Tuesday, June 23, 2015

Mjesečni horoskop za mjesec jul 2015.

Pročitajte šta vas tokom narednih mjesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. - 20. 4)
Posao - Delujete ambiciozno i stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju veliki finansijski projekti. Najvažnije je da napravite dobru procenu i izbor.
U periodu do prvpg jula uspećete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finansijska dugovanja. Potrudite se da osmislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem meseca prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza.
Ljubav -Primećujete izvesne ljubavne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, zbog čega povremeno delujete zabrinuto. Nema potrebe da se stalno vraćate i razmišljate o nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Bitno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života.
U naletu strasti, širom otvorite oči i poslušajte srce. Ljubav ima najjaču snagu, ali samo ukoliko ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za voljenu osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od sedmog jula očekuje vas veliki ljubavni zanos.
Zdravlje - Aspekti sa Saturnom u osmom polju opominju na mudrost, oprez i umerenost kako bi vaša sreća potrajala što duže. U prvoj polovini jula bićete skloni povredama zbog nepažnje. Tokom ovog perioda imaćete učestale glavobolje, mučninu, nesanicu i probleme sa anemijom.
BIK (21. 4. - 21. 5)
Posao - Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni položaj, ali pre svega materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno, da prepoznate dobru priliku i nikako ne bi trebalo da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih poslovnih situacija trebalo bi da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti.
Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca očekuju vas bolji uslovi i prilika da poboljšate finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o profesionalnom usavršavanju, a ukoliko se bavite komunikacijama očekuje vas napredovanje.
Ljubav - Ponekad ste veoma uporni u želji da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi nego sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo.
Mlade ili slobodne predstavnike znaka očekuju poznanstva sa zanimljivim osobama i nove ljubavne romanse. Neko u vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i ljubavne formule koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. Od 10. jula očekuje vas pozitivan rasplet ili nova ljubavna sreća.
Zdravlje - U ovom periodu najviše će vas mučiti nesanica i česte glavobolje. Povremeno ćete imati problema sa stomakom i oscilacijama krvnog pritiska.
BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)
Posao - Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da unapredite svoj poslovni i materijalni status. Nalazite se u kreativnoj fazi koja će vam doneti nekoliko novih mogućnosti za ubrzanim napredovanjem. Najbitnije je da poslovima prilazite selektivno da biste pravilno usmerili kretivnu energiju.
Potrebno je da jasno definišete poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. U periodu od sedmog jula biće naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, ali je neophodno da okupite ekipu pouzdanih saradnika. Aktivna uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšaće vašu poslovnu poziciju.
Ljubav - U skladu sa svojim temperamentom, trenutnim raspoloženjem i emotivnim afinitetima ponekad delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u "zabranjenu zonu" ili koketiranje sa izazovnom osobom. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma mogla bi da ugrozi odnos sa ljubavnim partnerom.
Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život nego što vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja emotivnu slabost.
Zdravlje - Manji problemi sa vidom i infekcijama. Zbog pojačane nervoze bićete skloni povredama. Promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti.
RAK (22. 6. - 22. 7)
Posao - Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to vam neće smetati da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za kranji izbor.
Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promene ili usavršavanje. Posle drugog jula očekuje vas donošenje važne poslovne odluke. Oslonite se na lično iskustvo, ali i na proverene informacije.
Ljubav - U novim događajima koji će obeležiti vaš ljubavni odnos, često ćete biti korak ispred partnera. Neophodno je da razgovarate sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nije dobro da skrivate svoja osećanja i potrebe. Nedostaje vam emotivna podrška, što dodatno utiče na vaše (ne)raspoloženje.
Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti mnogo energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate pokazati koliko vam je stalo do zajedničke sreće. Mlade ili slobodne Rakove istovremeno privlači nekoliko osoba, ali još niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.
Zdravlje - Ukoliko ste emotivno neraspoloženi onda se tako i zdravstveno osećate. Tokom ovog perioda mogući su problemi sa stomakom, nesanicom i povišen krvni pritisak.
LAV (23. 7. - 23. 8)
Posao - Povremeni propusti na poslu, pre svega zbog loše koncentracije, neće bitnije umanjiti vaš profesionalni ugled. Vaši glavni aduti u odnosu na poslovne konkurente su sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima. Ulažete veliki napor kako biste ostavili dobar utisak na saradnike, pogotovo one koji su sumnjali u vaše poslovne sposobnosti. Da biste u tome uspeli važno je da prepoznate pravi trenutak za uspešnu akciju. Takođe, pažnju posvetite i novim polovnim temama za koje imate interesovanje, a nije naodmet i da razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 13. jula predstoje vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu, nove ili dodatne povišice.
