Tuesday, March 10, 2015

Horoskop za April 2015









undefined

Sunčev sjaj i energija obasjavaće, većim delom meseca, sazvežđe Ovna. Uz njegovu pomoć moći ćete  da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu unatrag, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se, s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Vašoj afirmaciji doprineće, pored vas samih, Lav i pretpostavljeni kao i sve što je u simbolici ovog znaka. U polje poslovnog uspeha ušao je Saturn, tako da će te, uskoro, morati da zapnete više ako želite da budete uspešni. Jupiter u polju  ljubavi, obezbediće vam i određeni nivo sreće, kada je ljubav u pitanju, poručujemesecni horoskop.
Finansije: Za finansije mesecni horoskop  predviđa: Vladar finansija, Venera, nalazi se u prvoj dekadi meseca u svom znaku, što je znak da će vaše finansije biti bolje no obično, predviđa mesecni horoskop. Mars u Biku, tokom celog meseca, zaokupiće vašu energiju na praktične stvari, prvenstveno sticanje novca a vaša veština komuniciranja biće presudna na činjenicu da li ćete i koliko imati uspeha u tome. Bikovi su ti od kojih će vam najviše zavisiti i zato morate biti taktični u susretu sa njima.
Komunikacija: Merkur u Ovnu, činiće vas pomalo napornim u vašoj komunikaciji sa okruženjem, mnogi će vam, čak, zamerati da želite da bude sve po vašem, Zbog ovoga, imaćete dosta suprotstavljenih stavova sa osobama koje smatrate da su, na vašoj strani, što će izazivati nesporazume. Imajte ovo u vidu i zbog toga izbegavajte rasprave i budite maksimalno tolerantni, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav :  „Ljubav, to sam ja“, biće vaše geslo u ovom mesecu. Generalno dobro stanje, na ovom planu, poboljšaće Sunce u Ovnu, što će vam otvoriti neslućene mogućnosti, budete li ono što ste uvek bili: hrabri i preduzimljivi, predviđa mesecni horoskop. Venera u Biku, u prvoj dekadi meseca, omogućiće vam osvajačke sposobnosti koje bi mogle da imaju više efekta kod pripadnica lepšeg pola.
Porodica: Merkur u Ovnu kvariće generalno komunikaciju sa okruženjem pa tako i sa članovima porodice, predviđa  mesecni horoskop. Isti efekat će činiti Sunce koje će praviti kvadrat(napet odnos) sa poljem porodice. Da bi sačuvali porodičnu harmoniju, trebalo bi da podignete visoko lestvicu tolerancije.
Rad:  Posao će biti vaša preokupacija i zadovoljstvo, veći deo meseca, predviđa  mesecni horoskop. Vrlo je verovatan novi početak ili novi pravac na vašem radnom angažmanu a ako ste nezaposleni, ovo je sjajan period za sklapanje ugovora o radnom angažmanu ili zaposlenju.
Zdravlje:  Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Pored izbalansirane ishrane, fizička kondicija je ključni faktor za umanjenje stresa i potpunu zdravstvenu stabilizaciju. Neka vam, kao ilustracija prethodnog, posluži podatak da u Evropi, zbog loše fizičke kondicije, godišnje umre više od pola miliona stanovnika. Razmislite o ovom.
Psihološko stanje(psiha): Merkur u Ovnu i Mars u Biku, nisu stabilizirajući faktori, kada je vaša psiha u pitanju, čak naprotiv, predviđa mesecni horoskopUran, u vašem znaku, neumorni je generator stresa, nestrpljivosti, dekoncetracije i netolerancije. Potražite svoj mir, jer samo ga vi, za sebe, možete pronaći. Kad god upadnete nekom u reč, znajte da niste na stazi zdravlja. Pokušajte da dovedete vašu fizičku kondiciju u top formu. Za početak.
pravljen pažljivo i precizno uz poštovanje svih astroloških postulata i zato je odličan za planiranje vaših mesečnih aktivnosti. Uživajte!
Mesecni horoskop za Bika predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijalaminimiziranje strahova i strepnji kojima ste, u poslednje vreme, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga. Jačanjem psihološkog potencijala, upalićete sve motore i ubrzo osetićete snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano  napred,  jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Prilika je ovo, svakako, da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Mesecni horoskop  predviđa sticanje novca van očiju javnosti(rad na crno, nešto gde se ne plaća porez) ili probleme u naplati zarađenog. Za one koji se bave privatnim poslom(preduzetništvom) važi da, zbog ulaska Saturna u znak Strelca, moraju biti oprezni kod svih poslova koji idu po redosledu: ugovaranje-realizacija ugovora-naplata, jer zadnji segment može da „zaškripi“, savetuje vam mesecni horoskop. Ovo je mesec u kome ćete, zbog Venere u Biku, imati više novca nego inače.
