Sunday, May 3, 2015

Mjesečni horoskop za jun 2015





Početak mjeseca zatiče Merkur u retrogradnom hodu u znaku Blizanaca. Osim što će svim znacima a posebno onima koji su znak ili podznak Blizanci ili Devica, doneti pregršt neprilika i nesporazuma na planu komuniciranja, period do 13.6. će posebno opteretiti psihu Škorpije i Vodolije, koja je najviše zavisna od tranzita ove planete. Uglavnom, od 14.6 ovi će znaci duboko da odahnu a oni koji su pobožni, bogme će se i prekrste. Elem, u ovom mesecu će se Saturn, u svom retrogradnom hodu, vratiti u znak Škorpije(15.6), što će, do daljneg, dati priliku za predah i Strelcu i Jarcu a navući depresiju Škorpiji, predviđa mesecni horoskop za jun 2015.
Od 16.6 će Neptun preći u retrogradni hod, što će svima doneti probleme, zavisno od toga na vrhu koje kuće vam se nalazi Neptun(najviše će probleme doneti psihi osoba ako im se znak Ribe nalazi na vrhu 12. e kuće, npr.).
Ovo je godina Ovna a ovaj mesec će mu najviše pružiti na planu komunikacije i poslovnim putovanjima na kraćim relacijama, predviđa mesecni horoskop za jun 2015. Biku će jun pomoći za stabilizaciju na finansijskom planu, što će jednom broju pripadnika ovog znaka biti dobra potpora za planiranje godišnjeg odmora. Blizanci su u mesecu koji će im pomoći u afirmaciji njihove ličnosti. Rak će doživeti prosvetljenje na mentalnom planu. Lav se može nadati zaradi(većoj!) od profesije kojom se bavi. Devica ima mesec u kome može da zasija na profesionalnom planu. Vaga će najviše sreće imati bude li funkcionisala sa Strelcem, Ribom ili strancima. Ovo nije sjajan mesec za Škorpiju ali će, najviše od svih znakova, moći da računa na podršku okruženja u svojim naumima, predviđa mesecni horoskop za jun 2015. Za Strelca je ovo pravi mesec za sklapanje ugovora, među koje, ako su se okolnosti stekle, spada i bračni. Jarac će, sa ulaskom Saturna u znak Škorpije, sredinom meseca, moći da odahne i uzme predah od frke koja ga prati od kraja prošle godine. Vodolija će moći da zasija na radnom mestu i da i dalje ubira benefite na planu partnerstava. Ribe će, takođe, kao i Strelac, moći da predahnu a ovo je pravi mesec da iskoriste predsezonske popuste i odu u junu na zasluženi godišnji odmor.


Ovan 

undefined


Centar događanja za ovaj mesec je u komunikaciji, odlasku na kraće puteve i odnosima sa braćom i sestrama. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namere, u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane. Ljudski je grešiti, zato ne dozvolite da odsustvo dobre komunikacije zatvori vrata na koja ste navikli da ulazite jer na toj adresi stanuju oni do kojih vam je stalo. Upamtite i premisu, mada ste je vi veoma svesni, da na uspeh u životu, svake osobe, presudnu ulogu ima sposobnost dobrog komuniciranja sa okolinom. Iz vašeg odnosa sa okruženjem, psiholozi i psihijatri procenjuju vaše psihičko zdravlje! Jednom rečju: komunikacija je univerzalni ključ za rajska vrata, poručuje mesecni horoskop!
Finansije: Za finansije mesecni horoskop  predviđa: Vladar zarade od ugovora, Mars, nalazi se u kući komunikacija, što je odgovor na pitanje: „kako pojačati zaradu“, predviđa mesecni horoskop. Mars u Blizancima, zaokupiće vašu energiju na vašu veštinu komuniciranja. Venera u Lavu, usmeriće vas na preduzetništvo(ideju!) kako naći najbolji način za zaradu.
Komunikacija: Merkur je, početkom meseca u svom sedištu, Blizancima, što vam daje „vetar u leđa“ na ovom planu. Problemi u komunikaciji će trajati do sredine meseca. Imajte ovo u vidu, izbegavajte rasprave i budite tolerantni, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav :  Sa ulaskom Venere u vaše polje ljubavi, početkom meseca, malo šta će moći da pomuti vašu sreću, predviđa mesecni horoskop. Vaša je ljubav i dalje pod velikom nebeskom zaštitom. Usamljeni mogu više pažnje da obrate na Strelca, Ribe, Bika i Vagu.
Porodica: Retrogradni Merkur, u prvoj polovini meseca, kao i Mars od 24 og, kvariće dobru porodičnu atmosferu, predviđa  mesecni horoskop. Da bi sačuvali porodičnu harmoniju, trebalo bi da budete tolerantniji i da ne ulazite u raspravu.
Rad:  Znatno bolja situacija od sredine meseca, predviđa  mesecni horoskop. Pokušajte da pronađete ono što je zajedničko u motivaciji vas i vašeg radnog okruženja.
Zdravlje:  Ako patite od nesanice, umora i napetosti, glavni krivac je stres. Glavni krivac za ovo stanje je prisustvo Urana i tranzitnog Južnog čvora u vašem znaku. Pored izbalansirane ishrane, fizička kondicija je ključni faktor za umanjenje stresa i potpunu zdravstvenu stabilizaciju.
Psihološko stanje(psiha):  Dobro stanje je posledica boravka Marsa u znaku Blizanaca. Bićete, zbog toga, znatno komunikativniji i raspoloženiji. Ulazak Marsa u znak Raka, od 24 og, prilično će vas destabilizovati, predviđa mesecni horoskopViše šetajte.



