Wednesday, January 14, 2015

Mjesečni horoskop za februar 2015


Vodolija


vodolija februar
Februar će započeti veoma turbulentno za vas, što se tiče dešavanja na poslovnom planu. Dobićete dodatne odgovornosti i bićete angažovani na važnim projektima. Svojim vrednim i odgovornim pristupom poslu zaslužili ste poštovanje kolega i poverenje nadređenih. Samo nastavite tim tokom, i budite sigurni da uspeh i adekvatna nagrada neće izostati. Problem jedino može nastati zbog prevelikog umora i velikog broja radnih sati provedenih na poslu.
Kolega će vam se poveriti i zatražiće vašu pomoć oko problema na poslu koji je sasvim slučajno napravio/napravila. Bićete vrlo kolegijalni i korektni i nećete izneveriti njegovo/njeno poverenje. Ova osoba će vam biti iskreno zahvalna. Komunikacija sa ostalim kolegama će takođe biti na vrlo pozitivnom nivou. Provešćete prijatno vreme sa kolegama, u druženju nakon radnog vremena i uspešno završenih radnih zadataka.
Preciznost u obavljanju posla za koji ste vi direktno zaduženi, jedan je od glavnih preduslova za uspeh. Vi ste efikasan i odgovoran radnik. Vaše najjače oružje je diplomatija, inteligencija i komunikativnost. Nema ni najmanjeg razloga da posumnjate u sebe i u svoje kvalitete i sposobnosti. Priliv novca tokom sredine meseca. Neumorni ste i puni energije. Za vas nema nesavladive prepreke.
Na ljubavnom planu stabilnost, bez ikakvih promena tokom celog februara. Zajedničkim snagama doći ćete do rešenja koje će zadovoljiti obe strane. Krajem meseca shvatićete da vam nedostaje ona stara strast i udvaranje sa početka veze. Monotono vam je i tražite dodatnu pažnju od partnera. Pazite da ne preterate sa svojim prohtevima. Iako vas partner razume, nemojte preterivati. I njegovo/njeno strpljenje ima granica.
Usamljene Vodolije već polako padaju u očajanje, usamljenost vam teško pada. Ipak, i za vas ima nade i to sasvim neočekivano i potpuno neplanirano. Iznenadno poznanstvo trgnuće vas iz očaja. Počećete ponovo da se sređujete, da sate provodite pred ogledalom i da čekate narednu poruku ili poziv od osobe koja vam se dopada.
Pad imuniteta već početkom meseca. Bezvoljnost, nervoza i česte glavobolje. Nekontrolisane promene raspoloženja. Kod mnogih predstavnika ovog znaka javiće se problemi sa viškom kilograma.

Jarac


jarac februar
Mesec februar 2015. godine ovaj put vam neće doneti pozitivne vesti na poslovnom planu. Naći ćete se u komplikovanoj situaciji i svakodnevno ćete se boriti sa novim preprekama. Sada je potrebno da budete hrabriji i odlučniji nego inače. Ne možete sedeti i gledati kako gubite jednu šansu za drugom. Vaši rivali i konkurencija sigurno neće sedeti skrštenih ruku. Iako su ovog meseca znatno umanjene, šanse za uspeh ipak postoje.
Bitno je da pokušate da reagujete pravovremeno i da na neki način uspete da predvidite probleme koji bi mogli uslediti. Pravo je vreme da pokažete svoju inteligenciju, smisao za diplomatiju, organizacione sposobnosti ali i neku vrstu lukavosti. Hladne glave procenite situaciju, analizirajte šanse i odaberite pravu strategiju, nešto što će vas izdvojiti na vašem radnom okruženju.
Najvažnije je da sada sačuvate poziciju na kojoj ste, a već sledećeg meseca moći ćete da postavljate temelje za realizaciju novih planova. Očekivana podrška i razumevanje od izvesnog kolege će izostati. To će vas pomalo razočarati, jer ste vi bili tu za njega/nju kada je prolazio kroz sličnu situaciju. Krajem meseca moguć je poveći novčani izdatak zbog nečega što će nenadano iskrsnuti.