Komunikacija: Kao da vas neće razumeti: imaćete problema i u najobičnijim prilikama a okolina će često zaključivati da ste“ teška osoba za komunikaciju“, predviđa mesecni horoskop.
Porodica i partnerski odnosi : Jupiter, planeta sreće, čuva vašu porodicu ali će vam  Sunce u Ovnu, u prve dve dekade meseca, nametnuti probleme i teškoće. Partnerski odnosi, kako lični, tako i profesionalni, zaokupljće vašu pažnju ceo mesec i može se reći da, povodom njih, neće biti lako ni vama ni partneru, predviđa mesecni horoskop.
Rad i posao:  „Rad, to sam ja“, biće vaše geslo u prvom delu meseca. Sa ulaskom Venere u znak Blizanaca, u drugoj polovini meseca,vaša će glavna intencija biti kako da naplatite ono što ste zaradili, predviđa mesecni horoskop. Mars u vašem znaku, teraće vas na stalne radne aktivnosti.
Karijera: Strelci, Ribe ili stranci su mogući remetilački faktor, na koji bi morali da obratite pažnju, predviđa mesecni horoskop. Zbivanja „iza pozornice“, imaju dosta uticaja na vašu karijeru i na vama je da otkrijete koje su to okolnosti i koje su to osobe.
Zdravlje:  Osim Urana u Ovnu, koji vam godinama unatrag „ide po živcima“, tu je sada i Mars u vašem znaku, koji vam neumorno generiše stres, predviđa mesecni horoskop. Pored izbalansirane ishrane, poradite na optimizovanju vaše fizičke kondicije, budući da je ona nezaobilazni faktor svakog zdravlja.
Psihološko stanje(psiha): Fokus vaše psihe ostaje i dalje na porodičnom planu. Ono što bi moglo da destabilizuje vašu psihu, svakako su partnerski odnosi. Saturn u Strelcu, čini vas neraspoloženim a ovo bi mogla da predupredi komunikacija i druženje sa osobama vedrog raspoloženja: proterajte „negativce“ iz vašeg okruženja. Sa ulaskom Sunca u znak Ovna, sa kalendarskim početkom proleća, doći će do osnaženja vašeg mentalnog potencijala. 
Mesecni horoskop za Blizance predviđa dosta komunikacije i druženja sa prijateljima. Prilika je ovo da steknete nova, kao i da učvrstite stara prijateljstva. Reflektori će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite(naravno, ako ste bili vredni) a takođe biće prilike da uvećate vaše nepokretnosti. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mesecom, podržan je od strane planete Merkur koja vam može doneti novog prijatelja ili spoznaju da li vam je sadašnji prijatelj, zaista pravi, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija: Jupiter u Lavu i dalje vam daje ogromnu prednost u veštini komunikacije sa okruženjem. Sunce u Ovnu, u trigonu sa Jupiterom u Lavu, doprineće vašim naporima da finansijski realizujete profesionalne napore. Merkur u Ovnu činiće vas napornim u očima publike i zahtevaće više energije za harmonizaciju odnosa, predviđa  mesecni horoskop.
Finansije: Mars i Venera u Biku teraće vas da u narednom periodu razmišljate o dopunskim mogućnostima za zaradu. Ujedno, to će biti i najlakši način da dođete do sveže gotovine. Vaš novac nalazi se u realizaciji kako starih, tako i u sklapanju novih ugovora, budući da ste majstor za sklapanje istih. Strelac ili Riba, vaša su dobitna kombinacija, savetuje mesecni horoskop.
Porodica i partnerski odnosi:  Ovo su svakako najproblematičnije oblasti u vašem životu i zahtevaju, zbog toga, veoma pažljiv, odmeren i oprezan pristup svim problemima, savetuje mesecni horoskop.  Ako niste u braku, dobro je da  sačekate, zbog Saturna u Strelcu, želite li vašu vezu da ozvaničite.
Ljubav : Venera, planeta ljubavi, tamo je gde većini odgovara: kući tajni. Ovo je idealna situacija za vašu prirodu. U drugom delu meseca Venera ulazi u vaš znak i otvara vam silne mogućnosti, ovoga puta i u javnosti.  Oni koji su singl, neka novu ljubav potraže u Biku i Blizancima, restoranu, banci ili kraćem putovanju, savetuje  mesecni horoskop. Nova veza, posebno je moguća u drugoj polovini meseca.
Karijera:  Vaša je karijera pod moćnom zaštitom Jupitera ali to nikako ne znači da možete da sedite i da čekate poklone, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje:  Da li ste znali da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresaAko patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Od ključnog značaja je dobra fizička kondicija a kao ilustracija navedenog neka posluži podatak da u Evropi, svake godine, zbog nedostatka iste, umre 686.000 osoba. Krenite u rekreaciju što pre, preporučuje  mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Merkur u Ovnu činiće vas nestrpljivim i spremnim za konflikte, što nije vaš dobitni manir, savetuje mesecni horoskop. Ušli ste u događanja čiju brzinu ne možete da pratite a da vam ne pričinjava stres. To što sumnjate u dobar ishod onoga što vam je u žiži događanja, odraz je blage anksioznosti koja se pojačava sa svakodnevnim stresom.
