Wednesday, January 14, 2015

Mjesečni horoskop za januar 2015


Horoskop za 2013 - znak Ovan

POSAO
Ovnovi svakako moraju da startuju najbolje moguće u novoj godini. Znanje, edukacija, prosperitet na tom nivou svakako će pomoći da se otisnu dalje od onoga gde su bili. Vladar Mars počinje svoje dejstvo u znaku Vodolije, 11. Polju, nade ambicije i želja. Kada je sve to povezano sa naprednim Uranom, onda se svakako savetuje da osoba brzo misli, radi, ima napredne ideje. Novac će vam biti važan faktor kao oblik ulaganja. Sigurna prilika da se bolje zaradi je od desetog u mesecu. Radite poslove koji traži poznavanje tehnologije, putovanje u inostarnstvo, mašine, novi projekti.

LJUBAV
Emotivno postoje dve struje. Prva je povezana sa onim Ovnovima koji mogu da budu u problemu sa emocijama. Uran vas sve ove godine ,,trese” i niste u stanju da se stabilizujete u nekoj normalnoj vezi. Dok oni koji su slobodni kao da imaju više sreće. Uživaju u svojoj slobodi i negde žive u skladu sa tim istim Uranom. Imaćete priliku da promenite svoj život sa jednom Vagom ili Vodolijom. U društvu prijatelja pronalazite osobu koja će vam pokrenuti život i ovu novu godinu.

ZDRAVLJE
Previše aktivnost tokom januara mogu da stvore jak pad imuniteta. Neki od vas će morati da se obrate specijalisti. Posebno na udaru imuni sistem, vene, bolovi u nogama. Imate sreću pa ste vitalan tip osobe koja može da se izvuče iz svake nevolje. Bićete sigurno neko ko može da prevaziđe teškoće tokom januara.

Horoskop za 2013 - znak Bik

POSAO
Nova godina počinje pozicijom Meseca baš u Vašem sazvežđu. Znak Mesečeve egzaltacije. Daće vam mnogo razmišljanja o egzistenciji. Iako Mesec predstavlja naše nesvesno, Vama će doneti dobru vibraciju. Osećaj za okolinu, sve osobe sa kojima sarađujete biće oduševljeni nekim vašim zamislima, idejama koje ćete predložiti. Za Vas je važno to što će Saturn napustiti sazvežđe Škorpije i samim tim neće biti u vašoj opoziciji. Dolazi doba rasterećenja. Dve i po godine u toj tranziciji imali ste razne nemire, poslovne padove ali opet ste izašli iz tog teškog perioda. Sada gradite budućnost na boljim temeljima.

LJUBAV
Emotivno ste prošli sličnu sudbinu. Mnogi su imali bračne krize, razvode. Oni koji su u vezi, prekinuli dugogodišnje zajednice. Jedino slobodni Bikovi su imali priliku da se na neki način stabilizuju. Da svoje misli i želje smire, postanu svesniji onoga što se oko njih nalazi i na način njima poznat odreaguju. Mesec januar će doneti nove izazove, slobodnima nove veze. A najbolji period od 27 januara za lepoi i plodonosno poznanstvo.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na cirkulaciju. Žuč može biti osetljiv u prvim danima januara. Zbog toga bi trebali da povedete računa o načinu ishrane. Dalje, u drugoj polovini meseca kosti i koža takođe kao i vašim kolegama iz sazvežđa istog elementa zemlje Jarčevima. Bilo bi dobro da promenite način korišćenja nekih kozmetičkih preparata. Mlađi Bikovi moraju da se bave fizičkim vežbama.

