Thursday, February 12, 2015

Mjesečni horoskop za Mart 2015

Ovan 

undefined

Mesecni horoskop za Ovna predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijalaminimiziranje strahova i strepnji kojima ste, u poslednje vreme, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga. Jačanjem psihološkog potencijala, upalićete sve motore i ubrzo osetićete snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano  napred,  jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Prilika je ovo, svakako, da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Za finansije mesecni horoskop  predviđa: Vladar finansija, Venera, nalazi se do sredine meseca u vašem znaku, što je znak da će vaše finansije biti bolje no obično, da će novac stizati i sa destinacija sa kojih se i najmanje nadate, predviđa mesecni horoskop. Boravak Marsa u vašem znaku, dodatno će pospešiti dobru atmosferu na planu finansija, budući da će pristizati i novac od sklopljenih ugovora ili dogovora.
Komunikacija: Merkur u Vodoliji, u prvoj polovini meseca, činiće vas pomalo rezervisanim u vašoj komunikaciji sa okruženjem, posebno prijateljima, kojih će biti više no uobičajeno. Ipak, ovo je i dobra komunikacija, budući da će te, u ostatku meseca, težiti osamljivanju i da će vam biti teško da nađete zajednički jezik i po pitanju trivijalnih stvari. Zbog ovoga, imaćete dosta suprotstavljenih stavova sa osobama koje smatrate da su, tradicionalno, na vašoj strani, što će izazivati nesporazume. Imajte ovo u vidu i zbog toga izbegavajte rasprave, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav :  Generalno dobro stanje, na ovom planu, kvariće Sunce u Ribama sve do zvaničnog početka proleća, kada ćete dobiti stimulans da krenete u „osvajanje“ ljubavi, predviđa mesecni horoskop. Venera u Ovnu, u prvoj polovini meseca, činiće vas veoma poželjnim suprotnom polu.
Porodica: Za ovo polje mesecni horoskop  predviđa: Sunce u Ribama kao i Jupiter u Lavu, čuvaju dobre porodične odnose dok bi Merkur u Ribama, u drugoj polovini meseca, mogao da dovede do zahlađenja u odnosima, usled vaše povučenosti i nespremnosti na kompromise.
Rad:  Lošu situaciju, usled Sunca u Ribama, dodatno će iskomplikovati ulazak Merkura u Ribe, u drugoj polovini meseca, predviđa vam mesecni horoskop. Neko pokušava da opstruiše vaše radne učinke i da vam načini štetu „cinkarenjem“ kod nadređenih. Ne poveravajte se nikom na radnom mestu. Blago poboljšanje dolazi sa zvaničnim početkom proleća a do tada se angažujte na planiranju novih poslovnih poduhvata, za koje vam se otvaraju mogućnosti u narednom periodu.
Zdravlje:  Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Treba rasporediti, izbalansirati snage sa ličnim zahtevima i onim što okolina od vas očekuje. Onog trenutka kada ovi zahtevi budu u disbalansu, stres će se neminovno javiti. Taj balans, koji organizam po svaku cenu pokušava da postigne u svakoj sekundi, jeste najvažniji. Odredite koliko možete da radite, i toga se pridržavajte.

Psihološko stanje(psiha): Posle Marsa u Jarcu, ovo je najbolji položaj za osnaženje i regeneraciju vaše psihe. Ulaskom Marsa u vaš znak, stvorili su se uslovi da postavite stvari na svoje mesto, kada je u pitanju ono što je najbitnije: vaša psiha, predviđa mesecni horoskopKrenite u akciju raznoraznog „prolećnog spremanja“ i sve će se stabilizovati, kada je vaše zdravlje u pitanju. Uran, u vašem znaku, neumorni je generator stresa, nestrpljivosti, dekoncetracije i netolerancije. Potražite svoj mir.