Rak - U mesecu smo onoga što je, za većinu vas, najbitnije. Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je stvarno mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Venere Marsa koji su protutnjali vašim poljem karijere i stvorili zdravu osnovu  za ovaj mesec, u vašem polju karijere su Sunce  koje će usmeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist, Merkur odnedavno i Uran, odavno. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku  Lav, Devica i Blizanci, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, predviđa mesecni horoskop.
 Finansije: Dobre tendencije, iz prethodnog perioda, nastavljaju se i u ovom mesecu. Vladar kuće finansija nalazi se u kući profesije, Jarca i znaku Ovna, pa su to okolnosti iz kojih će vam pristizati „kinta“. Jupiter u Lavu, konstantno će dopunjavati vaš novčanik, predviđa mesecni horoskop. Želite li više novca, moraćete da se potrudite da zablistate na profesionalnom planu.
Komunikacija: Merkur u Ovnu činiće da budete nervozni a katkad i neprijemčivi za tuđe savete ili preporuke, predviđa mesecni horoskop. Rešenje je, kao i uvek, u tolerantnim stavovima i moći da shvatite položaj, potrebe i motivaciju vaših sagovornika.
LjubavMesecni horoskop   nalazi da će vaš partner često iskazivati tvrdoglavost i da vam, zbog toga, neće biti lako da postignete željenu harmoniju. Ustvari, partner će se više opirati nego što će se nadmetati sa vama. Ne ljutite se, to je prolazna faza i razvojni stepenik u vašoj ljubavi. Usamljeni bi mogli stupiti u vezu sa Bikom.
Porodica, brak i partnerski odnosiNa porodičnom planu, mesecni horoskop predviđa mnogo bolju situaciju u prvoj dekadi meseca, harmonija, kojoj težite, uglavnom će biti postignuta. Čak se tri planete nalaze u opoziciji sa vašim poljem doma i to će, bez sumnje, stvarati napetost i tražiće ustupke i kompromise od vas, poručuje mesecni horoskop. Uran, iz opozicije, pretnja je vašem polju doma i porodice i kao takav, povremeno i iznenadno će stavljati vaš brak na iskušenja.
Karijera i rad:  Vaše profesionalne obaveze rastu i vi sve više osećate njihovo breme, na svojim plećima, predviđa mesecni horoskop.
ZdravljeAko patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres.Fizička kondicija, pored balansirane ishrane, ključni je faktor vašeg zdravlja, bez obzira na to što se izgovarate da nemate vremena. Za zdravlje uvek mora da bude vremenasavetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Vladar vašeg polja psihe, nalazi se u kući zdravlja i, tamo mu nije dobro. Potrebno je da, što pre, sanirate sve ono što vašoj psihi smeta ili će biti ozbiljnijih zdravstvenih problema, predviđa mesecni horoskop.
 Lav
Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije(težnje). Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost, da ne kažem visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali znaci  pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je uvek vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, ostvariće uspeh, ostali će propasti. Ovo je mesec u kome bi mogli imati više uspeha na poslovnom planu. Stranci, Strelci, Ribe, Lavovi, Vodolije, Device i Ovnovi su vaša dobitna kombinacija, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Planeta vaših finansija, Merkur, je u znaku Ovna a Mars je u Biku, kući koja vlada vašom karijerom, što znači da bi zaradili morate se potruditi da stvorite adekvatne profesionalne okolnosti. Venera i Mars u Biku, ukazuju na vaša stremljenja za postizanje materijalne sigurnosti, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija:  Merkur u Ovnu i Venera u Biku, u prvoj polovini meseca, obezediće vam promenljivu i nestabilnu komunikaciju sa okruženjem koju će karakterisati nestrpljivost i epizode „teranja mak na konac“,  poručuje mesecni horoskop. Savet je da izbegavate konfrontaciju sa okruženjem jer će vam ona generisati stres.
Porodica: Zadovoljstva na seksualnom planu, mogu predstavljati jedan od bitnijih aspekata braka i jedan od ključnih (mada ne i presudnih) uslova za ostvarenje harmoničnih odnosa, predviđa mesecni horoskop. Pokušaćete da pojačate dominaciju nad partnerom i velike su vam šanse da u tome uspete.