Horoskop za 2013 - znak Blizanci

POSAO
Sfera privatnog biznisa posebno naglašena. Verovatno ćete osetiti da imate dosta energije u sebi da se apsolutno pokrenete. Gledajte da se angažujete do 21 januara, posle toga kreće retrogradno kretanje Merkura vašeg vladara koji će sigurno nekima dati da se vrate na staro i ne završeno dok će drugima da zaustavi mnoge nove mogućnosti. Ako ne stignete do tog perioda da nešto uradite, onda čekajte ponovo direktan hod od februara meseca. Oni koji se bave poslovima vezanim za kompjutere, softvere, mogu imati prilično uspeha. Ukoliko želite da idete na put ili ste na neki način povezani putovanjima, neka bude u društvu Vodolije.

LJUBAV
Dobar mesec za sve one koji žele slobodnu ljubav, bez nekih većih obaveza. Venera planeta ljubavu u znaku Vodolije donosi emociju sa osobom koja je prijatelj ili ste dugo bili u prijateljskoj vezi. Sada je vreme da se to pretvori u nešto pravo. Ulaskom Saturna u vaše sedmo polje braka, zajednice, bićete u prilici da ipak stabilizujete svoju ljubav. Potreban vam je neko ko je ozbiljan i okrenut porodici.

ZDRAVLJE
Često ćete osećati problem sa kičmom. Oni blizanci koji su imali ranijih godina problem sa pritiskom, srcem, mogli bi da obrate pažnju na način ishrane, da manje alkohola unose, više se odmaraju. Ovaj mesec će biti previše poslovno dinamičan pa samim tim i zdravlje osetljivo.

Horoskop za 2012 - znak Rak

POSAO
Važno je da napravite prave ugovore sa poslovnim partnerima. Zapravo Vas tokom 2015 godine očekuje moglo bi se reći blago ili snažno revolucija. Imaćete mnogo mogućnosti. Bićete razapeti na više strana ali ćete sigurno izabrati pravi put. Bilo bi dobro da se bavite poslovima koji su vezani za tečnosti, vodu, zatim raznim rukotvorinama, prirodnim izumima koje samo čovek i njegova unutrašnja kreativnost, unutrašnji glas, vodi ka pozitivnom cilju. Druga polovina meseca je dobra za sve one koji traže posao, zaposlenje. Bićete iznenađeni pozivom koje će vam prirediti jedan prijatelj.

LJUBAV
Teži početak godine na polju emocija. Moguće prepirke, neslaganje, mnoge nejasnoće treba da se reše. Druga polovina meseca posebno posle 18 Januara imate mogućnosti da se stabilizujete. Osoba iz znaka Lav ili jarac može da bude neko ko će vas oduševiti i sa kojim možete da započnerte ljubavnu ili bračnu idilu.

ZDRAVLJE
Promenite pre svega životne navike. Niste nešto neročito bolesi ali takav život koji vodite biće veoma opterećujući za vaš dalji život i zdravlje, samim tim. Rakovi koji su imali problem sa krvlju, jetrom, štitnom žlezdom, verovatno će opet morati na analize i potrebne preglede. Rezultati se popravljaju povremeno.

Horoskop za 2013 - znak Lav

POSAO
Jupter koji je još u decembru krenuo retrogradno i dalje nastavlja svoj hod u nazad. Imaćete manjih problema tokom januara sa saradnicima. Možda ćete promeniti posao, delatnost koju ste do sada radili ili napustiti gazdu kod koga ste radili. Najvažnije od svega je da nećete više da se bavite osobama koje vam ništa ne znače i od kojih ne možete da zaradite. Naćićete kompromis kako god samo da izađete iz onoga što vam realno ne prija. Dobar poslovni period od 22 januara kada ćete verovatno i krenuti na put u inostranstvo i tamo otvoriti sebi vrata sreće i finansijskog blagostanja.

LJUBAV
Kada Venera uđe u znak Vodoliju kuću vašeg partnerstva, od 6 januara eto šanse da privučete sve koje želite. Sigurno je da će Vaš ili Vaša izabranica biti neko ko neobičan, ekscentrik. Osoba sa kojom možete da imate posebna iskustva. Važno da oni koji su u braku obrate pažnju pred kraj meseca na stanje u toj zajednici jer može da bude više svađa, nesporazuma. Ovo se odnosi na Lava treće dekade, dok će predhodnici imati više šanse da poprave stanje u vezi ili braku.

