Sunday, April 14, 2013

Nedeljni Horoskop 14.-21.4.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Astrološko polje vaše ličnosti naglašeno je prisustvom Merkura, planete intelekta i vi ne oklevate u vezi sa nečim što biste mogli lako da rešite ako budete odlučni. Mnogi izazovi su pred vama jer je Venera, planeta blagostanja u vašoj astrološkoj kući novca i donosi mogućnost prosperiteta. Bilo bi dobro da ozbiljno shvatite ponudu za rad na poslu koji bi mogao da vam donese poveću svotu novca.

Ljubav- Pokušavate da osvojite naklonost Škorpije, Bika ili Lava.  Rezimirate sve što se dešavalo u prethodnih nekoliko meseci i tražite način da rešite situaciju u kojoj imate mogućnost da partnera uverite u svoje dobre namere. Muškarci Ovnovi maštaju o susretu sa nekim ko živi u inostranstvu. Moguć je raskid u afektu, naročito sa predstavnikom vodenog znaka.

Zdravlje- Nesanica.







BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Tranzit Meseca od Blizanaca do Device omogućava vam da se lako dogovorite sa nekim ko vam je možda u poslednje vreme često nudio zajedničku saradnju. Nemojte se preterano ljutiti na kolege koje nisu spremne na bilo koju vrstu kompromisa ili nisu spremne da ulože novac u zajednički posao. Mogući su vanredni prihodi. Jarac, Vaga i Škorpija mogu biti odlični saradnici.

Ljubav- Spremni ste da prihvatite vezu koja vam može doneti značajne promene u životu i moguće da ćete biti spremni ako treba da se preselite u neku drugu zemlju ili grad.Spremni ste da uđete u brak ili razmišljate o proširenju porodice. Ako ste slobodni,krajem sedmice moguć je poziv od nekoga ko vam se nekada dopadao ili ste možda bili u vezi.

Zdravlje- Moguća glavobolja.







BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Za vaš znak ovo može biti veoma naporna sedmica a za mnoge i veoma uspešna. posebno za one koji su rođeni početkom znaka i oni koji su spremni da rizikuju ali imaju neku vrstu  rezervnog plana ako nešto krene naopako. Mladi Blizanci su skloni velikom naporu i fizičkom iscrpljivanju ali mogu računati na veliku podršku pretpostavljenog ili člana porodice koji će im se naći pri ruci u vezi sa rešavanjem važnog problema.

Ljubav-Mnogi se interesuju za vas a vi pokušavate da minimizirate značaj sopstvenih emocija jer se plašite da ne možete lako da rešite problem koji imate sa partnerom.Ako ste dugo u vezi, niste sigurni da li je vreme da planirate zajedničku budućnost.Vodolija uspeva da vas šarmira.Slobodni Blizanci mogu ući u tajnu vezu sa Vagom.

Zdravlje- Dobro se osećate.







RAK (22.6. - 22.7.)

Posao- Mesec tokom sedmice prelazi preko vašeg znaka, što na vas deluje podsticajno . Spremni ste da napravite značajan zaokret na poslu. Iako vam mnogi daju prijateljske savete, malo koga ste spremni da poslušate osim jednog Bika. Lav takođe ima velikog uticaja na vas i pokušava da vam nametne svoje stavove. Moguć je poveći priliv novca naročito ako radite u nekoj stranoj firmi.

Ljubav- Vreme je da donesete važne odluke kada je u pitanju vaš privatni život naročito ako ste u dugoj vezi ili braku a nešto nije kako treba. Ukoliko izbegavate otvoren dijalog ili to čini partner, moraćete da raščistite sa svojim dilemama i da se postavite mnogo zrelijenego do sada. Nalazite se na prekretnici. Ako ste slobodni, ne ulazite olako u vezu sa vatrenim znakom.

Zdravlje- Moguća povreda.





LAV (23.7.- 22.8.)

Posao- Spremni ste vredno da radite i da se dogovorite sa nekim u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se isplati, naročito ako se radi o nekom projektu koji vas izuzetno zanima. Potrebno je da se sretnete sa Vodolijom, Strelcem ili Lavom i saslušate njihove predloge. Ako tražite posao, možete ga naći preko Vage ili Ovna. Nekadašnji kolega višeg ranga nudi vam obnovu saradnje.

Ljubav-Ako ste rođeni početkom znaka možete biti pomalo svojeglavi, naročito ako ste u vezi sa autoritativnim partnerom. Ponašate se prilično autoritativno ali bez nekog većeg pokrića jer mnogo očekujete a malo dajete za uzvrat.Pokušaćete da „kupite“ partnerovu naklonost nekim poklonom ali on neće olako preći preko onoga što mu kod vas smeta.

Zdravlje- Nervoza.







DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao- Pokušavate da uhvatite tempo sa onima koji su vas u nečemu pretekli ali vi ste  zbog svoje nesmotrenosti  i sklonosti ka oklevanju moguće propustili dobru priliku. Tranzit Meseca, Venere i Marsa donosi nove mogućnosti za zaradu i poboljšanje statusa. Ako ne volite posao koji radite, pravo je vreme da razmislite o promeni. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici.

Ljubav- Maštate o strastvnom partneru ili mislite na nekog koga nemate prilike da često viđate. Neko ko je često na putu, bavi se poslom zbog koga je prisutan u javnosti i nema mnogo vremena za vas, ponudiće vam da idete na zajednički put. Malo više diskrecije ne bi bilo na odmet, naročito ako ste žena Devica,mnogi komentarišu vaš privatan život.