Ljubav: Kad je ljubav u pitanju, vi ste, trenutno, verovatno najsretniji znak u horoskopu i tako će biti i ovaj mesec. Opreznost, na ovom planu,  zahteva prisustvo Merkura u Ovnu koji donosi oštrinu i netolerantnost u komunikaciji. Prva dekada meseca je period kada bi mogli da „ispeglate“ nesporazume u vezi, poručuje  mesecni horoskop. U vašem polju ljubavi nalazi se Kupidon, poznat po svojim ljubavnim strelicama. Ako budete imali sreće, neka od strelica pogodiće baš vas.
Brak i partnerski odnosi: Prva polovina meseca znatno će biti pogodnija i povoljnija za vaše partnerske odnose, nego druga, poručuje mesecni horoskop.
Karijera: Prva dekada meseca je dobar period za vašu karijeru, budući da je Venera u svom sedištu, znaku Bika. Biće ovo prilika za unapređenje ili pohvale od nadređenih, predviđa  mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Jupiter u Lavu, stvara vam optimizam, što je idealno za vašu psihološku stabilizaciju. Nestrpljenje, hirovitost i istrajavanje na iskazanom stavu, karakterisaće prve dve dekade meseca. Tolerancija, stavljanje u položaj vašeg oponenta i shvatanje njegovih potreba, dobar je način da zadržite stabilnost, poručujemesecni horoskop.
Djevica
Mesecni horoskop  nalazi da su ključni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija. Device su izašle iz meseca u kojem su bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati  finansijski priliv od istog. Prosto nećete verovati ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa i depresije, predviđa mesecni horoskop. Ojačanjem polja psihe, prisustvom Sunca u njemu, poboljšaćete kompletnu zdravstvenu sliku. 
Finansije:  Od toga koliko budete vešti da sklopite kvalitetan ugovor ili dogovor, direktno će zavisiti količina novca u vašem džepu, poručuje vam mesecni horoskop.  Venera u Biku, u svom sedištu, u prvoj dekadi meseca, takođe će doprineti finansijskom napretku.
Komunikacija : Sa Marsom u Biku i Merkurom u Ovnu, nećete biti omiljena osoba za druženje i komunikaciju, u ovom mesecu, predviđa mesecni horoskop. Težićete bespotrebnim raspravama a nestrpljenje i oštrina u izjavama, biće vaša osnovna karakteristika.
Dom i porodica:  Saturn u znaku Strelca, bavi se odnosima u porodici i stavlja vas na iskušenje, predviđa mesecni horoskop. Jupiter u Lavu odupiraće se većim problemima i čuvaće vas.
Ljubav: Problemi, koje imate, zahtevaju brže razrešenje a ne čekanje da vreme odradi svoje, predviđa mesecni horoskop. Prva dekada meseca, znatno je povoljnija nego ostatak meseca. Nova ljubav bi mogla biti u znaku ili podznaku Strelac ili Riba.
Posao:  Ukoliko se bavite privatnim biznisom, Strelci, Ribe ili stranci bi mogli biti od ključnog značaja za vaše funkcionisanje i napredakVaše će aktivnosti biti koncentrisane na oblast zarade od ugovora, predviđa mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Generalno, ovo je stabilno polje za vas, pogotovu u prva  dekada meseca, predviđa mesecni horoskop. Manji nesporazumi, koji su mogući u prve dve dekade meseca, posledica su lošeg položaja Merkura u Ovnu.
Karijera:  Merkur u Ovnu, teraće vas na započinjanje novih poslova kao i na ostvarenje liderstva u ispunjavanju profesionalnih aktivnosti, predviđa mesecni horoskop.Sunce, u kući zarade od ugovora, daće vam satisfakciju za vaš naporan rad.
Zdravlje: Sunce u Ovnu, podsticajno će uticati na vašu psihološku stabilnost a samim tim i na ukupno zdravlje. Učinite više na vašoj fizičkoj kondiciji, za vaše je dobro.
Psihološko stanje(psiha):  Merkur u Ovnu, u prve dve dekade  meseca, činiće vas nestrpljivim i sklonim stresu. Osim toga, kod vas će biti iskazana potreba za emocionalnom sigurnošću kao i težnja za dominantnim položajem u okruženju, kao posledica osećaja nesigurnosti i nedostatka čvrstog stava.
 Vaga
Mesecni horoskop  kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstvaMesecni horoskop  predviđa mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju, posebno, priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao za analitičnost, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora(u ovo spada i bračni!), mesecni horoskop   vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti u vašu korist. Sunce i Merkur u Ovnu, pomoći će vam, svako na svoj način, da lako izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, napred ali imajte na umu izreku: „opreznost je majka mudrosti“. Sve akcije na polju ugovora, zahtevaju pažljivo planiranje i tačne proračune,  savetuje mesecni horoskop.
Finansije: Mars u kući zarade od ugovora i znaku Bika, ceo mesec, i Venera u Biku, u prvoj polovini meseca, obećavaju prilike na ovom planu. Prva polovina meseca, posebno je povoljna za one koji sklope neki ugovor pa očekuju novac od realizacije istog. Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita, preporučuje mesecni horoskop.