Bik 

undefined

Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih događanja na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete, možda, da je pravo vreme da date podstrek svom hedonizmu, ponajpre vezanom za hranu. U hrani nećete mnogo eksperimentisati već ćete se osloniti na provereno lepe i ukusne stvari. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga,  Sunce  izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7 dana(nedelja, meseci)“ jer je 7 broj gubitaka. Najbolji način za zaradu biće ako sklopite ugovor za posao a sve će biti potpomognuto dobrom komunikacijom sa poslovnim partnerom.  Družite se sa Lavovima, Blizancima i Škorpijama, bavite se preduzetništvom, biće od značajne pomoći, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Mesecni horoskop  predviđa sasvim lepe okolnosti na ovom planu ali je dobro da sa ugovorima sačekate drugu polovinu meseca, savetuje  mesecni horoskop. Ulazak Venere u znak Lava, podstaći će vas i na troškove to jest kupovinu koja vam i nije preko potrebna.
Komunikacija: Malo teže okolnosti u prvoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskopObratite pažnju na ono što dogovarate ili potpisujete, a takođe budite tolerantniji u komunikaciji sa okruženjem.
Porodica i partnerski odnosi : Jupiter, planeta sreće, čuva vašu porodicu i nemate razloga za brigu povodom toga. Partnerski odnosi, kako lični, tako i profesionalni, ulaze u osetljivu fazu te morate poraditi na nivou tolerancije koji praktikujete, predviđamesecni horoskop.
Rad i posao:  U ovom periodu će više profitirati oni koji se bave privatnim poslom, predviđa mesecni horoskop. Lav i osobe na višoj poziciji od vaše, imaće više uticaja na posao koji obavljate.
Karijera: Već duže vremena tapkate u mestu i teško vam je da pronađete „svetlo na kraju tunela“, predviđa mesecni horoskop. Morali bi da uložite više energije i da razmislite o drugim pristupima u rešavanju profesionalnih problema.
Zdravlje:  Više boravka na suncu, sjajan je način da eliminišete stres, koji vas pritiska, predviđa mesecni horoskop. Razmislite šta je najveći uzročnik stresu i eliminišite ga, ako je to ikako moguće.
Psihološko stanje(psiha): Fokus vaše psihe ostaje i dalje na porodičnom planu. Profesionalni problemi, kao i problemi u komunikaciji, i dalje su remetilački faktor u nastojanju da optimizujete stanje vaše psihe. Topla preporuka: Bahove cvetne kapi bi vam povratile brzo dobro zdravstveno stanje.



