Monday, October 29, 2012

Sedmični Horoskop 29-5.10.



















Ovan
21.03. - 20.04.
Krajem tjedna u posjetu vam može doći netko tko će vam predložiti posao za koji biste najvjerojatnije bili dobro plaćeni. Moguć je dogovor s Lavom oko posla sa strancima. Uspijeh se smiješi i u područjima vezanima za psihologiju i duhovni rad. Igrajte igre na sreću.
ZDRAVLJE: Osjetljivo vam je grlo pa izbjegavajte hladne napitke. Sjetite se napraviti redovni ginekološki pregled, a ni krvne pretrage nisu naodmet.
LJUBAV: Nemarnim ponašanjem budit ćete kod partnera negativne osobine zbog čega ćete lako ulaziti u međusobne svađe. Budite tolerantni i izbjegavajte tvrdoglavost. Sa Škorpijonom možete ući u ozbiljniju vezu, a kako su strasti naglašene možete se nadati i burnom seksu.

Bik
21.4. - 21.5.
Zaoštrena poslovna klima na vas će djelovati vrlo poticajno u odlučujućim situacijama. Pružit će vam se pogodnosti za poslovno putovanje, kao i za sklapanje unosnog ugovora. Pokretat će vas jaka pozitivna energija, a uz vas su i dvije vrlo uspješne osobe koje vas guraju.
ZDRAVLJE: Psihofizičku relaksaciju potražite u prirodi, po mogućnosti uz vodu i u društvu dragih ljudi. Paintball i badminton aktivnosti su idealne za vas.
LJUBAV: Imat ćete nekoliko mogućnosti kada je u pitanju ljubav, ali vi ste vezani za jednu osobu koja vas je fascinirala i čak ako vam je pravila probleme, vi ne odustajete od veze s njom. Dobro razmislite je li vrijedna biti dio vaše budućnosti ili je bolje sreću potražiti drugdje.

Blizanci
22.5. - 21.6
Bit ćete na velikoj životnoj prekretnici: da li da zadržite trenutni posao ili da krenete u nešto sasvim novo. Opredijelite se za posao u kojem su vam suradnici bliske osobe, ili poslovni partneri koji su vam već dokazali svoje sposobnosti. Vrijeme je pogodno za promjene.
ZDRAVLJE: Moguće su psihosomatske bolesti kao posljedica konfliktnih međuljudskih odnosa. Budite oprezni u prometu i smanjite poroke.
LJUBAV: Spremni ste na sve kako biste vratili staru ljubav. Upravo od vaše upornosti i odlučnosti ovisi hoćete li u tome uspijeti, a samo strpljenje i taktičnost vode vas ka pomirenju. Ovaj tjedan nije povoljan samo za pomirenja, već i za nešto sasvim novo, a moglo bi biti trajno i sretno.

Rak
22.06. - 22.7.
Mnogo toga dobroga odvijat će se na poslu, ali također biste se mogli pretjerano angažirati oko nečega što vam nikako ne odgovara. Osoba koja računa na vašu privrženost pokušat će vas nagovoriti da joj se pridružite na projektu od kojega očekuje dobru zaradu. Više vam odgovara rad s manjom ekipom suradnika.
ZDRAVLJE: Pozitivne misli i planovi vodit će vas kroz ovaj tjedan. S takvim stanjem uma moguće je da ćete se riješiti i nekih loših navika.
LJUBAV: U iščekivanju ste da se dogodi nešto o čemu maštate. To bi mogao biti susret s osobom koja vam je izuzetno draga i na koju mislite već duže vrijeme, a ako ste u vezi ili braku, partner bi vam mogao predložiti zajednički put u inozemstvo.

Lav
23.7. - 22.8
Od sredine tjedna kreće za vas prilično naporan period jer će kolege biti previše zahtijevni, a vama neće biti potpuno jasno što se od vas očekuje. Morat ćete uložiti puno napora da biste se uklopili u tim koji nije pretjerano kooperativan. Mogući su poveći troškovi.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte naporne fizičke poslove i dizanje teških tereta jer bi vas mogla zaboljeti leđa. Pronađite hobi koji vas zabavlja i opušta.
LJUBAV: Na život ćete gledati kao na gozbu, a na partnera kao na dobar zalogaj. Pazite da se ne prenajedete jer biste se mogli zasititi ove ljubavi i baciti se u potragu za novom poslasticom. Iako ste puni samopouzdanja, nećete moći suzbiti ljubomoru i posesivnost.

Djevica
23.8. - 22.9.
Bit ćete pomalo dezorijentirani i nećete se znati postaviti prema kolegama i nadređenima. Imat ćete ideja, ali pazite kome ih otkrivate jer biste mogli naići na lažna obećanja. Svoje znanje mogli biste dobro unovčiti ako biste se okrenuli osobi kojoj vjerujete, vjerojatno Biku ili Vagi.
ZDRAVLJE: Solidno raspoloženje može vam pokvariti jedino nervoza i nestrpljivost. U takvim trenucima zastanite i nekoliko puta duboko udahnite.
LJUBAV: Harmonija u obitelji donijet će vam psihičku stabilnost i priljev kreativne energije. Voljena osoba znat će u vama potaknuti pozitivnu reakciju, bilo da je riječ o malim stvarima kojima ćete iznenaditi partnera ili o razmjeni vatrenih strasti koje će se potpuno razbuktati.

