Sunday, March 10, 2013

Nedeljni horoskop 10.-17.3.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)


Posao- Nestrpljivi ste jer očekujete povoljan razvoj situacije i mogućnost obnove veze sa nekim koga dobro poznajete a možda niste imali priliku u poslednjih godina dana da razvijete onako dobru saradnju kakvu ste želeli. Neko će vas kontaktirati, moguće preko posrednika ili će vam dati ponudu u četiri oka jer se radi o mogućnosti značajne promene u karijeri. dosledni ste svojim uverenjima.

Ljubav- Mlad Mesec u Ribama početkom perioda može doneti probleme onima koji su dugo u braku jer možete ući u tajnu vezu ili podleći želji da flertujete sa nekim ko vam se duće vreme dopada. Svesni ste da morate da napravite kompromis ali to vam neće doneti osećanje spokojstva.Slobodni Ovnovi mogu upoznati umetnika.

Zdravlje-Moguć manji pad imuniteta.



BIK (21.4.- 21.5)



Posao- Pojava mladog Meseca u astrološkoj kući javnosti i prijatelja početkom perioda može doneti nove poslovne šanse  u radu sa onima koji su vam naklonjeni i u koje imate veliko poverenje. Jedan od boljih perioda za one koji se bave umetnošću ili poslom u samoći, koji planiraju neke nove projekte. Period je povoljan za muzičare i slikare. Komunikacija sa saradnicima može biti pomalo otežana zbog vaše uzdržanost.

Ljubav- Ostajete dosledni sebi  i kada su vaše poslovne ideje u pitanju i kada je u ptanju ljubav. Iako ste spremni da budete izuzetno požrtvovani prema osobi koja vam je draga, potrudićete se da ipak tako sredite svoj život da vi ne budete ni na koji način u podređenom položaju niti da se osećate kao žrtva veze.

Zdravlje- Smanjite obroke.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)



Posao- Vaš entuzijazam podstiče jedan Ovan ili neki Lav. Imaćete na koga da se oslonite i mnogima ste uzor tako da će želeti da rade sa vama. Ne postavljate sebi nikakva ograničenja, naprotiv, spremni ste da naporno radite samo da biste bili što uspešniji. Moguć je odlazak u inostranstvo na služben put na kome ćete moći da proširite saradnju sa strancima.

Ljubav- Ovo bi mogao biti romantičan period i za one koji su slobodni i za one koji su zaljubljeni ili žele da obnove vezu sa nekim ko im je oduvek bi veoma drag. Moguća je veza sa nekim ko vam je veoma privržen, podstiče vaše ambicije i trudi se da vam po mnogim pitanjima učini po volji. Početkom sedmice Venera, Mars i mlade Mesec donosi romansu junskim Rakovima ili sa martovskim Ovnovima.

Zdravlje- Dobro osećate.



RAK (22.6. - 22.7.)

Posao-Pokušajte da svoju energiju pravilno usmerite na one poslove koji vam pružaju najviše mogućnosti za ličnu promociju. Trebalo bi da se prilagodite uslovima rada koji su možda za vas previše zahtevni  a moguće da ćete uspeti da nekom nametnete svoj stil rada. Trebalo bi da kontaktirate jednog Ovna, Strelca ili Jarca jer vam mogu  obezbediti ono što je vama potrebno u radu.

Ljubav- U vreme mladog Meseca početkom perioda možete se sresti sa nekim ugovorite susret sa nekim ko vas može u toj meri oduševiti da ćete verovatno pomisliti kako se radi o idealnoj osobi za vas. Ako se radi o nekom prema kome nikada niste bili ravnodušni, utoliko pre imate mogućnost da se sa tom osobom ostvarite dobru komunikaciju.Dobro se slažete sa Rakom, Škorpijom i Jarcem.

Zdravlje- Moguća glavobolja.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Tranzit planeta više odgovara julskim Lavovima, naročito mladimak koji imaju mogućnost da poprave odnos sa nekim ko vam je veoma drag i s kim se mogu dogovoriti oko svega. Pokušajte da se prilagodite novim uslovima rada posebno kada su u pitanju Ribe, Ovan ili Bik jer biste vrlo brzo mogli napredovati. Od vašeg ličnog angažovanja najviše  zavisi ishod posla u koji ste svojevremeno ušli sa mnogo entzujazma.

Ljubav- U ljubavi ste spremni da budete prilagodljiviji i da nešto promenite u svom stavu kada je u pitanju partnerski odnos, naročito sa jednim Ovnom, Rakom ili Bikom da ne bi došlo do nesporazuma. Slobodni Blizanci mogu želeti da vas osvoje po svaku cenu ili možete biti na „udaru“ jedne Vodolije koja vas je duže vreme ignorisala.

 Zdravlje- Bavite se rekreacijom.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Pokušaćete ponovo da nametnete neki svoj projekat ili ideju nekadašnjem saradniku ali bi trebalo da u istoj meri budete otvoreni za sugestije koje ćete vi dobiti od jednog Lava, Škorpije ili Riba. Neko biti voljan da vas podrži, naročito ako ne budete insistirali na saradnji sa strancima. Dobićete poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Devicom.Moguća je vest o uplati poveće sume od partnerskog posla koji ste završili pre nekoliko meseci.

Ljubav- Od romantične veze prelazite na malo strastveniju što vam može doneti probleme ako sa istim žarom budete skloni da se raspravljate kao što se spremni da iskazujete emocije. Imajte poverenja u partnera koji vam je naklonjen čak i kada vas kritikuje. Slobodne Device mogu upoznati jednog Bika.

