Saturday, January 26, 2013

Sedmični Horoskop 27.1-2.2.2013





OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Mesec u punom sjaju u  Lavu donosi mogućnost nekakvog nadahuća kada je posao u pitanju ali i priličnu dozu naivnosti. Toliko vam je stalo da budete u dobrim odnosima sa Lavom i nekim drugim Ovnom da ćete pristati na uslove na koje inače ne biste.Mars na poslednjim stepenima Vodolje pogoduje svojim položajem rođenima posle 10.aprila.

Ljubav- Ovo bi mogao biti dobar period i za one koji su romantični i za one koji su skloni flertu, za zauzete i slobodne. Sve je u igri samo što treba da držite tempo, naročito ako vam se dopadaju Bik ili Vaga. Moraćete ipak nešto da žrtvujete za vezu do koje vam je stalo, naročito ako se radi o nekoj veoma ambicioznoj osobi koja neće imati mnogo vremena za vas. Vi ćete biti ona strana koja će podrediti svoje obaveze njoj.

Zdravlje- Pazite se povrede.





BIK (21.4.- 21.5)

Posao-Potreba za stabilnošću posebno u sferi materijalnog veoma vam je bitna i bićete spremni da napravite dogovor sa nekim, možda i ne tako povoljan ali koji će vam pružiti nekakve garancije  da ste na pravom putu.Situacija će se sve više odvijati u vašu korist. Imate priliku da popravite odnose sa Devicom, Vagom i Škorpijom koje će vam ponuditi dobar posao. Karijera vam ide uzlaznom linijom.

Ljubav- Romantičan period u toku koga rešavate praktična pitanja i kada se radi o poslu. Dobro bi vam došlo pomirenje sa nekim koga niste dugo videli i ako ste slobodni, tokom ovog perioda možete obnoviti nekadašnju vezu ili započeti novu sa nekim koga ćete upoznati preko posla. Moguća veza sa Škorpijom koja bi mogla da vam donese mnogo uzbudljivih događaja.

Zdravlje- Dobro se osećate.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Pokušajte da budete realniji i da ne podležete nepotrebnim razmišljanjima o nečemu što možda nije tako lako izvodljivo. Vaša ambicija je izrazito naglašena i bićete spremni da se uključite u neke nove poslove koji će vam doneti satisfakciju, naročito ako budete radili zajedno sa Lavom ili Vodolijom. Potrebno je da budete spremni na saradnju sa strancima.

 Ljubav- Početak perioda za vreme punog Meseca u Lavu znači za vas očekivanje da vam se dogodi nešto prijatno, neki susret ili poznanstvo o kome se maštali. Moguće da se radi o osobi koju u stvari već poznajete.Romansa sa Lavom ili Vodolijom može biti početak lepe veze, a susret sa Ovnom nešto na šta ste duže vreme već čekali. Jedan ste od najpopularnijih znakova, nećete stići da odete na sva mesta gde vas budu zvali.

Zdravlje- Iscrpljenost.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Dobićete poziv za saradnju od nekog ko vam je posebno veoma drag i s kim imate inače dobro iskustvo. Verujete da možete da se istaknete u poslu koji zahteva dobru komunikaciju naročito sa strancima. Možete da postignete mnogo i to će vam poći za rukom. Dobro se slažete sa Bikom, Jarcem i Škorpijom koji imaju dobre ideje u vezi sa novim projektom.

Ljubav- Očekujete da će vam se javiti neko ko duže vreme daje na znanje da nije prema vama ravnodušan. Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju jedna Vodolija ili neki Lav koje ste upoznali preko posla. Moraćete da se potrudite da vas primete i moraćete da smislite adekvatnu taktiku da biste u tome uspeli. Oni koji su u braku rešavaju važne zajedničke probleme i imaju veliku podršku partnera u tome.

Zdravlje-Moguć manji nazeb.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao-Period počinje punim Mesecom u vašem znaku ali vam to može oslabiti koncentraciju i možete pomisliti da imate mnogo više mogućnosti nego što je to zaista slučaj. Nešto vam može promaći kao veoma bitno i bićete spremni da se angažujete na poslovima koji će vam doneti popularnosti, moguće u medijima ili sportu. Potrebna vam je podrška nekog drugog Lava ili Ovna . Igrajte igre na sreću.

Ljubav- Spremni ste da učinite mnogo toga samo da bi veza u kojoj se nalazite opstala čak i ako vam partner po mnogo čemu ne odgovara ili nije spreman da za vas učini ni približno ono što ste vi spremni za njega tj. nju. Moguće je neko novo poznanstvo koje će za vas značiti početak neke nove veze i najverovatnije da ćete se naći u dilemi kome da date prioritet.

Zdravlje- Moguća povreda u sportu.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka tranzitira preko  Vodolije , znaka koji vam donosi sjajne ideje, zbog čega uspevate da se organizujete tako da ćete verovatno biti u stanju da stignete da izvršite sve svoje obaveze.Ne bi trebalo da zanemarujete svoje planove, pokušajte da se maksimalno posvetite svemu što ste sebi dali u zadatak, pred velikim ste uspehom, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom.

 Ljubav- Pozicija Merkura koji podstiče vašu ambiciju deluje pomalo negativno na vaš ljubavni život jer ste skloni da previše racionalizujete emocije i trudite se da držite pod kontrolom svoj ljubavni život. To vam neće tako lako poći za rukom jer u period ulazite pod uticajem punog Meseca koji podstiče vaše emocije ali i vašu sumnjičavost kada je u pitanju partnerova iskrenost.