Komunikacija: Saturn, iz vašeg polja komunikacije, stvara napet odnos sa vašim radnim okruženjem a, takođe i Merkur u Ovnu teži incidentnim i konfliktnim situacijama. Ipak, ovo nije ključno, budući da se Jupiter, kao vladar vaše kuće komunikacija, nalazi u Lavu. Najlakše ćete naći zajednički jezik sa Lavovima, Vodolijama i prijateljima, predviđa mesecni horoskop.
Dom i porodica:   Planeta koja vlada vašim domom, nalazi se u znaku nad kojim nema kontrolu, pa se to može preneti i na vašu situaciju u porodici, predviđa mesecni horoskop. Komplikovanoj situaciji doprineće i Sunce i Merkur, u prve dve dekade meseca, pa je pomirljiv i tolerantan stav, prema članovima porodice, jedino ispravno rešenje. Ne sumnjam da ćete vi to uspeti da izbalansirate.
Ljubav:  Planeta ljubavi, Venera, prvu dekadu meseca, nalazi se u svom sedištu, što je zgodna prilika da „produbite“ odnos sa vašim partnerom.  Slobodni budućeg partnera mogu sresti na javnom mestu, a ovaj položaj ukazuje i na mogućnost zasnivanja bračne zajednice, ukoliko ste voljni za to, predviđa mesecni horoskop. Ukoliko nemate partnera, potražite ga među Ovnovima.
Rad: Prilike na radnom mestu su dobre, budući da se vladar vašeg posla nalazi u kući zarade od ugovora a kako se radi o Jupiteru, zarada može(ako ste vredni) biti impozantna. Prijatelji, uticajni ljudi i nadređeni, su i dalje ti koji bi vam mogli dosta pomoći da se popnete stepenik više u poslu koji obavljate, poručuje vam mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Usled Sunca u Ovnu, za očekivati je stabilno stanje na ovom planu, predviđa mesecni horoskop. Ipak, zbog Merkura u Ovnu, ne provocirajte rasprave i ne ulazite ad hoc u partnerstva, budući da vašim poljem partnerstava tranzitira Južni čvor: gubici.
Psihološko stanje(psiha): Potreba za ostvarivanjem čvršće stabilnosti na poslovno-finansijskom planu, težnja ka stabilnim i pouzdanim ljudima i situacijama, krajnje pragmatično i racionalno razmišljanje, karakteristike su vaše psihe u prvoj dekadi meseca, predviđa mesecni horoskop. Težnja za druženjem, razumevanjem i dobrom komunikacijom, sa okolinom, karakterisaće ostatak meseca.
Zdravlje:  Generalno, vaše je zdravlje pod sjajnom zaštitom Jupitera u znaku Lava. Izbegavajte tešku hranu, kafu i slakiše, kad god je to moguće, savetuje vam mesecni horoskop. Od jako bitnog značaja po vaše zdravlje je i dobra fizička kondicija, kojoj morate posvetiti minimum pet od sedam dana u nedelji.
Karijera:  Sunce iz Ovna, prve dve dekade meseca, stvaraće napetost u vašem profesionalnom okruženju. Stvari dolaze u mirnije vode krajem meseca ukoliko poradite na sstvaranju skladnih odnosa u radnom okruženju.
Škorpija
Mesecni horoskop  kaže da su reflektori, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuju vas pozitivni trendovi pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, to sam jabiće vaše geslo u ovom mesecu. Na radnom mestu biće više, no uobičajeno, primećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Na zdravstvenom planu, prvenstveno, trebalo bi naći  ventil koji će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa stresom i  depresijom. Više boravka na suncu, u ovom mesecu, mnogo će pomoći u lučenju serotonina koji će lako rasterati oblake letargije i neraspoloženja. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rešite, probleme na ovom planu. Odlazak vladara vaše kuće posla u znak Bika i vašu prirodnu 7 kuću, ukazuje da je ključ vašeg posla oslonac na ugovore i partnerstva, uglavnom poslovna, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Zbog Venere u Biku i Blizancima možete očekivati sklapanje pozitivnih ugovora a onda i uspešnu realizaciju istih. Mars u Biku govori o ulaganju više energije, no uobičajeno, da bi zaradili ono što ste planirali. Takođe, na naplatu morate čekati više nego što ste do sada navikli jer gde god je Saturn prisutan, faktor vreme i čekanje dolaze u prvi plan, predviđa mesecni horoskop. Vladar kuće finansija nalazi se u kući profesije što je znak da se na profesionalnom planu morate više i jače angažovati.
