Monday, May 6, 2013

Ljubavni horoskop za maj 2013


OVAN (21.3.- 20.4.)

Na poslu se dešava mnogo toga što vas može naterati da mislite da možete da osvojtie koleginicu tj. kolegu. I verovatno ste u pravu jer će asteroidi ljubavi brzim hodom preći iz vaše astrološke kuće ličnosti u astrološku luću posla.Strepitese da biste mogli lako ne padnete pod uticaj osobe koja vam je veoma draga i koja bi možda zbog Erosa i Amora u Biku mogla to da iskoristi. Niste ravnodušni ni prema jendoj Vodoliji jer  vam je Juno, asteroid ljubavi još uvek veoma naklonjen i svojim pozitivnim uticajem može doprineti poboljšanju situacije na poslu.Pokušavate da se maksimalno posvetite stalnom partneru ali poslovni kontakti će za vas biti više nego izazovni jer je i Karma u astrološkom polju posla donoseći opet mogućnost sussreta sa nekim koga viđate u poslovnim krugovima




BIK (21.4.-21.5.)

Vašem znaku se približava asteroid Eros i Fortuna a do kraja meseca i Nostalgija tako da ćete biti “preplavljeni” ponudama sa svih strana. Asteroidi Karma i Lust “ “požuda”)  prave dobar aspekt sa planetama u vašem znaku donoseći brojne susrte sa osobama na položaju ili će dame Bikovi biti predmet udvaranja uticajnih muškarac. Severni Mesečev čvor iz Škorpije vas čini podložnimim čarima nekog drugog Bika ili Škorpije ali ni prema Jarcu niste ravnodušni.Ipak, Južni Mesečev čvor u vašem znaku donosi povremenu nesigurnost u sebe i nepoverenje prema onima koji su vam odani. Nekome je veoma stalo da se čuje sa vama, moguće jednoj Devici ili Škorpiji kojoj ste ne samo dragi i simpatični već su spremni i da sa vama podele mnogo toga uključujući i zajendički život. ovog meseca.Moguća je neočekivana bračna ponuda od Blizanaca ili Device.




BLIZANCI (22.5.- 21.6.)


U astrološkoj kući tajnih ljubav i posla nalaze se Mars, planeta akcije, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti u dobrom aspektu  sa asteroidom Ceresom, simbolom odanog parntera.Neko koga viđate na poslu mogao bi vam postati prava opsesija ako ne i nešto mnogo više.jer je asteroid Ceres u opoziciji, veoma izazovnom aspektu sa Plutonom, planetom harizmatičnosti tako da bi na vas, iako niste pod uticajem vodenih znakova jedna Škorpija, Ribe ili Rak mogli bi biti za vas sasvim iznenada veoma značajni. Prelazak asteroida ljubavi iz astrološke kuće javnosti i prijatelja u astrološku kuću tajnih  ljubavi donosi vam niz novih mogućnosti kada je u pitanju viđanje sa nekim ko nije slobodan. Asteroid Kupidon iako u retrogradnom hodu još uvek naglašava uticaj stalnog partnra na vaše odluke.








RAK (21.6. - 22.7.)

Sunce u Biku  gde će tokom meseca ući i Eros, Fortuna i Nostalgija čine vas veoma društvenim i spremnim da se  prepustite događajima, posebno ako ste slobodni a simpatija su vam Jarac ili Škorpija. Tranzit asteroida Juno ( ljubav) preko Vodolije čini vas prilično iracionalnim kada je u pitanju emotivni život. Asteroid Karma u Devici tera vas na razmišljanje o nekom predstavniku ovog znaka koji verovatno nema mnogo vremena za vas ali se uvek sjajno ispričate kada se sretnete. Dobro se osećate u društvu osoba koje vam laskaju jer je Crni Mesec Lilit simbol erotike i taštine u vašem dvanaestom polju tajnih ljubavi u izazovnom aspektu sa Kupidonom koji pada u vaše astrološko polje posla. Ako vam je opsesija neka Riba dajte joj na znanje šta osećate.