Na ljubavnom i emotivnom polju ćete proći bez nekih većih i ozbiljnijih trzavica i neprijatnosti u odnosu sa partnerom. Ovo će biti veoma miran i stabilan period, bez nekih većih promena. Dobra komunikacija sa partnerom, ali bez preteranih izliva strasti. Sredinom meseca očekujte poziv na prijatan događaj u društvu. Radiće se o proslavi u krugu familije i prijatelja.
Ako ste slobodni, male su šanse da se nešto konkretno promeni po tom pitanju u ovom mesecu. Za sporo odvijanje situacije na ljubavnom planu, biće zaslužan isključivo Saturn, vladar vremena. Krajem meseca možete dospeti u melanholično raspoloženje, jer ćete svuda oko sebe viđati srećne i zaljubljene parove. Razgovor sa bliskim prijateljem pomoći će vam da prevaziđete ovaj period. Još uvek niste preboleli ljubavno razočarenje iz prošlosti.
Ostanite umereni u svemu, naročito po pitanju hrane i pića koje unosite u vaš organizam. Ako ne budete pazili, može se desiti da dobijete nešto kilograma viška, što će izazvati nezadovoljstvo u vama. Više se krećite i aktivno vežbajte. Problemi sa vratnim delom kičme.
strelac februar
U prvoj sedmici februara mogući su manji problemi na poslu. To može biti greška koja vam je promakla, gubitak dokumentacije ili negativna atmosfera u radnom kolektivu. Ne dajte da vas ova situacija obeshrabri, shvatite da je prolazna i koncentrišite se maksimalno na svoj deo posla. Budite diplomata u odnosima sa kolegama, vi ste majstor komunikacije i znaćete već kako i na koji način da se najbolje uklopite u postojeću situaciju.
Čak i ako mislite da vaše kolege nisu u pravu ili ne odobravate neke njihove stavove, to nije način da se izolujete i budete jedinka koja radi samo za sebe. Sada je najvažnije da postanete deo tima, da umete da saslušate tuđe ideje, da na adekvatan način iznesete svoje mišljenje. Ako budete flaksibilni i taktični, pravi timski igrač, to neće proći nezapaženo kod vaših nadređenih. Oni će vas imati na umu, ako se ukaže nova prilika za bolje radno mesto.
Ako ste već neko vreme bez posla, problem je taj što već polako očajavate, predajete se depresiji i dopuštate da vama zagospodare negativni osećaji. Ovo je sasvim pogrešan pristup. Potrebno je da se potpuno promenite, da vreme koje imate iskoristite što kvalitetnije. Bilo da je u pitanju hobi, učenje nečeg novog, pohađanje zanimljivog kursa. Potrebno je još samo malo strpljenja, jer će se uskoro stvoriti povoljna prilika i za vas.
Vaš odnos sa partnerom će se stabilizovati. Ako ste ranije imali određena neslaganja, nerazumevanje i nesuglasice, sada ćete naći način da to razrešite. Naučili ste da saslušate partnera, da uvažavate njegovo/njeno mišljenje i da ga/je podržavate u svim problematičnim situacijama. Bitno je da i vi dobijate isti tretman zauzvrat. Vašoj vezi/braku će prijati promena koju ćete zajedno rešiti da uvedete i da začinite svoj ljubavni život. Čim vam se ukaže prilika, organizujte se da provedete kvalitetno vreme zajedno. Prijaće vam odlazak na romantičnu večeru, šetnju u prirodi ili bilo kakva druga zajednička aktivnost.
Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka, krajem meseca dobiće zanimljivu ljubavnu ponudu. To će biti otvoren poziv na viđanje bez obaveza. Na vama je da odlučite. U ovom trenutku možda će vam najviše prijati buran i vatren flert, i ljubavni sastanci bez ikakvih obaveza. I vi ćete misliti samo na postizanje sopstvenog zadovoljstva i uživanje u životu.
