Sunday, May 12, 2013

Nedeljni Horoskop 12.-19.5.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Pokušajte da se što pre priključite timu koji radi na nekom velikom projektu, naročito ako ste o tome već vodili razgovore, Prva Mesečeva četvrt 18. maja donosi mogućnost dobrog dogovora sa jednim Lavom, Blizancima ili Ovnom. Od vaše inicijative i predusretljivosti mnogo toga zavisi.Oni koji se bave trgovinom ili rade u medijima mogu očekivati priliv novca.

Ljubav- Spremni ste da uđete u novu vezu i da se prepustite nekim novim doživljajima, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. „Opasnosti „ vas vrebaju na putu, službenom ili neke druge prirode ili na poslu. Plenite okolinu svojim šarmom i malo ko može da vam odoli. Sa Vagom i Blizancima možete ostvariti dobar odnos.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.



BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Merkur, planeta biznisa iz vašeg znaka prelazi u Blizance što savršeno odgovara onima koji se bave bilo kojom vrstom privatnog biznisa. Vaš smisao za marketing postaje mnogo naglašeniji, naročito ako ste spremni da se ozbiljno uključite u traženje novih partnera.Nemojte donositi definitivnu odluku u vezi sa saradnjom sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav- Dobićete poziv od jedne Vage,Škorpije ili Jarca koje viđate na poslu da se viđate i mmo radnomg mesta Želite da napravite malo reda u svom privatnom životu, naročito ako ste u vezi sa Vagom, Blizancima ili Devicom ali vam to baš ne polazi za rukom, posebno ako ste u vezi sa mnogo mlađim ili nepouzdanim partnerom.

Zdravlje – Nemojte se izlagati velikim naporima.







BLIZANCI (22.5.- 21.6.)



Posao - Rođeni početkom znaka mogu očekivati povoljne poslovne ponude. Ako ste već vodili neku vrstu razgovora o predstojećim poslovima. Vaga, Devica, drugi Blizanci ili Strelac mobu biti dobri saradnici. Pokušajte da se dogovorite sa onima koji imaju kontakt sa strancima oko nečega što je u obostranom interesu.Bićete u prilici da u neobaveznom razgovoru sklope povoljne poslovne aranžmane.

Ljubav- Skloni ste tajnim vezama. Ništa čudno dok Mars, planeta strasti tranzitira preko vaše astrološke kuće tajnih ljubavi. Možete očekivati poznanstvo koje će iz korena promeniti vaš život. Ako vam se dopada neko ko često boravi u inostranstvu bićete veoma zahtevni kao partner.Dobićete priliku da obnovite odnos sa nekim ko je u podjednakoj meri ambiciozan kao i vi .

Zdravlje – Pazite se za volanom.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao-Imate više neprijatelja nego što pretpostavljate. Trudite se da nađete najbolji način kako da izađete iz situacije koja vam po mnogim pitanjima ne odgovara. Ako želite da se sretnete sa Blizancima radi novog posla, pazite šta im predlažete, možete biti žrtva njihove slatkorečivosti.Ovan i Škorpija vas cene više nego što možete da pretpostavite.

Ljubav- Ne bi trebalo da odustajete od veze koja je možda trenutno u manjoj krizi niti da inicirate eventualni raskid. Potrudite se da partner shvati koliko vam je stalo do njega. Možete se nadati susertetu sa nekim ko nikada nije krio svoje simpatije prema vama.Slobodni Rakovi mogu očekivati uporno udvaranje od strane Ovna ili Škorpije.

Zdravlje - Uradite nešto za svoju kondiciju.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Želite da obnovite saradnju sa jednim Bikom ali vam to neće tako lako poći za rukom ako se budete previše cenjkali. Možete sklopiti dobre poslove i mnogi od vas mogu se istaći u javnosti, mogu postići zavidan uspeh. Ako ste mladi, površnost je vaša najveća mana. Trebalo bi da sa više samopouzdanja pristupite novom poslu, posebno u radu sa jednim Blizancem.

Ljubav- Porodični život bi mogao da vam donese veliko zadovoljstvo ako budete spremni na ustupke i to ne naročito velike. Imate sreću da ste verovatno u vezi sa izuzetno tolerantnim partnerom koji će želeti da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Strelcem oko mnogo toga što je vama trenutno veoma bitno.

Zdravlje –Dobro se osećate.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Mnogo toga bi moglo da se dogodi na poslu što bi moglo da vas pokoleba u pogledu ispravnosti vaših odluka. Moguće da ćete poželeti da nastavite da se bavite nekim poslom kojim ste ranije bavili ili ćete obnoviti saradnju sa nekadašnjim kolegama. Ako ste mladi, bilo bi bolje da poslušate savet članova vaše porodice ali i nekog starijeg kolege.

Ljubav – Zbog nečega ste prilično  napeti, naročito kada je u pitanju rešavanje problema koji se odnose na dom, čak i ako nisu veliki. Ako ste u braku članovi partnerove porodice se previše oslanjaju na vas i kao da vam ne ostaje dovoljno vremena za zajedničke izlaske sa partnerom. Slobodne  Device mogu sresti nekog Bika ili  Škorpiju, moguće Raka, naročito na putu i na pomolu je nova romansa.

