Saturday, March 16, 2013

Nedeljni Horoskop 17.-23.3.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Počinje mnogo aktivniji period za vas jer vam u vreme prve Mesečeve četvrti 19.marta neko najverovatnije donosi poslovnu ponudu koja bi mogla biti za vas nešto što ste očekivali i čemu ste se intimno nadali da će se dogodili. Merkur, planeta biznisa i logike prestaje da ide retrigradnim hodom i vi ćete biti u stanju da jasnije sagledate svoje mogućnosti na profesionalnom planu.

Ljubav- Povoljan period za one koji treba negde da putuju, koji očekuju da im se javi jedan Strelac ili neka Vodolija. Naglašeno astrološko polje tajni donosi mogućnost flerta a ulazak Sunca  i Venere u vaš znak podiže vaše samopouzdanje i čini vas izuzetno spremnim da budete tolerantni u ljubavi i da pokažete više ljubavi i razumevanja prema partneru.

Zdravlje – Mogući bolovi u zglobovima.





BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Početkom perioda, naglašeno astrološko polje posla donosi mogućnost uvećanja prihoda preko rada u medijima, trgovini, preko kontakata sa strancima.Možete biti izloženi velikim fizičkim i psihičkim naporima, ali ako se radi o poslu koji volite i koji ste sami izbrali, bićete zadovoljni postigunim rezultatom. Moguć je je neki nov, vanredni izvor prihoda, najverovatnije preko posla sa strancima.

Ljubav- Ljubavi u tajnosti su ono što prižljekujete i što vam se možda i dešava. Trudite se da nikog ne povredite ali je lako moguće da budete deo ljubavnog trougla. Emotivni život može biti veoma uzbudljiv čak i ako partnera ne viđate onako često koliko biste želeli, ako se radi o nekom ko zbog posla često putuje.

Zdravlje – Smanjite obroke.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-Tranzit Meseca preko vašeg znaka i prva Mesečeva četvrt u blizini  asteroida Ceres i Crnog Meseca Lilita može doneti razna uzbuđenja na profesionalnom planu, naročito ako poslu pristupate sa mnogo strasti. Vaš enuzijazam dele i vaši saradnici sa vama i spremni su da vam pomognu da što pre dođete do cilja. Moguće je značajnije uvečanje prihoda.

Ljubav- Dajete inicijativu kada je ljubav u pitanju i ne čekate da vam se partner prvi javi. Pokazujete koliko vam je stalo do nekog ko vam je veoma drag , moguće u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. Veza sa osobom iz sveta umetnosti može biti prilično stresna. Osećate se dobro u društvu Strelca, Ovna ili Vodolije. Slobodni Blizanci, mogu se upoznati sa nekim ko se bavi sportom.

Zdravlje – Dobro se osećate.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima vam donosi mnogo novih ideja i spremni ste da se maksimalno posvetite nekom ko vam je veoma drag i privatno i verovatno ćete neke svoje planove podrediti drugima. Sredinom i krajem nedelje shvatićete da vam se isplatilo što ste bili tolerantni.Moguće je uvećanje prihoda preko izdavanja nekretnina.

Ljubav- Ako ne želite da budete tema u društvu, moraćete da se potrudite da se to i ne dogodi ali ulazak Sunca u znak Ovna tokom ovog perioda i poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući tajni, može vam doneti nepredviđene probleme, nesuglasice ili rasprave oko nekih principijelnih pitanja.Slobodni Rakovi, naročito mlade dame, pripadnice ovog znaka mogu ući u vezu sa nekim ko nije slobodan.

Zdravlje – Moguća glavobolja.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je odličan period jer vam savršeno odgovara tranzit Sunca koji iz znaka Riba prelazi u Ovna i vi dobijate želju da uradite mnogo toga na profesionalnom planu i da se dokažete na način koji je primeren vašim sposobnostima i kapacitetima. Uz podršku Bika, Strelca, Raka, možete prevazići sebe, posebno ako se bavite poslom u kome imate jaku konkurenciju.

Ljubav- Povoljan period za mnoge Lavove. Ako ste želeli da se upustite u vezu sa nekim ko je stabilan, organizovan a s druge strane energičan, trpeljiv i ambiciozan, imate sve to vrlo blizu sebe. Potrebno je samo da prepoznate te kvalitete u osobi koja je spremna da vam mnogo toga pruži.Ako ste dugo u vezi ili braku, planirajte zajednički put, partner bi se oduševio.

Zdravlje – Nesanica.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Prva Mesečeva četvrt u Blizancima kod mnogih predstavnika vašeg znaka podstiče kreativnost i spremnost da se upuste u nov posao. Vaša nervoza i prevelika očekivanja od saradnika mogu biti razlog za trzavice, posebno u radu sa podjednako napornim i zahtevnim kolegama. Dobro se slažete sa Jarcem i Škorpijom koji su spremni da slede vaše ideje i tempo rada koji je često veoma naporan.

Ljubav- Niste spremni da se previše angažujete oko partnera, naročito ako ga smatrate zahtevnim ili ako vas često kritikuje. Svesni da vas u suštini podržava po mnogim pitanjima i da očekuje od vas više pažnje. Sa promenom taktike, što je nepohodno kada je Sunce u Ovnu, teško da ćete uspeti da ostvarite harmoničan odnos.

