Sunday, July 15, 2012

Sedmični Horoskop 15.07 - 22.07




OVAN

Posao - Vjerovatno ste već započeli neke nove poslove koji vas u svakom pogledu ispunjavaju ako ništa drugo optimizmom da ćete biti u stanju da uradite nešto što ste odavno želili.Nemojte se demoralisati ako budu iskrsnuli problemi u radu sa Jarcem ili Djevicom. Neko će vam se naći pri ruci, moguće dugogodišnji prijatelj ili saradnik. Nemojte uzimati kredit ako ne morate, pitanje kako ćete ga vratiti.

Ljubav - Ako ste u vezi ili braku sa Vagom ili Bikom, vjerovatno planirate zajednički put. Aspekti su dobri za vezu sa Vodolijiom il Lavom. Mlad Mjesec u Lavu donosi slobodnim Ovnovima mogućnost novog poznanstva i susreta sa nekim prema kome svakako neće ostati ravnodušni. Moguće da se radi o Raku, Lavu ili Biku.
Zdravlje - Dobro se osjećate.

BIK

Posao - Djelujete kao neko ko dobro zna šta hoće i u ovom periodu vam je potrebna dobra taktika i plan rada da biste postigli sve što želite. Preterivanje u bilo čemu, previše autoritativnom stavu ili popustljivosti donosi probleme u odnosima sa sradnicima. Vjerovatno ste spremni da dosta novca uložite u nekretnine ili u zajednički projekat sa jednim Jarcem ili Ovnom.

Ljubav - Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma značajan i ako se radi o osobi sa kojom ste nekad bili u vezi vjerovatno ćete planirati zajednički put.Ovo bi mogao biti jedan od boljih perioda za romantične Bikove koji očekuju da ih neko upozna sa nekim svojim rođakom ili koji očekuju susret na nekom većem slavlju.

Zdravlje - Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Posao - Ne budite nestrpljivi ako očekujete vijest o nekoga ko bi trebalo da se pobrine za vaš status na poslu ili da vas zaposli. Imaćete prilike da nađete ono što vam odgovara i to posredstvom najvjerovatnije jednog Raka, ili Lava ali u Djevicu se nemojte previše uzdati čak i ako želi da vam pomogne, neće joj to poći za rukom. Mogući su dobici u igrama na sreću. Ako planirate put, moguće da ćete imati poveće troškove.

Ljubav - Slobodni Blizanci ne znaju šta žele. Merkur, planeta koja vlada njihovim znakom u retrogradnom hodu donosi konfuziju na polju ljubavi. Imate potrebu da nekome date na znanje koliko vam znači kao i da ga niste zaboravili. Moći ćete da obnovite vezu samo ako budete maksimalno taktični. Neko nov maksimalno će vas oduševiti.Ovog puta intuicija će vas spasti od pogrešnog izbora.

Zdravlje - Dobro se osjećate.

RAK

Posao - Nalazite se u sjajnom periodu, punom raznoraznih aktivnosti u toku kojih dolazi do izražaja vaša inventivnost, spremnost da preuzmete kormilo događaja u svoje ruke naročito u vrijeme mladog Mjeseca u vašem znaku 19. jula Ne budite nestrpljivi,uskoro ćete videti rezultate svog rada.Sredinom sedmice mogući su dobici naročito ako radite u velikoj državnoj firmi.

Ljubav - Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv, naročito ako ste spremni da nekome nešto oprostite ili ako planirate zajednički put sa osobom koja vam je draga. Dobićete vijesti o dolasku u vaš grad osobe koja vam je veoma draga i ako ste slobodni, vjerovatno ćete ste potruditi da dođe do susreta. Moguća je ljetnja romansa.

Zdravlje - Nesanica.

LAV

Posao - Ako situacija bude počela da se komplikuje, razlog tome su vaša predubeđena da neko ima nešto protiv vas. U vreme mladog Mjeseca 19.jula možete očekivati da vam se javi neko sa željom da obnovite saradnju. Moguć je posao sa drugim Lavom ili nekim koga poznajete preko poslovnih krugova.Ako se mladi, neko vam daje novu šansu da pokažete svoje talente.

Ljubav - Vrlo burna sedmica za onekoji imaju neraščišćene odnose sa partnerom ili koji pokušavaju da se dogovore oko nečega za šta nisu sigurni da je za njih najbolje rješenje. Nemojte se miriti sa nekim ko vas je više puta povrijedio čak i ako pomislite kako vaš život bez te osobe nema mnogo smisla. Može vam se sviditi jedan Ovan sa kojim ste oduvijek imali veoma dinamičan odnos.

Zdravlje - Dobro se osjećate.

DJEVICA

Posao - Bilo bi dobro kada biste se mnogo više angažovali u okviru novog posla posebno na nagovor jednog Lava ili Raka nego da maštate o poslu za koji niste sigurni da možete da sami završite. Ako radite sa strancima, ili nemate dobru ekipu saradnika mogući su problem razne vrste. Koncentracija vam je loša a i intucija vam nije jača strana u ovom periodu..

Ljubav - Ako ste slobodni, predstoji interesantan susret u većem društvu ili na nekoj proslavi sa nekim koga površno poznajete, ili ste samo slušali o njemu. Moguće da ako idete na put, upoznate atraktivnu osobu koja vas neće ostavljati na miru, biće spremna da vam se namaće sve dok vas ne osvoji. Djevice koje su u braku mogu očekivati razumjevanje od strane partnera u vezi sa njihovim poslom.