Bik 

undefined
Mesecni horoskop (monthly horoscope Taurus) je pravljen pažljivo i precizno uz poštovanje svih astroloških postulata i zato je odličan za planiranje vaših mesečnih aktivnosti. Uživajte!
Mesecni horoskop za Bika predviđa dosta komunikacije i druženja sa prijateljima. Prilika je ovo da steknete nova, kao i da učvrstite stara prijateljstva. Reflektori će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite(naravno ako ste bili vredni) a takođe biće prilike da uvećate vaše nepokretnosti. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mesecom, podržan je, u drugoj polovini meseca, od strane planete Merkur koja vam može doneti novog prijatelja ili spoznaju da li vam je sadašnji prijatelj, zaista pravi, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Mesecni horoskop  predviđa da je najbolji način da zaradite novac  kroz profesiju kojom se bavite, dakle, ne skrećite s tog kursa. Iako je Venera u polju koje joj odgovara, biće dosta nepredviđenih okolnosti do prve polovine meseca, dok se ne dočepa znaka u kome se najbolje oseća: Bika. Najbolji način da zaradite biće ako, u prvoj polovini meseca, u poslovne i profesionalne planove, uključite Vodoliju a u drugoj polovini Ribe. Za one koji se bave privatnim poslom(preduzetništvom) važi, zbog ulaska Saturna u znak Strelca, moraju biti oprezni kod svih poslova koji idu po redosledu: ugovaranje-realizacija ugovora-naplata, jer zadnji segment može da „zaškripi“, savetuje vam mesecni horoskop. Ovo je mesec u kome ćete, zbog Venere u Ovnu, dosta trošiti i prosto se čuditi kako vam „kinta“ klizi iz ruku. Savet: u širokom luku zaobilazite prodavnice „krpica“.
Komunikacija: Težište vaše komunikacije biće, u prvoj polovini meseca, na profesionalnom okruženju, a u drugoj polovini poželećete da se opustite u društvu prijatelja, predviđa mesecni horoskop.
Porodica i partnerski odnosi : Jupiter, planeta sreće, čuva vašu porodicu ali će vam  Merkur u Ribama, u drugoj polovini meseca, nametnuti introvertnost, što će, na neki način, dovesti do pada komunikacije sa ukućanima. Te će se prilike, ipak, završiti hepiendom, zahvaljujući Jupiteru. Partnerski odnosi, kako lični, tako i profesionalni, neće sjajno funkcionisati jer se Mars  u Ovnu, nalazi u vašoj 12 oj kući, te se, zbog ove okolnosti, nemojte iznenaditi neprilikama bilo sa poslovnim, bilo sa ličnim partnerom, predviđa mesecni horoskop.
Rad i posao:  Sa ulaskom Venere u znak Bika, u drugoj polovini meseca, poslovna klima se značajno poboljšava i prosto će vas iznenađivati kako vam sve „ide od ruke“, predviđa mesecni horoskop.
Karijera: Strelci ili stranci mogu vam praviti probleme na ovom planu, ali jačanjem mentalnog potencijala stvari se mogu prevazići a neprilike savladati, predviđa mesecni horoskop.
Zdravlje:  Relativno stabilno zdravstveno stanje, dodatno će se poboljšati u drugoj polovini meseca, ulaskom Venere u znak Bika.  Ostaje i dalje problem sa stresom koji pravi Uran u Ovnu. Čoveka koji je “pod stresom” sve nervira, na momente nikoga ne može da trpi, želi da pobegne od svega, lako plane, često se ne seća ničeg lepog iz bliske prošlosti. Posle odmora ustaje umoran, stalno priča o poslu, obavezama, ništa ga ne raduje. Ukoliko ste prepoznali neke simptome kod vas, probajte neku od holističkih metoda u borbi protiv stresa, npr.“tibetance“, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Fokus vaše psihe ostaje i dalje na porodičnom planu. Želećete a i uspevaćete u namerama da stvari postavite na svoje mesto. U prvoj polovini meseca frustriraće vas konflikti na profesionalnom planu. Ulazak Saturna u znak Strelca čini vas ranjivim na neraspoloženja. To je oblik depresije koji će biti jači ili slabiji u zavisnosti od toga kako izlazite na kraj sa stresom. Sa ulaskom Sunca u znak Ovna, sa kalendarskim početkom proleća, doći će do osnaženja vašeg mentalnog potencijala a samim tim i do poboljšanja ukupnog zdravstvenog stanja. 

Blizanci 

undefined

U mesecu smo onoga što je, za većinu vas, najbitnije. Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je stvarno mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Venere koja je protutnjala vašim poljem karijere i stvorila zdravu osnovu  za nastavak meseca, u vašem polju karijere su Sunce  koje će usmeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist i prepredeni Neptun koji će vam pomagati da nadmudrite sve one koji bi rado „da vas vide iza leđa“. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je i dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku  Lav i Ribe, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija: Jupiter u Lavu stavlja vaše mogućnosti za komunikaciju na najvišu lestvicu i gotovo da nema stvari koju vi, vašom moći komunikacije, ne možete postići. Sunce u Ribama, u recepciji sa Jupiterom u Lavu, daće snažan impuls vašoj karijeri uz vašu veštinu komunikacije. Opozitni Merkur, u prvoj polovini meseca, sa vašim poljem komunikacije, zahtevaće više energije za pronalazak rešenja sa okruženjem, predviđa  mesecni horoskop.
Finansije: Mars u Ovnu daće krila onima koji se bave proizvodnjom ili gradnjom, takođe i Venera u Ovnu. Druga polovina meseca doneće bolje uslove za zaradu ali ni prva nije tako loša. Biće i troškova ali pokušajte da nešto uštedite, smanjenjem nepotrebnih troškovaSaturn u kući ugovora, upućuju vas na sklapanje ugovora ili dogovora pa onda na realizaciju istih. Vaš novac nalazi se u realizaciji kako starih, tako i novih ugovora i dogovora. Obratite pažnju na svaku stavku ugovora, savetuje mesecni horoskop.
Porodica i partnerski odnosi:  Saturn i Lilit, u ovim kućama, upućuju na krajnju opreznost, pažljiv i metodičan pristup problemima u kojima se nalazite. Druga polovina meseca doneće neraspoloženje u porodičnim odnosima zbog Merkura u Ribama koji će biti u direktnoj opoziciji sa poljem porodice. Upotrebite mudro vašu veštinu mudrog pronalaska kompromisa, savetuje mesecni horoskop.  Dobro je da  sačekate, zbog Saturna u Strelcu, želite li vašu vezu da ozvaničite brakom.
Ljubav : Dobar period, po ovom pitanju, počeće u drugoj polovini meseca, ulaskom Venere u znak Bika. Ovo će, bogme i otvoriti mogućnosti onima koji su za flertove i tajne ljubavi. Pazite da vas ne provale iako ste, zbog dualnosti, veoma vešti u tom sportu.  Oni koji su singl, neka novu ljubav potraže u nekom Biku, nekom restoranu ili banci, savetuje  mesecni horoskop. Nova veza, posebno je moguća u prvoj polovini meseca.
Karijera:  Malo više truda i zalaganja, pomoglo bi u vašem profesionalnom napretku, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje:  Da li ste znali da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresaAko patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Treba bolje isplanirati vreme. Ko u tome uspe, umnogome se zaštitio od stresa. To jednostavno znači da planirate manje obaveza. Uz izbalansiranu zdravu ishranu i umerenu fizičku aktivnost, bićete na pravom putu izlaska iz začaranog kruga stresa, preporučuje  mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Imaćete utisak da vam nedostaje smisao za ono čime se bavite. Česta odsutnost u mislima iako budete u društvu. Sumnja u poštene namere okoline koja vas okružuje. Pad u komunikaciji, blaži oblik depresije,  će se posebno osetiti u drugoj polovini meseca kada Merkur  bude u znaku Ribe. Družite se više i klonite se osoba sa negativnim stavovima po bilo kojim pitanjima, savetuje mesecni horoskop.

