Tuesday, January 29, 2013

Dnevni Horoskop




OVAN (21.3.- 20.4.)
29.1.2013.

Slabo Sunce, planeta koja ima velikog uticaja na vaš znak u konjukciji sa Merkurom pojačava vaš entuzijazam ali moguće bez realnog osnova. Neko će vam verovatno predložiti nešto što ćete oberučke prihvatiti. Dan je pogodan za trgovinske transakcije.

30.1.2013.

Očekivani novac nikako ne stiže ili bar ne onom dinamikom kojom biste želeli.  Budite spremni da se prihvatite bilo kog posla, ukoliko ste mladi i nemate nikakav izvor prihoda jer će vam se vrlo brzo ukazati mogućnost da sa tog radnog mesta koje prihvatite dobijete neko bolje.



BIK (21.4.-21.5.)
29.1.2013.

Venera na poslednjim stepenima Jarca još uvek pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi znaka, naročito za posao koji ima veze sa strancima, visokim obrazovanjem ili stručnim obrazovanjem. Tranzit Marsa, planete akcije više odgovara aprilskim Bikovima kada su poslovi u pitanju.

30.1.2013.

Pluton,  vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Mesecom, zbog čega su rođeni krajem decembra, avgusta ili aprila za vas potencijalno najbolji saradnici ili vas najboljemogu razumeti. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Škorpijom dajte mu joj to na znanje, ne ustručavajte se.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.1.2013.

Potrebno vam je mnogo pažnje, odmora i imate iznad svega želju za većom privatnošću ili za druženjem sa vam abliskim osobama. Mesec u Devici vašem znaku donosi mogućnost sklapanja dobrog posla u okviru privatne firme, najverovatnije da se bavi trgovinom.

30.1.2013.

Merkur, vladalac vašeg  znaka  još uvek u napetom aspektu sa Saturnom čini one uspešne spremnim da idu dalje do iscrpljivanja, ma o čemu da se radi a oni neuspešni ili koji sebe smatraju nerealizovanim mogu druge okrivljivati za to. Ne nervirajte ako vas bude provocirao jedan Blizanac ili neka Devica.



RAK (21.6. - 22.7.)

29.1.2013.

Pomalo ste zabrinuti iako za to nemate naročito razloga, naročito ako treba da se sretnete sa poslovnim partnerom negde van mesta u kome živite i najverovatnije vam predstoji razgovor o unosnom poslu. Moguće da ćete upoznati osobe koje se bave privatnim biznnisom i koje će biti spremne da vam ponude saradnju pod dobrim uslovima.

30.1.2013.

Dobro se slažete sa Škorpijom, Vagom ili Bikom koji su inventivni i spremni da se sa vama upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo Ili  saradnja sa osobama koje žive u drugim mestima su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno. Moguća vest o novcu.



LAV (23.7.-22.8.)    

29.1.2013.

Napet aspekt između Merkura, vladaoca astrološke kuće komunikacije i prijatelja i Saturna čini vas previše upornim u vezi sa nečim što nije realno moguće, bar ne na način na koji vi to želite.Imate pomoć osoba koje bi želele da vam budu saradnici  jer misle da bi od vas vas  mogli da nauče posao.

30.1.2013.

Mesec  u Devici može doneti  neke nove uplate, možda i neočekivane ili ponudu na koju niste računali. Pošto je Mesec u astrološkoj kući posla u praktičnom znaku verovatno ćete se snaći u svakoj situaciji u kojoj se budete našli, ali ne primajte sve što vam kažu k srcu. Mogući dobici u igrama na sreću.



DEVICA (23.8. - 22.9.)

29.1.2013.

Mesec u vašem znaku čini vas tolerantnim,  ali i prilično zahtevnim prema nekom ko vam je nešto obećao. Preći ćete preko neke vrste uvrede ali nećete dopustiti da vam situacija izmakne kontroli.Ako nameravate da zakažete poslovni sastanak Ribama,  imaćete o čemu sa njima da pričate.

30.1.2013.

Sve što želite moglo bi da se ostvari kada biste bili spremni na bar male promene u svom životu. Pošto to nije slučaj i pošto za tako nešto nemate snage, ostaje vam da se  prilagodite situaciji u kojoj ste se našli i da sarađujete sa onima koji vam pomažu da steknete više samopouzanja.



VAGA (23.9. - 22.10.)  

29.1.2013.

