Monday, April 8, 2013

Nedeljni Horoskop 7.-14.4.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Veoma interesantan period u toku koga biste mogli mnogo toga započeti, posebno u radu sa Rakom, Bikom, drugim Ovnom ili Vodolijom. Jednom godišnje mlad Mesec u vašem znaku a to će biti 10.aprila donosi mogućnost da vam se bar neki od snova ostavere. Koristite snagu Marsa, planete akcije u vašem znaku koji vam daje kreativnost i spsobnost da druge ubedite u ono što želite.

Ljubav-Trudićete se da fascinirate nekog ko vam je neka vrsta opsesije. Niko ne može da vas ubedi u ono što ne želite da prihvatite. Porodični odnosi postaju prioritetni u vreme mladog Meseca 10. aprila. Ako ste slobodni, imate velike šanse da osvojite nekog ko vas duže vreme već oduševljava svojim šarmom ali i svojom energičnošću.

Zdravlje – Moguća glavobolja i problemi s očima.





BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Naporan period ali dobar za intuitivne, strpljive Bikove koji ne odustaju od svojih ciljeva. Ako vam se jedna vrata zalupe, otvoriće se nova. Iskustvo vam je veliki saveznik. Mnogo toga ste naučili u prethodnih godinu dana i to će vam biti od velike koristi. Potrudite se da što manje njih zna za posao koji započinjete ili tek želite želite da započnete.

Ljubav- Poslovi u tajnosti donose i ljubavu tajnosti pa je tako kod vas sve moguće. Ima mnogo onih koji sa nostalgijom misle na vas i žele da se sa vama sretnu. Nekome ste potrebni, moguće da se radi o odnosu između prijateljstva, ljubavi i strasti sa mnogo uzajamnog poverenja i poštovanja. Bićete dirnuti nečijim gestom ljubavi i pažnje.

Zdravlje – Mogući problemi s vidom ili ušima.





BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Većinu predstavnika vašeg znaka malo ko može da izbaci iz takta osim vi samog sebe. Nervirate se kada niste savršeni, kada vam situacije izmiče kontroli ali još uvek će to biti slučaj do pred sam kraj perioda. Mlad Mesec u Ovnu donosi vam sjajne šanse na društvenom planu i u okviru posla koji zahteva dobro poznavanje stranih jezika, komunikacije i poslova marketinga.

Ljubav- Trudite se da nađete način kako da ubedite nekog ko vam je drag da vam da još jednu šansu a može biti i obrnut slučaj, da vi budete predmet nečije opsesivne ljubavi, naročito ako vam je podznak u Lavu, Ovnu ili Strelcu. Vi ste ona strana koja odlučuje o nastavku veze a da toga niste uopšte svesni.Slobodni Blizanci mogu očekivati prijatan susret i novo poznanstvo.

Zdravlje –  Dobro se osećate.





RAK (22.6. - 22.7.)

Posao-Mnogo toga bi moglo da se komplikuje na poslu i zato nemojte se rigidno držati samo jednog plana, razmislite o promeni posla ili o prihvatanju ponude od nekog ko radi za strance, živi u inostarnstvu ili želi da sa vama nastavi saradnju pod nekim novim uslovima. Finansijska situacija postaje prilično stresna za vas, moraćete da napravite neki nov način raspodele sredstava ili da nađate nov izvor prihoda.

Ljubav- Ljubavni život vam je verovatno u drugom planu i najverovatnije ne stižete previše da se bavite svojim, eventualnim ljubavnim problemima. Ako ste u stalnoj vezi, uvereni ste da u stvari partner pravi nepotrebne probleme ili insistira na nečemu što trenutno nije moguće. Ako ste u zrelim godinama, posvetite se porodici.

Zdravlje – Mogući reumatski bolovi.



LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Znate dobro da možete da učinite više nego što to radite kao da nekog kažnavate svojim ležernim stavom. Ako vam je dobro krenulo, uvereni ste da će tako biti uvek. Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima rada koji mogu biti za vas u stvari ono što je vama i potrebno i shvatićete da ste se nepotrebno unapred nervirali. Mlad Mesec u Ovnu 10.aprila donosi nove šanse za napredovnje.

Ljubav-Period je dobar za one koji su u drugoj značajnoj vezi ili braku ali i u tom slučaju moraju da pokažu više strpljena i pažnje prema partneru koji želi više zajedničkih momenata. Period je dobar za one koji žele da putuju ili koji su upoznali partnera na studijama, koji su slične struke. Slobodni Lavovi mogu ući u novu vezu, upravo u vreme mladog Meseca.

Zdravlje – Više se šetajte ili rekreirajte.





DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao – Pokušavate da nekako organizujete svoj život da biste stigli da uradite sve što ste planirali. Naglašena znak Ovna sa mladim Mesecom može vam doneti veliku pomoć prijatelja i mogućnost da uz nekog Raka i Lava steknete potrebno iskustvo u poslu. Ako ste mladi ili na početku karijere, očekuje vas velika podrška jednog Jarca ili neke Škorpije. Sa Ribama morate biti mnogo taktičniji.

Ljubav- Partner je veoma zahtevan ali i jasan u svojim željama tako da tačno znate šta možete od njega da očekujete. Moguće da ćete imati manjih rasprava oko prioriteta u zajedničkom životu naročito ako ste oboje ambiciozni. Ako ste dlobodni trudićete se da nađete najbolji način kako da se dopadnete nekom ko je često na putu, moguće da se radi o strancu.

Zdravlje – Moguće oscilacije krvnog pritiska.





VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao – Ovo bi za većinu predstavnika vašeg znaka mogao biti odličan period, naročito ako tražite nov posao, ako želite da napravite neku veću i značajniju promenu u dosadašnjem poslovanju i ako ste spremni da se angažujete oko posla u medijima. Ukoliko ste već afirmisani, planirajte početak novog posla ili bar dogovor u vezi sa nekim novim projektom u vreme mladog Meseca, naročito sa preduzimljivim ženama.

Ljubav- Osećate se spremnim da uđete u novu vezu ili da se uključite u neki veći projekat u okviru koga biste mogli često viđati osobu koja vam se dopada. Moguća je romansa sa nekim ko je jedno vreme živeo u inostranstvu. Ako vam se dopada jedan Lav, neki Ovan ili Vodolija, imate velikog uticaja na tu osobu, niste ni svesni do koje mere.

Zdravlje – Moguć nazeb.






ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Veoma burna sedmica sa mnogo posla, bićete izuzetno angažovani na mnogim poslovima a vi to i volite. Ponovo ste u centru pažnje i uspevate da se dopadnete onima koji na neki način odlučuju o vašem statusu. Ako se bavite umetnošću ili sportom, čuvajte se onih koji vam zavide, ima ih mnogo a naglašen znak Ovna potencira njihovu agresivnost. Spremni ste da uzvratite „udarac“.

Ljubav- Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga viđate na poslu a u stvari znate dobro da ste već tu osobu do te mere fascinirali da ne može da vam odoli. Ako vam se dopadaju Rak, Lav ili Devica, moraćete da taktizirate a ako su vaša simpatija Ribe, Jarac i druga Šlkorpija, razumete se i bez mnogo reči. Vaga i Bik pokušavaju da vas osvoje na originalan način.

Zdravlje – Moguća glavobolja.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Želite da učinite nešto za dobrog kolegu ili prijatelja i jedino kako možete da im se  zaista dopadnete je tako što ćete im dati više slobode, naročito ako ste vi glavni u poslu. Nemojte previše insistirati na svojim stavovima, pustite druge da sami izvedu zaključak šta je za njih najbolje. Uskoro će vam se i sami javiti. U vreme mladog Meseca 10.aprila, očekuje vas nova poslovna pondua. Igrajte igre na sreću.

Ljubav- Verovatno se prilično zainteresovani za nekog Bika, Vagu, Ovna ili drugog Strelca. Moguće da je to na novou vaših fantazija i da nećete uspeti da to sakrijete od drugih, naročito ako ste i vi i ta osoba u braku ili u dužoj vezi. Moguće je poznanstvo sa nekim ko će vam se veoma dopasti ali i susrete sa nekim koga ne želtie da sretnete.

Zdravlje –Dobro se osećate.





JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao – Jedan od veoma napornih perioda, naročito ako niste spremni da se maksimalno posvetite onome što radite ako imate nekoliko paralelnih poslova i isto toliko ponuda, nepouzdane saradnike a želite da veliki deo vremena posvetite i porodici. Trudićete se da započnete neki samostalan posao, vraćate se na nešto što ste oduvek želeli da radite a nikada za to niste imali vremena, ma koliko da ste mladi ili zašli u godine.

Ljubav- Očekuje vas poziv od nekog koga moguće ne želite tako rado da sretnete, naročito ako je prošlo mnogo godina od rastanka i ne želite da se podsećate ničega što niste uspeli da rešite u svoju korist, makar to bila i ljubavna veza. Mnogo toga će vas podsetiti na dane kada ste bili mnogo zaljubljeniji i mnogo manje spremni da na bilo kakav kompromis.

Zdravlje – Lako se zamarate.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Ne bi trebalo da propustite ovu sedmicu da prođe a da vi ništa ne uradite po pitanju novog posla ili obnove saradnje sa onima koji su vam obećali  zajedničku saradnju. Potrudite se da organizujete susret onih sa kojima ste se uvek dobro slagali ili čak i ako je povremeno dolazilo do nesporazuma, imali ste iste ciljeve. Neka slična situacija i sada se ponavlja.

Ljubav- Verujete u uticaj koji imate na partenra i moguće je da će vam predložiti zajedničk posao, zajendički put ili možda, ako ste manje od godinu dana u vezi, zajednički život. Oni koji su dugo u vezi ili braku, teško da će imati dovoljno vremena za partnera i porodicu jer su posvećeni karijeri. Slobodne mlade dame Vodolije mogu nesmotreno ući u vezu sa nekim ko nije slobodan

Zdravlje – Pazite se na ulici.




RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Za većinu prestavnika vašeg znaka ovo bi bi mogao biti izuzetno povoljan period, naročito ako planirate proširenje poslova, saradnju sa strancima, naročito iz zemalja u okruženju ili sa nemačkog jezičkog područja. Malo ko može da vas sustigne i da vam da na znanje da bi možda trebalo da se drugačije postavite prema svjim ambicijama, realnije jer nemate dobru ekipu saradnika. Vi ste glavni organizator a to vas iscrpljuje.

Ljubav- Verujete da možete da osvojite nekog ko vam se veoma dopada i ko vam je oduvek bilo lojalan. Ipak, nađite vremena za tu osobu koja će biti spremnda se sa vam sretne, čak i nekoliko minuta, koliko god da odvojite za nju. Moguća je i malo duža razdvojenost ako planirate put u inostranstvo. Slobodne Ribe nisu naročito zainteresovane za ljubav.

Zdravlje – Moguća povreda.

No comments:

Post a Comment