Saturday, October 6, 2012

Ljubavni horoskop za 6. oktobar



OVAN
Kako dan bude odmicao tako će i vama sve više odgovarti pozicija Mjeseca za harmonične porodične odnoce. Sunce, planeta koja ima velikog uticaja na vaš znak i Pluton, planeta harizme, drugi vladalac vašeg znaka u napetom aspektu mogu onim posesivnim predstanicima Ovna donijeti ljubomorne scene, moguće i s razlogom.
BIK
Ne bi trebalo da odbijate poziv od jednog Raka ili Jarca u vezi sa izlaskom, naročioto ako se radi o osobama koje su vam izrazito drage, a sa kojima niste imali prilike da se u posljednje vrijeme često viđate zbog njihovih obaveza prama poslu. Moguća romansa na kraćem putu.
BLIZANCI
Vjerujete da će osoba koja vam je obećala izalazak održati obećanje ali se lako može desiti da bude sprečena i vi ćete prihvatiti bez mnogo razmišljanja poziv od jednog Lava ili Strijelca koji su vam izrazito naklonjeni. Imajte povjerenja u ono što vam priča jedna Vodolija.
RAK
U večernjim satima Mjesec ulazi u vaš znak i donosi mogužnost susreta sa nekim drugim Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Decembarski Jarac vas posebno intrigira i bićete spremni da pomerite neke vaše planove samo da biste mu izašli u susret, moguće u vezi sa izlaskom u veće društvo.
LAV
Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako vas jedna Škorpija ili Ovan budu zapitkivali u vezi sa prošlošću, naročito ako ste već dali na znanje da ste u posljednje vrijeme imali nekoliko simpatija. Moguć je poziv od jedne Vodolije prema kojoj nikada niste bili ravnodušni, možda ste i bili u dužoj vezi.
DJEVICA
Očekujete poziv od nekoga ko vam je veoma simpatičan i možda deo neklih vaših dugogodišnjih želja. Sredovječne Djevice očekuju poziv od Bika, Raka ili Lava. Ako ste slobodni, potrudite se da organizujete susret sa osobom koja vam se dopada. tako da to bude navodno slučajno.
VAGA
Niste načisto šta partner planira posebno u večernjim satima i ne želite nikakvu vrstu rasprave sa njim a čini vam se kada biste postavljali mnogo pitanja da biste dobili odgovor kakav vam ne odgovara. Trudite se da nađete vremena za sebe kao i za društvo jedne Ribe ili Bika koji uvek pokazuju razumjevanje prema vama.
ŠKORPIJA
Stalni partner može pomisliti da ste previše okrenuti sebi i svojim problemima i da ga zanemarujete, možda čak i namerno da biste mu time nešto dali na znanje. Čak i ako se radi o običnom izlasku za njega je iz nekog razloga veoma važno da pokažete razumjevanje i da mu priuštite to što želi. Kako dan bude odmicao tako ćet i vi biti raspoloženiji.
STRIJELAC
U večernjim satima moguće su ljubomorne scene a da zapravo i ne znate razlog za to. Možete biti dovedeni u situaciju da niste u stanju da se objasnite sa partnerom oko nekih običnih malih problema.Nesuglasice su u stvari mnogo dublje i razlozi za vaše nezadovoljstvo leže u nečemu što niste raščistili u prošlosti.
JARAC
Tražite najlakši način kako da zadobijete partnerovo povjerenje i moguće da će neko kome ste posebno dragi pokušati da učini nešto za vas, da zakaže sastanak utroje na kome će biti i osoba koja vam je draga. Moguć je poziv za put u inostranstvo u društvu osobe sa kojom ste nekada bili veoma bliski ili će vas pozvati neko ko živi u inostranstvu.
VODOLIJA
Ako ste preosetljivi, ta vaša osobina dolazi do punog izražaja. Međutim malo kojoj Vodoliji ne polazi za rukom da se snađe u nekoj manje više neprijatnoj situaciji kojoj možete biti izloženi zbog provokacija od strane jednog Raka. Potrudite se da razumijete partnera jer je okupiran nekim obavezama na koje nije računao a ukazala mu se prilika na koju je odavno čekao.
RIBE
Neko na poslu, posebno ako radite sa strancima ili u državnoj firmi,a ko je dovoljno šarmantan ali i energičan i nestrpljiv i posjeduje sve one kvalitete koji vama odgovaraju uspjeće da vas osvoji, a da toga neće ni biti svjestan. Iako će mu biti jasno da vam se dopada, ipak neće biti siguran da li namjeravate da sa njim stupite u ozbiljnu vezu ili se radi samo o flertu.

No comments:

Post a Comment