Wednesday, April 22, 2015

Numeroloski horoskop za Maj 2015





Numeroloski horoskop je vezan za bioritamski broj osobe. Primer: ako je osoba rođena: 17.03.1961. njen je bioritamski broj 2(17+03=20, 2+0=2). Tumačenje ćete naći pod rednim brojem 2.
Važna napomena: Srećni brojevi u mesecu zavise isključivo od vašeg duhovnog i sudbinskog(ličnog) broja i tu informaciju možete dobiti u postovima koji govore o tome.

undefined
 Ključne reči za ovaj mesec su: dinamičnost i vatra. Bićete stalno u pokretu, veoma uporni, kritički nastrojeni prema okolini. Težićete da budete u centru pažnje a to ćete i uspevati. 
Imaćete veoma izraženu potrebu za slobodom, nezavisnošću i samostalnošću. Neće vas biti teško nagovoriti na odmor u prirodi i putovanja. Ako ste planirali promenu mesta boravka onda će vam to u ovom mesecu i uspeti. Upadnete li u neželjenu situaciju, nadmenim ponašanjem lako ćete prikriti svoje slabosti, i time se zaštititi da ne budete povređeni. Iako vam Petice nisu interesantne, ustreba li vam pomoć za neki projekat kojim se bavite, najpre ćete je od nje dobiti. Vašu impulsivnost, naprasitost i ekstrovertnost, zameniće želja za komunikacijom sa svima u neposrednoj i daljoj okolini. Vaša okolina će se iznenaditi osobinama koje, do sada, nisu prepoznavali kod vas: racionalnost, sistematičnost i funkcionisanje po logičnim šemama, bez naglašavanja vaših liderskih osobina. Što se tiče novca, možete se nadati znatno većem prilivu novca, no što ste navikli ali će vas to ohrabriti i na neracionalne troškove. Bilo bi dobro da budete svesni ove činjenice, koja je posebno izražena u ovom mesecu. Želja za flertom, ako ste već u vezi ili za novom ljubavi, ako ste slobodni, dominiraće ceo mesec i opet, najpre ćete takvu osobu pronaći u Petici, poručuje numeroloski horoskop.

undefined
 Ključne reči za ovaj mesec su: nekontrolisani događaji, sklad, lepota. Ovo je period kada će vas, magnetski, privlačiti razne proslave, događaji i sve ono što bi moglo da vas približi javnosti. Svi vaši planovi vezani su za porodicu kojoj posvećujete veliku pažnju. Katkad vam se može učiniti da ste žrtva u ispunjavanju želja članovima porodice. Pozitivni trendovi iz prošlog meseca, nastaviće se i u ovom.  Bićete jako skloni trošenju, čak i onog što niste zaradili. Imajte ovo u vidu. Bićete skloni putovanju, uživanju u životu, lepoj i kvalitetnoj hrani. Iako ste prema Šestici ravnodušni, u ovom mesecu lako možete pasti u njenu zamku jer ćete joj biti „na tacni“. Ako razmišljate o zaradi, lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanju vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog meseca doneti lepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to, mnogo, ne leži. Jako teško podnosite partnerske nesuglasice: pazite ih se jer će biti moguće u zadnjoj dekadi meseca.

