Wednesday, November 14, 2012

Sedmični Horoskop 11-18.11. 2012.






OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao- Veoma značajna sedmica u toku koje možete dobiti priliku da napredujete, naročito ako vas podržavaju Ovan, Strelac ili Jarac. Do nekih značajnijih promena na vašem radnom mestu moglo bi doći, samo pazite šta kome pričate, posebno Lavu ili Škorpiji u vreme pomračenja Sunca 13. novembra, da se situacija ne okrene protiv vas.
Ljubav- Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi nalazi se u Škorpiji i čini vas prilično nestrpljivim, posesivnim i ljubomornim. Muškarci Ovnovi se osećaju nesigurnijim od dama rođenih u ovom znaku jer ih štiti dobar uticaj Venere. Pomračenje Sunca 13. novembra može značiti pad raspoloženja, rasprave i nepotrebne ljubavne scene.Ako ste u tajnoj vezi, pazite da se za to ne sazna.
Zdravlje – Moguć pad imuniteta.


bik
BIK (21.4.- 21.5)
Posao- Sve više razmišljate o proširenju poslova ali u privatnom aranžmanu i čak ako ste zaposleni u nekoj firmi, nećete žaliti truda da učinite nešto što bi moglo da vam uveća prihode.Bilo bi dobro da u vreme pomračenja Sunca 13. novembra izbegnete neke ozbiljnije dogovore, naročito nikakvo potpisivanje ugovora jer vam planete ne idu u prilog. Bik, Vaga ili Jarac mogu biti solidni kao saradnici.
Ljubav- Značajna sedmica u toku koje ćete se okrenuti ka svojim pravim unutrašnjim potrebama i nećete tolerisati ništa što vam zaista ne odgovara, posebno ne vezu koja vas na bilo koji način iscrpljuje. Pomračenje Sunca u Škorpiji 13. novembra doprineće vašem sagledavanju emotivne situacije možda u nešto dramatičnijem tonu, ali će vam biti jasno na čemu ste.
Zdravlje – Povremena melanholija.


blizanci
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao- Vaše astrološko polje svakodnevnih aktivnosti biće opterećeno pomračenjem Sunca 13.novembra ali to ne mora da bude loše po vas jer je u ovoj pojavi Mesec,vladalac vašeg astrološkog polja novca i posla „jači“. Ako tada budete u nekom pomalo čudnoj situaciji koju treba da rešite, koristite svoju intuiciju. Ne bi bilo loše da pitate za savet Jarca ili Strelca.
Ljubav- Previše insitiranja na „istini“ koju želite da čujete od partnera može se okrenuti kao bumerang ka vama. Bolje se bavite analizom svojih osećanja i podstičite kod sebe želju za izlascima i druženjima sa onima koji vam prijaju, moguće da se radi o društvu jedne Vage ili Vodolije nego da se pitate koliko je partner iskren prema vama. Slobodni Blizanci mogu biti fascinirani šarmom jednog Ovna.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.


rak
RAK (22.6. - 22.7.)
Posao- Vaš znak je na potezu u svakom pogledu i astronomskom ( pomračenje Sunca, ) i astrološkom – veliki kretivni potencija. Mesec, vladalac vašeg znaka 13. „dominira“ u pojavi pomračenja Sunca pa ćete i vi imati nešto u rukama čime možete da nekom pomutit račune. Ipak, pokažite se u vašem pravom izdanju, kao plemeniti i spremni da kolegama nešto oprostite.
Ljubav- Jedan Strelac ili Bik čeznu za vama, možda vam šalju sms poruke sa čudnim sadržajem, možda vas „jure“ preko raznih socijalnih mreža na Internstu, vi ste jednom rečju i te kako traženi. Pomračenje Sunca u astrološkoj kući ljubavi 13. novembra može doneti susret koji se pamti a onima koji su u dužoj vezi ili braku manje zahlađenje zbog ne tako bitnih pitanja.
Zdravlje – Pazite se sportske povrede.

lav
LAV (23.7.- 22.8.)
Posao-Iako će Sunce, vladalac vašeg znaka biti u fazi pomračenja 13.novembra opterećeno ovom pojavom, vaš ego može samo za kratko da bude poljuljan i to navodnim informacijama koje neko ima o vama. Sa vama će mnogi pokušati da manipulišu naročito ako ste im dali dovoljno materijala. Bilo bi mnogo mudrije kada biste se prešli preko nekih nesuglasica sa nekim drugim Lavom ili Rakom i krenuli u nove poslove.
Ljubav- Atmosfera u svakom ambijentu koji doživljavate kao svoj intimni kutak biće „pomračena“ oko 13. novembra bez obzira da li se radi o domu, porodici ili o vezi koja je pomalo zapala u ćorsokak. Najteže če biti onima koji su duže vreme sami tj. slobodni i ubeđeni da za njih nema nade da će naći srodnu dušu. Jedna Vaga, Vodolija i Ovan se već interesuju za vas.
Zdravlje – Nervoza.


devica
DEVICA (23.8. - 22.9.)
Posao- Na predstanike vašeg znaka mnogo će više uticati prelazak Marsa planete akcije iz Strelca u Jarca nego faza pomračenja Sunca 13.novembra.Nećete dozvoliti da vas bilo šta poremeti ali koncentracija ove nedelje neće biti na zavidnom nivou ili sebe možete preterano opterećivati problemima koji vas se lično ne tiču.U finansijskom pogledu pazite da ne budete izloženi troškovima oko kola.
Ljubav-Rođeni u prvoj dekadi znaka pod uticajem su Neptuna i veoma romantični ali ne mnogo realni, i u iščekivanju da se dogodi neki značajan susret, možda na nekom putu a oni rođeni krajem znaka prilično su nesigurni u sebi i skloni da sebe krive za eventualne probleme u komunikaciji sa partnerom.
Zdravlje – Pazite se na putu u vreme pomračenja Sunca 13.novembra.