Zdravlje- Nesanica.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao-Rođeni početkom znaka dobijaju priliku da se maksimalno iskažu u nekoj delatnosti u okviru koje treba da pokažu smisao za diplomatiju i staloženost. Nekome je veoma stalo da sarađuje sa vama i biće spreman da vam ponudi izrazito povoljne uslove za rad. Ne bi trebalo da zanemarujete svoje planove, naročito ako se radi o poslu sa strancima. Moguće je sklapanje veoma povoljnog ugovora.

Ljubav- Ovo bi mogao biti period koji se pamti, naročito ako ste dama Vaga a dopada vam se izrazito harizmatična, uspešna osoba. Čak i ako se radi o nekom ko nije slobodan, bićete u prilici da se često viđate i nećete biti ni malo ravnodušni. Muškarci  Vage mogu očekivati vezu sa ambicioznom damom koja je poznata u javnosti ili će nekog upoznati na putu.

Zdravlje- Dobro se osećate.




ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Pun Mesec u Lavu donosi mogućnost napredovanja u karijeri ali samo ako se radi o poslu na kome ste već duže vreme anagažovani i spremni da ste maksimlano posvetite onome što volite.Pozicija Merkura, planete koja je podstiče vaše ideje u vezi sa zaradom i čini vas dobrim biznismenom tranzitom preko Vodolije donosi mogućnost napredovanja u medijima ili umetnosti.

Ljubav-Tranzit Venere, planete ljubavi, kokja vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa preko poslednje dekade Jarca odgovara rođenima posle 15. novembra. Možete očekivati iznenadni susret sa nekim ko vam je posebno veoma simaptičan, poznajete ga iz poslovnih krugova i spreman je da sa vama izlazi bez obzira koji vam je status. Trudite se da osvojite Vagu, Ribe ili Bika.

Zdravlje- Više se odmarajte.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Jupiter, vladalac vašeg znaka, tokom ovog perioda prestaje da ide retrogradnim hodom što se povoljno odražava na one koji bi želeli da nastave tamo gde su svojevremeno stali, ne svojom krivicom.Pazite da u želji da što pre napredujete ne napravite loš poslovni potez. Jedna Vodolija ili neki drugi Strelac mogu vam biti od velike koristi svojim idejama ili finansijskom pomoći.

Ljubav- Očekujete od jednog Lava da vam se javi ili da vam bar da naznaku da imate kod njega šanse, naročito ako se radi o nekom s kim ste imali bezazleni flert ili posle kraće veze ostali u prijateljskim odnosima. Sa Blizancima morate biti krajnje iskreni i verovatno ćete se potruditi da ih uverite u iskrenost vaših namera. Jedan Ovan i Vodolija su još uvek u „igri“.

Zdravlje- Moguća infekcija.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Kada Jupiter tokom ove sedmice krene direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, vi ćete, sledeći svoju intuiciju, biti u stanju da nađete prave sagovornike za posao koji želitie da započnete. Poslovi sa strancima ili oni o kojima ste razmišljali ili ih planirali pre šest godina, sada bi mogli da se realizuju. Veoma ste uticajni ali ne i nametljvi.

Ljubav- Trudite se da nađete najbolji način da svoj život tako organizujete da niko ne trpi, pa ni vi. Skloni ste da preuzimate ne sebe veliku odgovornost i obaveze i to se odražava na nedostatku vremena za one koje volite. Ako ste skloni paralelnim vezama, to bi moglo stvoriti probleme u stalnoj vezi ili braku, naročito ako su partner Rak ili Lav.Slobodni Jarci mogu očekivati romantičan susret sa Vagom ili Bikokm.

Zdravlje-Premoreni ste.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Sunce i Merkur u vašem znaku daju vam veliku sposobnost dobre procene situacije, naročito ako se radi o poslu u kome je potrebno da pokažete komunikativnost ili morate često da putujete. Oni sa kojima dolazite u kontakt su verovatno očarani vama i kako vam je naklonjen Jupiter, planeta dobrotvor, svojim direktnim hodom preko Blizanaca, iskoristite svoj šarm kao najjače oružje.

Ljubav- Iako vas privlače osobe drugačijeg senzibiliteta od vašeg, najbolje se razumete sa nekom drugom Vodolijom, Ovnom ili Strelcem. Blizanci mogu biti veoma privlačni i mogu vas osvojiti svojom neposrednošću i dobrim raspoloženjem.Veze koje su počele u proleće 2011. ili 2012. su na nekoj vrsti probe, ako izdržite svoju ali i partnerovu ljubomoru, nastaviće se.

Zdravlje- Vodite uredniji život.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-Direktan hod svih planeta, što se retko dešava, uključujući i dva vladaoca vašeg znaka Jupitera i Neptuna daju vam sposobnost da svoje zamisli realizujete. To će se dogoditi ako ne budete spori, ako od vas krene inicijativa i ako zanemarite sve one negativne poruke koje dobijate od Blizanca, Vodolije ili Ovna. Možete veoma uspešno da organizujete svoj život tako da ćete najverovatnije naći i neki honorarni posao koji bi mogao da vam se relativno brzo isplati.

Ljubav- Trudite se da svoj život udesite kako vama odgovara. Rođeni početkom znaka, spremni su da odbace sve iz prošlosti što ih je na bilo koji način opterećivalo i da krenu u nove poslove. Nemojte se previše nadati od jedne Vodolije, čak i ako joj se zaista dopadate kako bi volela da ostavi utisak, nedovoljno je pouzdana, više bi vam odgovarao jedan Bik, Jarac ili Škorpija.

Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.

No comments:

Post a Comment