Blizanci 

undefined

Sunčev sjaj i energija obasjavaće, većim delom meseca, sazvežđe Blizanaca. Uz njegovu pomoć moći ćete  da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu unatrag, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se, s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Vašoj afirmaciji doprineće, pored vas samih, Ovan, Lav kao  i vaši pretpostavljeni i sve što je u simbolici ovog znaka. U polje rada ulazi Saturn, tako da će te, uskoro, morati da zapnete više. Jupiter u polju  komunikacije, obezbediće vam i određeni nivo sreće, kada je ista u pitanju, poručuje mesecni horoskop.
Komunikacija: Jupiter u Lavu, kome se pridružuje Venera vam daju značajnu prednost u veštini komunikacije sa okruženjem. Retrogradni Merkur u Blizancima, u prvoj polovini meseca, otežaće, ali ne mnogo, vašu komunikaciju, ali će tolerancija i ponavljanje, dati željene rezultate, predviđa  mesecni horoskop.
Finansije: Mars u vašem znaku, koji vas povezuje sa kućom zarade od profesije koju obavljate, doneće vam pristojnu količinu novca uz vrednoću koju ne možete staviti u drugi plan, predviđa mesecni horoskop.
Porodica i partnerski odnosi:  Sačekajte drugu polovinu meseca za bolje partnerske odnose, predviđa mesecni horoskop.  Problemi na porodičnom planu, mogući su od 24 og.
Ljubav : Venera, planeta ljubavi veći deo vremena će provesti u Lavu, gde teži samoisticanju i dramatizaciji, te je ceo mesec prilika da budete oprezni i odmereni, kada su vaši odnosi sa partnerom u pitanju. Oni koji su singl, neka novu ljubav potraže u Lavu, na nekom kraćem putu ili hodniku firme u kojoj rade, savetuje  mesecni horoskop.
Karijera:  Dosta su dobre predispozicije za vašu karijeru, potrudite se da naredni period iskoristite, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje:  Sa ulaskom Marsa u vaš znak, dobili ste na poletu i elanu ali ste u realnoj opasnosti od stresa, koji Mars donosi. Koristite svaku priliku za odmor, preporučuje  mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Retrogradni Saturn izlazi iz polja partnerstava početkom meseca, što će biti olakšanje za vašu psihu, predviđa mesecni horoskop. To će biti pravi „time-out“ za vašu psihu. Izbegavajte konflikte u prvoj polovini meseca jer vas neće odvesti u mir, već u suprotno stanje.



Rak 

undefined

Mesecni horoskop za Raka predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijalaminimiziranje strahova i strepnji kojima ste, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga. Jačanjem psihološkog potencijala, upalićete sve motore i ubrzo osetićete snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano  napred,  jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući, pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Prilika je ovo, svakako, da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost, predviđa mesecni horoskop.
 Finansije: Vladar kuće finansija nalazi se u kući tajnih aktivnosti i pehova, pa su to okolnosti za buduću zaradu. Jupiter u Lavu, konstantno će dopunjavati vaš novčanik, predviđa mesecni horoskop. Budite spremni na neočekivane okolnosti koje će vam remetiti planove za zaradu. Ovo se posebno odnosi na prvu polovinu meseca.
Komunikacija: Merkur će biti sve vreme u kući vaših pehova i problema, tako da je vaš prostor za komunikaciju sužen i ograničen a takođe predisponiran tajnoj komunikaciji(iza nečijih leđa), predviđa mesecni horoskop. Rešenje je u tolerantnijim stavovima i čuvenoj(koja važi za političare): „dva puta razmisli, pre nego što ništa ne kažeš.
Ljubav:  Povratak Saturna u vaše polje ljubavi, donosi hladnoću. Planeta ljubavi, Venera, u znaku Lava doneće ton dramatizacije u vašu ljubav, pogotovu u prvoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop .  Usamljeni bi mogli sresti Lava. Oni koji imaju partnera, moraju biti pažljiviji prema njemu.
Porodica, brak i partnerski odnosiNa porodičnom planu, mesecni horoskop predviđa svečane prilike(slavlja proslave ili odlazak u posete). U prvoj polovini meseca morate biti spremni na neke ustupke, poručuje mesecni horoskop.
Karijera i rad:  Sa izlaskom saturna iz kuće rada, od 6 og, dolaze bolji dani za vas, predviđa mesecni horoskop.
ZdravljeStres je i dalje vaš veliki zdravstveni problem, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Retrogradni Merkur, u prvoj polovini meseca, kao i Mars u Raku, biće generatori vaših frustracija u ovom mesecu, predviđa mesecni horoskop. Koristite svaki trenutak za odmor i, takođe, jedite lakše namirnice pune vitamina i minerala.