undefined
Ključne reči za ovaj mesec su: originalnost, zaljubljivost, nepredvidivost. Posle prethodnog meseca koji je krasio sklad i uređenost,  u ovom mesecu biće mnoštvo nepredviđenih okolnosti koje, nikako, niste mogli da isplanirate. U ovom periodu, mnoge stvari će se dešavati nekontrolisano ili vama neizazvano. Ovo je period koji ima ozbiljan ton i zajednička stvar mu je potreba za sigurnošću. Ako budete radili nešto kreativno, što se preporučuje, sve stvoreno ili urađeno imaće notu originalnosti i unikatnosti. Želite li do veće zarade, morate se osloniti na sopstvenu intuiciju a da li je imate, znate sami. Ako ste se zagledali u neku Sedmicu, ovo je mesec kada bi trebalo da svoju simpatiju ispoljite jer su vam šanse prilično dobre. Pokušajte da u vezu stupite pre treće dekade meseca. U ovom mesecu nikako ne ulazite u raspravu sa partnerom, bio on bračni ili poslovni. Iako tome niste skloni, mogli bi lako postati žrtva osobe sklone flertu.  Karijera zahteva veći angažman no sada, ovaj period je prilika za bolji ugovor sa poslodavcem. Na zdravstvenom planu bićete izloženiji stresu više nego obično. Pored redovnih fizičkih aktivnosti, smanjite količinu hrane koju unosite i obratite pažnju na kvalitet.

undefined
Ključne reči za ovaj mesec su: uživanje u životu, lako do cilja i transformacijaOvo je mesec kada ćete hteti da uradite nešto više sa svojim statusom. Kako poslovnim, tako i ličnim. I, vrlo ćete se iznenaditi kako će lako to biti izvesti jer ste pod zaštitom moćne i snažne Osmice. Obaveze, u koje budete upali, oduzeće vam ono što najviše volite: studiozan i odmeren pristup u rešavanju zadataka.  Zaposlene Četvorke će imati priliku da lakše iskažu svoje poslovne potencijale i, da bi došle do željenog cilja, neće se libiti da uđu u sukob sa osobom višom u poslovnoj hijerarhiji. Ako očekujete nagradu za posao koji ste obavljali u prethodnom periodu, radujte se jer vas ona očekuje.Osmica je osoba od koje zavise vaše poslovne aktivnosti i broj na koji se možete osloniti, ustreba li vam pomoć ili podrška. Ako ste se namerili, na emotivnom planu, na Osmicu: ovo je prilika da iskažete svoju naklonost i poklonite joj svoje srce. Priliv novca će biti  impozantan. Naročit priliv novca mogu da očekuju oni koji su sklopili neki radni ugovor, jer će realizacija biti dobra. Moguće je rešavanje problema sa nasledstvom ili dobijanje istog. Osobama sklonim igrama na sreću i odlasku u kladionice, ovaj mesec je naklonjen. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo šta radite na silu, kad su u pitanju novac i posao, da to ne bi
donelo probleme. Lek je u strpljenju. Na zdravstvenom planu obratite pažnju na stres, koji vam ugrožava zdravlje. Rešenje je u izbalansiranoj ishrani i dovoljno fizičkih aktivnosti.  Živite za ovaj trenutak, sada, bez brige za sutra.

undefined
Ključni termin za ovaj mesec je širokogrudost. Bićete spremni da pomažete a da pritom ne očekujete nikakvu protivuslugu. U ovom mesecu ćete fokus interesovanja pomeriti sa sebe na okolinu: poželećete da pomognete osobama koje imaju manje sreće u životu od vas. Možda će vas, u pojedinim trenucima, mučiti sumnja ili skepticizam. Bićete zabrinutiji no inače. Vaša sklonost flertu i pronalasku adekvatnih partnera, po kojoj ste poznati, izgubiće na intenzitetu. Disciplinovano i principijelno istrajavate u onome što započnete i u stanju ćete biti da sve učinite kako bi ostvarili cilj. Uporni do tvrdoglavosti. Teško ćete prihvatati promene, ili bilo šta drugo što može da utiče na vaš život. Retko ćete kome otvarati svoju dušu, pa će vam biti teško pomoći, ustreba li vam. Ukoliko ste spremni i otvoreni za ljubav, olako vam se može desiti da upadnete u mrežu neke Devetke, koja odavno to i očekuje. U vezu nemojte ući u zadnjoj dekadi meseca jer neće dugo trajati. Ako razmišljate o novcu u ovom mesecu, splet srećnih okolnosti, usmeriće ga prema vama a vi treba samo da ispružite ruku i da ga uzmete. Ne započinjite nikakvu novu aktivnost, ma na šta se ona odnosila, u ovom mesecu. Završavajte sve što je ostalo i kujte planove za nove početke, od sledećeg meseca.