Zdravlje – Glavobolja.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Ulazak Sunca u znak Ovna tokom ovog perioda i prva Mesečeva četvrt u Blizancima povoljno se odražava na predstavnike vašeg znaka. Možete biti u prilici da uspostavite dobar odnos sa strancima ili će vam se pružiti prilika da negde otputujete. Nekome je veoma stalo da vas promoviše i vi ste spremni da prihvatite uslove rada, naročito ako se bavite poslom koji izrazito volite i koji vas ispunjava zadovoljstvom.

Ljubav- Veoma lep period, izrazito povoljan za svaki oblik provoda i druženja sa prijateljima ali i sa nekim ko vam je posebno drag. Ako želite da idete negde na put, naročito u inostranstvo,lepo ćete se provesti i doživeti verovatno romansu ili flert. Moguća je ljubav sa Vodolijom ili Ovnom.

Zdravlje – Dobro se osećate.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)



Posao- Naporan preiod za ambiciozne Škorpije koje žele da učvrste svoje pozicije. Verujete da možete dobrom taktikom da ubedite one koji su vam značajni u poslu da treba u nečemu da popuste ili da prihvate neke vaše uslove. Budite oprezni, tranzit Sunca koje prelazi u znak Ovna i prva Mesečeva četvrt u Bliancima početkom perioda mogu biti veoma stresni. Budite mudri u rukovanju novcem.

Ljubav- Trudite se da nađete najbolji način kako da partnera ubedite da treba da bude strpljiv i da vam da možda još jednu šansu. Oni koji su dugo u braku mogu najverovatnije očekivati povoljne momente udvoje ili će se baviti rešavanjem konkretnih finansijskih problema, možda i ulaganjem novca u zajednički posao.

Zdravlje – Nervoza.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Jedan od boljih perioda za one koji nameravaju da uđu u nov partnerski odnos ili u posao koji bi mogao da vam donse razne mogućnosti na profesionalnom planu, naroačito ako imate veze sa strancima ili osobama prisutnim u medijima. Neko će vam dati ponudu koju nećete moći da odbijete. Ulazak Sunca u znak Ovna, čini vas velikim entuzijastom i spremnim za nove poslove.

Ljubav- Kao na poslu tako i u ljubavi prilično ste tolerantni i optimista da bi vaša veza mogla krenuti u dobrom pravcu. Slobodni Strelci će moći da upoznaju atraktivnu, veselu osobu koja će širiti oko sebe optimizam. Dobro se slažete sa Lavom, Ovnom, nekim drugim Strelcem dok sa Blizancima morate biti maksimalno taktični. Tranzit Merkura vas čini pomalo nerealnim u vašim očekivanjima.

Zdravlje – Bavite se sportom.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Naporan period ali vi ćete ipak biti ispunjeni zadovoljstvom zbog onoga što ste uradili ili možda još više zbog onoga što planirate da učinite. Nekome je veoma stalo da radi sa vama da vas nagovori da mu se priključite u poslu.Trudite se da postignete sve što ste isplanirali, moguoće da imate nekoliko paralelnih poslova i da ste na svima angažovani podjednakim entzijazmom.

Ljubav- Vi ste ona strana u vezi koja daje ton atmosferi i koja bi mogla mnogo više da učini nego što je to bio slučaj do sada. Možda se osećate kao žrtva okolnosti, kao neko ko nije u stanju da ima bilo kakv uticaj na partnera ali u stvari, bez obzira da li ste od skora u vezi ili ste u nekoj vrsti zajednice, braka, možete svojim stavom popraviti odnos.

Zdravlje – Lako se zamarate.





VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Povljniji period je pred vama jer vam odgovara i tranzit Sunca preko znaka Ovna i prva Mesečeva četvrt u Blizancima.Oni koji vole kreativne poslove, koji su spremni da uđu u nove poduhvate, da se bezrezervno predaju novim poslovima, mogu očekivati da njihove napore i trud neko primeti. Ipak,  loše postavljen Merkur loše čini vas i dalje sklonim konfliktima.

Ljubav-  Ovo bi mogao biti veoma romantičan period za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito ako nameravate da negde putujete, ako želite da sa partnerom provedete neki nezaboravni vikend ili da odete u inostranstvo. Svaka vrsta preduzimljivosti s vaše strane je dobro došla. Nije vam potrebno mnogo novca da biste pokazali partneru koliko vam je stalo do njega.

Zdravlje – Dobro se osećate.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Budite spremni na nove napore i na velike poslove. Od vas će se očekivati više nego što ćete biti spremni da pružite ili da učinite. Neko će želeti da vam učini po volji i da vam dopusti više slobode u odlučivanju a vama se ipak može činiti da ste na neki način ograničeni i da svi vaši talenti i potencijali ne mogu da dođu do punog izražaja. Oni koji traže posao, mogu dobiti ponudu za radu u medijima.

Ljubav- Verujete u mogućnost dobrog obrta u vašem ljubavnom životu čak mnoge Ribe mogu dobiti bračnu ponudu ili predlog za zajenički život. Ako mislite da niste spremni za tako nešto ako imate bilo kakve razloge zbog kojih se dvoumite, dajte partneru jasno na znanje šta je razlog tome. Problem je u vašoj neodlučnosti na u njegovoj.

Zdravlje – Pazite se povrede.


No comments:

Post a Comment