Lav 

undefined

Mesecni horoskop za Lava predviđa dosta komunikacije i druženja sa prijateljima. Prilika je ovo da steknete nova, kao i da učvrstite stara prijateljstva. Reflektori će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite(naravno, ako ste bili vredni) a, takođe, biće i prilike da uvećate vaše nepokretnosti. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mesecom, podržan je od strane planeta Mars i Merekur, koja vam može doneti novog prijatelja ili spoznaju da li vam je sadašnji prijatelj, zaista pravi, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Planeta vaših finansija, Merkur, je u znaku Blizanaca i kući zarade od karijere a takođe i Mars, planeta ulaganja energije, što znači da bi zaradili više, morate se potruditi da uložite više truda na profesionalnom planu. Venera u Lavu, najbolji je pokazatelj da će vam sve ići od ruke, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija:  Druga polovina meseca je favorit, kada su vaše komunikacije u pitanju, poručuje mesecni horoskop. Razmislite dobro, pre nego se upustite u bilo kakvu raspravu jer će disbalansa u komunikaciji biti, posebno u porodici, od 24 og.
Porodica: Povratak hladnog i rezervisanog Saturna, od 6 og, najavljuje hladniju atmosferu u porodičnim odnosima, predviđa mesecni horoskop.  Ovo će biti pojačano od 24 og, sa ulaskom Marsa u znak Raka. Savet: podignite nivo tolerancije na maksimalni nivo.
Ljubav: Kad je ljubav u pitanju nemate razloga za brigu ni u ovom mesecu, pogotovu kada 6 og Saturn izađe iz vašeg polja ljubavi. Venera u Lavu, dodatno će poboljšati vaše ljubavne odnose kao i šanse, želite li da osvojite srce simpatije, poručuje  mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Ulazak Saturna u znak Škorpije od 6 og, donosi promene na ovom planu, poručuje mesecni horoskop. Posebno budite oprezni u prvoj polovini meseca, kada ne bi trebalo da ulazite u nove partnerske odnose.
Karijera: Dosta bolji uslovi za vašu karijeru, u odnosu na prethodni mesec, predviđa  mesecni horoskop. „Karijera, to sam ja“, biće vaše geslo u ovom mesecu.
Zdravlje: Kontrola stresa, balansirana ishrana, kao i dobra fizička kondicija, dobitna je kombinacija za vaše zdravlje.
Psihološko stanje(psiha): Jupiter sigurno gazi kroz znak Lava i oporavlja vašu psihu. Ulazak Marsa u znak Raka, od 24 og, mogao bi pojačati anksioznost(strepnju), ukoliko ste joj predisponirani, predviđa mesecni horoskop.



Djevica 

undefined

U mesecu smo onoga što je, za većinu vas, najbitnije. Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je stvarno mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Merkura i Marsa, koji su u vašem polju karijere već duže vreme, tu je sada i Sunce  koje će usmeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku  Lav, Blizanci, Ovan i Škorpija, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, predviđa mesecni horoskop.
Finansije:  Lav i okolnosti skrivene(tajne) prirode imaće odlučujući uticaj na vaše finansije, predviđa mesecni horoskop.  Ulazak Marsa u Blizance, označio je vašu karijeru kao ključ za veći priliv novca: nema vam druge, morate zapeti, želite li više novca na bankovnom kontu.
Komunikacija : Loša je situacija sa komunikacijom u vašem okruženju sve do polovine meseca, predviđa mesecni horoskop.
Dom i porodica:  Saturn u znaku Strelca još je prvu nedelju meseca a onda će vas osloboditi svog teškog i opterećujućeg uticaja, predviđa mesecni horoskop. Jupiter u Lavu čuva vašu porodicu od iskušenja.
Ljubav: Bitan je pomak nabolje od 7 og, ali pripazite se rasprave sa partnerom do sredine meseca, predviđa mesecni horoskop. Nova ljubav bi mogla biti u znaku Lava.
Posao:  Većina vaših radnih aktivnosti vezana je za polje naplate već realizovanih ugovora. Jupiter iz Lava, u opoziciji sa vašim radnim poljem, i donosi vam izazove ali se oni u većini slučajeva pozitivno završavaju, predviđa mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Generalno, ovo je stabilno polje za vas sa tendencijom da u narednom periodu bude još stabilnije, predviđa mesecni horoskop. Manji nesporazumi, su mogući do polovine meseca, kao posledica retrogradnog Merkura u Blizancima ali to rešava tolerantniji stav u komunikaciji.
Karijera:  Od sredine meseca krećete „punim jedrima“, predviđa mesecni horoskop.
Zdravlje: Stres nepovoljno utiče na vaše zdravlje: pogledajte moj post kako da vidite da li ste u problemu: stres. Učinite više na vašoj fizičkoj kondiciji.
Psihološko stanje(psiha):  Merkur u retrogradnom hodu, do sredine meseca, veoma će vas dekoncetrisati u vašim aktivnostima, što je bitna informacija za one koji pišu, čitaju, uče ili sklapaju ugovore. Mars u Blizancima, podupreće vaše psihološko stanje.