Zdravlje - Moguća nesanica.

VAGA

Posao - Ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka uspostavićete dobre odnose sa mnogim kolegama, bićete omiljeni i mnogi će želiti da rade sa vama. Ako vam se jave neki Rak ili Lav sa željom da obnovite saradnju, najvjerovatnije ćete biti u prilici da se sa njim o svemu dogovorite pod zadovoljavajući uslovima po vas. Možete imati uspjeha u umjetnosti ili sportu. Moguć je poveći priliv novca.

Ljubav - Ako vam se udvara pretpostavljani, vjerovatno vam to imponuje ali nećete biti pretjerano spremni da prihvatite poziv, naročito ako imate drugu simpatiju. Ako ste u dužoj vezi ili braku, mogli biste lako da sredite svoje probleme samo ako biste pokazali malo više razumjevanja za partnerove probleme.

Zdravlje - Ne odustajte od rekreacije, samo ne po suncu.

ŠKORPIJA

Posao – Trudite se da vas niko ne spreči u onome što ste naumili i događaji će vam ići naruku jer će 19. jula mlad Mjesec u astrološkom polju partnerskih odnosa biti posebno naklonjen onima koji namjeravaju da proširiju saradnju sa strancima. Moguć je poziv za veoma važan sastanak na kome ćete rado učestvovati. Dobijate poziv od Lava. Vjerujete da možete da ubedite Raka da prihvati vaš poslovni predlog.

Ljubav - Rođeni krajem znaka mogu očekivati da im se dogodi nešto veoma romantično u vrijeme mladog Mjesec 19. jula. Trudite se da osvojite simpatije osobe sa kojom ste oduvijek bili u dobrim odnosima. Ako želite da se pomirite sa nekim vatrenim znakom, moraćete da budete mnogo popustljiviji u svemu. Veza sa Vodolijom može za vas biti veoma stresna.

Zdravlje - Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao - Ne bi trebalo da se žalite ni na šta jer ste prilično komotni po mnogim pitanjima. Mnogo toga u šta niste vjerovali da je moguće, počeće da se odvija u vašu korist. Budite spremni na iznenađenja i na saradnju sa onima koje dugo poznajete a izvesno vrijeme niste sarađivali. Nastupa vaše vrijeme samo treba da budete spremni da ga iskoristite. Ako ne budete reskirali, sačuvaćete ono što imate.

Ljubav - Na kraćem putu, možda negdje u inostranstvo, ili negdje na nekom simpozijumu, većem skupu, naročito ako su prisutni stranci, dolazi vaših pet minuta, naročito ako sa vama u grupi bude neko s kim niste u stanju da uspostavite dobru komunikaciju. Nemojte donositi odluku o braku na brzinu.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

JARAC

Posao - Vjerovatno niste ni svesni koliko toga možete učinite za sebe ali vi kao da se više okrećete ka prošlosti nego što razmošljate o mogućnostima koje su pred vama. Budite spremni da se uključite u posao koji može vrlo brzo da vam neko ponudi i da od vas očekuje maksimum. Energije imate dovoljno samo vam je potrebno mnogo više da biste se organizovali. Veze sa osobama iz inostranstva mogu vam doneti i novac i satisfakciju.

Ljubav - Moguće da ste zaljubljeni u osobu koja mnogo više vremena posvećuje svojim aktivnostima nego vama. Trudite se da budete u svemu najbolji pa i na ljubavnom planu. Vjerujete da možete da se dogovorite sa jednom Škorpijom, Rakom ili Bikom u vezi sa zajedničkim planovima. Možda bi trebalo da promijenite način gledanja na mnogo toga u vašem životu,uključujući i ljubavni život.

VODOLIJA

Posao - Situacija samo prividno izgleda nepovoljna jer ste vjerovatno prilično umorni ili vas je pomalo strah od svega što vas čeka tj. od mogućnosti koje su pred vama i koje želite da iskoristite. Non stop razmišljate o nekom novom poslu ili potencjijalnoj zaradi koju biste mogli ostvariti.

Ljubav - Mnogi vam se udvaraju ali vi ste se vezali za nekog s kim vam je izuzetno prijatno i dalje od toga ne vidite. Sami sebe zavaravate da možete da se dogovorite oko nečega što vam je bitno a partner nije naročito kooperativan. Ne uspjevate da postignete ono što biste želili u vezi sa jendim Lavom.

RIBE

Posao – Predstavnici vašeg znak su prilično opterećeni obavezama tako da ne morate da sebi pravite nove. Ali vi ste ušli u jednu mašineriju iz koje ne umijete da izađete a to su u stvari vaše lične ambicije od kojih ne odustajete. Možete dobiti novu poslovnu ponudu koja bi mogla značiti za vas i mogućnost povećanih prihoda.

Ljubav -
 Muči vas tranzit Saturna koji od vas zahteva da se postavite mnogo odgovornije prema vezi, naročito ako ste u njoj duže od tri godine. Partner od vas očekuje ne samo da mu se posvetite nego i da mu date na znanje koliko vam znači. Ne vjerujete mu kada vam kaže da se pored vas osjeća usamljeno.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

No comments:

Post a Comment