Monday, May 6, 2013

NEDELJNIHOROSKOP 5.-12.5.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Naporna sedmice, naročito ako imate velike planove i ako nameravate da se uključite u nove poslove a osećate da možda još uvek nije vreme za to. Nemate baš sjajnu ekipu ili bi neki od vaših saradnika mogli da vas u poslednjem momentu iznevere i pređu u drugu firmu ili na neki drugih projekat. Trebalo bi da u vreme pomračenja Sunca 10. maja obratite pažnju na troškove.

Ljubav- Venera prelazi iz Bika, znaka u kome je jaka u Blizance u kojima je nestalna a vladalac je vaše astrološke kuće partnerskih odnosa. Potrebno je da sa više staloženosti pristupite rešavanju ljubanih problema ili ako razrađujete taktiku kako da osvojite jednu Vagu, to učinite na originalan način. Moguća tajna avantura sa kolegom.

Zdravlje- Dobro se osećate.



BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Pomračenje Sunca, planete uspeha i energičnosti u vašem znaku može značiti za žene uspeh jer je Mesec pri ovoj pojavi, 10. maja dominantan. Potrebno je da se maksimalno potrudite da uradite sve onako kako ste se dogovorili naročito sa Ovnom, Lavom, Rakom, Škorpijom da ne bi kasnije bilo problema. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da ceni vaše napore da se posao što pre završi.

Ljubav- Očekujete poziv od jedne prilično nepouzdane osobe koja ima običaj da vas povremeno prijatno iznenadi nekim gestom. Ako ste dama Bik, vi ste na potezu, a ako ste muškarac Bik, moraćete da se više potrudite oko partnerke. Tranzit Merkura, planete komunikacije u brzom hodu preko vašeg znaka donosi vam nova ali površna poznanstva.

Zdravlje- Pazite se u saobraćaju





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)



Posao- Tranziti planeta donose mogućnost većih problema i nerviranja zbog loše komunikacije sa onima koji bi trebalo da pokažu više razumevanja za vas. Brzi hod Merkura, vašeg vladaoca, planete komunikacije koji je loše postavljen u vašoj astrološkoj kući tajni, može značiti da ćete reći nešto što vam nije u interesu ili da će neko drugi otkriti vaše tajne.

Ljubav- Tajne ljubavi vas privlače, naročito ako ste duže u vezi sa nekim ko nije imao dovoljno vremena za vas što se posebno loše odrazilo ne samo na vaš odnos već i na vaše raspoloženje. Imate potrebu da znate na čemu ste ali nemojte utehu tražiti u površnim vezama sa strane, naročito ne sa Ribama, Devicom ili nekim drugim Blizancima.

Zdravlje- Problemi s grlom.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Mnogo planeta u vašem znaku čini vas moćnim i uticajnim a već krajem sedmice moglo bi da se dešava nešto nad čim nećete imati kontrolu ili ćete morati da se potrudite da biste saznali o čemu se radi. Dobra informisanost je za vas od velikog značaja, naročito kada je u pitanju obnavljanje poslovne veze koja je bila prilično problematična.

Ljubav- Svi aduti su u vašim rukama i nemojte oklevati da uradite ono što se od vas očekuje. Verovatno ćete morati da se prilagodite tempu rada ili stilu života koji vam nameće partner a on je uverene da je situaicja obrnuta. Nađite način da se sporazumete.

Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Vaša očekivanja se verovatno neće ostvariti jer je pomračenje Sunca, vladaca vašeg znaka u Biku što bi moglo doneti razne probleme. Potrudite se da vas niko preterano ne iznervira i da ne budete žrtva trača ili bilo kakve spletke, jer u tom slučaju ćete iz ponosa i pogrešne procene doneti lošu odluku po vas.U finansijskom pogledu se ne snalazite baš najbolje.

Ljubav- Očekujete poziv od nekog ko vas je više puta kontaktirao ali ako se bude radilo o vatrenom znaku, posebno o Ovnu,možete napraviti pogrešan izbor, naročito ako pripadate istoj generaciji. Nemojte ulaziti u površne veze ili flert. Ovo je naporan period za emotivan život, bićete preosetljivi i skloni da partnerove reči pogrešno tumačite.

Zdravlje-Nervoza.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Neko pokušava da vas ubedi u nešto što vi ne prihvatate. Ako želite da se finansijski stabilizujete bilo bi najbolje da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena i za neki honorarni posao. Dobićete ponudu iz inostranstva koja će biti izuzetno atraktivna ali je pitanje kako će se ona odvijati u toku realizacije.Vrlo brzo ćete uspeti da nađete izlaz iz problema.

Ljubav- Situacija sa partnerom postaje prilično komplikovana ako nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ovo bi mogao biti period u kome ćete voditi ozbiljne razgovore o mnogo čemu što bi moglo dovesti do ulaska u brak ili ozbiljnu vezu. Slobodne Device mogu očekivati poziv od nekadašnje simpatije sa kojom su bile u vezi.

