Saturday, October 20, 2012

Sedmicni Horoskop 21.-28.10.2012.





OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao- Tokom osve sedmice imate mnogo aktivnosti i bićete okupirani pitanjima koja se odnose na vaš imidž i utisak koji ostavljate u javnosti. Dobićet priliku da  sarađujete sa Jarcem, Ribama i Škorpijom i vjerovatno ćete biti u stanju da napravite dobar dogovor koji će svima biti po volji. Finansijska situacija se popravlja zahvaljujući nekom honorarnom poslu.
Ljubav-Najvjerovatnije nemate mnogo vremena za ljubav jer ste okupirani poslom a i Venera, planeta ljubavi nalazi se u astrološkom polju posla zbog čega i ako imate neku romansu to je najverovatnije sa osobom sa posla. Mladi Ovnovi mogu biti privučeni šarmom nekog Strijelca ili Blizanaca i mogu biti u iskušenju da uđu u paralelnu vezu. Takav trend traje već duži period i malo koji Ovan uspjeva da tome odoli.
Zdravlje – Moguća manja prehlada.


bik
BIK (21.4.- 21.5)
Posao- Venera, vladalac vašeg znaka nalazi se na poslednjim stepenima Djevice što savršeno odgovara rođenima u poslednjoj dekadi Bika. Bićete spremni da se angažujete na nekom poslu koji zahtjeva preciznost i dar za estetiku. Možete biti sjajni u pružanju intelektualnih usluga ili u medijima. Što se finansija tiče imate dosta sreće u nalaženju novih izvora prihoda.
Ljubav- Potreba za stabilnom vezom može da se ostvari uz nekog drugog Bika, Djevicu ili Raka. Pokušavate da ostvarite vezu sa Jarcem ili Škorpiom, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka ali niste spremni na sve ustupke koji oni od vas očekuju.Pokušavate da privučete pažnju neke osobe koja je mnogo mlađa od vas. Ako se radi o Strijelcu ili Ovnu, veza može biti prilično stresna.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


blizanci
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka u Škorpiji daje sjajne rezultate onima koji žele da započnu nove poslove, naročito ako imaju smjelosti da se upuste u privatan bizns u koji se malo ko razumije. Trudite se da nađete najbolji način kako da stvorite ekipu dobrih saradnika koji bi mogli da vam budu od velike koristi. Umjetnici i sportisti mogu očekivati uspjeh.
Ljubav- Vjerujete da možete da utičete na partnerov stav po mnogim pitanjima a u stvari niste spremni da žrtvujete bilo šta što on od vas očekuje. Trudite se da nađete zajednički jezik u vezi sa porodičnim životom koji nije tako sjajan i uvjereni ste da vi dajete maksimum od sebe.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


rak
RAK (22.6. - 22.7.)
Posao- Rukovođeni intuicijom postižete mnogo a u tome vam može nesebično pomoći jedna Djevica ili neki Bik. Pokušavate da se maksimalno fer ponašate prema saradnicima koji nisu uvek blagonakloni prema vašim kritikama.Izbjegnite rasprave sa Vodolijom ili Ovnom. U sferi finansija možete biti izuzetno uspješni i možete imati čak dosta sreće na lutriji.
Ljubav- Ne bi trebalo da se previše okupirate pitanjima koja se odnose na partnerovu karijeru jer on dobro zna šta hoće i ne možete čak i da hoćete da utičete na njegove odluke. Uz malo taktičnosti on će biti spreman da prihvati od vas sugestiju, naročito ako se tiče saradnje sa Djevicom ili Ribama. Jedna Škorpija planira da vam predloži posao u domenu umetnosti jer vas izuzetno simpatiše.
Zdravlje -  Dobro se osjećate.

lav
LAV (23.7.- 22.8.)
Posao- Uspjevate da se prilagodite na uslove rada koje vam nameću Djevica, Blizanci ili Škorpija ali u stvari negdje pomalo nesvjesno imate u vidu i neki drugi posao koji bi mogao da vam bude prelazno rješenje. Dobićete sa više strana ponude da radite za njih ili sa njima ali vi se svojeglavo drižite posla koji vam do sada nije donio mnogo satisfakcije. Što se novca tiče niste pretjerano zabrinuti.
Ljubav- Imate potrebu da proširite krug saradnika i prijatelja koji će vam se na određen način odužiti kada se tome najmanje nadate. Pripremaju vam iznenađenje, moguće u vidu poznanstva sa nekim ko bi mogao biti vaše potencijalo velika ljubav. Vi ste inače skloni da se pomalo povlačite u sebe u poslednje vrijeme i najvjerovatnije ćete pokušati da se vratite staroj ljubavi koja vam je pravila dosta problema.
Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.


devica
DJEVICA (23.8. - 22.9.)
Posao- Odlična pozicija Merkura, vladaoca vašeg znaka u Škorpiji čini vas spremnim da rizikujete i da se prihvatite posla koji će vam donijeti veliku satisfakciju i moguće priličnu zaradu. Ne usuđujete se da uđete u bilo koji projakat u okviru koga nemate zadovoljavajuću zaradu, prije birate pasivnost,ali prijatelji i članovi porodice vas motivišu da budete istrajni u svojim namjerama.
Ljubav- Dobijate ponude za izlaske i od jedne Ribe vas najviše intrigiraju sms poruke a upravo sa njom biste mogli imati nekakvih neprijatnosti naročito ako se radi o osobi  koja nije slobodna, koju ste upoznali preko Facebooka ili se radi o nekom koga ne poznajete dobro. Potreban vam je stabilan partner sa kojim možete da podelite sve svoje probleme.
Zdravlje – Nervozni ste.