Rak 

undefined
Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije i izvlačenje životnih pouka. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije(težnje). Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost, da ne kažem visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali znaci  pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je uvek vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, ostvariće uspeh, ostali će propasti. Stranci, Strelci, Ribe, Lavovi a u drugoj polovini meseca i Device su, vaša dobitna kombinacija, predviđa mesecni horoskop.
 Finansije: Dobre tendencije, iz prethodnog perioda, nastavljaju se i u ovom mesecu. Vladar kuće finansija nalazi se u kući inostranstva, Strelca i znaku Riba, pa su to okolnosti iz kojih će vam pristizati „kinta“. Jupiter u Lavu, konstantno će dopunjavati vaš novčanik, predviđa mesecni horoskop. Venera u Biku, u drugoj polovini meseca kao i Mars u Ovnu, više no podsticajno će delovati na vaš budžet.
Komunikacija: Sunce i Neptun, u opoziciji sa vašom kućom komunikacije, biće prepreka u komunikaciji sa Ribama, Lavovima, šefovima i ostalim autoritetima, predviđa mesecni horoskop. Rešenje je, kao i uvek, u uključivanju razuma i nedozvoljavanju emocijama da vas oteraju u neprihvatljivo stanje. Budite, i dalje, skeptični prema  osobama u vašem okruženju jer će mnoge biti neiskrene i protkane lukavstvom. U vašem okruženju će biti dosta Vodolija i Riba.
LjubavMesecni horoskop   vam predviđa bolje dane na ovom planu.  Venera u Biku, u drugoj polovini meseca i Mars u Ovnu, ceo mesec, podržavaju vaše ljubavne aspiracije. Budite, dodatno, oprezni u drugoj polovini meseca, budući da će Merkur u Ribama hladiti vaš ljubavni entuzijazam. Usamljeni bi mogli stupiti u vezu sa Ovnom ili Bikom, u drugoj polovini meseca.
Porodica, brak i partnerski odnosiNa porodičnom planu, mesecni horoskop predviđa mnogo bolju situaciju u drugoj polovini meseca. Sklad, kome težite u domu, uglavnom će biti postignut bez većih napora. Partnerski odnosi dobijaju na dinamici i tu morate biti strpljivi i požrtvovani, budući da će biti dešavanja koja ne odobravate iz sveg srca, poručuje mesecni horoskop. Uran, iz opozicije, pretnja je vašem polju doma i porodice a Saturn u svom prirodnom 12 om polju stavljaće, povremeno, vaš brak na probu izdržljivosti.
Karijera i rad:  Vašu idiličnu atmosferu na radnom mestu kvari zahtev viših instanci za većom odgovornošću kao i većim radnim naporima, poručuje mesecni horoskop. Pored stresa koji je i dosad bio prisutan, novine su jači tempo rada i mogućnost nagrade ukoliko ispunite zacrtane zadatke.
ZdravljeAko patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Ljudi ne bi trebalo previše kritički da gledaju u prošlost i razmišljaju o budućnosti, jer to može da prizove stres. Recimo, oni koji stalno razmišljaju o prošlosti i o tome šta sve nisu uspeli da postignu, sigurno će se osećati loše. A sa druge strane, nije dobro ni stalno mozgati šta nas sve čeka u budućnostisavetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Napeti ste i, uglavnom, nespokojni. Čini se da vas muči neizvesnost na mnogim životnim poljima, što bi mogli stabilizovati sa druženjem sa osobama pozitivnog stava prema životu. Ovo je posledica Urana u znaku Ovna. Morate, ako niste do sada, pod hitno, pronaći neki psihološki ventil ili će stres učiniti svoje. Situacija na profesionalnom planu, umnogome će, povratno, stabilizovati ili ne, vašu psihu, predviđa mesecni horoskop.