Zdravlje- Dobro se osećate.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Trebalo bi da budete spremni na nepredviđen tok događaja na koji nećete moći da utičete. Ima mnogo toga što bi moglo da se dogodi između vas i saradnika, neka vrsta nesporazuma ili nesuglasica u vreme pomračenja Sunca 10.maja što bi moglo da donese nekim predstavnicima znaka interesantnu ponudu. Možda je nećete rado prihvatiti iako znate da bi to bilo mudro.

Ljubav- Dobijate mogućnost da  izgladite odnos sa partnerom ali biste mogli uraditi nešto suprotno onome što želite i u stvari produbiti jaz. Faza pomračenja Sunca nije povoljna za bilo kakve razgovore na temu emocijam zajedničkog života ili porodičnih odnosa. Slobodne Vage mogu očekivati  susrete na javnim skupovima ili negde u okviru posla, naročito ako su prisutne u javnosti.

Zdravlje- Nervoza.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Niste sigurni šta od koga možete da očekujete jer je pred vama period neizvesnosti. Morate da dogovorite mnoge detalje novog posla, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa Bikom, Rakom ili Ribama. Potrebno je da budete istrajni ali ne i svojeglavi i da se postavite autoritativno prema onima koji to od vas očekuju i puni razumevanja za one kojima je to potrebno.

Ljubav- Veza sa stalnim partnerom može biti prilično stresna ako ne možete da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja, posebno u vezi sa putovanjem, naročito ako jedno od vas dvoje mora da negde otputuje sam. Ne pokazujete ljubomoru ali ste u stvari prilično nesigurni po nekim pitanjima na koja jednostavno nemate odgovor.

Zdravlje- Dobro se osećate.





STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Želite da se što pre rešite neke situacije koja vam ne  ide u prilog ili sa kojom niste u stanju da izađete nakraj. Dobićete priliku da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje i verovatno ćete imati mogućnost da se nađete nasamo sa nekim ko bi mogao da razgovara sa vama  u poverenju o vašim problemima. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da je spreman da vam pomogne.

Ljubav- Period je dobar za putovanje sa partnerom na neko mirno mesto za odmor i za odlazak u prirodu. Da biste se dobro osećali, potrebno je da se maksimalno posvetite sebi i da nađete način kako da pobegnete od svih obaveza, nepotrebnih razmišljanja i strahova, često neosnovanih. Slobodni Strelci mogu upoznati osobu koja se bavi alternativnom medicinom.

Zdravlje- Lako se zamarate.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Izuzetno naporan period u toku koga želite da se priviknete na nove uslove rada. Ne bi trebalo da se posvetite osobi koja nije spremna da sledi vaše zamisli i koja ne ceni dovoljno ni vaš ugled niti vaše iskustvo. Kreativna crta je izrazito naglašena i vi ćete imati potrebu da je izrazite na način koji će mnogi umeti da cene. Igrajte igre na sreću, moguće da vas čekaju veliki dobici.

Ljubav- Ljubavni život je prilično zamršen, vi ste nedovoljno svesni svog uticaja koji imate ne samo na partnera već i na one sa kojima dolazite često u kontakt. Mnogi pokušavaju da vam se nametnu, često veoma diskretno ali vi imate jednu konkretnu osobu kao neku vrstu opsesije stalno u svojim mislima iako znate da nemate mogućnost da je sretnete.

Zdravlje- Nervoza.





VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Dobro se slažete sa preduzimljivim osobama koje imaju strpljenja za vas i koje su spremne da sa vama zajedno rade na nekom velikom projektu koji će se verovatno proširiti i na inostranstvo. Dobićete poziv da se vidite sa nekim ko bi mogao da vam bude velika pomoć po mnogim pitanjima, naročito ako se radi o nekom ko je mnogo iskusniji u onome čime vi nameravate da se bavite.

Ljubav- Nemojte se preterano opterećivati onim što vam partner prebacuje jer je verovatno osetljiv i nespreman da vam učini po volji i po nekim krajnje naivnim pitanjima. Ne bi bilo loše da ipak razmislite o nekim svojim propstima ili o nečemu što ste mu svojevremeno prebacivali za šta više nema nikakvog osnova. Dobićete sa više strana ponude za izlaske.

Zdravlje- Dobro se osećate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Bilo bi dobro da posvetite više vremena stručnom usavršavanju i poslu koji zahteva dobru koncentraciju. Pomračenje Sunca u astrološkoj kući intelekta može značiti da sumnjate u svoje sposobnosti i da nemate veliku motivaciju za rad osim za ono što vas lično intersuje. Nekome je veoma stalo da sa vama obnovi saradnju.U finansijskom pogledu budite praktičniji.

Ljubav- Ne bi trebalo da odbijete poziv za put i verovatno ćete imati prilike da odete negde zajedno makar na kratko. Ako vam se dopada jedan Rak, on bi mogao da vas uzme pod „svoje“ na način da nećete imati više slobodnog vremena. Škorpija i Bik i poneki Jarac su takođe fatalni za vas. Posvetite više vremena stalnom partneru.

Zdravlje- Premoreni ste.

No comments:

Post a Comment