vaga
VAGA (23.9. - 22.10.)
Posao- Finansijska sigurnost vam je na prvom mestu a imate na koga da se oslonite. Jedna Djevica, Škorpija ili Jarac mogu se postaviti prema vama veoma prijateljski i mogu vam ponuditi posao koji će biti više nego dobro plaćen. Trudite se da na sve moguće načine nađete neki nov izvor prihoda a moguće da ćete to uspjeti uz pomoć prijatelja u znaku Škorpije ili Jarca.
Ljubav- Očekujete da se partner postavi mnogo energičnije u pogledu svega onoga što vas dvoje opterećuje a imate utisak da se povlači sa „ bojnog polja“ i trudi se da na svaki način izbjegne svoju odgovornost za situaciju u kojoj se nalazite. Ako vam se bude dopao jedan Lav nemojte mu previše laskati, isuviše je svestan svojih vrednosti, pustite da on vas osvoji na sebi svojestven način.
Zdravlje – Promjenite način ishrane.

skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao- Od kako je Saturn ušao u vaš znak veoma ste sigurni u sebe i malo ko može da vas pomjeri sa mjesta na kome se nalazite. Ako nemate posao ili radite neki nezadovoljavajući, uz pomoć osobe rođene u znaku Riba ili Djevice možete lako da nađete ono što bi vama savršeno odgovaralo. Imate priliku da razgovaratre i sa sa Jarcem koji je voljan da sarađujete pod vašim uslovima.
Ljubav- Očekujete da vam se javi neko kome ste nedvosmisleno dali na znanje koliko vam je simpatičan.Pokušavate da se privikenete na stil koji vam nameće partner koji je pomalo svojeglav ili „tvrdi pazar“ ali vama i to kao da mnogo ne smeta, najvažnije vam je šta vi osjećate prema njemu i do koje mere vam je prijatno u njegovom društvu.Moguća romansa sa Blizancima, Jarcem ili Vagom.
Zdravlje – Nesanica.


strelac
STRIJELAC (23.11.- 21.12.)
Posao- Veoma ste popularni i mnogi koji do skora nisu vjerovali u vas i u mogućnost da ćete sprovesti u djelo svoje ideje sada vam se priključuju, naročito ako ste vođa neke veće grupe, tima ili radite na nekom velikom projektu sa strancima. Vaši talenti, posebno za pregovaranje i za plasiranje novih ideja dolaze do punog izražaja u društvu jednog Ovna ili Jarca koji podstiču vašu kreativnost. Mogući su poveći dobici iz nekih tajnih fondova.
Ljubav- Sa Merkurom u astrološkom polju tajni kod vas je mnogo toga pod znakom pitanja  najveća opasnost dolazi od neke Škorpije koja može ispričati o vama ono što vi nikako ne biste voleli da se sazna.Trudite se da budete u potpunosti spremni i za neprjatna iznenađenja a u međuvremenu uspevate da organizujete život onako kako to vama odgovara.
Zdravlje – Moguća povreda u sportu.


jarac
JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao- Vjerujete u sebe i čak kada drugi misle da preterujete u svojim očekivanjima i ciljevima koje sebi postavljate. Rukovođeni ste ili ljutnjom na nekog ko vas je iznevjerio ili inspiracijom da uradite nešto veliko i značajno. Potrebna vam je podrška kolega i imate je, naročito od jednog Bika, Vage, Djevice ili Škorpije. Ribe su vam takođe uvjek na dohvat ruke kao savjetnici.
Ljubav- Niko ne zna kako se osjećate a verovatno ne baš sjajno ni približno kako bi trebalo da bi ste se osjećali ispunjenim i sretnim. O svojim osjećanjima, dilemama i ljubavnim problemima ne pričate ni sa kim osim sa nekim članom porodice u koga imate neogranično povjerenje ko vas nikada nije izdao. Slobodni Jarčevi mogu upoznati jednu Djevicu.
Zdravlje – Melanholija.

vodolija
VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao- Veliki ste optimista ne zbog okolnosti koje vam idu na ruku nego zbog podrške koju imate u saradnicima, najvjerovatnije dugogodišnjim. Cjenite lojalnost jer oni koji vas nisu napustili kada vam je bilo najteže, možda i prije pet i više godina, sada su kod vas visoko na listi prioriteta kao prijatelji. Možete imati uspjeha u radu sa osobama prisutnim u javnom životu.
Ljubav- Vaša popularnost je očigledna i vi uživate u svim momentima sa partnerom i u onim koje uspijete da sebi obezbjedite manje više u nekoj tajnoj vezi. Moguće da se radi samo o simpatiji koje ne odustaje od vas i koja je spremna da čeka da nađete vremena za nju, kad god to bilo.Prija vam društvo Lava ili Vage.
Zdravlje – Pazite se prehlade.



RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao- Verujete da vas Djevica, neka druga Riba ili Jarac i Škorpija neće iznevjeriti. Mnogi pričaju o vama sa divljenjem ali vi niste u stanju da svoju energiju pravilno usmjerite na najvažnije poslove. Radite i ono što bi mogao neko drugi i ne iskazujete svoje talente, posebno ne u radu sa strancima na najbolji mogući način. Dobićete poziv iz inostranstva.
Ljubav- Veza sa osobom koja je prilično konvencionalna, patrijarhalna ili uzdržana za vas je pravo rješenje. Cilj vam je da svoju privatnost sačuvate po svaku cijenu i ako ste u vezi ili braku, ponašate se prema partneru kao da je taj dio vašeg života za vas svetinja. Slobodne Ribe mogu upoznati u okvir poslovne saradnje sa strancima nekog ko će im se na prvi pogled dopasti.
Zdravlje – Dobro se osjećate.

No comments:

Post a Comment