Vaga
23.9. - 22.10.
Imat ćete viziju, planirat ćete nove poslove i nećete posustajati pred preprekama. Moguća je financijska podrška prijatelja ili će vam netko pružiti poslovnu šansu na koju ste dugo čekali. Ne ulazite u konflikte s uniformiranim osobama. Suradnja s inozemstvom bit će intenzivnija.
ZDRAVLJE: Ranijim odlaskom na počinak najviše ćete pridonijeti svome zdravlju. Dan pokušajte započeti tjelovježbom i kvalitetnim doručkom.
LJUBAV: Ako ste na početku veze, nećete biti na čisto s time što zapravo želite. Moguće je da ćete se ludo zaljubiti, ali nećete biti sasvim sigurni je li ta osoba ona prava. Ako ste u dugoj vezi ili braku, učinit ćete neku vrstu ustupka partneru, što on s pravom i očekuje od vas.

Škorpion
23.10. - 21.11
Vaše rukovodeće i organizacijske sposobnosti doći će do konstruktivnog izražaja, kao i vaša kreativnost. Intuicija će vam biti naglašena, pa ćete imati dobar osjećaj za prave akcije u pravom trenutku. Imat ćete jaku konkurenciju, naročito ako radite u velikoj tvrtki.
ZDRAVLJE: Napravite neke promjene u prehrani i isprobajte nove recepte u kojima prevladavaju niskokalorične namirnice bogate vitaminima i mineralima.
LJUBAV: U vašem ljubavnom gnijezdu prevladavat će sklad i romantika. Svaki slobodan trenutak željet ćete provesti u društvu voljene osobe i planiranju zajedničke budućnosti, a posebno će vas veseliti razgovor o braku i osnivanju obitelji. U tome ćete imati i podršku ostatka obitelji.

Strijelac
22.11. - 21.12.
Bit ćete zadovoljni sobom jer ćete točno znati na koji način se možete dokazati i izdignuti. Na tu pozitivnu promjenu utjecale su neke neugodnosti koje ste prije doživjeli. Ne morate se opravdavati zbog ničega što ste napravili, već se opustite i neopterećeno sudjelujte u timskom radu.
ZDRAVLJE: Što više vremena provodite u prirodi, šetajući, planinareći, vozeći bicikl ili meditirajući. Moguće su tegobe u predjelu želuca i dišnih organa.
LJUBAV: Realno ćete gledati na vezu s izuzetno ambicioznom i energičnom osobom s kojom imate povremene konflikte. Imat ćete na umu da ta veza možda neće potrajati, no pokušat ćete iz nje izvući ono najbolje, makar i na kratak period. Fer je da svoje namjere otkrijete partneru.

Jarac
22.12. - 20.1.
Ovaj tjedan izuzetno vam je naklonjen, kako za novi početak, tako i za realizaciju planova i dogovora. Uz dobru organizaciju, što vama nikada ne pada teško, uspijet ćete se dokazati na više načina. Jedino s Blizancem i Rakom nećete naći zajednički jezik. Mogući su neočekivani novčani dobici preko drugog Jarca.
ZDRAVLJE: Kad ste sretni i zadovoljni zdravi ste. Po tko zna koji put uvjerit ćete se da vaše bolesti idu iz glave.
LJUBAV: Djevica i Škorpion vas do te mjere fasciniraju da ne znate za koga se opredijeliti. Idealna varijanta su oba. U svom partneru probudit ćete pozitivne osobine, a ako ste u braku, pružit će vam se mogućnosti da zajedničkim akcijama poboljšate kućni budžet.

Vodenjak
21.1. - 18.2.
Novi interesi i osobe u vašem poslovnom okruženju vratit će vam nadu. Naći ćete izlaz iz neke neugodne situacije ili odnosa koja po vama predugo traju. Sigurniji ste nego ikada da dolazi vaše vrijeme. Naići ćete na istomišljenika koji vam može pružiti veliku podršku.
ZDRAVLJE: Moguće su vrtoglavice i glavobolje izazavane problemima s kralježnicom ili prevelikim unosom kofeina. Stoga više vježbe, a manje kave.
LJUBAV: Uvjereni ste da imate veći utjecaj na partnera nego što je to zaista slučaj naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Mnogi Vodenjaci potpuno će izgubiti glavu za planiranjem braka. Spontanost u izražavanju osjećaja djelovat će pozitivno na vaš ljubavni odnos.

Ribe
19.2. - 20.3.
Zbog loših poslovno-financijskih procjena očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obveze. Ipak, sve se može ispraviti u skladu s osobnom motivacijom i datim uvjetima. Zatražit ćete nečiju intervenciju pri rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.
ZDRAVLJE: Živite u skladu s prirodom, budite marljivi i istražite neke alternativne načine kako se brinuti za zdravlje i zadržati vitalnost.
LJUBAV: Vaš ljubavni život bit će skladan. Partneru ćete pružati više pažnje, bit ćete strastveni i umijet ćete voljenu osobu pokrenuti na akciju. Prštat ćete zanimljivim i kreativnim idejama kako da vezu učinite kvalitetnijom i ispunjenijom. Vaša polovica bit će oduševljena.

No comments:

Post a Comment