Zdravlje –  Dobro se osećate.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Ako poslušate savete starijih kolega na pravom ste putu da na najbolji mogući način  rešite mnoge probleme koji vas duže vreme okupiraju, moguće finansijske prirode. Moguće da se radi i  o nekom varednom projektu koji bi mogo da vam donese i novac i popularnost. Ukazuju se nove mogućnosti za zaradu, naročito ako ste mladi i spremni da pristanete na  naporan tempo rada. Uspeh vam takođe u umetnosti.

Ljubav – Ovo bi mogao biti  veoma romantičan period naročito za one koji imaju sklonost  da se naglo zaljubljuju ali nemojte u afektu da raskidate vezu. Ako vam se dopada neka druga Vaga veza će biti  strastvena a sa  Blizancima na neki način  u tajnosti čak i ako ste oboje slobodni. Strelac i Vodolija će pokušti da vas osvoje na originalan način.

Zravlje – Dobro se osećate.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao– Moguće je investiranje u nove projekte, naročito u domenu medija ili marketinga.  Pazite kakve poslove zaključujete. Saradnja sa mnogo mlađim koleginicma, ma kog pola da ste donosi profit i popularnost. Imate nečije neskriveno divljenje. Dobićete priliku da se adaptirate na nove uslove rada koji će vam po mnogo čemu odgovarati. Period izrazite kreativnosti koji donosi novac.

Ljubav- Imate dve podjednako povoljne mogućnosti na ljubavnom planu ali vi ste ipak lojalni i verovatno ćete dati prednost stalnom partneru čak i ako vam se neko bude izrazito svideo.Izuzetno atraktivna osoba koja je u podjednakoj meri sposobna i za biznis privući će vašu pažnju.Trudite se da budete fer ali ako ste u stalnoj vezi, moguće su ljubomorne scene jer ne odolevate iskušenjima flerta.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.





STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Mnogo planeta u astrološkoj kući  posla i partnerskih odnosa  čini vas opsednutim razmišljanjima o uspehu u okviru nekog velikog projekta. Prva Mesečeva četvrt 18.maja u Lavu donosi nove prilike za skalapanje poslova sa ozbiljnim poslovnim ljudima iz inostranstva.Oni koji će vam pružiti šansu  da napravite dobar posao učiniće sve da vas pronivišu. Ostavljate sjajan utisak na one sa kojima dolazite u kontakt  naročito na mlađe saradnike.

Ljubav- Odličan period za ljubav, naročito za one koji se spremaju da idu u inostranstvo ili na neki put. Trudite se da dobijete informacije o osobi koja vas interesuje čak i ako se radi o nekom ko je u svim susretima sa vama bio prividno nezainteresovan. Moguća saradnja sa Vodolijom.

Zdravlje – Dobro se osećate.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao-Naporan period sa mnogo obaveza i mogućnošću da se istaknete na poslu. Pruža vam se prilika da se maksimalno adaptirate na nove okolnosti na radu uz dobru organizaciju. Imate nečije neskriveno divljenje ali je vama mnogo važnije da vi budete zadovoljni rezultato kako u profesionalnom tako i u finansijskom pogledu. Novac mudro ulažite u poslove koji će se sigurno isplatiti.

Ljubav-Dobićete priliku da se maksimalno posvetite nekoj zajedničkoj aktivnosti i najbolje će proći oni koji su u vezi sa  osobom slične struke. Slobodni predstavnici vašeg znaka bi trebalo da se maksimalno posvete unapeđenju svog društvenog života naročito ako su se u poslednje vreme osamili.Moguća je romansa sa Bikom ili Škorpijom.

Zdravlje – Premoreni ste.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Sjajan period z većinu predstavnika vašeg znaka,naročito za one koji vole profesionalne izazove. Moguća je saradnja sa osobama koje su u podjednakoj meri kreativni kao i vi. Dobićet poziv za saradnju od nekog ko je već veoma afirmisan u svom poslu, moguće da ima veze sa umetnošću ili sportom.Ideju o novom poslu dobićete surfujući po internetu.Prija vam društvo mladih saradnika.

Ljubav- Slobodne Vodolije mogu takođe dobiti ideju kako da nekog osvoje preko Interneta čak i ako slučajno pronađu nekog preko Facebook profila. Socijalne mreže i nove tehnologije igraju veliku ulogu u  pronalaženju srodne duše. Ipak, radiće se o veoma romantičnoj osobi koja će po mnogim pitanjima biti veoma konvencionalna.

Zdravlje- U dobroj ste kondiciji.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Nekome je veoma stalo da vas nagovori na neki nov posao a u stvari vi ste o nečem sličnom razmišljali i imate gotov plan. Moguće da se radi o osobi koja je spremna da sa vama krene u nove poslove, najverovatnije da se radi o izuzetno iskusnom kolegi koji će uložiti i izvesnu sumu da bi što pre pokrenuo svoj biznis.Ako želite da se bavite samosalnom delatnošću, bićete u tome uspešni.

Ljubav – Porodični život i vaš lični mir su vam najvažanji. Malo ko vas razume jer imate sjajne šanse da vodite mnogo sadržajniji društveni život  a vi se ipak povlačite u sebe i ne dopuštate da vam bilo šta poremeti koncepciju koju imate kako treba da izgleda vaš privatni život.Slobodne Ribe verovatno ne stižu da se jave na sve pozive i da odu na sva mesta gde ih pozivaju.

Zdravlje – Smanjite obroke.

No comments:

Post a Comment