Vaga 

undefined

Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka, sreća(uopšte), sudski procesi. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije(težnje). Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost i visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer jeuvek vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, ostvariće uspeh, ostali će propasti. Ovo je mesec u kome bi mogli imati više uspeha na poslovnom planu. Stranci, Strelci, Ribe, Lavovi, blizanci i Ovnovi su vaša dobitna kombinacija, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Blizanci, Strelci, Ribe i stranci su ti kojima bi trebalo da težite, želite li više novca. Ovo je mesec u kome možete očekivati, više no obično, zaradu od profesije kojom se bavite. Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita, preporučuje mesecni horoskop.
Komunikacija: Do sredine meseca teško će vam biti da nađete zajednički jezik sa okruženjem. Najlakše ćete naći zajednički jezik sa Lavovima, Vodolijama i prijateljima, predviđa mesecni horoskop.
Dom i porodica:   Od sredine meseca dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice da bi, od 24 og situacija, opet, krenula u negativnom smeru, predviđa mesecni horoskop.  Na ispitu će, i dalje, biti vaša veština balansiranja.
Ljubav:  Planeta ljubavi, Venera, veći deo meseca će provesti u kući prijatelja, što znači da ljubav možete potražiti i pronaći upravo tamo.  Slobodni budućeg partnera mogu sresti na javnom mestu, a ovaj položaj ukazuje i na mogućnost zasnivanja bračne zajednice, predviđa mesecni horoskop. Ukoliko imate partnera budite tolerantni do sredine meseca jer bi mogli upasti u neželjene probleme.
Rad: Krajnje je vreme da kapitalizujete svoj vredan rad na poslu i uzmete nagrade, prvenstveno novac, koje ste zaslužili, poručuje vam mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Vaši se partnerski odnosi permanentno nalaze u „minskom polju“ a ovo je izraženo do sredine meseca, predviđa mesecni horoskop. Ne sklapajte partnerstva na poslovnom planu ako do sada niste imali pozitivno iskustvo po tom pitanju.
Psihološko stanje(psiha): Prijaće vam druženje sa prijateljima i Lavovima, savetuje mesecni horoskop. Imaćete intenciju da dramatizujete nepovoljne okolnosti po vas a sve vreme ćete biti u „ja, pa ja“ fazonu.
Zdravlje:  Generalno, vaše je zdravlje pod sjajnom zaštitom Jupitera u znaku Lava. Proverite da li ste pod stresom, pročitajte pažljivo moj post o stresu, savetuje vammesecni horoskop. Preporučuje se više boravka u prirodi. 
Karijera:  Oprez počev od 24 og. Dosta stresa vas očekuje, zato se pripremite psihofizički za taj period.



Škorpija 

undefined

Mesecni horoskop  nalazi da su ključni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija, prosvetljenje, duhovno uzdignuće i dostizanje duševne i moralne snage. Škorpije su izašli iz meseca u kojem su bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati  finansijski priliv od istog. Prosto nećete verovati ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa, depresije i ostalih mentalnih problema, predviđa mesecni horoskop. Ojačanjem polja psihe, prisustvom Sunca u njemu, poboljšaćete kompletnu zdravstvenu sliku. Prilika je ovo i za duhovno prosvetljenje i uzdignuće, ako ste, kojim slučajem, pali. 
Finansije:  Mars u Blizancima i vašoj kući zarade od ugovora, govori o jačem angažmanu na ovom planu ali i o novcu koji će da stigne sa ove strane, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija: Retrogradni  Saturn vraća se u Škorpiju, početkom meseca, što će biti pozitivan pomak na planu planu komunikacije, pogotovu kada od sredine meseca i Merkur krene direktno.
Ljubav:  Vašu ljubav štiti sjajan položaj Jupitera u znaku Lava.Vladar vaše kuće ljubavi nalazi se u kući karijere, što znači da u narednom periodu možete naći(sresti i da je ne tražite) ljubav u okruženju profesije kojom se bavite. Venera, u polju profesije, siguran je indikator da vas u profesionalnom okruženju može „strefiti“ ljubav, poručuje vammesecni horoskop. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Lava.
Posao(radno mesto): Sa ulaskom Marsa u znak Blizanaca, vaš radni elan se pojačao i pružate više no što inače očekuju od vaspredviđa mesecni horoskop . Problemi će nastati od 24 og, sa ulaskom Marsa u znak Raka. Budite spremni na ulaganje više energije da bi uradili posao koji ste do sada obavljali bez problema.
Brak i partnerski odnosi: Biće izražen stav za dramatizaciju odnosa, pogotovu u prvoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop. Pokušajte da izbegnete konfrontaciju sa partnerom jer teško možete pomiriti stavove.
Karijera: Moguće su nagrade ili povišice, predviđa mesecni horoskop. Strelac i Ribe su vaša dobitna kombinacija, kada razmišljate ko bi vas mogao pogurati na ovom planu.
Zdravlje:  Stres razara vaše zdravlje a vi niste toga u potpunosti svesni: trgnite se, upozorava  mesecni horoskop. Stavite stres pod kontrolu sa izbalansiranom ishranom i solidnom fizičkom spremom.
Psihološko stanje(psiha):  Merkur u Blizancima i u retrogradnom hodu, u prvoj polovini meseca, poprilično će vas deprimirati da ćete, često imati utisak da je sve protiv vas, predviđa mesecni horoskopSličan problem imaćete od 24 og, sa ulaskom Marsa u znak Raka, kada ćete biti emotivno preosetljivi.