Zdravlje- Pazite da se ne opečete.











VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao- Situacija vam izmiče kontroli, naročito ako ste rođeni početkom znaka i niste u stanju da se postavite kako treba.Rođeni pred kraj znaka takođe su u nekoj vrsti iskušenja u vezi sa prihvatanjem nove ponude. Pred vama su mogućnosti za napredovanje ali je potrebno da budete manje svojeglavi i da se ne držite rutinskih poslova.Nekome je veoma stalo da se sretne sa vama da bi razgovarali o zajedničkom poslu.

Ljubav- Venera, vladalac vašeg znaka u Biku gde mu se pridružuje i Mars može značiti ponudu za tajnu vezu. Nekome se izuzetno dopadate i svesni ste kakav utisak ostavljate. Nekadašnja simpatija želi da sa vama obnovi vezu.Moguća je romansa sa nekim ko je prisutan u javnosti ili često boravi u inostranstvu.

Zdravlje- Mogući problemi sa grlom.






ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Pokazujete želju za obnovom saradnje sa Bikom, Vagom ili Lavom i spremni ste na neke ustupke. Mnogi jedva čekaju da mogu da vam stave primedbe na vaš rad. Uspećete najverovatnije uz pomoć  dugogodišnjih kolega da  realizujete izuzetno profitabilne projekte. Moguća je saradnja sa strancima ili u domenu izdavaštava i medija. Dobićete povoljne vesti o novcu ili ćete uzeti kredit pod povoljnim uslovima.

Ljubav- Severni Mesečev čvor koji predstavlja vaš karmički zadatak na kraju vašeg znaka donosi nova poznanstva ukoliko ste slobodni ili značajne promene u ličnom životu ako ste dugo u vezi ili braku. Oni koji razmišljaju  o ulasku u brak trebalo bi da se odluče pre nego što partner izgubi strpljenje.Nekadašnja simpatija pokušava da povrati vašu naklonost.

Zdravlje- Dobro se osećate.







STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Naporan period u toku koga možete dobiti nekoliko ponuda ali vi ćete želeti da svoje ideje realizujete i u najboljem slučaju uspećete da se angažujete na dva posla od kojih će jedan biti mnogo bolje plaćen ali i mnogo zahtevniji. Loša vam je koncentracija. Finansijski počinjete da se oporavljate i čak su mogući poveći dobici.rođeni pred kraj znaka trebalo bi da igraju igre na sreću.

Ljubav- Mnogo planeta u Ovnu i Biku čini vas veoma zahtevnim prema stalnom partneri, naročito ste skloni ljubomori Imate prevelika očekivanja od svakog ko vam se dopada i to vas onemogućava da uspostavite dobru komunikaciju. Iskoristite tranzit asteroida Kupidona u vašem znaku da biste pokazali osećajni deo svoje prirode naročito prema Vodoliji, Blizancima ili Ovnu.

Zdravlje- Nesanica.

.



JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao- Naglašen znak Ovna i Bika deluje na kreativni deo vaše prirode ali ste takođe spremni da pokažete i veliku dozu svojeglavosti što nekim saradnicima ne smeta a drugi vas doživljavaju kao veoma zahtevnu osobu. Vaša spremnost da se angažujete na novom poslu od koga očekujete dobre prihode zadivljuje vaše kolege. Moguć je početak privatnog posla u domenu porodičnog biznisa.

Ljubav- Rođeni krajem decembra i početkom januara su pod najvećim uticajem Urana i kada je  u pitanju mogućnost da doživite ljubav preko posla. Odgovara vam pozicija Venere, planete ljubavi  i Marsa, planete strasti koje slobodnim Jarcima donose nove mogućnosti u vezi sa obnovom neke veze koja se vremenom pretvorila u prijateljstvo.

Zdravlje- Dobro se osećate.





VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao- Niste spremni da se preterano angažujete na poslovima za koje niste sigurni da će vam se isplatiti ali nećete uspeti da odolite pritisku pretpostavljenog. Moguća je zarada preko rada u kući ili preko izdavanja nekretnina. Proširujete krug prijatelja i saradnika a žene su vam posebno naklonjne. Dobro se slažete sa Strelcem, Vagom, Ovnom i drugom Vodolijom.Moguć je uspeh u umetnosti.

Ljubav- Naglašeno astrološko polje doma, komunikacije i posla može doneti obnovu veze sa osobom koju ste svojevremeno upoznali na poslu.Ako budete u prilici da se sretnete sa Strelcem, Vagom ili Ovnom, ne  budite uzdržani na temu ljubavi i nemojte se dvoumiti da li ćete možda previše otkriti svoja osećanja.

Zdravlje- Vreme je za rekreaciju.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Razvoj situacije na poslu u velikoj meri zavisi od vaše upornosti a moguće da vas impresionira spremnost saradnika da vam izađu u susret. Sve to vas  čini sposobnim da se snađete u situaciji koja nije ni približno tako lako rešiva kako vam se čini. Moraćete da uložite dodatni napor da biste uspeli u onome što želite. Moguć je nov posao ili nov samostalni projekat.

Ljubav- Društvene aktivnosti biće veoma nagalašene u ovom periodu, bićete spremni da se srećete sa onima koji su vam oduvek bili zanimljivi i sa kojima se sjajno provodite. Ako imate stalnog partnera, pokušaćate da ga nagovorite na nešto što je vama veoma bitno. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom a ko vam se duže vreme već dopada.

Zdravlje- Dobro se osećate.

No comments:

Post a Comment