Sunday, March 3, 2013

Ljubavni Horoskop za Mart 2013


OVAN (21.3.- 20.4.) 

Palada, asteroid ljubavne mudrosti tj. mudrih žena kada je ljubav u pitanju, već izvesno vreme u vašem znaku činio vas je spremnim da prihvatite odgovornost za sve što vam se dešava. Do prve polovine meseca u vaš znak ulaze i asteroidi Amor i Fortuna koji vam donose potrebu za malo više radosti i uživanja a kako će oba asteroida biti u konjukciji sa Marsom, vladaocem vašeg znaka i Uranom, planetom promene, spremni ste da krenete u nove avanture.U drugom delu marta u vaš zunak ulazi i asteroid Nostalgija zbog čega možete biti rastrzani između sadašnjosti i prošlosti. Bivša ljubav se javlja i čini vas sklonim da  se vratite nekom ko vam je bio veoma drag.Rasterećuje se astrološko polje tajnih ljubavi i vi krećete u akciju što će jedan Lav veoma rado prihvatiti.


BIK (21.4.-21.5.)  

Posle duže vremena, asteroid mudrosti Palada u drugoj polovini marta ulazi u vaš znak zbog čega ćete biti skloni da poslušate i glas razuma i one koji vam žele dobro i daju korisne savete. Kako se asteroidi Lust ( požuda) i Karma sve više približavaju jedno drugom u astrološkom polju ljubavi a pri tom je  Karma u retrogradnom hodu, neko iz prošlosti, koga ste smatrali veoma značajnim i ko je imao velikog uticaja na vaš život, ponovo postaje značajan. Južni Mesečev čvor u vašem znaku koji vas čini sklonim da budete popustljivi i prema onima koji to ne zaslužuju ili prema jednoj Škorpiji koja ima velikog uticaja na vas.Naglašeno astrološko polje tajnih ljubavi sa Amorom, Nostalgijom i Fortunom čini vas sklonim posle 15. marta da zaboravite na sve i prpustite se čarima ljubavi.






BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Crni Mesec Lilit u konjukciji sa asteroidom ljubavi Vestom dovodi vas u stanje  dvoumljenja, sumnji jer Lilit navodi na erotska razmišljanja, potrebu za intenzivnim strastvenim doživljajima a Vesta vas onemogućava da se u potpunosti prepustite čarima ljubavi. Pokušavate da vladate svojim strastima i previše intelektuezijete svoj odnos prema ljubavi. Načn komunikacije sa partnerom stavljate u prvi plan ali vas zbog asteroida ljubavi u Ovnu, Amora, Fortune i Kupidona u Strelcu, polju partnerstva ipak neko neće ostaviti ravnodušnim. Svesni ste svojih čari a ljubavni partner će vas motivisati da više uživate u fizičkim nego duhovnim zadovoljstvima.Slobodni Blizanci mogu biti poneti čarima jedne Vodolije zbog asteroida Juno u ovom znaku koji donosi mogućnst romanse.


RAK (21.6. - 22.7.) 

Mnogi asteroidi ljubavi se iz znaka Riba premeštaju u vaše astrološko polje karijere zbog čega ćete preko posla najverovatnije imati mogućnost da upoznate nekog ko će vam se dopasti.Asteroidi ljubavi Lust ( požuda) i Karma u astrološkom polju kratkih puteva i medija onima koji zbog posla dolaze u kontakt sa mnogo ljudi, mogu učiniti život interesantnim  naročito ako su slobodni. Rakovi koji su u braku najverovatni će zbog asteroida Harmonije u astrološkoj kući doma pokušati da situaciju u porodici stabilizuju ali prenaglašen znak Blizanaca može se loše reflektovati na one netaktične predstavnike ovog znaka koji mogu biti lako isprovocirani od strane nekog vatrenog znaka. Trudite se da držite kontrolu nad sobom i događajima ali ako vam se dopada neko s posla, teško će vam to poći za rukom.


LAV (23.7.-22.8.)

Asteroid Penelopa u vašem znaku čini vas jednim od najvernijih predstavnika Zodijaka ali takođe očekujete od partnera da  dokazuje svoju lojanost čak u nekim sitnicama. Potrebno vam je osećanje sigurnosti i Severni Mesečev čvor u Škorpiji predstavnike vašeg znaka čini sklonim da budu u vezi sa onim ko im pruža taj osećaj dok naglašen znak Ovna u drugoj polovini marta sa asteroidima Amorom i Fortunom može doneti u vaš život neko novo osećanje, moguće želju za ulaskom u drugu ozbiljnu vezu ili brak.Ako budete planirali neki put u toku ovog meseca, naročito u inostranstvo, mnogo toga interesantnog doneće vam ljubavni asteroidi, pogotovu ako idete u zemlje nemačkog jezičkog područja. Dame Lavovi mogu biti privučene šarmom osobe koja nosi uniformu.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Asteroid Karma u retrogradnom hodu ide ka asteroidu Lust ( požuda) u vašem znaku zbog čega ste spremni da se ponovo upusite u vezu sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim. Ovo je za vas veoma buran mesec, bez obzira da li ste u braku ili slobodni. Oni koji priželjkuju da im se dogodi romansa mogu na poslu, zbog aseteroida Veste koji simbolizuje neku vrstu uzdržanosti koji je u konjukciji sa Crnim Mesecom Lilitom, potpuno suprotnog značenja biti u velikom emotivnom i moralnom procepu. Nećete znati da li je za vas dobro da se upustite u vezu sa pretpostavljenim ili sa nekim koga poznajete na poslu, naročito ako radite u medijima ili ne. Strastevni deo vaše prirode pod kontrolom je Plutona koji vam donosi jednu Škorpiju ili Jarca.