Komunikacija: Budući da Saturn vlada vašom komunikacijom a da se on nalazi u svojoj 12 oj kući(znak Strelca), generalno, imate teškoće u komunikaciji sa okruženjem. Merkur u Ovnu podsticaće vas na nestrpljivost i nervozu što neće biti popularno u vašem okruženju i što će vas često terati u konfliktne situacije, pogotovu u javnosti.
Ljubav:  Vašu ljubav štiti sjajan položaj Jupitera u znaku Lava.Vladar vaše kuće ljubavi nalazi se u kući karijere, što znači da u narednom periodu možete naći(sresti i da je ne tražite) ljubav u okruženju profesije kojom se bavite. Venera, u kući partnerstava, u prvoj dekadi meseca, pomoći će vam da „ispeglate“ sve ljubavne nesporazume sa partnerom, poručuje vam mesecni horoskop.
Posao(radno mesto): Na ovom planu vri, čak su tri planete u kući posla i tu, bez dileme, imate najviše šansi za prosperitetpredviđa mesecni horoskop . Južni Čvor u kući rada upućuje na oprez i pažljivo planiranje budućih aktivnosti sa izbegavanjem nepoznatih elemenata.
Brak i partnerski odnosi: Problemi u partnerskim odnosima, biće nešto manji u prvoj dekadi meseca,  predviđa mesecni horoskop. U svakom slučaju budite spremni na kompromise i stres koje će vam pričinjavati partner, ne budete li razumni.
Karijera: Sjajan period za vašu karijeru, nastavlja se i u ovom mesecu jer je karijera podržana trigonom Sunca iz Ovna, predviđa mesecni horoskop. Strelac, Ribe i Ovan, imaju bitnog uticaja na vašu karijeru, takođe, ona dobija na značaju.
Zdravlje:  Sunce u Ovnu i Venera u Blizancima, podržaće vaše zdravlje u ovommesecu. Ipak, morate se čuvati stresa, budući da vam ga stvara Uran u Ovnu, upozorava  mesecni horoskop. Pored izbalansirane ishrane, jako je bitno da vaše telo držite u sjajnoj fizičkoj kondiciji jer je izostanak iste poguban za zdravlje skoro 700.000 evropljana, po zdravstvenim biltenima.
Psihološko stanje(psiha):  Merkur u Ovnu, u prvoj polovini meseca, činiće vas nestrpljivim i nervoznim, što će znati da vas odvede u konfliktne situacije, predviđamesecni horoskopOstatak meseca bićete prilično stabilni ali će vas biti teško pokrenuti na akciju.
 Strijelac
Ključne reči za ovaj mesec su: ljubavi, hobiji, slobodno vreme, preduzimljivost. Ovaj mesec je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da razmisle pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Ljubav, to sam ja“, biće geslo Strelca u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena: ljubavi. Osim Sunca, dobrobit na ovom planu, podržaće Merkur i Uran, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija :  Vaša poslovična brzina i nestrpljivost, biće pojačani u prvoj polovini meseca, zbog boravka Merkura u Ovnu, predviđa mesecni horoskop. Trudite se da iskažete strpljivost u okruženju, verujte da će vam to mnogo pomoći u sprovođenju zacrtanih ciljeva.
Finansije: Vladar vaših finansija nalazi se, za njega, u kući pehova, i ovo je okolnost na koju morate obratiti pažnju kad god se namerite na neko investiranje ili krenete u neki posao, savetuje mesecni horoskop.  Ukoliko se bavite preduzetništvom, ovo je mesec u kome bi mogli zaraditi više no obično, pogotovu u prvoj dekadi meseca.
Dom i porodica:  U odnosu na ostale oblasti u životu, ova vam je prilično stabilna i blagotvorna, ma šta vi mislili o tome, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav:   Prva dekada meseca, znatno je bolja od ostaka meseca, predviđa mesecni horoskop.
Posao i rad:   Dosta stresa kao i izvršavanje dosta novih obaveza, očekuje vas na radnom mestu, predviđa mesecni horoskop. Situacija je nešto stabilnija u prvoj dekadi meseca ali obaveze koje vas očekuju, ne možete potisnuti u drugi plan: zasucite rukave.
Brak i partnerski odnosi:  Vladar vaših partnerskih odnosa nalazi se u kući ljubavi što je povoljna okolnost za prvu polovinu meseca. Do malo slabije komunikacije u partnerskim odnosima doći će u drugoj polovini meseca, sa ulaskom Merkura u znak Bika, poručuje mesecni horoskop.
Karijera: Vladar vaše kuće karijere, nalazi se u Ovnu, u prvom delu meseca, što će kod vas izazivati želju za dokazivanjem na ovom planu, bićete nestrpljivi i pod stresom, predviđa mesecni horoskop. U drugom delu meseca bićete koncetrisani na finansijsku korist od profesije kojom se bavite ali za očekivati je i pojavu okolnosti koje nisu pod vašom kontrolom.