Lav 

undefined
Mesecni horoskop  nalazi da su ključni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija. Lavovi su izašli iz meseca u kojem su bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati  finansijski priliv od istog. Prosto nećete verovati ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa i depresije, predviđa mesecni horoskop. Ojačanjem polja psihe, prisustvom Sunca u njemu, poboljšaćete kompletnu zdravstvenu sliku. 
Finansije: Planeta vaših finansija, Merkur, je u znaku Vodolije, koji vlada vašim ugovorima, što znači da bi zaradili morate se potruditi da sklopite što bolje ugovore. Za mnoge ovaj položaj znači i da će finansijski zavisiti  od bračnog ili poslovnog partnera. Ulazak Merkura u Ribe, u drugoj polovini meseca, nagoveštava manji pad u finansijama. Venera u Biku, u drugoj polovini meseca i Mars u Ovnu tokom celog meseca, obećavaju, ako budete vredni, lepše finansijske trenutke. Ako ste preduzetnik, očekuju vas lepši dani, tvrdi mesecni horoskop.
Komunikacija:  Merkur u Vodoliji u prvoj polovini meseca a Venera u Biku u drugoj polovini, obezediće vam dobru komunikaciju sa okruženjem, poručuje mesecni horoskop.
Porodica:  Lepi dani, kada je porodica u pitanju, trajaće celog meseca, predviđa mesecni horoskop. Iskoristite ovu okolnost da što duže vremena provedete u krugu porodice.
Ljubav: Kad je ljubav u pitanju, vi ste, trenutno, verovatno najsretniji znak u horoskopu i tako će biti i ovaj mesec. Opreznost, na ovom planu,  zahteva prisustvo saturna u znaku Strelca. Malo nepoverenja na relaciji vi-partner, neće škoditi već samo može biti korisno, poručuje  mesecni horoskop. Ako niste u vezi, u vaš bi život mogla ući osoba sa znatnom razlikom u godinama(više od 7) ili pak Jarac.
Brak i partnerski odnosi: Vaša želja za ličnim prosperitetom, mogla bi zasmetati vašem partneru i biti kamen spoticanja u narednom periodu, poručuje mesecni horoskop.
Karijera: Druga polovina meseca je dobar period za vašu karijeru, budući da je Venera u svom sedištu, znaku Bika. Biće ovo prilika za unapređenje ili kratkoročnu novčanu nagradu, predviđa  mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Jupiter u Lavu, stvara vam optimizam, što je idealno za vašu psihološku stabilizaciju. Veoma stabilno stanje, usled Sunca u znaku Riba će karakterisati prve dve dekade meseca. Ipak, obratite pažnju na anksioznost(strepnju), usled Neptuna u vašoj kući psihe, poručuje mesecni horoskop.

 Djevica 

undefined
Mesecni horoskop  kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstvaMesecni horoskop  predviđa mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao za analitičnost, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora(u ovo spada i bračni!), mesecni horoskop   vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti u vašu korist. Sunce i Merkur u Ribama, pomoći će vam, svako na svoj način, da lako izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, napred ali imajte na umu izreku: „opreznost je majka mudrosti“. Sve akcije na polju ugovora, zahtevaju pažljivo planiranje i tačne proračune,  savetuje mesecni horoskop.
Finansije:  Od toga koliko budete vešti da sklopite kvalitetan ugovor ili dogovor, direktno će zavisiti količina novca u vašem džepu, budući da se planeta finansija veći deo meseca nalazi u kući zarade od ugovora, poručuje vam mesecni horoskop. Ulazak Venere u znak Bika, u svoje sedište, u drugoj polovini meseca, takođe će doprineti finansijskom napretku. Mars u Ovnu takođe je odličan položaj za zaradu od sklopljenih sporazuma i on vas prati ceo mesec.
Komunikacija : Vaša spretnost u komuniciranju, najviše će vam pomoći u poslovnim kombinacijama i pomoću nje ćete dobiti neophodnu podršku. Merkur u Ribama, u drugoj polovini meseca, doprineće slabijoj komunikaciji, bilo sa poslovnim, bilo sa bračnim partnerom, predviđa mesecni horoskop.
Dom i porodica:  Saturn u znaku Strelca, bavi se odnosima u porodici i ispituje koliko je zdrav odnos između ukućana, konstatuje mesecni horoskop. Ne padajte u vatru i sve probleme rešavajte racionalno i nikako na brzinu.
Ljubav: Ovo je period u kome najbolje funkcionišu tajne ljubavi, oni koji su vezi, u prvi plan bi trebalo da stave razum a ne emocije, predviđa mesecni horoskop. Slobodni bi mogli upoznati Strelca ili Lava,  u drugoj polovini meseca.
Posao:  Rad, to sam ja, biće vaše geslo u prvoj polovini mesecaVaše će aktivnosti biti koncentrisane na oblast zarade od ugovora, predviđa mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Generalno, ovo je stabilno polje za vas, pogotovu u prve dve dekade meseca, predviđa mesecni horoskop. Manji nesporazumi, koji su mogući u drugoj polovini meseca, posledica su lošeg položaja Merkura u Ribama.
Karijera:  Ponavlja se situacija iz prošlog perioda: profesionalni uspeh, u prvoj polovini meseca, isključivo i jedino će zavisiti od vaše vrednoće. Zbog  Merkura u Ribama, u drugoj polovini meseca, budite spremni na pad aktivnosti, a takođe budite pažljivi pri potpisivanju ugovora, savetuje vam mesecni horoskop. Sunce, u kući ugovora, dodatno će podstaći pronalazak novih mogućnosti na profesionalnom planu.
ZdravljeDa li znate da je SZO proglasila epidemiju stresa?Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Naučite da kažete “ne”. Kada nešto nećete, ne možete ili ne želite da uradite, kažite „ne“ i stanite iza te reči.
Psihološko stanje(psiha):  Fizičko pražnjenje, vaša je dobitna kombinacija kada poželite da popravite vaše psihološko stanje. Upamtite ovo i pre nego posegnete za nekom pilulom, zapitajte se da li ste se dovoljno šetali(rekreirali) u prethodnom periodu. Mars u Ovnu preporodiće, u ovom mesecu, vašu psihu a samim tim i kompletno zdravlje. Svaka fizička aktivnost, više će nego dobro doći i vašem telu i vašoj psihi. 

