlade Škorpije očekuje romantičan susret sa Rakom.

Zdravlje – Nesanica.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Očekujte poziv od prijatelja koji će vam dati na znanje da ima za vas neku vrstu ekskluzivne ponude prema kojoj nećete ostati ravnodušni. Pitanje je koliko je zaista to realna ponuda i koliko je izvodljiv ceo projekat ali vi ćete biti veoma zaintrigirani da se u to upustite. Nekome je veoma stalo da se sa vama upozna. Moguć kontakt sa strancima ili sa osobama koje rade ili žive na Dalekom Istoku.

Ljubav- Mladi slobodni Strelci se dobro osećaju, posebno u društvu drugih vatrenih ili vazdušnih znakova. Možete očekivati pozive na razne skupove i verovatno će vam se dopasti neko ko se bavi sportom, radi u medijima ili se bavi muzikom. Vaš veliki dijapazon interesovanja nekome veoma imponuje.

Zdravlje – Dobro se osećate.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Očekujete pozitivan razvoj situacije na poslu i ako vam se dopadne ideja o nekom novom projektu  u okviru koga biste mogli da maksimalno realizujete svoje planove, bićete verovatno u prilici da to i učinite.Mnogima se dopada pomisao da bi mogli da sa vama ponovo sarađuju.

Ljubav- Niste preterano spremni da bilo kome poveravate svoje brige. Trudite se da niko ne shvati do koje mere ste pod stresom i koliko vam je potrebno energije i nerava da biste uspeli u onom e što želite. Ako ste u drugoj ozbiljnoj vezi ili braku, pokušajte da sačuvate svoje pozicije i nemojte bespotrebno nervirati partnera.

Zdravlje – Moguća glavobolja i problemi sa vidom.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Naglašen znak Vage sa punim Mesecom mogao bi doneti oko 27.marta novu poslovnu ponudu ili neku pozitivnu vest u vezi sa poslom. To se odnosi samo na one koji su spremni da se maksimalno posvete novom poslu ili koji su zaslužili neku vrstu nagrade. Ako se radi o poslu sa strancima, poteraće vas sreća, učite strane jezike, trebaće vam.

Ljubav- Ako ste u vezi od koje očekujte da preraste u brak ili ste već u braku, ne ulazite u konflit sa roditeljima partnera niti bi bilo mudro da se mešate u njegove poslovne odluke. Mnogo toga između vas dvoje nije baš raščišćeno pa bi svaki ozbiljan razgovor mogao pogoršati odnos.Slobodne Vodolije mogu se zainteresovati za Ovna ili Lava.

Zdravlje – Pazite se pada.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Naglašen znak Vage može doneti probleme oko 27.marta u vreme punog Meseca ako se već niste spremili za bilo koju vrstu konfrontacije sa onima koji vam nikada nisu bili naročito naklonjeni. Trudite se da sa Strelcem napravite neku vrstu dogovora ali vas mnogo bolje razumeju Škorpija ili Jarac, moguće i neki Bik. Ne opterećujete se onim što čujete na svoj račun.

Ljubav- Dobijate ponude sa više strana u vezi sa izlascima ali vas interesuje neko ko se prilično dugo vremena koleba kada je u pitanju bilo zajednički život, zajednički posao ili odbija da učestvuje u rešavanju vaših privatnih problema. Ako dobijate ponudu za radu u stranoj firmi, prvo se raspitajte o čemu se zapravo radi.

Zdravlje – Moguća povreda.


No comments:

Post a Comment