Neke osobe rođene u ovom znaku imaće problema sa čestim glavoboljama, promenama raspoloženja i nesanicom. Potrebno je da se distancirate od svih problema i da izbegavate sve situacije koje kod vas izazivaju nervozu i nezadovoljstvo. Više vremena provodite van kuće, u prirodi. Prijaće vam ta promena.
skorpija februar
Sfera poslovanja i finansija biće jako pozitivan deo vašeg života tokom meseca februara 2015. godine. Neke Škorpije će već u prvoj sedmici dobiti odličnu vest u vezi povišice, koju će sasvim zasluženo dobiti. Potrudite se da pametno iskoristite taj novac, ne dajte da vas ponesu impulsivne kupovine. Sačuvajte nešto novca sa strane, kasnije će vam se javiti odlična ideja za njegovo investiranje.
Uspesi će se nizati jedan za drugim, sve će vam ići od ruke, a da nećete morati previše da se trudite. Osoba u radnom kolektivu biće jako zavidna i ljubomorna na vaš uspeh. Vi idite samo za svojim ciljevima, fokusirajte se samo na svoj posao, i ne dajite značaj takvim negativnim osobama. Na svu sreću, oko vas ima i pozitivnih osoba, i upravo jedna takva osoba, ali dosta starija i iskusnija, daće vam jako kvalitetan savet. Za vaše je dobro da taj savet usvojite i primenite na najbolji mogući način.
Privodićete kraju sve važne projekte, ali nova zaduženja će stizati u sve većem obliku. Zahvaljujući vašoj sposobnosti da se organizujete i da odredite prioritete, ne bi trebalo da iskusite neke veće probleme. Važno je da sve dobro proveravate, i da ne dozvolite da vam promakne ni najmanja greška.
Sa partnerom ćete doživeti najvatrenije strasti. Vaša mašta u ljubavnim igricama je nepresušna. Partner će vas prijatno iznenaditi sredinom meseca. Iznenađenje može biti u vidu poklona ili romantičnog vikenda za dvoje.
Kontrolišite svoju tvrdoglavost i vatrenu narav. Ne treba uvek da budete brutalno iskreni. Može se dogoditi da nenamerno uvredite prijatelja ili čak kolegu na poslu. Onda će vam trebati dosta vremena i izvinjavanja da vam ta osoba oprosti.
Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka, ulaziće iz avanture u avanturu. Nikao da pronađete osobu koja vam odgovara po svim kriterijumima koje ste sebi zacrtali. Zaineteresujete se za nekoga, privuče vas, ali se vrlo brzo zasitite i sve vam dosadi. Razmislite kuda vodi takav način života, možda je potrebno da se uozbiljite i da odrastete?
Većina Škorpija ne bi trebalo da imaju ozbiljnijih zdravstvenih problema tokom ovog meseca. Kod nekih predstavnika ovog horoskopskog znaka biće važno da redovno kontolišu krvni pritisak. Energija i životna snaga vam je na zavidnom nivou.
vaga februar
Februar će započeti sa mnoštvom manjih problema na poslovnom planu. Sada bi mogle isplivati na površinu greške koje ste ranije nenamerno napravili. Komunikacija će biti problematična. Naići ćete na nerazumevanje i prigovaranje od strane kolega u vašem radnom okruženju. Uprkos svim problemima i teškoćama sa kojima ćete biti suočeni, nemojte odustajati od svojih planova i želja. Morate se jako i odlučno boriti za sebe. Postoje osobe koje rade protiv vas, tiho i neprimetno.
Vaši poslovni rezultati i uspesi na kraju meseca, sami će govoriti za sebe, tako da vam neće trebati ničija pohvala. Biće potpuno očigledno da ste jedan od najvrednijih na poslu i da efikasnim radom značajno doprinosite kolektivu. Ne brinite se zbog nekih ranijih grešaka na samom početku meseca, sve se da ispraviti, tako da će krajnji rezultat biti jako pozitivan.