 Vaga 

undefined
Mesecni horoskop  kaže da su reflektori, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuju vas pozitivni trendovi pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, to sam jabiće vaše geslo u ovom mesecu. Na radnom mestu biće više, no uobičajeno, primećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Na zdravstvenom planu, prvenstveno, trebalo bi naći  ventil koji će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa stresom i  depresijom. Više boravka na suncu, u ovom mesecu, mnogo će pomoći u lučenju serotonina koji će lako rasterati oblake letargije i neraspoloženja. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rešite, probleme na ovom planu. Odlazak suvladara vaše kuće posla u znak Lava i vašu prirodnu 11 kuću, ukazuje da je ključ vašeg posla oslonac na prijatelje kao i da će zarada od profesije kojom se bavite biti impozantna, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Mars u kući ugovora i znaku Ovna, ceo mesec, i Venera u Biku, u drugoj polovini meseca, obećavaju sjajne prilike na ovom planu. Druga polovina meseca, posebno je povoljna za one koji sklope neki ugovor pa očekuju novac od realizacije istog. Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita, preporučuje mesecni horoskop.
Komunikacija: Saturn, iz vašeg polja komunikacije, stvara napet odnos sa vašim radnim okruženjem a, takođe i Merkur u Ribama, u drugoj polovini meseca, nalazi se u nepovoljnom položaju. Ipak, ovo nije strašno, budući da se Jupiter, kao vladar vaše kuće komunikacija, nalazi u Lavu. Najlakše ćete naći zajednički jezik sa Lavovima, Vodolijama i prijateljima, predviđa mesecni horoskop.
Dom i porodica:   Planeta koja vlada vašim domom, nalazi se u znaku nad kojim nema kontrolu, pa se to može preneti i na vašu situaciju u porodici: dešavanja, uopšte, nisu pod vašom kontrolom, a ova činjenica je dodatni izvor stresa, predviđa mesecni horoskop..
Ljubav:  Planeta ljubavi, Venera, prvu polovinu meseca, nalazi se u kući ugovora, što je idealna prilika za one koji su namerili da uplove u bračnu luku. Drugu polovinu meseca nalazi se u kući seksa(šta ima bolje, zar ne). Suvladar vašeg polja ljubavi, Saturn, nalazi se u vašoj kući komunikacije što je znak da će na ovom planu, verovatno, biti problema. Slobodni budućeg partnera mogu sresti na javnom mestu, a ovaj položaj ukazuje i na mogućnost zasnivanja bračne zajednice, ukoliko se druge okolnosti slože, prdviđa mesecni horoskop.
Rad: Prilike na radnom mestu su dobre, budući da vašim poljem rada plovi Sunce i da se suvladar Ribe, Jupiter, nalazi u Lavu. Prijatelji, uticajni ljudi i nadređeni, su i dalje ti koji bi vam mogli dosta pomoći da se popnete stepenik više u poslu koji obavljate, poručuje vam mesecni horoskop.
Brak i partnerski odnosi: Usled Marsa u Ovnu ceo mesec i Venere, u prvoj polovini meseca, za očekivati je stabilno stanje na ovom planu, predviđa mesecni horoskop. Ne provocirajte rasprave i ne ulazite u poslovna partnerstva, budući da vašim poljem partnerstava tranzitira Južni čvor: gubici.
Psihološko stanje(psiha): Entuzijazam, želja za započinjanje novih poslova i projekata, zaljubljivost na prvi pogled, želja za preuzimanjem inicijative na svim životnim planovima, strast u ljubavnim vezama, jaka zahtevnost na privatnom i poslovnom planu, sklonost flertu, želja za nezavisnošću, biće karakteristika vaše psihe u prvoj polovini meseca. Potreba za ostvarivanjem čvršće stabilnosti na poslovno-finansijskom planu, težnja ka stabilnim i pouzdanim ljudima i situacijama, krajnje pragmatično i racionalno razmišljanje, karakteristike su vaše psihe u drugoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop. U prvoj polovini meseca bićete pod stresom koji bi vam mogao inicirati anksioznost.