Zdravlje:  Ulazak Saturna u vaš znak, doneo vam je elemente depresije koje, ako ste u braku, možete sanirati čvršćim povezivanjem sa članovima porodice ili druženjem sa osobama slabijeg pola, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Još se niste navikli na priliv stresa koji vam je uzrokovao ulazak Saturna u vaš znak, predviđa mesecni horoskop. Merkur u Ovnu, u prvoj polovini meseca, pojačaće vašu nervozu, nestrpljivost i frustracije. Pokušajte da povratite unutrašnji mir, što pre ili možete „fasovati“ neko psihosomatsko oboljenje.
Jarac
Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i veliki zamah u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj meri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer kroz vaše polje porodice prolazi Južni Čvor a tranzitira i Uran(neplanirane i iznenadne stvari). Posle dužeg vremena u vaše polje doma ušlo je Sunce. Očekujte posetu osoba u znaku Lava, Blizanca, Device  ili prijatne spoljašnosti vašem domu, predviđa mesecni horoskop. Prve dve dekade meseca označiće, više no obično, pojačana komunikacija sa članovima porodice, predviđa mesecni horoskop.
Finansije:  Vladar vaših finansija, zavisi najviše od privatnog posla i osoba u znaku Ovna, savetuje mesecni horoskop. Jupiter u kući zarade od ugovora i nasledstva, ukazuje i snažno vam preporučuje sklapanje ugovora pa njegovu realizaciju.
Komunikacija: Inače sjajne okolnosti za komunikaciju, usled koje su vaši stavovi uglavnom podržani, kvariće prisustvo Merkura u Ovnu, usled čega ćete biti nestrpljivi i skloni konfliktima, u prve dve dekade meseca, tvrdi  mesecni horoskop.
Dom i porodica:  Pokušajte da se stavite u položaj ukućanina s kojim ne možete da nadjete žajednički jezik, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav:  Mars u vašoj kući ljubavi, generisaće vam stres po ovom pitanju ali će vas terati da stvari uredite onako kako vi zamišljate ljubav,  predviđa mesecni horoskop. Slobodni bi ljubav mogli pronaći u Biku, vagi ili Ovnu. Prva dekada meseca, znatno je povoljnija od ostatka meseca, imajte ovo u vidu.
Posao:  Prva polovina meseca će biti povoljna za nove početke u poslu, kao i pronalazak zaposlenja, predviđa mesecni horoskop.   Zaposlenje vam zavisi od Ovna u prvoj polovini meseca a od Bika u drugoj polovini meseca.
Karijera:   Prva dekada meseca je bez problema i u skladu, predviđa mesecni horoskop. U principu, morate se prilagođavati novim okolnostima i praviti kompromise, da bi bili u progresu.
Zdravlje: Vaša planeta, Saturn, u polju je brzine na koju niste navikli a takođe i u polju psihe, što je znak, da morate poraditi na stabilizaciji psihe, želite li bolje zdravlje. Pripazite na količinu hrane koju unosite, savetuje vam mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Sunce u trigonu sa vašim poljem psihe, u prve dve dekade meseca, poboljšaće vašu psihu i donekle vam pomoći da dođete do ravnoteže. Stabilnost psihe kvari stres, kao posledica boravka Saturna u znaku Strelca(vaše polje psihe).
Vodolija.
Centar događanja za ovaj mesec je u komunikaciji, odlasku na kraće puteve i odnosima sa braćom i sestrama. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namere, u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane. Ljudski je grešiti, zato ne dozvolite da odsustvo dobre komunikacije zatvori vrata na koja ste navikli da ulazite jer na toj adresi stanuju oni do kojih vam je stalo. Upamtite i premisu, mada ste je vi veoma svesni, da na uspeh u životu, svake osobe, presudnu ulogu ima sposobnost dobrog komuniciranja sa okolinom. Iz vašeg odnosa sa okruženjem, psiholozi i psihijatri procenjuju vaše psihičko zdravlje! Jednom rečju: komunikacija je univerzalni ključ za rajska vrata, poručuje mesecni horoskop!
Finansije:  Stabilnost,  po ovom pitanju, i dalje je prisutna. Jupiter je u Lavu i tamo vam, preko ugovora i partnerstava, neprestano stvara korist. Strelci i Lavovi, najbolja su solucija da poboljšate vašu zaradu, savetuje mesecni horoskop.
Komunikacija i kraći putevi:  Pokušaćete, pojačanom komunikacijom sa članovima porodice, da napravite harmoniju kojoj težite, predviđa mesecni horoskop
Dom i porodicaMesecni horoskop  nalazi da će biti dosta stresa i razmimoilaženja sa ukučanima, da ćete priliv energije u ovo područje najbolje mogli da iskoristite ako bi se upustili u porodično spremanje ili adaptaciju.