LAV (23.7.-22.8.)

Previše ste  okupirani poslom da biste se bavili nečim drugim npr. svojim emocijama a to vam je stavljeno kao veliki minus od strane jednog Bika ili neke Device. Pozovite Ribu ili Škorpiju ako ste im to obećali. U vašem znaku se ne nalazi nijedan  značajniji asteroid ljubavi osim Angel-a zbog čega ste prostodušni i često naivni ali ste pod uticajem mnogih asteroida iz drugih znakova. Amor  i Eros u Ovnu i Biku u vašem polju partnerskih odnosa posebno sa onima koje ste upoznali negde u inostranstvu čini vas spremnim da se odazovete na poziv ovog znaka čak i ako znate da nije slobodan.Jedna Vodolija može pokušati da stupi sa vama u kontakt jer je u ovom znaku, u polju partnerskih odnosa i dalje asteroid ljubavi Juno zbog čega ne bi trebalo da previše oklevate ako ste slobodni.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

Venera, planeta koja ima velikog uticaja na vas preći će tokom ovog perioda iz Bika u Blizance što će se posebno odraziti na muškarce Device koji će biti slabi prema šarmu neke dame koju viđaju na poslu. Asteroidi ljubavi u Ovnu i Biku podstiču vašu želju za poznanstvima i susretima i verovatno vam se dopada neko ko je ambiciozan i ko najverovatnije uz vašu pomoć gradi karijeru. Asteroid  Karma u vašem znaku doprinosi vašoj harizmatičnosti čak i kada je u retrogradnom hodu. Iskoristite snagu Severnog Mesečevog čvora iz Škorpije jer bi vam mogao doneti prijatne susrete sa osobama koje rade u medijima.Ne bi trebalo da oklevate ni  pred pozivom od jednog Jarca ili nekog Raka.


VAGA (23.9. - 22.10.)

Mars, planeta erotike koji vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa nalazi se u polju  tajnih ljubavi i biće, iako slab u Biku pod velikim uticajem asteroida ljubavi Erosa koji tokom maja napušta znak Ovna. Možete smatrati sebe veoma uticajnom osobom i na poslu i na ljubavnom planu a ako ste dama Vaga koristite snagu asteroida ljubavi  Juno, zbog čega tokom ovog perioda možete imati veoma  lep susret sa jednom Vodolijom, ili ako ste već u vezi, postoji mogućnost da negde otputujete,najverovatnije u inostranstvo. Slobodne Vage su opčinjene jednim Strelcem ili Blizancima a ova dva znaka su trenutno inače pod jakim uticajem ljubavnih asteroida što se povoljno odražava i na vaš znak. Kupidon iz Strelca podstiče želju za koketerijom.


ŠKORIIJA (23.10.- 22.11.)

Asteroid Amor u Ovnu  i Biku a Mars u vašem astrološkom polju inostranstva tako da ako idete negde na službni put, pri tom ste muškarac, pazite kome se udvarate. Ako ste žena, moguća je veza sa lekarom, biznismenom ili romansa sa nekim ko nosi neku vrstu uniforme na radu.U vašem znak je  Severni Mesečev čvor koji simbolizuje vaš karmički zadatak u napetom aspektu sa asteroidom Juno ( ljubav) u Vodoliji zbog čega vam predstavnici ovog znaka mogu “slomiti” srce.Asteroid Kupidom u Strelcu vas čini opsednutim razmišljanjima o nekome ko pripada svetu sporta a Karma iz Device podstiče želju za osnivanjem braka ili ulaskom u neke mirnije “vode”.Moguća je romansa sa Bikom ili Devicom.


STRELAC (21.11.- 21.12.)