 Škorpija 

undefined
Ključne reči za ovaj mesec su: ljubavi, hobiji, slobodno vreme, preduzimljivost. Ovaj mesec je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da razmisle pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Ljubav, to sam ja“, biće geslo Škorpije u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena: ljubavi. Osim Sunca, dobrobit na ovom planu, podržaće i Neptun, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Boravak Saturna u vašoj kući finansija, poručuje vam da buduće finansijske operacije morate dobro osmišljavati i proračunavati, želite li više uspeha u njima. Takođe, na naplatu morate čekati više nego što ste do sada navikli jer gde god je Saturn prisutan, faktor vreme i čekanje dolaze u prvi plan, predviđa mesecni horoskop. Vladar kuće finansija nalazi se u kući profesije što je znak da na profesionalnom planu morate“zapeti“, ne bi li bilo više novca.
Komunikacija: Budući da Saturn vlada vašom komunikacijom a da se on nalazi u svojoj 12 oj kući(znak Strelca) imaćete teškoća u komunikaciji sa okruženjem. Vrh kardinalnog T kvadrata tranzitira kućom komunikacije a druga dva ugla su u kući problema i rada pa je ovde, u ovim oblastima, neophodno da razvije kvalitete kao što su balans, svest o drugim ljudima i njihovim potrebama i, samim tim – sposobnost kompromisa.
Ljubav:  Vašu ljubav štiti sjajan položaj Jupitera u znaku Lava.Vladar vaše kuće ljubavi nalazi se u kući karijere, što znači da u narednom periodu možete naći(sresti i da je ne tražite) ljubav u okruženju profesije kojom se bavite. Iskušenje vaše ljubavi vreba vas iz polja prijatelja i onoga što najviše želite i radi se o osobi koju ne možete lako prepoznati, poručuje vam mesecni horoskop.
Posao(radno mesto): Na ovom planu vri, čak su tri planete u kući posla i tu, bez dileme, ćete ulagati najviše energijepredviđa mesecni horoskop . Za napredak u poslu, neophodno je da razvijete kvalitete kao što su balans, svest o drugim ljudima i njihovim potrebama i, samim tim – sposobnost kompromisa.
Brak i partnerski odnosi: Relativno dobre odnose, u prvoj polovini meseca, zameniće sjajni, koje će usloviti kretanje Venere kroz znak Bika,  predviđa mesecni horoskop. Venera u Ovnu, u prvoj polovini meseca, uneće žara u vaš brak. Morate, ipak, voditi računa da vaš brak ne trpi zbog zauzetosti na profesionalnom planu.
Karijera: Sjajan period za vašu karijeru, nastavlja se, predviđa mesecni horoskop. Strelac ili Ribe, imaju bitnog uticaja na vašu karijeru, takođe, ona dobija na veličini iz dana u dan.
Zdravlje:  Da li ste čuli da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresa? Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Dovoljna količina sna, jedna je od najbitnijih komponenti psihičkog i fizičkog zdravlja.  Zdravlje je najpreče, upozorava mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Prva polovina meseca osiguraće stabilnost vaše psihe, predviđa mesecni horoskopOstatak meseca ostavljaće kod vas utisak usamljenosti i činiće vam se da sa mnogim problemima ne možete da izađete na kraj, što je, u stvari, blaži oblik depresivnosti, prouzrokovan položajem Merkura u znaku Ribe.

 Strijelac 

undefined
Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i veliki zamah u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj meri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer možete naleteti na razmirice početkom meseca, zbog Lilita iz opozicije. Posle dužeg vremena u vaš dom ušlo je Sunce. Očekujte posetu osoba u znaku Lava, Ribe, Strelca  ili prijatne spoljašnosti vašem domu, predviđa mesecni horoskop. Drugi deo meseca označiće, više no obično, pojačana komunikacija sa članovima porodice, predviđa mesecni horoskop.
Komunikacija :  Prva polovina meseca, zbog boravka Merkura u vašoj kući komunikacije, obilovaće prijatnim susretima, kako  u radnom okruženju, tako i na ličnom planu, predviđa mesecni horoskop.
Finansije: Početak meseca stvara jaku napetost i stres koji se prelamaju preko kuće finansija, predviđa mesecni horoskop.  Ove nevolje će izroditi svest da je neophodno da razvijete kvalitete kao što su balans, svest o drugim ljudima i njihovim potrebama i, samim tim sposobnost kompromisa.
Dom i porodica:  Finansije će biti najveći remetilački faktor na ovom planu, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav:   Burno stanje, na ovom planu, nastavlja se i početkom meseca, predviđa mesecni horoskop. Balans, svest o potrebama vašeg partnera, mogao bi dovesti do kompromisnog stanja u vašoj vezi. Zaista dosta energije ćete uložiti na polju ljubavi i to je ono što će najviše zaokupljati vaše misli. Slobodni bi budućeg partnera mogli da pronađu u nekoj Biku ili Vagi, a oni koji imaju partnera, mogu da očekuju smirenje bure u drugoj polovini meseca.
Posao i rad:   Problemi koji će zahtevati balansiranje, pojačanu svest o potrebama vaših poslovnih saradnika i okruženja i na kraju, postizanje kompromisa, sastavni su deo događanja u prvom delu meseca, predviđa mesecni horoskop. U drugoj polovini stvari dolaze na svoje mesto i vaš brod uplovljava u relativno mirnu luku.
Brak i partnerski odnosi:  Vladar vaših partnerskih odnosa nalazi se u kući komunikacije što je nedvosmislen znak da komunikacijom morate rešavati sve probleme. Do malo slabije komunikacije u partnerskim odnosima doći će u drugoj polovini meseca, sa ulaskom Merkura u znak Ribe, poručuje mesecni horoskop. Kompleksnost partnerskih odnosa biće izražena sve vreme boravka Saturna u vašem znaku, budući da je on u opoziciji sa poljem partnerskih odnosa. Setite se ovoga kad god vaši partnerski odnosi upadnu u krizu.
Karijera: Dosta je planeta, od polovine meseca 3 planete, u opoziciji sa vašim poljem karijere, što ukazuje na potrebu balansiranja i postizanja kompromisa sa poslovnim okruženjem i nadređenima, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje:  Da li ste znali da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresa? Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Treba bolje isplanirati vreme. Ko u tome uspe, umnogome se zaštitio od stresa. To jednostavno znači da planirate manje obaveza. Uz izbalansiranu zdravu ishranu i umerenu fizičku aktivnost, bićete na pravom putu izlaska iz začaranog kruga stresa, savetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha):  Još se niste navikli na opterećujući uticaj Saturna koi vam stvara utisak kamena vezanog za nogu. Saturn, u vašem znaku, će vam generisati depresiju, koja će se, u drugoj polovini meseca, pojačati, što će biti prilično vidljivo ako doživite iznenadni stres, predviđa mesecni horoskop.