ZDRAVLJE
Vi ste jak i energičan znak. Vaše slabe tačke jesu srce, kičma i oči. Ali nije potrebno da se toliko brinete tokom januara oko toga. Važnije je da se čuvate hladnoće ili ako radite van zatvorenog prostora da tu pripazite na kosti, padove, izlaganje vetru, kiši.

Horoskop za 2013 - znak Devica

POSAO
Januar je mesec koji Vi negde zvanično imate otežan. Mnogo posla, opterećenja. Mada, opet ste spremni da dobro pokrenete novu godinu. Morate da ostanete tu gde ste i nije vreme da se otisnete u neku drugu firmu, da prekidate ugovore , posebno je to naglašeno od 21 januara jer vaš Vladar Merkur postane retrogradan. On će svakako svima negde napraviti pometnju ali vama koji imate tu planetu za vladara moraćete da posebno povedete računa. Nikako ne potpisujte važna dokumenta, otkaz, nov ugovor…itd. Manja nervoza i napetost može da vam i pomogne jer ćete brže misliti šta i kako dalje u budućnost. Ovo su aspekti kada možete da očekujete odlične rezultate na svim poslovima koji zahtevaju svoje ideje, ručni rad, lične zasluge.

LJUBAV
Otvoreno razmišljate o osobi sa kojom radite. Bićete u prilici da se sretnete sa njom i van radnog mesta. Tada se opustite i kažite šta imate. Ovaj period s početka januara je najvažniji za one Device koje su slobodne. Okrenuće se nekim realnim izazovima. Device u braku mogu da očekuju zatišje. Malo napetosti nije na odmet ali opet pronalazite zajednički jezik. U periodu retro Merkura manje prepirke.

ZDRAVLJE
Verovatno će vas umor slomiti. Imuni sitem oslabiti zbog preterivanju u svemu, radu, rad u kući, oko dece, porodice… Morate da se posvetite sebi i uživanjima svog fizičkog tela. Spa centar, tople vode, vežbe meditacije, opuštenje, to je preporuka za ovaj mesec.

Horoskop za 2013 - znak Vaga

POSAO
Odličan početak za ovo sazvežđe. Vi ste inače dinamični puni entuzijazma, nade, ambicije. Imate sve predispozicije da napredujete, uspete. Dobro bi bilo da se maksimalno pokrenete na velike projekte. Dobra komunikacija sa vatrenim znakovima, Ovan, Strelac,Lav. Ne bi bilo loše da Vage druge dekade imaju više putovanja, komunikacije sa osobama iz inostranstva.Vage treće dekade imaće bolji period od druge polovine meseca. Novac vam stiže preko inostranih investicija, putovanja i novih ugovora. Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu. Novac ulažite u poslove koji će vam doneti zadovoljstvo.

LJUBAV
Vi ćete svakako imati dobar provod od nove godine i ostale praznike koji su pred Vama. Vaša zavodljivost nema kraja. Morate da povedete računa ukoliko ste sami da ne preterate u poznanstvima i obećavate da su baš ti partneri jedini. Možete biti uhvaćeni u klopku laži. Opustite se prava osoba ipak dolazi tokom narednog perioda. Vage u braku imaju više sreće u odnosu sa voljenom osobom. Biće uvek dobra energija ako negde zajedno otputuju.

ZDRAVLJE
Dobro raspoloženje leči sve. Nećete imati nekih većih problema sem od druge polovine meseca kada Merkur koji kreće retrogradno podstakne nervni sistem, nervozu. Ipak sa Marsom u 6 polju zdravlja neki od vas će morati da se obrate specijalisti ili zatraže još koje mišljenje drugog lekara.