Zdravlje- Dobro se osećate.



VAGA (23.9. - 22.10.)



Posao- Ovo je dobar period za one koji se bave samostalnom delatnošću, umetnici su ili rade posao sa javnošću. Imate mogućnost da iskažete svoje talente i neko će vas primetiti ili vam dati ponovo šansu. Trudite se da postignete maksimum u poslu koji podrazumeva rad sa ženama i dobru komunikaciju sa publikom ili klijentima. Moguće je uvećanje prihoda preko redovnog posla.

Ljubav- Bilo bi dobro da planirate zajedno sa partnerom put ili kraći odmor. Ako ste u dužoj vezi ili ako ste u braku, vi ste ona strana koja daje ideju kako da veza postane sadržanija, naročito ako ste dama Vaga. Slobodni muškarci Vage imaju šansu da upoznaju nekog u teretani ili u nekom centru za rekreaciju.Dobijate poziv od Lava na koga duže vreme mislite.

Zdravlje- Manji pad imuniteta.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao Pokušaćete ljubaznošću da ubedite poslovnog partnera u o ono što vam nije poslo za rukom ne neki drugi način. Vaš autoritativni stav može u ovom periodu doneti kontra efekte, naročito u radu sa Rakom ili Lavom. Ovan takođe nije raspoložen da dobijate upustva, želi da on ima neku vrstu dominacije nad vama. Najbolje se razumete sa Ribama i Bikom.Jarac izvršava vaša uputstva.

Ljubav- Dosta dobro se snalazite u ljubavi naročito ako imate nekoliko simpatija i uspevate da držite konce događaja u svojim rukama. čak i ako imate stalnu vezu a uz to flertujete sa strane. Ne dozvoljavate nikome da se meša u vaše odluke i moguće je da će neka veza sa Rakom krenuti s mrtve tačke posredstvom jednog Ovna ili Lava.

Zdravlje- Pazite se u vožnji.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Ovo bi mogla biti veoma burna sedmica po mnogobrojnim događajima, susretima i pokušajima da sklopite neki nov poslovni aranžman. Veoma vam je stalo da se sretnete sa nekim ko vam je do skora pravio probleme. Moguće da se radi o Lavu ili Ribama koji pokušavaju da sa vama obnove saradnju. Rado ćete se prihvatiti nekog novog posla koji će vam omogućiti da uspostavite saradnju sa osobama koje često putuju u inostranstvo.

Ljubav- Srećete mnoge zanimljive osobe koje  površno poznajete a koje su vam oduvek bile naklonjene. Svesni ste da vas smatraju izuzetno šarmantnim i zabavnim. Mogući su površni kontakti sa onima sa kojima do sada niste imali prilike da se bolje upoznate a vi ćete ipak želeti da produbite vezu sa jednim Ovnom ili Blizancima.

 Zdravlje- Dobro se osećate.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Od vašeg ličnog angažovanja  i spremnosti da se posvetite poslu zavisi koliko ćete novca zaraditi. Venera i Mars počinju da deluju mnogo aktivnije na vašu ambiciju i vi ćete ne oklevajući biti spremni da se uključite u nov posao ili ćete angažovati saradnike za ono što vi želite da započnete.Saturn vladalac vašeg znaka  pomaže vam svojom pozicijom u Škorpiji da se postavite kako treba i da ne odustajete od svojih ciljeva.

Ljubav- Spremni ste da budete maksimalno aktivni i na privatnom planu i da napravite značajnu promenu u odnosu sa nekim ko vas često izbaci iz takta. Niste baš preterano taktični iako se trudite da ne kažete ono što nervira partnera. Pozicija Merkura, simbola komunikacije nije vam naklonjen, bolje ne započinjite važne razgovore.

Zdravlje- Pazite se u vožnji.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Dobro se osećate u društvu Lava i Vodolije, Ovna jer podstiču vašu ambiciju. Pokušavate da se postavite autoritativno i to će verovatno doneti željeni rezultat, naročito ako se radi o poslu sa nekim ko je oduvek bio na neki način vaš idol ili vam je možda nekada bio pretpostavljeni. Samostalan posao bi mogao doneti dobre prihode.

Ljubav- Ne bi trebalo da se nervirate ako ne budete u prvom pokušaju uspeli da ubedite nekog ko vam se veoma dopada da prihvati vaš predlog za izlazak. Uvereni ste da kada bi vam osoba koja vam se dopada dala šansu, bio bi to pun pogodak. Ako ste dugo u vezi, nemojte insistirati na zajedničkom životu ako znate da partner nije spreman za to.Skloni ste paralelnim vezama.

Zdravlje- Dobro se osećate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-  Ulazak Marsa u Ovna donosi vam mnogo susreta i kontakata sa uticajnim osobama koje vam mogu pomoći u vezi sa vašom karijerom. Postoji mogućnost da vas jedan  Škorpija ili Jarac povežu sa osobama sa kojima ćete ostvariti dobru saradnju. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi posredstvom nekog ko će vas protežirati ili će vam dati honorarni posao.

Ljubav- Mlad Mesec u vašem znaku donosi početkom perioda mogućnost romanse sa nekim ko često putuje u inostranstvo ili sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. Osećate potrebu da svojom ljubaznošću date na znanje nekom ko vam je posebno simpatičan da niste ni malo ravnodušni. Moguće da se radi o osobi koju često viđate na poslu.

Zdravlje-Pazite se povrede oštrim predmetom.


No comments:

Post a Comment