VAGA (23.9. - 22.10.)

Asteroid Harmonija u vašem znaku može vam doneti relativno miran period ili će vam bar pomoći da odoliti svim iskušenjima kojima ćete biti izloženi nakon što asteroidi Amor, Nostalgija i Fortuna budu ušli u vaše astrološko polje partnerskih odnosa.Dame Vage su u većem iskušenju od muškaraca koji će ljubavne dileme, zbog naglašenog astrološkog polja tajnih ljubavi, najverovatnije rešavati ulaskom u tajnu vezu.Asteroid Karma i Lust ( požuda) u Devici ćini će ih spremnim da možda i pokušaju da budu verni ali ako dolaze u poslovni kontakt sa jakim ličnostma, markantnim i tamnokosim, teško da će im to poći za rukokm. Dame Vage mogu biti u iskušenju da obnove vezu sa sportistom jer su Amor i Fortuna u martu u konjukciji sa Marsom koji simbolizuje dinamične i ekstrovertne osobe.


ŠKORIIJA (23.10.- 22.11.)

Severni Mesečev čvor i dalje je najdominantniji u vašem znaku a predstavlja osećanje da je došao momenat da nešto uradite sa svojim životom, da napravite kvalitativnu promenu i ako treba, uđete u brak ili se odlučite za zajednički život. Asteroid Kupidon i dalje je u vašoj astrološkoj kući posla i tokom marta će biti pod dobrim uticajem asteroida ljubavi iz znaka Ovna zbog čega će kontakti sa osobama koje viđate na poslu biti za vas neka vrsta velikog izazova kome ćete teško moći da odlolite.Neko će biti spreman da dokaže svoju lojalnost jer ćete imati pomoć asteroida Karme i astrološke kuće ljubavi i prijateljstva zbog čega ćete se najverovatnije odlučiti za nekog u koga možete da imate veliko poverenje što će vam biti važnije od strasti.


STRELAC (21.11.- 21.12.)

Prelazak asteroida Amora i Nostalgije iz znaka Riba u znak Ovna vam donosi mogućnost da sredite svoj ljubavni život uz mnogo više lakoće nego u prethodnom periodu. Asteroidi Kupidon u vašem znaku i dalje vam pomaže da se snađete u ljubavnim dilemama, naročito kada budete izloženi udvaranju od strane neke izuzetno atraktivne i direktne osobe, moguće da će se raditi o Ovnu ili Lavu. Asteroid Penelopa u ovom znaku pomaže vam da steknete više samopouzdanja jer će vam neko ko vam je veoma važan, dokazati svoju lojalnost i vernost na veoma romantičan način. Ako ste mladi, možete biti pred velikim izazovom nekog ko ni sam neće znati šta hoće. Jupiter, vladalac vašeg znaka podpomognut uticajem Marsa, i asteroida Fortune donosi mogućnost romantične veze sa sportistom.



JARAC ( 22.12.-20.1)
Saturn, vladalac vašeg znaka, priličn usamljen i neaspektovan u Škorpiji daje vam u stvari veliku slobodu da svoj ljubavni život usmerite u pravcu u kome to vama odgovara. Jedini aspekt  sa asteroidom Kironom koji je prilično frustrirajući za one koji ne žele da analiziraju svoje postupke i stavove, može doneti olakšanje Jarcima koji su u vezi sa umetnikom, lekarom ili ekonomistom. U astrološkom polju ljubavi tek krajem perioda ući će asteroid mudrosti Palada a tokm celog perioda imate podršku asteroida Kupidona iz astrološkog polja posla zbog čeg bi neko koga viđate na poslu mogao biti idealan partner, naročito ako je poslom vezan za inostranstvo.Najteže će biti onima koji treba da donesu odluku u vezi sa privatnim životom, što nikako ne bi trebalo da rade u afketu.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Neko će želeti da vas što pre nagovori da pristanete na vezu, možda i zajednički život i do kraja marta bićete pod velikim uticajem partnera koji će vam zbog asteroida Penelope u astrološkom polju partnerskih odnosa pružati osećanje sigurnosti. Naglašeno astrološko polje komunikacije u koje prelaze Amor, Fortuna i nostalgija iz znaka Riba doprineće boljoj komunikativnosti i spremnosti da budete mnogo iskreniji prema osobi koja vam je draga. Slobodne Vodolije će verovano pokušavati da budu mnogo racionalnije nego do sada jer je u astrološkom polju ljubavi asteroid  ljubavi Vesta koji ih čini pomalo uzdžanim ali Crni Mesec Lilit takođe u ovom polju donosi erotske izazove na koje bi malo ko mogao da odoli. Moguća je romansa sa Strelcem.


RIBE (20.2.- 20.3.) 

Vaš znak se u priličnoj meri rasterećuje tranzita ljubavnih asteroida zbog čega vi možete osetiti i olakšanje jer nećete biti previše opterećeni osećanjem da upravljate svojim životom već da zavisi od drugih što vam u ovom momentu odgovara. Asteroid Karma i Lust ( požuda) u astrološkom polju partnerskih odnosa čini vašeg partnera veoma zainteresovanim da sa vama organizuje zajednički put ili će vam ponuditi zajednički posao. Poslovni kontakti, bilo da radite u privatnoj ili državnoj firmi mogu biti za vas veliki izazov po pitanju ljubavi jer je asteriod Kupidon u astrološkoj kući karijere u Strelcu znaku inostranstva a u vašem astrološkom polju posla nalaze se Amor, Fortuna i Nostalgija u konjukciji sa Marsom. 


No comments:

Post a Comment