Horoskop za 2013 - znak Škorpija

POSAO
Bilo vam je teško tokom predhodne godine. Mnogi od vas su ostali bez posla, mnogi nisu uspeli da se stabilizuju i pokrenu posao. Međutim sada je sve to iza Vas i možete polako da odahnete. Saturn napušta vaše sazvežđe, ulazi u vaše drugo polje novca i to u znak koji ima pre svega faktor sreće, Strelac. Potrudite se da budete maksimalno svoji, da imate mnogo entuzijazma. Saradnja će vam biti otvorena sa svim znakovima horoskopa a posebno će se istaći u januaru Strelac, Lav ili Vodolija. Ukoliko želite neko finansijsko ulaganje onda uradite to u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca važna je za sve one koji očekuju odgovor na aplikaciju za nov posao. Imate sreće i bez preteranog stresa uđite u poslovnu novu godinu.

LJUBAV
Tokom celog meseca biće naglašeno stanje u domu, porodici. Važna energija prožimaće sve one koje su u braku ili dužoj vezi. Tu vas očekuje smiraj, dobro zdravlje, zadovoljstvo. Imate sve šanse da se okrenete napretku emocija, jer i Vi i Vaš partner želite otvoreno srce. Malo teža situacija za one koji su slobodni. Zapravi imaćete priliku da se ponovo vratite u staru ljubavnu priču. Nije loša ideja ali pre toga sve raspravite što je bilo loše u vašoj zajednici. Sve je to moguće i preporučljivo pred sam kraj meseca kada i Venera kraljica ljubavi uđe u znak Ribe, stanje egzaltacije i polje ljubavi.

ZDRAVLJE
Regeneracija organizma velika. Ipak čuvajte se hladnih dana. Donji deo kičme posebno osetljiv. Čuvajte svoje zdravlje.

Horoskop za 2012 - znak Strelac

POSAO
Noviteti na polju posla biće preko potrebni. Mesec januar pun posla, zarade. Saturn je ušao u vaše sazvežđe i Vi ćete biti u prilici da se okrenete isključivo sebi, svojim idejama, da istrajete u onome što nameravate. Morate da pazite kada pregovarate jer Mars u vašem trećem polju komunikacija, saobraćaja, rodbine, okruženja može da donese i velikih problema. Strelac zna da bude eksplozivan, ne može da trpi sporo da se stvari odvijaju, traži odmah i sad. Ako ne nađete prijatelje ili saradnike koji su poput Vas teško da ćete ostvariti svoje poslovne planove. Posle 17. januara očekujte dobitak, novac, nasleđe, dobar posao.

LJUBAV
Ako ste u vezi sa Vodolijom, biće problema. Samim tim što je i taj Mars u znaku Vodolije moguće svađe, prepirke. Oboje želite više lične slobode. Ali to nikako ne znači da ste okrenuti nekom prevelikom udaljavanju. To je znak da budete jači i još ozbiljniji u toj svojoj vezi. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da Vas pomeri iz mesta je Vaga i to dupla.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate, imate snage ali ipak se pazite padova, povreda. Brzopleti ste pa je moguće da se u toj žurbi i povredite. Oni koji voze obavezno da povedu računa kada se vraćaju sa nekog slavlja na kolovozu i naravno, manje alkohola!

Horoskop za 2012 - znak Jarac

POSAO
Sam početak meseca verovatno radan, već u prvim danima. Nije to baš neka lepa i posebna informacija za Jarčeve ali je tako. Brine vas novac ali ne kao egzistencija već želite više i mogući su veliki i neočekivani izlivi ulaganja u nove projekte. Ono što je dobro što ćete ipak biti zaštićeni jer polje novca vam daje snagu kroz planetu Veneru koja će omogućiti da dođete do bržih i lakših rešenja. Jarac koji želi neki novi projekat neka ga ne započinje od treće nedelje meseca, posebno zbog retrogradnog Merkura koji svakako svojim dejstvom može da naruši sistem u poslu. Uglavnom treba razmišljati o budućnosti i novim planovima.