 Jarac 

undefined
Centar događanja za ovaj mesec je u komunikaciji, odlasku na kraće puteve i odnosima sa braćom i sestrama. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namere, u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane. Ljudski je grešiti, zato ne dozvolite da odsustvo dobre komunikacije zatvori vrata na koja ste navikli da ulazite jer na toj adresi stanuju oni do kojih vam je stalo. Upamtite i premisu, mada ste je vi veoma svesni, da na uspeh u životu, svake osobe, presudnu ulogu ima sposobnost dobrog komuniciranja sa okolinom. Iz vašeg odnosa sa okruženjem, psiholozi i psihijatri procenjuju vaše psihičko zdravlje! Jednom rečju: komunikacija je univerzalni ključ za rajska vrata, poručuje mesecni horoskop! U prvoj polovini meseca, dok Merkur bude u Vodoliji, komunikacija će za cilj imati finansijske ciljeve. Glavni vladar vaše komunikacije, nalazi se u vatrenom znaku, pa je to znak da ćete, u komunikaciji, često, padati u „vatru“.
Finansije:  Merkur, koji dolazi iz kuće ugovora i kuće profesije, ukazuje na to da u ovim oblastima morate pojačati komunikaciju, želite li veće sume u svom džepu, savetuje mesecni horoskop. Jupiter u kući zarade od ugovora i nasledstva, ukazuje na moguće veće sume novca povodom tih okolnosti.
Komunikacija: Inače sjajne okolnosti za komunikaciju, biće pojačane u drugoj polovini meseca, tvrdi  mesecni horoskop.
Dom i porodica:  Veoma napeti odnosi u prvoj polovini meseca, doneće vam dosta stresa. Rešenje je u balansiranju, shvatanju potreba ukućana i na kraju-postizanju kompromisa, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav:  Posle dosta strasti i turbulencija, u prvoj polovini meseca, ljubav će uploviti u mirnije vode, u drugoj polovini meseca  predviđa mesecni horoskop. Singl osobe, novu, bi ljubav mogle pronaći u Biku ili Ovnu. Ne dozvolite da se problemi druge prirode prelamaju preko polja ljubavi.
Posao:  Znatno bolje prilike, u prvoj polovini meseca, pratiće i adekvatna finansijska nadoknada, predviđa mesecni horoskop.  Za nezaposlene,  prva polovina meseca je pogodna za potragu za radnim angažmanom. Zaposlenje vam zavisi od Vodolije.
Karijera:   Prvu polovinu meseca karakterisaće dosta stresa i zahtev za postizanjem kompromisa sa profesionalnim okruženjem, dok će druga polovina označiti dosta smireniju atmosferu i prilike u kojima ste navikli da funkcionišete, predviđa mesecni horoskop.
Zdravlje: Stres na relaciji porodica-karijera, umnogome je remetilački faktor vašeg zdravlja. Pripazite na količinu hrane koju unosite, savetuje vam mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Dosta bolja situacija na ovom planu, budući da se Sunce i Jupiter nalaze u recepciji. Stabilnost psihe kvari stres kao posledica boravka Saturna u znaku Strelca(vaše polje psihe).

 Vodolija 

undefined
Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih događanja na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete da je pravo vreme da date podstrek svom hedonizmu, ponajpre vezanom za hranu. U hrani nećete mnogo eksperimentisati već ćete se osloniti na provereno lepe i ukusne stvari, npr. roštilj i pečenje. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga,  Sunce  izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7 dana(nedelja, meseci)“ jer je 7 broj gubitaka. Najbolji način za zaradu biće sklapanje ugovora ili dogovora. Moguće je i da vas „pogodi“ bračno partnerstvo. Osobe koje imaju privatan posao imaju veće šanse za zaradu. Družite se sa Lavovima, Strelcima i Ribama, bavite se preduzetništvom, biće od pomoći, predviđa mesecni horoskop.
Finansije:  Stabilnost,  po ovom pitanju, i dalje je prisutna. Neptunu i Suncu, koji  brinu o vašim finansijama, u naporima će se pridružiti Merkur u drugoj polovini meseca. Strelci i Lavovi, najbolja su solucija da poboljšate vašu zaradu, savetuje mesecni horoskop.
Komunikacija i kraći putevi:  Odnosi na relaciji komunikacija, kraći putevi-vaše aspiracije, prelamaju se u stres i probleme i zahtevaju od vas uspostavljanje balansa, svesti o tuđim potrebama i na kraju-postizanje kompromisa, predviđa mesecni horoskop
Dom i porodicaMesecni horoskop  kaže da će prilike u porodici biti na manjem ispitu u prvoj polovini meseca a da će sve doći na svoje mesto, da će brod uploviti u mirnu luku, u drugom delu meseca.
Ljubav:  Ljubav je moj kiseonik, biće vaše geslo u prvoj polovini meseca. U drugom delu meseca vreme je da svom partneru poklonite nešto: bitan je znak pažnje ne i vrednost poklona, savetuje mesecni horoskop. Saturn iz opozicije i dalje vreba priliku da baci na probu i iskušenje vaše ljubavne odnose. Razdoblje prve polovine meseca je sjajan period za one koji su usamljeni, da pronađu izabranika svog srca. Favorit je, takođe, Vodolija.
Posao:  Problemi koji utiču na vašu psihu, reflektuju se na kvalitet vašeg posla i to nadležni primećuju, poručuje vam mesecni horoskop. Sunce iz Ribe pravi trigon sa vašom kućom rada, što će davati podsticaj vašim radnim aktivnostima.
Brak i partnerski odnosi:  Sjajne okolnosti, na ovom području, i dalje traju, poručuje vam mesecni horoskop.Merkur, u opoziciji sa kućom partnerstava, stavljaće, povremeno, vaše odnose na ispite i iskušenja ali je Jupiter u Lavu od njega jači. Ukoliko budete u prilici da sklapate novi ugovor ili dogovor, učinite to u prvoj polovini meseca.
Karijera:   Mars u Ovnu, Sunce u Ribama, daju snažan podsticaj vašoj karijeri, ne spavajte, iskoristite to, savetuje vam mesecni horoskop.
Zdravlje:  Da li znate da je SZO proglasila epidemiju stresa svetskih razmera? Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. 
Ljudi ne bi trebalo previše kritički da gledaju u prošlost i razmišljaju o budućnosti, jer to može da prizove stres. Recimo, oni koji stalno razmišljaju o prošlosti i o tome šta sve nisu uspeli da postignu, sigurno će se osećati loše. A sa druge strane, nije dobro ni stalno mozgati šta nas sve čeka u budućnosti.
Drugačije rečeno, pesimizam i optimizam nisu dobre strategije, već treba biti realan. Sadašnjost je ono što možemo da kontrolišemo, na šta možemo da utičemo – uz adekvatno planiranje budućnosti i korišćenje grešaka iz prošlosti da bismo iz njih nešto naučili, a ne da bismo sebe zbog toga večno mučili.
Psihološko stanje(psiha):  I dalje, muči vas anksioznost(strepnja). Ovo će se najviše osetiti u drugoj polovini meseca meseca. Pojačajte komunikaciju sa okruženjem, birajte društvo „pozitivnih“ osoba i  ne ulazite u konflikte, savetuje mesecni horoskop. 