Radite i trudite se koliko god to možete, ali nemojte dozvoliti sebi da nosite posao sa sobom kada krenete kući. Potrudite se da jasno razgraničite poslovne obaveze od privatnih. Kod nekih Vaga postojaće mogućnost da naprave izmene u smislu prelaska na odgovornije i plaćenije radno mesto.
Venera će biti na vašoj strani tokom celog februara. Zbog njenog povoljnog dejstva doživećete pregršt romantičnih i strastvenih trenutaka sa partnerom. Ako ste imali neke sumnje u vezi pravca u kom treba da se razvija vaša emotivna veza, februar će definitivno rešiti sve vaše nedoumice. Tačno ćete znati na čemu ste sa partnerom.
Bliskom prijatelju ili članu porodice zatrebaće vaša podrška i razumevanje. Budite tu za njega/nju i pokažite da umete da im budete jaka podrška u problematičnim i teškim vremenima. Oni će znati da cene vašu pomoć i umeće da vam se revanširaju, ako za to bude bilo potrebe.
Slobodne Vage će se zaljubiti. Ako ste jedan/jedna od njih, za vas će sve biti kao bajka i postoji mogućnost da potpuno izgubite dodir sa stvarnošću. Bićete opijeni ljubavlju. Ali ipak pripazite, ne dajte da vas snovi ponesu, možda idealizujete tu osobu. Vreme će vam dati najbolji odgovor. Samo strpljenja i budite onakvi kakvi to zapravo jeste.
Potrebno je da radite na ojačanju imuniteta. Podložni ste različitim vrstama infekcija i virusa. Stres je jedan od glavnih krivaca za manju krizu kroz koju ćete proći na početku meseca.
devica februar
Februar će biti mesec analize i planiranja u smislu posla i finansija. Shvatićete šta ste to ranije pogrešno radili i šta sada možete učiniti da poboljšate svoju poziciju na radnom mestu. Prepoznaćete svoje slabosti i greške, ali i šanse i kvalitete. Ovo saznanje će vam pomoći da pažljivo isplanirate svaki vaš naredni poslovni potez. Otklonićete prepreke koje su vas samo sputavale, i nesmetano ćete sebi osloboditi put za dalje poduhvate.
Već u prvoj sedmici februara videćete konkretne rezultate vašeg pređašnjeg rada. Isplatiće vam se vreme i trud koji ste uložili u posao. Bićete puni snage, moći i inspiracije, za vas neće postojati prepreke. Ideje će samo navirati, nezaustavljivo jedna za drugom. Predstoji veliki uspeh Devicama koje se bave finansijama, kreativnom delatnošću, pisanjem i drugim društvenim naukama.
U svakom trenutku ćete biti svesni svojih mogućnosti. Device koje studiraju ostvariće posebne uspehe ovog meseca. Držite na oku svoju konkurenciju, jer i vaši rivali će vredno raditi. U poslovnom razgovoru ili pregovoru, ključnu ulogu odigraće vaš smisao za diplomatiju i rečitost.
Devicama u braku/vezi, već u prvoj sedmici predstoji žučna rasprava. Moguće je da ćete izgovoriti nešto partneru, zbog čega možete kasnije zažaliti. Pazite šta pričate i radite. Možete narušiti vaš emotivni odnos. Vaša tvrdoglavost je glavni krivac za novonastalu situaciju. Trebaće vremena da se odnos opet vrati u normalu.
Slobodni predstavnici ovog znaka, u poslednjoj nedelji februara upoznaće osobu koja bi mogla postati važna u njihovom životu. Najzanimljivije je to što će se vaš susret desiti pod sasvim neočekivanim i neuobičajenim okolnostima. Kao da je sudbina sama uredila da se sretnete. Ipak, dalji razvoj situacije zavisi samo od vas. Druga strana će biti apsolutno zainteresovana. Verujte u sebe i budite pozitivni, ne dozvolite da izgubite kvalitetnu priliku zbog svoje neodlučnosti.
