Sunday, October 14, 2012

Sedmični Horoskop 14.-21.10.2012.




OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao- Rođeni u poslednjoj dekadi znaka očekuju poziv od Lava ili Vage u vezi sa poslom koji bi mogao da im se isplati i da ih na neki način učini popularnim. Dobro se slažete sa inventivnim osobama koje su ipak spremne da svoju volju podrede vašoj.Moguć je priliv poveće sume od hartija od vrednosti ili preko igara na sreću, preko nasledstva.
Ljubav- Verujete da imate uticaj na partnera i na njegove poslovne odluke, naročito ako je rođen u poslednjoj dekadi Lava ili Vodolije. Slobodni Ovnovi očekuju poziv od nekog ko im je veoma drag i ko će biti spreman da sa njima pravi planove u vezi sa odlaskom u inostranstvo. Ako ste skloni paralelnim vezama, pazite da stalni partner ne sazna za to.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.


bik
BIK (21.4.- 21.5)
Posao- Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je naporan period jer postavljate sebi visoke ciljeve i trudite se da nađete najbolje rešenje kada je posao u pitanju kako u pogledu finansija tako i u pogledu vrste posla koji vam najviše odgovara. Računate na podršku Škorpije ili Ovna i mislite da će vam se naći pri ruci ako vam to bude potrebno.
Ljubav- Verujete u sebe i svoj šarm u mogućnost da osvojite osobu koja vam se dopada. Dobićete priliku da se upoznate sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije ili vas veoma intrigira. Veza sa drugim Bikom ili Devicom može biti veoma harmonična i sa ponekom Škorpijom koja pokazuje svoju dominaciju nad vama.Moguća je obnova veze preko Facebook-a sa nekadašnjom simpatijom.
Zdravlje – Dobro se sosećate.


blizanci
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao- Pravite velike planove ali je potrebno da što pre krenete u konkretnu realizaciju jer sve dobro što vam se pruža kao mogućnost može vrlo lako da postane neostvarljivo ako se u vaš život umeša Škorpija. Sa nekim treba da napravite dogovor u vezi sa novcem, moguće oko podele imovine ili honorara. Mlad Mesec tokom ove sedmice u Vagi donosi uspeh onima koji se bave umetnošću.
Ljubav- Mladi predstavnici vašeg znaka mogu se vrlo lako odlučiti za ulazak u brak što im se neće baš isplatiti, naročito ako ulaze sa bilo kakvom kalkulacijom, ne samo iz ljubavi. Dobro razmislite pre nešto sto se odlučite da učinite bilo šta što je od životnog značaja. Ženska osoba iz porodice daje vam koristan savet u vezi sa poslom.
Zdravlje – Moguća manja prehlada.


rak
RAK (22.6. - 22.7.)
Posao- Mlad Mesec početkom sedmice u Vagi doprinosi mogućem uspehu u okviru umetnosti, naročito ako se radi o nekom većem projektu koji finansiraju moćne firme. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom, Ovnom ili Strelcem, pregovori neće biti baš tako laki.Oni koji rade u državnim institucijama treba da se što pre odluče za razgovor sa šefom. Igrajte igre na sreću, mogući su dobici.
Ljubav- Uvereni ste da kvalitet vašeg ljubavnog života zavisi od drugih, posebno od partnera na koga se u velikoj meri oslanjate. Kada shvatite da i vi možete da donosite samostalne odluke u vezi sa svojim životom, više će vas poštovati. Slobodni Rakovi mogu sresti nekadašnju ljubav od pre 14-15 godina i obnoviti vezu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

lav
LAV (23.7.- 22.8.)
Posao- Ne bi trebalo da se previše oslanjate na optimistične prognoze onih koji su po piriodi uvek skloni da veruju u nemoguće. Potražite nekog drugog Lava koji ima više iskustva i koji je spreman da vam pruži šansu. Strelac i Ovan su takođe dobri kao saradnici a dobar posao možete sklopiti i sa jednom Devicom ili Blizancima. Vodolija računa na vas.
Ljubav- Previše ste pasivni kada je ljubav u pitanju kao da niste svesni do koje mere možete biti uspešni samo kada biste se malo aktivirali i obnovili neke veze i društveni život. Preko posla moguće je poznanstvo sa nekim ko će imati strpljenja za vas i ko će vam zakazati sastanak na nekom javnom mestu. Osoba koja često putuje u inostranstvo, interesuje se za vas.
Zdravlje – Dobro se osećate.


devica
DEVICA (23.8. - 22.9.)
Posao- Rođeni u avgustu mogu pokazati želju za ulaženjem u neki krupniji biznis ili će potražiti posao u okviru banke ili finansijske institucije. Potrudite se da nađete način kako da se aktivirate u okviru onih delatnosti za koje ste najtalentovaniji i koje vam pružaju priliku za napredovanje i sticanje društvene reputacije.Moguć aranžman sa Bikom, Devicom i Jarcem u vezi sa dugoročnim poslom.
Ljubav- Veoma ste postojani u svojim osećanjima i spremni da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga. Ako ste slobodni, neko s kim ste bili u vezi ili ste flertovali oko 2005.-2006. mogao bi da se pojavi ponovo u vašem životu. Moguća je romansa preko posla sa strancem ali sa neizvesnim ishodom.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.