undefined

Ključni pojam za ovaj mesec je početak. Aktivan pristup rešavanju svih problema, ono što inače nije vaša osobina i manir, a što morate promeniti ili će te biti u situaciji da upropastite novi ciklus od devet meseci, dobitna je kombinacija za vas. Ako ste bili nezaposleni: posao, ako ste ranije raskinuli sa partnerom: ukazaće se prilika za novu ljubav. Savet: ako uđete u priču sa Jedinicom, ne dozvolite da to ode daleko jer one nisu za vas. Neaktivnost i čekanje moraju biti zamenjeni željom za liderstvom, impulsivnošću i avanturizmom. Stresa će biti napretek  ali kada, na kraju meseca, podvučete crtu: bićete zadovoljni!  S obzirom da ste počeli nešto novo, većina stvari neće ići glatko, suprotno vašim očekivanjima. Ipak, ovo je od prošle, mnogo bolja godina tako da će se dobre stvari, čak i uz vaše iznenađenje, dešavati same od sebe. Ključ za napetost na ovom planu je povećano ulaganje energije u realizaciju onoga što zacrtate, nikako neaktivnost. Na finansijskom planu ne očekujte veće rezultate, jer je ovo mesec ulaganja, jedva pozitivan skor. U partnerskim vezama biće varnica, pogotovu ako ste u braku. Na polju karijere imaćete utisak da se „kockice uklapaju“, i nećete biti u krivu. Morali bi da zauzdate vaš poznati manir da previše pomažete bliskom okruženju jer vam on narušava ravnotežu a to, u krajnjen ishodu, loše utiče na zdravlje. Preporučuje se  rekreacija kao i popodnevni, kraći odmor. Podrška, a takođe i dosta zavisnosti od Jedinice, karakteriše ovaj period. Porast samopouzdanja.
  

undefined

 Ključni pojmovi za ovaj mesec su: nesigurnost i strepnja za materijalnu  bezbednost. Sedmice shvataju da, ipak, ne mogu sve same i da im  za postizanje cilja, treba pomoć drugih. To pogotovu, što, u zadnje vreme, osećaju hroničan nedostatak energije uzrokovan, pre svega, činjenicom da mnoge aktivnosti iziskuju ponavljanje. Tandemski rad nije ono što izaziva vaše oduševljenje ali je, strateški posmatrano, pametan i pragmatičan potez, na koji se morate prilagoditi. Ne brinite se, uskoro ćete, ponovo, preuzeti kormilo vašeg broda. Ovo nije mesec kada bi bilo razborito započeti neku novu aktivnost. Ne rasipajte energiju jer je nemate dovoljno i skoncetrišite se na tekuće poslove i probajte, što pre, da ih privedete kraju. U partnerskim odnosima, kako ličnim, tako i poslovnim, biće  disonantnih tonova, imajte ovo u vidu pre no što vam dogori fitilj. Tolerancija i stav druge strane u rešavanju zajedničkih problema, trebalo bi da imaju presudan uticaj u ovom periodu. Ovo je vreme u kome morate kontrolisati vašu samovolju i poslušati savet osobe koja se dokazala u timskom radu. Ovo je godina timskog funkcionisanja i onaj ko to ne shvati, imaće probleme ako ne pre, onda na kraju godine, kada podvuče crtu a skor bude nula ili čak negativan. Ne prihvatite li ovu preporuku, u narednom periodu očekuje vas dosta gorkih čaša. Na emotivnom planu otvaraju se vrata Dvojke, koja vam idealno odgovara, ali se čuvajte da vaša neuviđavnost i samodovoljnost ne pokvari, gotovo idealne šanse. Zauzete Sedmice moraju se naoružati strpljenjem jer će na tapetu biti dosta „neraščišćenih“ stvari. Na poslovnom planu, u realizaciji potpisanih ugovora, dolazi do pomaka nabolje. Ako birate partnera za bilo kakvo partnerstvo, odlučite se za Dvojku jer je ona dobitna kombinacija za vas. Na zdravstvenom planu pokušajte da ishranom uravnotežite metabolizam. Rešenje vaših, eventualnih, zdravstvenih problema leži u kvaltetnijoj i količinski redukovanoj ishrani.
   