Ljubav - Ponekad želite da prikrijete intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu. Zbog toga zbunjujete okolinu čestim promenama u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, jer loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos.
Ukoliko priželjkujete strasnu avanturu, ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoje tajne namere. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri - zato nemojte prekoračiti "pravila" u zajedničkom životu. Najvažnije je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Mladi ili slobodni Lavovi upoznaće nekoliko zanimljivih osoba, a neki će započeti novu ljubavnu avanturu.
Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa neadekvatnom ishranom. Kako ne kontrolišete unetu količinu hrane mogući su problemi sa povećanim masnoćama u krvi.
DEVICA (23. 8. - 22. 9)
Posao - Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu i nekoliko dobrih prilika, na koje bi trebalo da odgovorite u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Veoma ste disciplinovani i odgovorni, ali vam okolina povremeno nameće nove poslovne obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti, pre nego što prihvatite novu poslovnu transakciju zatražite savet iskusne osobe.
Psihološki pritisak koji povremeno osećate mogao bi loše da utiče na vaše zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se zaštitite od različitih komentara ili naredbi. Krajem meseca očekuje vas važno poslovno priznanje.
Ljubav - Pažljivo analizirate partnera i ljubavni život, i pronalazite različite odgovore, ponekad i suprotne. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite "granice" koje ste zacrtali. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na vašoj strani.
Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osetite magičnu energiju u nečijem prisustvu. Uvek postoje dobre ideje kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno da podstičete svoju maštu, da pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih. Sve je lakše i bolje kada se zategnute situacije rešavaju u dogovoru sa voljenom osobom i uz zajedničku emociju. Slobodne Device sredinom perioda očekuju nove ljubavne avanture.
Zdravlje - U ovom periodu mogući su manji problemi sa kičmom i krvnim pritiskom. Potrudite se da uskladite poslovni i privatni život.
VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao - Zahvaljujući novim informacijama bićete u prilici da aktivno učestvujete u različitim poslovnim događaji. Ali, kako nećete želeti da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili prosečnim noramama koje nameće okolina, moglo bi doći do velikih nesporazuma sa saradnicima. Zato, pokušajte da pronađete efikasniji način izražavanja, kako biste unapredili komunikaciju sa saradnicima.
Nakon nekih test situacija, shvatićete da napredujete veoma brzo i da vam se otvaraju nove mogućnosti za poslovnu afirmaciju. Kad je o finansijama reč, bićete u prilici da uvećavate prihode i da uspešno rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 11. jula obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, javne nastupe i polaganje ispita.
Ljubav - Zbog bogatog društvenog života često ste u prilici da upoznajete zanimljive osobe i ostvarite nove ljubavne kontakte. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. U naletu strasti ne želite da se emotivno vezujete ili birate smišljene izgovore kako biste opravdali svoje ponašanje u određenim situacijama.
Iznenadni ljubavni impuls ponekad vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške u komunikaciji sa voljenom osobom trebalo bi ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Nema razloga da komplikujete ljubavni odnos ili da proveravate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja usmeravate ka osobi koja pravilno razume vaše potrebe i slabosti.
Zdravlje - Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ali, ovaj problem ne rešavajte većom količinom hrane. Možda je to zbog nervoze, ali bilo bi dobro da smanjite obroke.
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao - Povremeno ste vrlo kategorični u novim poslovnim situacijama i saradnicima postavljate stroge zahteve. Okolina vam zamera na stilu koji primenjujete, a neko ne odobrava vaše ponašanje. Ipak, strategija koju primenjijete u poslu ponosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu.
Potrudite se da poboljšate svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na vašu okolinu. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da ostvarite neke zajedničke interese. Od četvrtog jula bićete u situaciji da ugovorite nekoliko poslovnih susreta koji će vam omogućiti napredovanje u karijeri. Poslednji dani juna povoljni su za putovanja.
Ljubav - Povremeno prolazite kroz određene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje vam se nagoveštavaju.
Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da obogatite ljubavni život. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije najvažnije za zajedničku sreću. Bitno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Mlade ili slobodne Škoprije ovih dana doživeće neobičnu ljubavnu romansu.
Zdravlje - Povremene glavobolje su posledica promene vremena, ali i melanholije. Raspoloženje vam nije na zavidnom nivou, pa će vam sve smetati. Zbog vrtoglavica bilo bi dobro da proverite krvnu sliku.
STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao - Jasno vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji vas prati doneće nekoliko povoljnih poslovnih prilika koje će najverovatnije poboljšati materijalnu situaciju. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju.
Važno je da jasno definišete poslovne i finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, a da biste ostvarili većinu poslova koje ste osmislili neophodna vam je nečija podrška. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje proisitiču iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od devetog jula očekuju vas dobre mogućnosti i prilika da unapredite svoje poslovne planove. Neko će vas dobro nagraditi za uloženi trud.
Ljubav - Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u privatnom životu zračite pozitivnom energijom. Ovakva situacija odražava se i na ljubavni život, pa jedva čekate da upoznate osobu koja već dugo privlači vašu pažnju. Ukoliko vam je stalo da ostvarite emotivne namere, neophodno je da složite sve kockice "ljubavnog mozaika". Predstavnici ovog znaka u ljubavi se predaju bez ograničenja i vole da osete potpunu sigurnost.
U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što ponekad može da deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ukoliko ste slobodni ili mladi, potrebno je da prevaziđete neku emotivnu dilemu, da budete opušteniji u ljubavnom životu i da se ne opterećujete razmišljanjem o tome šta vas čeka sutra.
Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom, povremene glavobolje i bolovi u vratnom delu kičme. Svaki oblik preterivanja može da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.
JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao - Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Da biste u tome uspeli potrebna vam je nečija podrška koja bi vam omogućila širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja i brzog prilagođavanja novim uslovima mogu vam obezbediti unapređenje na radnom mestu ili novčanu nagradu.
U periodu od 28. juna potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Pri sklapanju novih poslovnih veza budite aktivniji, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način.
Ljubav - Splet novih događaja doneće vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspećete da privučete nečiju pažnju. Atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u vaše raspoloženje. Prija vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete.
Imate dobar predosećaj i priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.
Zdravlje - Na zdravlje mislite unapred, a ne kada se razbolite. Kako imate tendenciju da se pscrpljujete, početkom jula moguć je pad imuniteta i manji problemi sa upalama i infekcijama. Redovno kontrolišite šećer i masnoće u krvi, i više slušajte muziku za opuštanje.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao - Imate dobru viziju, aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je da prekoračite neke dosadašnje standarde. Imate dovoljno energije da poboljšate svoj materijalni status, zbog toga poslovima prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku.
Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete već proveren obrazac poslovanja. U periodu od trećeg jula očekuju vas uspešni rezultati i nove mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje.
Ljubav - U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Krajem juna bićete u prilici da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Jako vam prija pažnja i emotivna naklonost osobe iz bližeg okruženja. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti.
Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste u braku ili već imate ljubavnu vezu, očekuje vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Mladi predstavnici znaka trebalo bi da budu taktičniji u nalaženju ljubavnog partnera, ali i strpljiviji, jer nova ljubavna veza doći će iznenada i to veoma brzo.
Zdravlje - Previše se iscrpljujete na poslu i precenjujete svoje mogućnosti, zbog čega ste često nervozni. Kako vam ke koncentracija veoma slaba budite jako oprezni u saobraćaju. Problemi sa cirkulacijom, stomakom, zglobovima i povremenim aritmijama.
RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao - Različiti događaji na poslovnoj sceni ponekad vas veoma zamaraju, što se najviše primećuje u komunikaciji sa saradnicima. Bez obzira na faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate među saradnicima. Uspešnu formulu trebalo bi da primenjujete kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Poslovne eksperimente možete da primenjujete samo u situacijama koje prevazilaze vaše praktično iskustvo.
U periodu od šestog jula očekuje vas novi uspeh u rešavanju materijalnih ili statusnih pitanja. Krajem meseca, u diplomatskom maniru prihvatite poslove koji ne iziskuju veliki napor i opterećenje.
Ljubav - Pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i delujete zadovoljno u nečijem prisustvu. Novi izazovi u vama pokreću neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u odnosu sa partnerom.
Iako o mnogim stvarima imate različita mišljenja, bitno je da postoji uzajamno poverenje, koje će doći do izražaja sredinom perioda, što će učvrstiti vašu vezu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu odabranih osoba. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam neki "čarobni susreti" i nova romansa. Učinite sve što je potrebno da obogatite zajedničko zadovoljstvo i sreću.
Zdravlje - Venera vas pokreće i donosi optimizam, ali ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti. Zbog infekcija mogući su problemi sa grlom i sinusima, ali i tegobe sa kičmom, ligamentima i zglobovima.
(magazinone.info/novosti.rs)

No comments:

Post a Comment