Strijelac 

undefined

Mesecni horoskop  kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstvaMesecni horoskop  predviđa mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao za analitičnost, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora(u ovo spada i bračni!), mesecni horoskop  vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Sunce i Mars u Blizancima, pomoći će vam, svako na svoj način, da lakše izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, napred ali imajte na umu izreku: „opreznost je majka mudrosti“. Sve akcije na polju ugovora, zahtevaju pažljivo planiranje i tačne proračune,  savetuje mesecni horoskop. Pokušajte da sve oko ugovora počnete od sredine meseca, kada će Merkur krenuti direktno.
Komunikacija :  Zbog retrogradnog Merkura u prvoj polovini meseca, komunikacija sa okruženjem neće biti sajajna, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Venera u Lavu kao i Jupiter, obećavaju novac kroz poslovanje sa strancima, Strelcem i Ribama, savetuje mesecni horoskop.  Mars u znaku Blizanaca  daje povoljnost za one koji zaradu ostvaruju kroz sklapanje ugovora.
Dom i porodica:  Pozitivan trend od sredine prošle godine, nastavlja se i u ovom mesecu ali pripazite se nesporazuma do sredine meseca, kada Merkur ide retrogradno, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav:   Sjajne okolnosti traju skoro ceo mesec ali se pripazite rasprava sa partnerom u prvoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.
Posao i rad: Želećete da zasijate na radnom mestu, što će vam, uglavnom, i uspevati, predviđa mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi:  Sjajni odnosi sa partnerom, uslovljeni boravkom Merkura u svom znaku, Sunca i Marsa u kući partnerstava, mogli bi zapeti u prvoj polovini meseca, kao posledica  Merkura u retrogradnom hodu, predviđa mesecni horoskop.
Karijera: Akcenat vaše karijere biće na ugovorima u ovom mesecu, a dobre okolnosti će preovladavati u drugoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop.  Ne sklapajte ugovore u prvoj polovini meseca jer će njihova realizacija naići na probleme.
Zdravlje:  Što više boravka u prirodi i na suncu, dobitna je kombinacija za vaše zdravlje, savetuje mesecni horoskop. Izbalansirana ishrana, uz dovoljno fizičkih aktivnosti, se podrazumeva.
Psihološko stanje(psiha):  Ulazak Sunca u znak Raka, oko 20 og, relaksiraće vašu psihu, ali će Mars u Raku od 24 og, generisati „psihu vanrednog stanja“, od koje ćete teško uspeti da umaknete, predviđa mesecni horoskop. Ovaj položaj zahteva, često, posetu psihoterapeutu dok bi nekima i veća količina seksa bila dobra terapija.