U vašem astrološkom polju ljubavi  nalazi se  i dalje Crni Mesec Lilit  zbog čega partner ne odustaje pa čak i ne menja taktiku. U astrološkom polju vaše ličnosti je Kupidon zbog čega imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno privlači a ko takođe prema vama nije ravnodušan ali takođe verovatno nije ni slobodan. Nećete se smiriti dok nekoga ne osvojite. Nemate mnogo strpljenja i verovatno osobi koja vam se dopada šaljete sms poruku jednu za drugom. Sklonost ka paralelnim vezama može doneti probleme, naročito ako ste u vezi sa Bikom, Vagom ilki Ovnom. Asteroid Juno u Vodoliji donosi iznenadne susrete sa nekim ko ne prestaje da misli na vas ali bi bilo bolje da mu ne dajete nikakve nade naročito ako se radi o Ovnu ili Škorpji ako ne nameravate da budee sa njim tj. njom.



JARAC ( 22.12.-20.1)
Može vam se svideti neko ko vam po mnogo čemu odgovara, jer je asteroid Karma u dobrom aspektu sa planetama i asteroidima ljubavi u znaku Bika u vašem petom astrološkom polju ljubavi . Aktivirana je i astrološka kuća erotike, ili se radi i o nekome ko vam je sličan po mentalnoj ni po emotivnoj strukturi ličnosti. Dobijate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će vam ponuditi posao. Ovaj period bi mogao biti pun raznih uzbuđenja.Severni i Južni Mesečev čvor na relaciji peta-jedanaesta astrološka kuća ljubavi može doneti vezu sa nekim koga dugo već poznajete i možda ste samo povremeno bili u nekoj vrsti ljubavnog odnosa, mnogo više od flerta. Druga polovina maja je mnogo povoljnija jer tada se astrološko polje ljubavi „puni“ asteroidima ljubavi.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)

Trebalo bi da tokom ovog perioda češće idete u neka veća društva i da obnovite kontakte jer vam odgovara pozicija asteroida Amora, Erosa i Nostalgije što podstiče kod vas želju za obnavljanjem prijateljstava i nekadašnjih poznastava i veza. Ma šta vi mislili o jednom Ovnu ili Lavu, vi se njima dopadate i u stanju su da mnogo toga učine za vas da biste vi bili zadovoljni. Vi, međutim kao da mnogo u to ne verujete. Imate veliku potrebu za slobodom jer je Lilit, simbol erotike u vazdušnim Blizancima i vi ne trpite nikakva ograničenja u ljubavi.Ovaj period bi mogao biti vrlo interesantan ali ne lišem uzbuđenja.Ne pristajete na ucene od strane vodenih znakova koji mogu pokušati da vam stvore osećanje krivice jer je Severni Mesečev čvor loše postavljen u odnosu na vaš znak a predstavlja vaš karmički zadatak.






RIBE (20.2.- 20.3.)

Ukoliko ste mušakrac, nervoza će biti naglašenija,  jer vam je naglašena astrološka kuća posla i rodbinskih odnosa a kao da za najmilije nemate mnogo vremena. Asteroid Karma još uvek ima na vas najjači uticaj tako da je stalni partner vaš pravi izbor i najodaniji. Ukoliko ste dama rođena u ovom znaku imaćete veću potrebu za dominacijom i zbog Amora, Erosa i Fortune koji iz Ovna prelaze u Bika, možete imati veoma dobru komunikaciju sa predstavnicima ovih znakova, naročito ako se bave sportom ili su pristuni u javnosti.Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete sa posla, posebno sa Škorpijom odgovara vam pozicija asteroida mudrosti Palade i Južnog Mesečevom čvor zbog čega ćete prema njima pokazati veliku bolećivost.Moguća je romansa sa nekim Rakom jer je asteroid Ceres u odličnom aspektu sa Suncem u vašem znaku i simbolizuje parterovu privrženost.

No comments:

Post a Comment