LJUBAV
Imaćete uzbudljiv mesec i ljubavni život tokom januara. Stare ljubavi se vraćaju, biće mnogo bolji i otvoreniji prema Vama, čak je ta ljubav predstavljena velikom strašću. Otvoreni ste i takve osobe ćete privlačiti, strance posebno, one koji imaju drugačiji sistem vrednosti. Srećam vam predstoji sa jednim Bikom, Blizancima a možda bi u ovom trenutku bio najbolji jedan dupli Jarac sličan Vama.

ZDRAVLJE
Sve držite pod kontrolom i neće biti većih zdravstvenih problema. Čuvajte vene, srce, krvni pritisak može da varira u zavisnosti od vremena i situacije u kojoj se nalazite. Mlađi neka paze na kičmu, oči. Žene na urogenitalni trakt. Vi ste jak znak i možete dosta toga podneti.

Horoskop za 2012 - znak Vodolija

POSAO
Mesec započinjete dinamično, energično. Mars planeta dinamike, energije u vašem znaku opisuje Vas kao osobu koja je spremna sve. Radićete previše, nećete imati mogućnosti da se odmorite kako treba. Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. Mada, ne bi bilo loše da se pomalo dogovorite sa jednim Ovnom ili Strelcem. Druga polovina meseca može da bude značajna jer ćete se posvetiti nekim starim projektima koje želite da oživite totalno i ,,obučete ih u novo odelo”. Dobro je to što ćete da koristite i svoj šarm da uspete u svemu što radite.

LJUBAV
Odličan period za ljubavne veze, romanse, avanture.Sigurno ste neko ko želi i avanturu ali sačekajte. Bićete u prilici i za to ali od druge polovine meseca. Oni koji su u braku ili vezi nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas verna do kraja, bez rezerve. Vodolije koje nameravaju da uđu u vezu sa Ovnom neka ostave tu ideju za neku drugu priliku ili mesec. Važno je da ćete imati dobar provod i srećan period naročito od druge sedmice meseca.

ZDRAVLJE
Vi morate da idete alternativnim putem. Dobra energija tokom meseca. Za žene da obrate pažnju na hormone za muške Vodolije to će sigurno da bude gornji deo kičme ili oči. Važno je tu pozitivnu energiju osećate i usmeravate na paravi put, onda će biti i manje bolesti.

Horoskop za 2012 - znak Ribe

POSAO
Prva polovina meseca januara može da bude prilično zatvorena. Imate sve izglede da se okrenete nekom neobaveznom pomalo ne profitabilnom poslu. Ali poznavajući vaše ambicije taj period neće trajati dugo već od 10 janura Vi ste u svom fazanu. Jaki, dominantni, krećete u osvajanje poslovnih scena. Dobar posao i nešto novo vas očekuje a ima povezanosti sa inostranstvom. Saradnja sa zemljanim znakovima će vam doneti neizmerni uspeh i bićete čak i protežirani finansijski. Svaki posao koji radite mora da bude nešto što predstavlja nadahnutost, nikako opterećenje, pa makar i novac bio to.

LJUBAV
Biti u vezi znači imati partnera ali ga ne opterećivati stalnim pozivama, proverama, ljubomornim ispadima. To je teško jednom znaku kao što je Vaš. Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. Treća nedelja je važna jer možete da započnete tajnu vezu koja preti završetkom vašem braku ili dugoj vezi. Čuvajte ono što imate i ono što ste dugo godina sticali.

ZDRAVLJE
Zadržavanje tečnosti u organizmu daje problem sa pritiskom. Morate da se okrenete više kretanjem, zdravijim životom. Koristite i Vi kao i vaši predhodnici alternativne puteve do izlečenja ili isceljenja života.
- See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/horoskop/Mesecni-horoskop-za-januar-2015-godine.a-256331.813.html#sthash.YSDOzDVH.dpuf

No comments:

Post a Comment