Sunday, November 4, 2012

Sedmicni Horoskop 4-11. 11.2012



OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao- Treća dekada vašeg znaka pod najboljim je uticajem Marsa, vašeg vladaoca tako da se možete nadati uspehu u radu sa strancima.Oni koji su rođeni krajem marta i početkom aprila mogu doneti pogrešene odluke jer ih ugrožava retrogradni hod Merkura koji ih čini brzopletim i nedovoljno tolerantnim. Finansijska situacija se popravlja zahvaljujući poslovnom partneru, naročito ako ste angažovani na poslu sa strancima.
Ljubav- Relativno miran i dobar period koji treba mudro da iskoristite ako želite da osvojite osobu koja je izuzetno kvalitetna kao ličnost, odmerena i spremna da sa vama uđe u ozbiljnu vezu. Nemojte ni pomisliti na paralelnu vezu jer će partner to skupo da vam naplati. Moguć je rastanak zbog vaše nesmotrenosti.
Zdravlje – Dobro se osećate.



BIK (21.4.- 21.5)
Posao- Retrogradni Merkur, planeta biznisa koji vlada vašom astrološkom kućom posla  novca do te mere je oslabljen u Strelcu da se vi ne usuđujete ni da krenete u neke nove poslove u strahu da bi nešto moglo da se dogodi što će da pokvari vaše planove. Ne odustajte od saradnje sa Vagom ili drugim Bikom ali sa Strelcem ili Vodolijom saradnja je više nego stresna.
Ljubav- Ako se zadovoljite onim što imate, situacija će se stabilizovati čak i ako vam veza u kojoj ste ne odgovara po mnogo čemu. Maštanje o nekom ko je nestalan, svojeglav ali vama beskrajno šarmantan donosi vam više glavobolje i neraspoloženja nego zadovoljstva. Ako želite sigurnost potražite Škorpiju, ako želite uzbuđenja, onda Ovna.
Zdravlje – Pređite na dijetalni načn ishrane.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao- Vaša želja da radite na dva nova projekta ne bazira na vašim realnim sposobnostima jer ste prilično umorni. Poslovni partner je zavidan na vaše uspehe i može vam napraviti neku vrstu zamke u vidu zajedničkog posla i navodne želje za pomirenjem. Pod velikim ste pritiskom zbog mnogih problema, uključujući tu i neraščišćene odnose sa familijom.
Ljubav- Astrološko polje partnerskih odnosa u velikoj meri je opterećeno retrogradnim Merkurom koji simbolizuje vas i vaš pogrešan satav. Ako dođe do krize u vezi, pripisaćete to partneru a u stvari i vi ga verovatno opterećujete previše svojim dilemama, promenama raspoloženja i velikim ličnim ambicijama. Slobodni Blizanci mogu započeti vezu sa Ovnom.
Zdravlje – Skloni ste povredama.



RAK (22.6. - 22.7.)
Posao- Za vas nastupa naporan period, zato ne započinjite nove poslove ako niste završili sve što ste preuzeli na sebe jer ćete biti prilično angažovani na nekim novim dužnostima. Možete očekivati ponude sa različitih strana, posebno od jednog Lava Ovna ili Škorpije. Retrogradan Merkur donosi neprilike sa nedisciplinovanim saradnicima. Priželjkujete glamurozan posao, i može se dogoditi da o tome vodite razgovore s vrlo važnom osobom.
Ljubav- Niste načisto šta želite osim ako ste u vezi koja traje duže od četiri godine. Moguće da će krenuti put stabilizacije i da ćete prihvatiti realnost umesto nerealnih želja. Ako sumnjate u partnerovu vernost, svoja razmišljanja na tu temu nemojte pred njm iznositi, čak i da ste u pravu, on to neće priznati, samo će se više pripaziti a vi ćete ostati u dilemi šta da mislite.
Zdravlje – Nervoza.

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao- Nepotrebno odlažete poslove koji zahtevaju od vas veće angažovanje. Netaktičnost može doneti probleme, posebno u komunikaciji sa Blizancima ili Strelcem.Moguć je poziv iz inostranstva u vezi sa putem na koji bi trebalo da relativno skoro odete. Pokušajte da ubedite Vagu ili Bika da pristanu na vaše predloge, i dajte im neku vrstu garancije da nećete odustati od zajedničkog posla.
Ljubav- Jedan Ovan će pokušati da vam se nametne a Vodolija može lako da se osmeli da vam se udvara iako ste joj verovatno dali na znanje da u nju nemate poverenja. Oni koji su u braku moraju da pokažu više taktičnosti prema partnerovim promenama raspoloženja.Ne popuštajte pred šarmom Blizanaca koji žele da vas ubede u svoja osećanja.
Zdravlje –Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. - 22.9.)
Posao- Ne odustajte od potrebe da se eksponirate u javnosti ali to radite sa mnogo takta i šarma pa malo ko primećuje vašu potrebu za isticanjem. Većina predstavnika vašeg znaka ima šta da ponudi, posebno u sferi umetnosti ali mimo ličnog angažovanja dobijate sjajnu ponudu  u vezi sa kojom ćete se nepotrebno dugo dvoumiti. Mogući vanredni troškovi.
Ljubav- Retrogradan Merkur, vladalac vašeg znaka totalo vas demorališe po pitanju porodičnih odnosa u okviru kojih niste u stanju da sagledate svoju ulogu realno niti da preuzmete odgovornost za neke događaje. Ljubavni život je pod stresom zbog nekih nerešenih porodičnih pitanja a ako ste zaljubljeni u Ribe ne odustajte od te veze, nađite vremena za partnera.
Zdravlje – Nervoza.