vaga
VAGA (23.9. - 22.10.)
Posao- Mlad Mesec u vašem znaku jednom godišnje, početkom perioda donosi mogućnost napredovanja na poslu i to  posredstvom nekog vodenog znaka, Raka ili Škorpije.Imate utisak da se na vašem radnom mestu nešto dešava što bi druge moglo da ugrozi ali ne i vas. Jarac i Vodolija štite vaše interese u vezi sa poslom sa strancima koji je još uvek neizvestan. O svojim planovima razgovarajte sa nekim ko je stariji od vas bar 7-10 godina.
Ljubav- Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko nije slobodan ili koga bije glas da je veoma uspešan kod suprotnog pola. Ako ste spremni da uđete u vezu koja ne pruža baš jaku perspektivu da će potrajati,ne budite razočarani tokom događaja koji vam se verovatno neće dopasti.
Zdravlje – Manji stomačni problemi.

skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao- Pojava mladog Meseca u astrolopkoj kući tajni i tajnih neprijatelja donosi vam razne vrste tajnih ponuda, razgovora o kojima ćete želeti da vodite u četiri oka, moguće i van mesta u kome živite. Ako planirate put u inostranstvo, budite spremni da se posvetite nekoj vrsti stručnog usavršavanja ili ako ste u zrelim godinama da se sretnete sa nekadašnjim kolegama i prijateljima. Učvršćujete svoje pozicije na poslu.
Ljubav- Jake strasti ali i jaki principi su ono što vas karakteriše, naročito od kada je Saturn ušao u vaš znak. Oktobarske Škorpije mogu izabrati pre samoću nego loše društvo a rođeni pred kraj znaka mogu obnoviti vezu sa nekadašnjom simpatijom. Ako pripadate drugoj dekadi znaka dobijate poziv za zajednički put od Blizanaca ili Device.
Zdravlje – Nesanica.

strelac
STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao- Mars, planeta akcije u vašem znaku toliko vas inspiriše i motiviše da ne znate šta biste sa sobom. Često ste pričali o nekom novom poslu i sada vam se ukazala prilika da to i ostvarite. Možete biti pozvani na neki veći internacionalni skup na kome će se naći i neko u koga imate veliko poverenje i ko vas izuzetno ceni. Rođeni krajem znaka mogu dobiti rukovodeću funkciju.
Ljubav- Spremni ste za neku vrstu pomirenja, naročito ako ste rođeni krajem znaka dok oni novembarski Strelci pokušavaće da svojim šarmom osvoje nekog ko im je posebno veoma drag. Moguća je obnova romanse sa osobom koja je veoma zahtevna i koja ne prašta lako mnogo toga preko čega bi u vašem slućaju trebalo da pređe.
Zdravlje – Moguć bol u kolenu.


jarac
JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao- Trudite se da postignete maksimum i spremni ste na razne obrte na poslu jer se na vašem radnom mestu dešava mnogo toga što ne  zavisi od vas niti od vaših rezultata. Mnogi vam savetuju da se posvetite onome što najviše volite i onome u čemu ste najuspešniji, moguće nekoj vrsti privatnog biznisa ili nekoj intelektualnoj delatnosti. Dobar ste savetodavac i predavč i u okviru te profesije možete pronaći sebe.
Ljubav- Potreban vam je mir i maksimalna podrška od strane onih koji vas iskreno vole. Niste spremni za neke velike strasti čak i ako ste veoma mladi ali lako se može dogoditi da vam se upravo tako nešto dogodi i da se upustite u vezu sa prilično komplikovanom i zahtevnom osobom. Dobijate poziv za izlazak od Device ili Blizanaca.
Zdravlje – Dobro se osećate.

vodolija
VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao- Mlad Mesec u astrološkoj kući inostranstva donosi nove mogućnosti u karijeri, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite oko novog posla tako da sve ugovorne strane budu zadovoljne. Ako ste dugo već suočeni sa gotovo nerešivim problemima, prepustite  pravnim licima da ih rešavaju.
Ljubav- Vaš ljubavni život zavisi od uglavnom od vašeg raspoloživog vremena i od mogućnosti da se posvetite partneru u onoj meri u kojoj bi on to želeo. Možete pomisliti, naročito ako ste mladi, da ste spremni za brak ali je veliko pitanje, naročito ako je veza počela ove godine, kako biste se snašli u novoj ulozi.Škorpija i Bik vrše pritisak na vas da dobro razmislite o svojim postupcima.
Zdravlje – Dobro se osećate.



RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao-Neko će vam nagovestiti da postoji mogućnost da dobijete novo radno mesto sa većom odgovornošću. Ako vam se dopada ideja o prelasku na neki nov projekat u okviru iste firme ili da pređete u firmu prijatelja ili rođaka, razmislite da li je to ono što vi zaista želite. Pazite da vas neko ne opomene u vezi sa neplaćenim računima. S druge strane neočekivana mogućnost za ekstra zaradu.
Ljubav- Moguća je romansa sa nekim ko je nekada bio veoma bitan u vašem životu možda pre više od deset godina. Vi se verovatno postavljate kao da ste prilično ravnodušni prema mogućnosti obnove veze a u stvari može vas i te kako zaintrigirati jer se radi o nekom ko vam je bio veoma drag. Veza sa Škorpijom i Jarcem donosi sigurnost i spokojstvo.
Zdravlje – Dobro se osećate.


No comments:

Post a Comment