Ljubav:  Opasnost u ovom periodu može se javiti ako ne budete strpljivo analizirali i tražili srž problema, već ako, umesto toga, odmah krenete u njegovo razrešenje, bez znanja o pravim uzrocima istog, predviđa mesecni horoskop. Saturn iz opozicije i dalje vreba priliku da baci na probu i iskušenje vaše ljubavne odnose. Razdoblje prve dve dekade meseca, je sjajan period za one koji su usamljeni, da pronađu izabranika svog srca. Favorit je Ovan.
Posao:  Napeti odnosi na radnom mestu, doći će u stabilan period tek u zadnjoj dekadi meseca, predviđa mesecni horoskop. Možda je vreme da uspostavite bolje odnose sa nadređenima.
Brak i partnerski odnosi:  Sjajne okolnosti, na ovom području, i dalje traju, poručuje vam mesecni horoskop. Sunce u Ovnu daje dodatnu stabilnost partnerskim odnosima. Ukoliko budete u prilici da sklapate novi ugovor ili dogovor, učinite to u prve dve dekade meseca.
Karijera:   Mars u Biku, u opoziciji je sa vašom kućom karijere, što ukazuje na brojne izazove i kompromise koje morate napraviti, želite li da iz ovoga meseca izađete sa što manje ogrebotina, savetuje vam mesecni horoskop.
Zdravlje:  Pored uravnotežene ishrane, ključni faktor zdravlja je dobra fizička kondicija. Da li znate da, godišnje, u Evropi, od posledica zapuštenosti fizičke kondicije, umre tek nešto manje od 700.000 osoba? Strašan i opominjući podatak.
Psihološko stanje(psiha):  I dalje, muči vas anksioznost. Nestrpljivost, nervoza, neslaganje sa tempom okoline, užurbanost, nekad bez razloga i realnog cilja. Pričuvajte se ovakvog stanja psihe jer bi vas on mogao odvesti u neželjene situacije, konflikte koji bi se mogli otrgnuti kontroli, savetuje mesecni horoskop. Što na umu, to na drumu, pa posle kajanje.
Ribe
Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih događanja na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete da je pravo vreme da date podstrek svom hedonizmu, ponajpre vezanom za hranu. U hrani nećete mnogo eksperimentisati već ćete se osloniti na provereno lepe i ukusne stvari. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga,  Sunce  izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7 dana(nedelja, meseci)“ jer je 7 broj gubitaka. Najbolji način za zaradu biće ako budete vredni u poslu kojim se bavite. Osobe koje imaju privatan posao, imaju veće šanse za zaradu. Družite se sa Lavovima, Strelcima i Ribama, bavite se preduzetništvom, biće od pomoći, predviđa mesecni horoskop.
Finansije:  Tri planete, u vašoj kući finansija, nagoveštavaju dosta događaja na ovom planu, predviđa mesecni horoskop. Budite oprezni s novcem, pogotovu što njime tranzitira i Južni Čvor(gubici). Sklapanje ugovora i njegova realizacija bi doneli, ali nešto manje, novca.
Komunikacija i kraći putevi:  Mars u vašoj kući komunikacije, daće vam više no obično „oštar“ jezik, što bi moglo da povredi osobe koje volite, poručuje mesecni horoskop. Situacija je nešto bolja u prvoj dekadi meseca zbog Venere u znaku Bika.
Dom i porodica: Saturn iz opozicije upozorava na nesporazume i izazove, ipak, planeta razuma Merkur , ako budete delovali u skladu s njom(razumno!), pomoći će vam da isplivate iz svih problema, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav: Činiće vam se da je vaš partner impulsivan, strastven kao i da mu tolerancija nije jača strana, predviđa mesecni horoskop. Trebalo bi da istolerišete te okolnosti i da, u ime ljubavi, budete strpljivi, dok čekate lepše okolnosti.
Rad i posao:  Prihvatanje odgovornosti za ono što radite, stepenik je vašeg sazrevanja u boljeg radnika i čoveka. U ovome će vam mnogo pomoći Saturn u znaku Strelca, veliki učitelj.
Brak i partnerski odnosi: Dobra i ukusna hrana, mogla bi pozitivno da utiče na partnerske odnose, predviđa mesecni horoskop. Ne dozvolite da u vašim odnosima zavlada nepoverenje.
Zdravlje: Da li znate da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresa? Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Najbolji način da se izborite sa depresijom koju donosi Saturn u Strelcu, svakako je bavljenje sa praktičnim stvarima i zadacima i izbegavanje samoće, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Boravak Venere u znaku Bika, u prvoj dekadi meseca, dodatno će osnažiti vašu psihu, predviđa mesecni horoskop.  Nastavak meseca doneće vam stalnu potrebu za druženjem i komunikacijom, uglavnom sa osobama koje volite ili koje vam nešto znače. Razgovor će vam biti neka vrsta ventila.

No comments:

Post a Comment