Neke Device će imati probleme sa zubima, pa ih očekuje intervencija na tom polju. Druge će mučiti glavobolja praćena razdražljivošću i nervozom. Sistem za varenje će biti jako osetljiv.
lav februar
U februaru ćete imati šansu za napredovanje i promenu radnog mesta u firmi u kojoj inače radite. Zato iskoristite priliku, dokazujte se vrednim i odgovornim radom, predlažite nove i originalne ideje, i sigurno ćete biti primećeni. Nekim Lavovima ovaj mesec će biti presudan za dalju karijeru, jer će dobiti ponudu za posao u firmi koja se nalazi u drugom gradu.
Posle početnog oduševljenja, počećete ozbiljno da razmišljate da li da prihvatite ovu ponudu, jer to znači da ćete morati dosta toga da promenite, naročito ako imate partnera. Ako se odlučite za ovaj posao, sledi vam duži vremenski priod prilagođavanja. Nezaposleni Lavovi, imaće svoju šansu, ovog puta za to možete zahvaliti prijatelju ili rođaku koji će vas preporučiti za posao.
Ako ste preduzetnik, razmislićete da uvedete totalnu modernizaciju u proizvode ili uslužne procese u vašoj delatnosti. Ova mera je neophodna, da bi ste i dalje bili privlačan izbor na tržištu. Ne smete dozvoliti da kaskate za konkurencijom. Određene osobe rođene u ovom znaku, naći će način da unovče neki svoj talenat, ili će im hobi kojim se se ranije bavili samo iz ličnog zadovoljstva, sada postati profesionalan posao.
Lavovi koji su u braku/vezi treba da stišaju svoju vatrenu i tvrdoglavu narav i da izbegavaju konfliktne situacije sa partnerom/partnerkom. Ovaj put je potrebno da vi budete osoba koja će napraviti kompromis i pustiti partnera da on/ona odluči o bitnoj stvari. Ne morate se uvek vi za sve pitati. A i inače će vam prijati promena, da ovaj put neko drugi odluči umesto vas.
Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka mogu pretrpeti manje ljubavno razočarenje. Osoba koja vam se već duže vreme dopada, će vam na neki način, gestom ili porukom, dati do znanja da nije zainteresovana. Ali ne dajte se obeshrabriti, to vam neće biti jedina opcija. Problem je u vama ovaj put, jer ste tu osobu previše idealizovali i u svojoj glavi već iskonstrusali veliku ljubav. A u stvarnosti je ipak malo drugačije.
Neki Lavovi će započeti dijetu ovog meseca, koja će im svakako, na duže staze poboljšati opšte stanje organizma. Potrebno je da kontrolišete krvni pritisak, moguće su oscilacije. Napetost u mišićima.
rak februar
Za osobe rođene u znaku Raka, mesec februar 2015. godine će proteći bez nekih bitnih promena na poslovnom planu. Za povoljnije prilike se morate još malo strpiti i sačekati da protekno izvesno vreme. Na svom radnom mestu ćete raditi vredno i odgovorno, baš kao i do sada. Fokusiraćete se na to da što bolje i kvalitetnije završite obaveze i radne zadatke koje su vam dodelili vaši nadređeni.
Imaćete dosta posla, pa ćete morati da napravite prioritete. Prvo završavajte one poslove čije je izvršenje bitnije i čiji se rok završetka bliži. Sve što može da sačeka, odložite. Ovo je bitno da uradite iz razloga da održite efikasnost na poslu, da ne dozvolite mogućnost za pravljenje grešaka i da ne rasipate svoju pažnju i vreme na više zadataka odjednom, a da na kraju ništa ne obavite kvalitetno. Obratite pažlju na detalje, i nikako nemojte kasniti, jer se to vašem nadređenom nikako neće dopasti. Važno je da na posao dolazite tačno na vreme, ali i da ne kasnite u izvršenju poverenih obaveza.
Ako niste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom na poslu ili ste u fazi traženja posla, sada nije vreme za te promene, jer vam se još neće ukazati dovoljno primamljiva prilika. Na vama je da strpljivo sačekate, da se naoružate strpljenjem i uponošću, da nastavite da radite na sebi, svojim kvalitetima i veštinama.