Jarac za 

undefined

Mesecni horoskop  kaže da su reflektori, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuju vas pozitivni trendovi pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, to sam jabiće vaše geslo u ovom mesecu. Na radnom mestu biće više, no uobičajeno, primećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Na zdravstvenom planu, prvenstveno, trebalo bi naći  ventil koji će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa stresom i  depresijom. Više boravka na suncu, u ovom mesecu, mnogo će pomoći u lučenju serotonina koji će lako rasterati oblake letargije, neraspoloženja i stresa. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rešite, probleme na ovom planu. Boravak Marsa u vašoj kući rada, pomoći će vam da se rešite nagomilanih obaveza i da rasterećeni uđete u naredni period, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Jedan od vladara vaših finansija, nalazi se u kući tajni, što znači da možete zarađivati van zvaničnih novčanih tokova ali ako se polakomite to bi vam moglo napraviti probleme sa zakonom, predviđa mesecni horoskop. Jupiter u kući zarade od ugovora,  snažno vam preporučuju sklapanje poslovnih ugovora. Najsigurniji novac, u ovom mesecu, nalazi se u predanom i napornom radu.
Komunikacija: Na ovom planu će  dobro da vam funkcioniše u drugoj polovini meseca, predviđa  mesecni horoskop. Vaše reči nailaze na snažnu podršku i to je okolnost koja neće još dugo trajati te je iskoristite što pre.
Dom i porodica:  Nesuglasice sa ukućanima, kojih će biti u prvoj polovini meseca, najbolje bi bilo da eliminišete uzdržavanjem od komentara i vrednim radom na radnom mestu, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav:  Ulazak Venere u kuću seksa daje vam putokaz kako da rešavate ljubavne probleme kojih će biti, posebno u prvoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop. Slobodni bi ljubav mogli pronaći u Lavu ili na nekom mestu za izlazak.
Posao:  Zaostale obaveze kao i nove, pokušajte da sredite od druge polovine meseca, do kada će vam posao dobro funkcionisati, predviđa mesecni horoskop. Zaposlenje vam, i ovaj mesec, zavisi od Blizanaca i dobre komunikacije sa onima koji ga daju.
Karijera:  Sjajne su okolnosti za vašu karijeru budući da se planeta koja vlada njome, nalazi u kući podrške i prijatelja, predviđa mesecni horoskop. Sklapanje ugovora i pregovore o boljem statusu ostavite za drugu polovinu meseca.
Zdravlje: Saturn iz 12 kuće, i dalje pravi ceo mesec opoziciju sa Merkurom u kući zdravlja i činiti vas, pomalo, depresivnim. Mars, u kući zdravlja, pojačaće vam količinu stresa koju primate uobičajeno. Smanjite količinu hrane a povećajte kvalitet i posvetite dovoljno vremena fizičkoj kondiciji, želite li bolje zdravlje, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Sunce u Blizancima stabilizovaće vaše psihosomatsko zdravlje. Stabilnost psihe kvariće stres, kao posledica boravka Saturna u znaku Strelca i Mars u prirodnoj kući zdravlja.



Vodolija 

undefined

Ključne reči za ovaj mesec su: ljubavi, hobiji, slobodno vreme, preduzimljivost. Ovaj mesec je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da razmisle pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Ljubav, to sam ja“, biće geslo Vodolije u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava i Ovna. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena: ljubavi. Osim Sunca, dobrobit na ovom planu, podržaće Mars svojom energijom, predviđa mesecni horoskop.
Finansije:  Stabilnost, po ovom pitanju ne posustaje. Jupiter je u Lavu i tamo vam, preko ugovora i partnerstava, neprestano stvara korist. Strelci, stranci i Ribe, vaša su dobitna kombinacija, savetuje mesecni horoskop. Ova će okolnost biti dodatno pojačana Venerom u Lavu od 6 og.
Komunikacija i kraći putevi:  Zbog Urana, u vašoj prirodnoj kući komunikacije, morate biti krajnje oprezni u putovanju, pogotovu na kratkim relacijama, savetuje mesecni horoskopRetrogradni Merkur će vam, sve do polovine juna, praviti probleme u komunikaciji te, zbog toga, morate biti spremni na toleranciju i kompromise.
Dom i porodicaMesecni horoskop  vam predviđa proslave ili samo dolazak gostiju. Manji nesporazumi, mogući su u prvoj polovini meseca i počev od 24 og.
Ljubav:  Problema će biti do sredine meseca ali uz dodatni napor, možete ih savladati, predviđa mesecni horoskop. Saturn iz opozicije i dalje vreba priliku da baci na probu i iskušenje vaše ljubavne odnose. Ovo je mesec početaka ali pokušajte da početak veze odložite za drugu polovinu meseca. Favorit je Ovan.
Posao:  Novine, kao i ulaganje dosta energije na radnom planu očekuje vas počev od 24 og, predviđa mesecni horoskop. Usled većeg angažmana, budite spremni na pojačan stres i preduzmite nešto na tom planu.
Brak i partnerski odnosi:  Sjajne okolnosti, na ovom području, i dalje traju, poručuje vam mesecni horoskop. Ne dozvolite da vam retrogradni Merkur, u prvoj polovini meseca, pokvari sreću. Ukoliko budete u prilici da sklapate novi ugovor ili dogovor, učinite to u drugoj polovini meseca.
Karijera: U prvoj dekadi meseca Saturn ulazi u vaše polje karijere a ulazak Marsa u znak Raka, od 24 og, će dodatno iskomplikovati prilike na polju karijere, predviđa mesecni horoskop. Ovo, naravno, nije razlog za očajanje već znak da morate ulagati više energije nego uobičajeno.
Zdravlje:  Planetarne prilike nisu idealne za vaše zdravlje, što se ne odnosi samo na period između 15 i 24 og. Više boravite u prirodi i konzumirajte količinski manje obroke.
Psihološko stanje(psiha):  Retrogradni Merkur stvaraće vam, u prvoj polovini meseca, utisak frustracije i bezvoljnosti koja će naginjati blažem depresivnom stanju, predviđa mesecni horoskop. Druženje i komunikacija sa pozitivnim, vedrim i optimističnim osobama, umnogome će podići nivo vašeg raspoloženja a samim tim vaše fizičko zdravlje će biti bolje. Drastična promena raspoloženja na bolje, uslediće u drugoj polovini meseca.