undefined

Ključne reči za ovaj mesec su: optimizam i komunikacija. Osmice, čija je ovo godina, se nalaze  u mesecu u kome doživljavaju znatan priliv optimizma uzrokovan, između ostalog, pojačanom komunikacijom sa okolinom. Sklonost ka sceni dobiće podršku u više navrata i to će kod vas doprineti neskrivenom zadovoljstvu. Zbog trenutnog sjaja izazvaćete zavist sitnih duša. Vladar Osmice, Mars, nalazi  se, veći deo meseca,  u znaku Trojke u kome ima  priliv velike količine kreativne energije. Polje partnerstava i komunikacije, sjajno će funkcionisati u prve dve dekade, dok je zadnja dekada izložena disonantnim tonovima pa je oslanjanje na toleranciju bitna komponenta vašeg ponašanja. Većina aktivnosti biće podržana od strane partnera. Favoriti za dobre odnose i dobre rezultate su Trojke, mada ih vi „ne varite“. Finansije će biti u uzlaznom trendu, pristizaće više novca nego očekujete, ali imajte u vidu i štednju. Što se tiče činjenice da li ćete imati dovoljno novca: ne brinite se jer ako vam zafali, naći će se neko da vam pozajmi. Na radnom mestu nećete imati problema ali morate zapeti malo više ako stremite unapređenju. Ako ste razmišljali o unapređenju znanja vašeg stranog jezika, ovo je mesec kada bi trebalo učiniti nešto na tom planu: bilo da obnovite staro znanje, bilo da upišete viši kurs. Zdravlje ide nabolje u generalnom obliku ali se pričuvajte stresa kao posledice nepodržanog optimizma. Vaš najveći zdravstveni problem mogao bi biti u činjenici da prihvatite znatno više obaveza no što ste u stanju da obavite. Boravak u prirodi svakako će doprineti boljoj zdravstvenoj slici.

undefined
 Ključne reči za ovaj mesec su: skeptičnost, kontrola i usporavanje. Devetke nalaze se u mesecu u kome doživljavaju znatan priliv opreza uzrokovan, između ostalog, susretom sa nizom konkretnih, praktičnih zadataka i problema. Kao ni u kojem mesecu, bićete prinuđeni, mada je to daleko od vas, da zasučete rukave, dobro se oznojite i posle urađenog, praktičnog zadatka, budete zadovoljni samim sobom. Ovo je jedini način da se izborite sa tmurnim mislima i lošom psihom. Polje partnerstava i komunikacije, izloženo je, krajem meseca, disonantnim tonovima pa je oslanjanje na toleranciju bitna komponenta vašeg ponašanja i u ovom mesecu. Favoriti za dobre odnose i dobre rezultate su Četvorke. Finansije će biti u uzlaznom trendu ali imajte, najpre, u vidu i štednju. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo šta radite na silu, kad su u pitanju novac i posao, da to ne bi donelo probleme. Lek je u strpljenju. Na radnom mestu biće manjih problema(nerviraće vas zahtev za jačom disciplinom), morate zapeti malo više ako stremite unapređenju.  Zdravlje ide nabolje u generalnom obliku ali se pričuvajte depresije i stresa kao posledice  priliva pesimizma  za realizaciju zacrtanih ciljeva. Boravak u prirodi(uređenje dvorišta ili vrta) svakako će doprineti boljoj zdravstvenoj slici.

No comments:

Post a Comment