 Ribe 

undefined
Sunčev sjaj i energija obasjavaće, većim delom meseca, sazvežđe Ribe. Uz njegovu pomoć moći ćete  da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu unatrag, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se, s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Vašoj afirmaciji doprineće, pored vas samih, Lav i pretpostavljeni kao i sve što je u simbolici ovog znaka. U polje profesije ušao je Saturn, tako da ćete uskoro, morati da preuzmete odgovornost za ono što radite kao i da se više trudite. Jupiter u polju  rada, obezbediće vam i određeni nivo sreće, poručujemesecni horoskop.
Finansije:  Obe planete, od kojih zavisi vaš finansijski uspeh, nalaze se u vašem polju finansija, i svaka, na svoj način, doprineće istom, predviđa mesecni horoskop. Tu je i Uran koji stvara dodatnu dozu stresa na planu finansija a isto tako je kadar da donese velike gubitke, pogotovu što istim polje tranzitira i Južni Čvor(gubici). Sklapanje ugovora i njegova realizacija bi doneli, ali nešto manje, novca.
Komunikacija i kraći putevi:  Sa Merkurom u Vodoliji i Venerom u Ovnu, u prvoj polovini meseca, nemate izgleda na dobru komunikaciju sa okruženjem, poručuje mesecni horoskop. Situacija se, iz osnove menja nabolje, u drugoj polovini meseca, ulaskom Merkura u vaš znak i Venere u znak Bika.
Dom i porodica: Loša situacija, iz prve polovine meseca, tek se malo menja nabolje, u drugoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop.
Ljubav:    Napet odnos, koji traži balansiranje, svest o partneru i njegovim potrebama trebalo bi da iznedri sposobnost uspostavljanja kompromisa sa partnerom, poručuje  mesecni horoskop. Strasti i stresa, biće u prvoj polovini meseca, dok je ostatak meseca zadužen za mirnije tonove i stabilniju ljubav.
Rad i posao:  Na ovom planu, i dalje, nema problema, sve je pod kontrolom ali nemojte da prestanete da se trudite. Sve više vaš posao postaje zahtevan i čini se da nemate mesta za manevar izvrdavanja i bežanja od odgovornosti.
Brak i partnerski odnosi:Loša situacija, iz prve polovine meseca, tek se malo menja nabolje, u drugoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop. Nespokojstvu, koje zavlada povremeno, nema mesta. Ipak, proverite ponekad alibi partnera.
Zdravlje: Da li znate da je SZO proglasila svetsku epidemiju stresa? Ako patite od nesanice, umora, napetosti, straha, glavobolja, bolova u mišićima, neraspoloženi ste, preosetljivi, razdražljivi i rasejani, glavni krivac je stres. Dobar način da se organizam dovede u stanje ravnoteže jeste prepuštanje uživanjima u redovnim vremenskim intervalima koja će vas učiniti vedrijim. To znači da svakog dana, nedelje, meseca i godine treba da izdvojimo određeno vreme za sebe i za uživanje u aktivnostima, mestima i sa ljudima koje volimo. Recimo, raditi nešto za svoju dušu – slušati dobru muziku, gledati film, čitati knjigu, slikati, ili jednostavno biti sam i razmišljati o nekim lepim stvarimasavetuje mesecni horoskop.
Psihološko stanje(psiha): Sa Venerom u znaku Ovna, u prvoj polovini meseca, bićete podložniji stresu i anksioznosti, što možete kompenzovati  ishranom i sa dovoljno odmaranja. Ulaskom Venere u znak Bika, u drugoj polovini meseca, sve kockice, kada je vaša psiha u pitanju, slažu se, predviđa mesecni horoskop.

No comments:

Post a Comment