Ribe 

undefined

Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i veliki zamah u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj meri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer kroz vaše polje porodice prolazi, veći deo meseca, zloćudni Mars koji stvara stres i tenzije koje bi mogle da vam pomute skladnu porodičnu atmosferu. Skoro isto se može reći za prvu polovinu meseca kada Merkur ide retrogradno. Posle dužeg vremena u vašem polju doma nalazi se Sunce. Očekujte posetu osoba u znaku Lava ili prijatne spoljašnosti vašem domu, predviđa mesecni horoskop. U prvoj polovini meseca budite tolerantni, više no obično, pojačajte  komunikaciju i toleranciju sa članovima porodice, savetuje vam  mesecni horoskop.
Finansije: Vladar vaših finansija, Mars, nalazi se u dobrom znaku što će dovesti do neometanog priliva finansija, predviđa mesecni horoskop. Oni kojima finansije zavise od porodice ili se bave privatnim poslom, imaće više uspeha od ostalih, pogotovu u drugoj polovini meseca. Na vaše finansijske rezultate, više no ikad, uticaće i angažman na radnom mestu.
Komunikacija i kraći putevi:  Želite li da popravite neku od ranije pokvarenih komunikacija(poznanstava), sačekajte drugu polovinu meseca, poručuje mesecni horoskop. Dobra komunikacija će biti posebno vezana za vaše radno mesto a i uticaće, pozitivno na vaše psihofizičko zdravlje.
Dom i porodica: Saturn iz opozicije i dalje upozorava na nesporazume i izazove na ovom planu, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav: Red toplog, red hladnog, karakterisaće ceo ovaj mesec, kada je ljubav u pitanju, predviđa mesecni horoskop. Tolerancija će biti neophodna ceo mesec, pogotovu od 24 og, kada Mars uđe u znak Raka.
Rad i posao:  Jupiter je i dalje u vašoj kući rada, a Sunce u 4 oj kući prednost daje onima u privatnom biznisu. Tražite bolje uslove za sebe, dobićete ih uz samo malo sreće.
Brak i partnerski odnosi: Loša situacija, na ovom planu, trajaće do 14 og, kada će merkur preći u direktan hod i osloboditi vas problema, predviđa mesecni horoskop. Blizanci, komunikacija ili porodično okruženje, će kontrolisati vaše partnerske odnose.
Zdravlje: Veoma solidno zdravlje, smeši vam se ceo mesecpogotovu od 6 og, predviđa mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Bićete skloni dramatizaciji, insistiraćete da vas poštuju i realno vrednuju vaše zasluge, predviđa mesecni horoskop.   Okruženje će se iznenađivati na vaš borbeni stav u zaštiti ličnih interesa. Ponosni i povredljivi, više no uobičajeno, bićete spremni na konflikte, pogotovu u prvoj polovini meseca.

(astrologijaibahovekapi)

No comments:

Post a Comment