VAGA (23.9. - 22.10.)
Posao- Štiti vas tranzit Venere, planete koja je vladalac vašeg znaka i koja vam daje sigurnost u sebe, popularnost ali ipak, pravi napet aspekt sa Plutonom. To znači da biste morali prihvatiti ponudu jednog Ovna ili Škorpije, to je za vaše dobro i ako treba žrtvujete svoje slobodno vreme i posvetite se projektu na kome ćete imati prilike da iskažete svoje znanje i talente.
Ljubav- Veza sa Devicom, Blizancima ili Stelcem može biti prilično stresna. Jarca i Škorpiju držite na pristojnoj distanci naročito ako se radi o kolegama koji nisu slobodni. Moguće je udvaranje od strane Vodolije prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Bićete u prilici da joj date na znanje koliko vam je stalo do nje ali i da mora da poštuje pravila „igre“.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.



ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao- U sferi finansija imate najviše problema i najvažnije vam je da se stabilizujete ali nešto može krenuti naopako kada se tome najmanje nadate,mogu iskrsnuti vanredni troškovi. Iznenadna ponuda od onih koji rade sa strancima ili iz inostranstva može biti dobro rešenje ali ne žurite sa potpisivanjem bilo kakvih sporazuma ili ugovora, jer se to ne radi u vreme retrogradnog Merkura.
Ljubav- Možete reći nešto zbog čega ćete se pokajati, naročito ako pokažete osećanja prema nekom ko će biti uzdržan ili ćete imati utisak da se poigrava sa vama. Bik i Ribe su vam odani ali vi strepite da bi Bik ili Vaga mogli da vam naprave spletku, naročito ako ste u stalnoj vezi. Jarac vam je oslonac u svakodnevnom životu.
Zdravlje – Pazite se moguće povrede.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao- Predstavnici vašeg znaka mogu biti brzopleti i donositi pogrešne odluke po mnogim pitanjima koja se tiču njihovog poslovnog ali i porodičnog života. Može vam se učiniti da ćete svaki problem rešiti lako a za to je zaslužan Mars, planeta impulsivnosti u vašem znaku kao i retrogradni Merkur koji vas navodi na zaključke bazirane na neproverenim informacijama.
Ljubav- Ako ste slobodni, može vam pasti na pamet da uđete u vezu sa nekim ko vam je simpatičan i da se mnogo ne raspitujete o prošlosti te osobe. Sva što izgleda kao lako rešenje čak i u sferi emotivnih odnosa može kasnije da donese ozbiljne probleme. Budite iskreni u razgovoru sa Ovnom i Vodolijom. Blizanci očekuju od vas više pažnje.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.



JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao- Odluke koje donesete u ovom periodu mogu biti po vas prilično loše ako ne budete dovoljno mudri jer je Merkur u retrogradnom hodu. Sve što potpisujete treba da dobro prethodno pročitate, bez obzira na šta se odnosi. Starije osobe od vas i članovi porodice mogu biti dobri savetodavci ali vi kao da ne marite mnogo za njihovo mišljenje.
Ljubav- Uspevate da postignete psihičku stabilnost izolacijom od sveta pa i od partnera. Postoji ozbiljna mogućnost da dođe do nemile scene jer ste oboje, naročito vi, premoreni ponavljajući uvek isto a ona druga strana se o to oglušuje. Slobodne dame Jarci mogu ući u tajnu vezu sa sportistom ili strancem a muškarci Jarci sa nekim ko je prisutan u javnosti.
Zdravlje – Moguća povreda.


VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao-Dobijate razne ponude a još više obećanja koja se verovatno neće ispuniti jer dolaze od pomalo neozbiljnih osoba. Mnogi žele da vas fasciniraju i pričaju vam ono što vi želite da čujete. Ako vam se dopada ideja o novom poslu sa Lavom ili Vagom, krenite u ozbiljne pregovore u koje obavezno uključite Škorpiju čak i ako vam nije naročito simpatična.
Ljubav- Prija vam društvo razdraganih, opuštenih i veselih osoba i muškarci Vodolije mogu lako ući u vezu sa mnogo mlađom damom.Ona se može postaviti mnogo trezvenije i odgovornije što se može pokazati kao dobro ako su oboje slobodni ili kao ozbiljan problem u slučaju da je jedno od njih dvoje zauzeto.Oni koji su u braku mogu planirati zajednički put.
Zdravlje – Moguća povreda pri rekreaciji.



RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao- Naglašeno astrološko polje karijere sa jakim Marsom i slabim Merkurom može značiti da će neko pokušati da vam namerno da pogrešne informacije u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.Pokušavate da rešite ozbiljne probleme i preuzimate veliku odgovornost. Moguć uspeh u radu sa strancima ili u medijima. Ne ulazite u nedovoljno jasne poslovne kombinacje sa vlasnicima privatnih firmi.
Ljubav- Porodični život je za vas veliko opterećenje u svakom pogledu, naročito kada je u pitanju rešavanje nekih važnih i ozbiljnih problema. Ako ste mladi i slobodni, pri tom dama Riba, predstoji vam udvaranje od strane ozbiljnog gospodina sa ozbiljnim namerama, moguće i predlog da živite zajedno u inostranstvu.
Zdravlje – Manji nazeb.

No comments:

Post a Comment