Tuesday, March 17, 2015

Horoskop za Maj 2015





HOROSKOP

OVANmesečni horoskop za maj 2015

Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih događanja na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete da je pravo vreme da date podstrek svom hedonizmu, ponajpre vezanom za hranu. U hrani nećete mnogo eksperimentisati već ćete se osloniti na provereno lepe i ukusne stvari. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga, Sunce izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7 dana(nedelja, meseci)“ jer je 7 broj gubitaka. Najbolji način za zaradu biće ako budete vredni u poslu kojim se bavite. Osobe koje imaju privatan posao, imaju veće šanse za zaradu. Družite se sa Lavovima, Strelcima i Ribama, bavite se preduzetništvom, biće od značajne pomoći.

BIK

BLIZANCI

RAK

LAV

LAV mesečni horoskop za maj 2015U mesecu smo onoga što je, za većinu vas, najbitnije. Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je stvarno mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Merkura i Venere, koji su protutnjali vašim poljem karijere i stvorili solidnu osnovu za ovaj mesec, u vašem polju karijere su Sunce koje će usmeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist i Mars, odavno. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku Lav, Ovan i Škorpija, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere.

DEVICA

DEVICA mesečni horoskop za maj 2015Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka, sreća(uopšte), sudski procesi. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije(težnje). Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost, da ne kažem visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je uvek vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, ostvariće uspeh, ostali će propasti. Ovo je mesec u kome bi mogli imati više uspeha na poslovnom planu. Stranci, Strelci, Ribe, Lavovi i Ovnovi su vaša dobitna kombinacija.

VAGA

VAGA mesečni horoskop za maj 2015Mesečni horoskop nalazi da su ključni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija, prosvetljenje, duhovno uzdignuće i dostizanje duševne i moralne snage. Vage su izašli iz meseca u kojem su bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati finansijski priliv od istog. Prosto nećete verovati ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa, depresije i ostalih mentalnih problema. Ojačanjem polja psihe, prisustvom Sunca u njemu, poboljšaćete kompletnu zdravstvenu sliku. Prilika je ovo i za duhovno prosvetljenje i uzdignuće, ako ste, kojim slučajem, pali.

ŠKORPIJA

ŠKORPIJA mesečni horoskop za maj 2015Mesečni horoskop kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstva. Moguće mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao za analitičnost, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora(u ovo spada i bračni!), mesečni horoskop vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Sunce i Mars u Biku, pomoći će vam, svako na svoj način, da lako izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, napred ali imajte na umu izreku: „opreznost je majka mudrosti“. Sve akcije na polju ugovora, zahtevaju pažljivo planiranje i tačne proračune. Pokušajte da sve oko ugovora završite do 18 og, kada Merkur kreće retrogradno i multiplicira napore za pravljenje dobrog ugovora.

STRELAC

STRELAC mesečni horoskop za maj 2015Mesečni horoskop kaže da su reflektori, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuju vas pozitivni trendovi pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, to sam ja, biće vaše geslo u ovom mesecu. Na radnom mestu biće više, no uobičajeno, primećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Na zdravstvenom planu, prvenstveno, trebalo bi naći ventil koji će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa stresom i depresijom. Više boravka na suncu, u ovom mesecu, mnogo će pomoći u lučenju serotonina koji će lako rasterati oblake letargije i neraspoloženja. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rešite, probleme na ovom planu. Odlazak vladara vaše kuće posla u znak Raka i vašu prirodnu 8 kuću, ukazuje da je ključ vašeg posla podrška, kako osoba lepšeg pola, tako i većeg broja osoba ili Rakova.

JARAC

JARAC mesečni horoskop za maj 2015Ključne reči za ovaj mesec su: ljubavi, hobiji, slobodno vreme, preduzimljivost. Ovaj mesec je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da razmisle pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Ljubav, to sam ja“, biće geslo Jarca u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena: ljubavi. Osim Sunca, dobrobit na ovom planu, podržaće Mars svojom energijom.

VODOLIJA

VODOLIJA mesečni horoskop za maj 2015Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i veliki zamah u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj meri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer kroz vaše polje porodice prolazi, u prvoj dekadi meseca, zloćudni Mars koji stvara stres i tenzije koje bi mogle da vam pomute skladnu porodičnu atmosferu. Skoro isto se može reći za treću dekadu meseca kada Merkur krene retrogradno. Posle dužeg vremena u vaše polje doma ušlo je Sunce. Očekujte posetu osoba u znaku Lava ili prijatne spoljašnosti vašem domu. Prve dve dekade meseca označiće, više no obično, pojačana i uravnotežena komunikacija sa članovima porodice.

RIBA


astrologijaibahovekapi.com

No comments:

Post a Comment