vaga
VAGA (23.9. - 22.10.)
Posao- Na poslu bi trebalo da budete maksimalno oprezni i da pazite šta kome pričate. Pomračenje Sunca, vladaoca astrološkog polja prijatelja od strane Meseca, vladaoca astrološkog polja karijere znači da bi neko ko je po rangu iznad vas mogao da vam zameri nešto. Možda stajete na nečiju stranu, branite one koje vaši šefovi ne vole.Što se finansija tiče, mogli biste imati neke vanredne izdatke.
Ljubav- Prilično konfuzan period, naročito ako ste u nekoj vrsti dileme. Bilo bi dobro da se potrudite da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga i da joj ne namćete svoj sistem vrednosti. Moguća je rasprava oko novca, naročito ako je trebalo da započnete neki nov biznis.
Zdravlje – Pazite se povrede.

skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao- Nalazite se u fazi iščekivanja šta će se desiti, vama možda ništa ali neke vaše kolege će moguće imati ozbiljnijih problema i biće im potrebna vaša podrška.Ne bi trebalo da tokom ove sedmice započinjete bilo kakve važnije poslove niti da potpisujete ugovore, posebno ne sa strancima. Sačekajte kraj perioda da biste se konsultovali sa drugom Škorpijom ili Jarcem.
Ljubav-  Pomračenje Sunca u vašem znaku može doneti probleme u odnosima sa partnerom,tj. mogu se produbiti već postojeći ali ako ste slobodni, upravo oko 13.novembra moguća  je flert, romansa ili početak veze od koje čete odmah očekivati mnogo. Na pragu ste da se ozbiljno zaljubite. Ako ste planirali put sa partnerom najverovatnije ćete ga odložiti
Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.

strelac
STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao- Više ste posmatrač događaja nego aktivni učesnik, sve dok vas neko ne bude naterao da se uključite i da date svoj doprinos. Veliki poslovi sa strancima je ono što vas interesuje a bilo šta što se tiče odnosa u firmi ili prekovremenog rada ne zanima vas. Šef može pokazati da je nezadovoljan vama preko platnog spiska. Što se finansija tiče, budite realni u proceni svojih kreditnih sposobnosti.
Ljubav- Nemojte ni pomišljati da ulazite u bilo kakvu tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla, čak ni kao flert, bezazleno zavođenje je vam predstoje neprilike. Stalni partner je već toliko „naoštren“ da je potrebna vaša i najmanja greška pa da budete „kažnjeni“. Slobodni Strelci mogu upoznati nekog ko nije slobodan a predsaviće se kao da jeste.
Zdravlje – Nervoza.


jarac
JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao- Mars, planeta koja je najjača u vašem znaku krajem perioda počinje da deluje na vas svom snagom, naročito ako ste decembarski Jarac. Bićete spremni da krenete u pravcu u kom ste oduvek želeli.Dobićete ponude za saradnju od osoba sa kojima ste nekada veoma uspešno sarađivali, moguće od Škorpije ili Bika. Ne ulazite u finansijske rizike.
Ljubav- Očekujete da vam se javi neko ko vam je oduvek bio izuzetno lojalan. Ako se radi o Vagi, Biku, Raku ili Ribama i ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, moguć je susret koji će biti uvod u nešto što ni sami još ne znate kako da nazovete.Oni koji su u vezi ili braku, verovatno su skloni razmiricama.
Zdravlje – Nervozni ste.

vodolija
VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao- Pomračenje Sunca u astrološkoj kući karijere za vas ne znači mnogo jer Sunce nema mnogo uticaja na vaš znak i vi se više oslanjate na snagu Urana ali pazite se.Krajem znaka mogući su verbalni napadi na vas, kritike razne vrste ali vi ćete ipak uraditi ono što ste planirali. Susret sa nekim ko vas ne oduševljava može vam rešiti mnoge dileme. Mlade Škorpije mogu naći vanredni izvor prihoda.
Ljubav-  Ovan ili Škorpija mogu biti veoma uporni i spremni da se sa vam sretnu bez obzira kakav vam je status. Astrološko polje porodice uzdrmano je pomračenjem Sunca pa će stalni partner ako ste u braku ili u dužoj vezi, s razlogom da stavi primedbe na vaš odnos prema njemu. Moguć susret sa Strelcem sa kojim ste nekada zajedno radili.
Zdravlje -  Dobro se osećate.



RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao- Ako je potrebno da promenite neke svoje odluke, učinite to, da vas neko ne bi zakonski zbog nečega „proganjao“. Ne ulaziate u rizične poslovne kombinacije koje vam nisu neophodne da biste dobili dobro plaćeno radno mesto. Osećate se sposobnim da napravite veliki zaokret u karijeri ali vaši saradnici očekuju od vas da ispunite ono što ste im obećali.
Ljubav- Dobro se osećate u društvu stalnog partnera koji je privržen i koji je spreman da svoju karijeru stavi u drugi plan kada ste vi u pitanju. Moguće da ćete razmišljati o braku ili o proširenju porodice pa čak i o preseljenju u neki nov zajendički prostor. Veoma ste romantični, naročito ako ste u vezi sa Bikom, Škorpijom ili Jarcem.
Zdravlje – Dobro se osećate.

No comments:

Post a Comment