Situacija će biti daleko bolja i pozitivnija na ljubavnom i emotivnom planu. Partner će vas iznenaditi i ispuniće vam želju koja vam je jako bitna. Bićete oduševljeni, jer vam na ovaj način pokazuje koliko mu/joj značite. To može biti i sitnica, ali je najvažnije što je iskreno, od srca i u pravom trenutku. U njegovom/njenom zagrljaju pronaći ćete raj i utočište od svih svakodnevnih briga i problema. Očekuje vas samo harmonija u vašem ljubavnom gnezdu, a sve odluke ćete donositi zajedno.
Slobodni i usamljeni predstavnici ovog horoskopskog znaka, imaće razlog da se raduju ovog meseca. Velika je mogućnost da započnete strastvenu vezu sa osobom koja će vas oboriti c’ nogu. Ova osoba mogla bi biti potpuno fatalna po vas, i to u tom smislu da ćete se ludo zaljubiti. Jednostavno nećete ni biti svesni šta se to sa vama dešava. U pitanju je harizmatična i odlučna osoba.
Imaćete prolazne probleme sa bolovima u mišićima. Zaposleni Rakovi će biti pomalo rasejani i napeti zbog obaveza na poslu. Uglavnom ćete proći bez nekih većih i ozbiljnijih poteškoća ovog meseca.
blizanci februar
U februaru ćete imati mnoštvo pozitivnih trenutaka u sferi poslovanja. Izbeći ćete i najmanje probleme. Za pozitivnu situaciju na poslu moći ćete da zahvalite jakoj kombinaciji Saturna i Merkura, koji će zajedničkim delovanjem formirati odbrambeni štit, i na taj način vas zaštititi od svih loših uticaja iz okoline i negativno nastrojenih planeta.
Konkurenciju ćete ostaviti daleko iza sebe, oni neće moći ni da vam se približe. Za uspeh je zaslužna vaša inteligencija, talenti i veštine, ali i faktor sreće. Neki Blizanci će se fokusirati na započinjanje privatnog posla, i istraživanje svih mogućnosti koje im pruža upuštanje u vode preduzetništva. Bila bi prava šteta, da ne iskoristite bar jednu od povoljnih prilika koje će vam se pružiti u ovom vremenskom razdoblju.
Uspeh leži u vrednom radu, obraćanju pažnje na detalje, maksimalnoj fokusiranosti na posao i sposobnosti da predvidite i neke neočekivane događaje i rizike. Povedite računa o dokumentaciji i tehničkim detaljima posla kojim se bavite. Ne plašite se donošenja odluka, samo prethodno detaljno analizirajte sve informacije koje dolaze do vas.
Blizanci koji su u vezi ili braku, treba da budu posebno pažljivi tokom prve sedmice februara. Razlog za to je pojačana osetljivost i nervoza kod vašeg partnera/partnerke. Potrudite se da ga/je oraspoložite i nasmejete, a rešavanje ozbiljnijih pitanja ostavite za drugu polovinu meseca. Budite strpljivi i uzdržavajte se od bilo kakvih rasprava, jer u takvoj situaciji ionako ničemu ne vode.
Za slobodne predstavnike ovog horoskopskog znaka, februar je odličan mesec za nove ljubavi i upoznavanja. Novo poznanstvo se može dogoditi preko prijatelja, poznanika ili na vašem radnom mestu i poslovnom okruženju. Postoje velike šanse za rađanje obostrane hemije i započinjanje strasne ljubavne veze, ali sa potpuno neizvesnim ishodom.
U prvoj polovini meseca bićete razdražljivi, neispavani i pod stresom. Glavni okidač za ovakvo stanje je stres, koji je najčešće prouzrokovan situacijom na poslu ili u domu. Više spavajte i odmarajte se kada god se ukaže prilika za to. Moguće su povremene glavobolje i vrtoglavice.

No comments:

Post a Comment