Obnova saradnje sa nekadašnjim kolegama ne oduševljava vas naročito ako se niste rastali u ljubavi. Ono što drugi pričaju o vama daje vam podsticaj za neke nove poslove i veoma ste zainteresovani da se uključite u obiman projekat koji bi mogao da vam donese veliku popularnost. Predstoji vam naporan rad sa Blizancima.

30.1.2013.

Dan je povoljan za razgovore u četiri oka i bilo bi dobro da prihvatite tuđe ideje jer ćete shvatiti da vam mnogi žele dobro. Ipak,oprezni ste i ne verujete baš svakome sve što vam priča. Svi se oko vas, osim kolege u znaku Raka osećaju  prijatno u vašem društvu. Nedovoljno ste tolerantni.



ŠKORPIIJA (23.10.- 22.11.)

29.1.2013.

Trudite se da učinite sve što je do vas da bi svi u vašoj okolini, kako članovi porodice  imali materijalnu sigurnost. Uvereni ste da malo ko shvata koliko napora ulažete u svoj posao i mislite da bi možda trebalo da promenite stil ponašanja, da sebe stavite u prvi plan.

30.1.2013.

Mnogo toga počinje da se odvija povoljno po vas, posebno uz pomoć jednog Raka ili Device. Venera koja vlada astrološkom partnerskih odnosa ide preko praktičnog Jarca što je dobro i za posao ako ste u privatnom biznisu. Oprezno u saradnji sa strancima ako ide na preporuku Vage.



STRELAC (21.11.- 21.12.)

29.1.2013.

Strepite da bi jedan Rak ili neka Devica mogi odati neku vašu poslovnu tajnu, nešto što ste bili ubeđeni da držite pod kontrolom.. Nekome je stalo da sazna o vama ono što vama ne bi odgovaralo da bilo ko zna.Mogući su dobici sa više strana.Dobićete poziv od jednog Ovna.

30.1.2013.

Mars, planeta akcije, dobro deluje na rođene početkom znaka  i čine vas veoma poletnim, optimistom i spremnim da se upustite u nove poslove.Vaš optimizam je je ipak nešto manji nego prethodnih dana , naročito ako imate nerešenih emotivnim ili porodičnim problem ili vam se šef suprotstavlja.



JARAC ( 22.12.-20.1)
29.1.2013.

Rođeni pred kraj znaka imaju mnogo posla ali rade sa mnogo entuzijazma ako se oslanjaju na Bika ili Vagu.  Trudite se da date maksimum od sebe kako bi navodno sve bilo u redu u njihovoj sredini. Potrebno je da uradite nešto mnogo više za one do kojih vam je stalo, bez obzira o kome se radi.

30.1.2013.

Jupiter u astrološkoj kući posla  još uvek u vašem znaku što vas čini sklonim da se bavite poslovima koji vas nervno iscrpljuju. Ipak ne nedostaje vam  podrška jednog Raka ili Device ali je potrebno da povratite  psihičku stabilnost.Prijao bi vam zajednički put sa partnerom ili razgovor sa psihologom.



VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)
29.1.2013.

Nepovreljivi ste prema Blizancima ili Jarcu, Škorpiji  i prema mnogima koji su vam se nečim zamerili ili ste skloni povlačenju u sebe da vas mnogi ne bi zamarali nepotrebnim pitanjima. Pokušavate da uz pomoć  nekog ko vam je obećao posao dođete do nekog honorarnog posla ili neke vrste vanrednih prihoda.

30.1.2013.

Osećate se stavljenim pred svršen čin kada je u pitanju posao kojim bi trebalo da se bavite ili u koji ste ušli sa mnogo entuzijazma. Možete biti skloni da napravite pogrešan poslovni potez ili da se zamerite nekom ko vam nije naročito naklonjen, moguće da vas često kritikuje.



RIBE (20.2.- 20.3.)

29.1.2013.

Ne bi trebalo da se zamarate onim što vam pričaju Blizanci, Škorpija ili Devica ako se radi o nečemu  na šta ne možete da utičete. Po mnogim pitanjima ste u zabludi, naročito kada se radi o saradnicima koji bi treblo da podrže vašu ideju. Potražite savet Jara ili Bika, biće iskreni prema vama.

30.1.2013.

Imate veliko poverenje u osobu sa kojom ste inače u dobrim odnosima i na koju možete da računate u svakom pogledu. Danas neko ima potrebu da vam se poveri, da vam da na znanje da računa na vas kada je u pitanju zajednički projekat. Trudite se da niko ne primeti da vas jedna situacija u priličnj meri iscrpljuje.

No comments:

Post a Comment